Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 17:56
- Nahlásit

Janiii
tak to ste ju dobre vymysleli

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 19:31
- Nahlásit

jsme doma z tréninku a já jsem kaput. Trénink byl náročnej, ale super, jenže mě odvařila už ta cesta. Prostě náš problém s cestovánim, lidma a zvukama se fakt v pátek prohloubil, takže máme opět co napravovat

cernej caj
dneska 15 km a dupr obidek, fotky nemam protoze byl divokej vikend, a nestihla sem bzit fotak, zato sme spali u kamaradky v brne s ferinkou
ty si nezničitelná

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 19:36
- Nahlásit

rumštajn dámy

caj
birma

máte obě moc krásný fotky,

birmo tos asi nefotila na ten svůj tydlifoun?

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 19:37
- Nahlásit

cernej caj
exspot mám letos prvně, předtím jsem měla vždycky advantix, a jsem s tím spokojená, přijde mi stejně účinný.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 19:39
- Nahlásit

Vero
tos asi nefotila na ten svůj tydlifoun?
fotila, druhej foťák je velkej a těžkej, to jsem fakt netahala

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 19:43
- Nahlásit

birma
no týjo neuvěřitelný máš fakt dobrej tydlifoun.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 19:54
- Nahlásit

Sláva nazdar výletu nezmrzli jsme už jsme tu aneb Severní ledový pól byl doby(i)t!

Fajkýšovic hlásí návrat zpět ! Teda jestli tohle přežijem bez ouhony a Janii nebé muset pro další antibiotika tak to bude velký sasrak !!

Teda musím říct, že mě na letošní Pecku odrazovalo jednak naše pracovní vytížení a přetížení a jednak prostě to máme skorem o sto kiláků dál a když čék má takhle šecko unavenej odřídit tak je to štreka... tak se mě snad poprvé tak trošku malinko nechtělo.... chtělo se mě vyplácnout na zahradu a mít pocit že nikam nemusím jen tak si bloumat časem a využívat volna (stejnak bych makala na zahradě takže by volno žádný nebylo) a musím uznat že nedorazit na Pecku by byla velká, veliká převeliká chyba!
Bo sem se necejtila jet ve středu v noci po tmě, vyrazila sem v omezeném počtu jen s jelitem ve čtvrtek ráno. Nejdřiv vyvenčila Fajušku bo pak jí měl na starosti číf až do neděle a v klídku bez honění jsme vyrazili a na pecku dorazili kolem desáté ráno a rovnou se vrhli cvičiti. Byli jsme u naší oblíbené Járy a ta si nás zrovna brala po jednom at se jí jako předvedem jak na tom jsme.. no nádhera, jelito sedni nevnímal, u nohy v životě nešel, lehni nikdá neslyšel, svoje jméno dočista zapomněl, ke mě bylo sprostý slovo....no prííííííííma. Tož sem si řikala no jsme tu 10 minut tak se musí rozkoukat a taky jo od tý doby už pak při cvičení zvládal bravůrně všecko v tempu co Jára udávala sem měla fakt radost. Musím říct, že jak na Fáje tak na jelitu je každá Pecka hrozně moc znát... bylo fakt vidět že jelito vnímá že to že někde štěká pes neznamená že musí taky, že když pes kouše do figuranta že se musí přidat, že když na něj štěká pes nutné mu oplatit stejnou mincí ... fakt jsem v tomhle za každou Pecku strašně vděčná Našel si tam i karamádky na hraní od šeltiček až po moskevandu , a nejvíc ho samo uchvátila australanda co jí prostě honil honil až jí uhnal byl prostě roztomilej a hlavně je vidět že už zdaleka není tak hysterickej aby řešil vše preventivně, byl celkově hodně v klidu.... no dobře noo na závěrečným cvičení nám přelítla kousek od nás kočka tak se trochu vztekal že by si chtěl jí prohnat a já mu to nedovolim

Ad soutěž :
To už tu Janii na mě práskla jak jsem jí komentovala
nepochybuju že bude dostatek výmluvných foteček

Ad počasí:
No pěkně jsme si užili fakt to bylo užasný od vedra na tričko až po sníh a jinovatku. Jako co mě teda trošku dostávalo do kolen bylo, že ač měl čék sebou topidlo tak se topit nedalo bo pojisty to nedávaly a každou chvíli nešel proud, přemejšlím kdy naposledy jsem takhle vymrzla a nějak si nemůžu vzpomenout . Takže se nedalo nic dělat a chca nechce místo topení sem si do postele nasáčkovala jelito )) a teda vůůbec ale vůbec nebyl proti jinak nebýt chlapů co nařezali a připravili dřevo tak jsme asi umrzli všichni.

No a krz práci (v pátek sem myslela že mě trefí - bo snad nikdo neměl dofču a zákazníci normálně volali jako dycky ) a počasí číf dorazil vlastně až dneska ráno na otočku, všechny pozdravil a pak jsme jeli společně domu aby se mě jelo líp.

Jo a sice sem sebou neměla hlavní vyvolávačku a vopchodnici a měla jsem jen pár věcí sebou (fakt nebyl čas toho připravit víc) ale i tak se prodalo a vybralo na Skřivánky úžasných 2.450,- Káčé který dneska posílám převodem

Když tak nad tím přemejšlím, tak vlastně ze všech účastníků tam nebyla jen hrstka lidí který jsem neznala, musím konstatovat, že mě neustále překvapuje jak celé osazenstvo Pecky je skvělá parta lidí, jak se všichni rádi 2x do roka sejdou, jak si vycházej vstříc, jak si pomáhaj, motivujou se, jak jsou pro každou srandu, jak jsou prostě bezva ! sem moc ráda že mezi ně můžem tak trošku patřit Stálo to za to jako vždycky prostě a moc fakt moc se těšim na podzimní víkendofku !
A musím uznat, že Béďova and spol. etýda u ohně bude jeden z nezapomenutelných zážitků

PS: fotky už láduju na rajče...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 20:05
- Nahlásit

Rrumstajn.
birma
náš problém s cestovánim, lidma a zvukama se fakt v pátek prohloubil, takže máme opět co napravovat
Chjo, tak snad se to rychle Adamitovi v kebuli zase vyjasni a zklidni se,
Fajka
Jeehee, to je krasnej roman, teda jste si to tam uzivali dukladne, vcetne ty kosy, hlavne at to neodstunete!
ale i tak se prodalo a vybralo na Skřivánky úžasných 2.450,- Káčé který dneska posílám převodem
Vy jste zlaticka!!!! Pridam do podekovani. DIKY, vsichni mili "peckovnici" !

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 20:15
- Nahlásit

birma
problém s cestovánim, lidma a zvukama se fakt v pátek prohloubil, takže máme opět co napravovat
já sem vás nějak nedočítala..stalo se něco podstatnýho že je to zase horší?

Vy jste zlaticka!!!! Pridam do podekovani. DIKY, vsichni mili "peckovnici" !

jooo ani sem nedoufala že to bude tolik , ale lidičky prostě jsou a byli skvělý
Dneska posíláme a v úterý by to mělo přistát na účtu u skřivánků

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 20:18
- Nahlásit

Fajka
To je skvělý, že z akce máš tak dobrý pocit. Zimu teda fakt nemám ráda, ale důležitý je, že celkově jste si to krásně všichni užili, jelito byl zlaťoučkej a teď hlavně to neodmarodit!!!
Na fotky se moc těším.
Zítra dávám PC do ozdravovny a v úterý ráno odíždíme do konce týdne do těch ML vyvalovat šunky, tak vás budu číst až za víc jak týden.
Možná zítra na skok v práci jestli zbyde chvilička bo budu muset před dovolenou zašturmovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 20:30
- Nahlásit

grimmh
vyvalovat šunky, tak vás budu číst až za víc jak týden.
Si to tam radne uzijte, zrelaxujte. A to si maknes, esli zdejsi grafomanky budou ve forme, to po tydnu docitat.
Fajka
Našel si tam i karamádky na hraní od šeltiček až po moskevandu
To je ta obryne s hnedyma flakama na hlave? A ta bila mamutka je pyrenejka? (nacuhuju uz ted do fotek, i kdyz je tam nemas este vsechny ).

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 20:39
- Nahlásit

Fajka
děkuju za super popis - maminku s Venouškem by opět rozplakal
a cifra na Skřivánky je bomba!!! poprosim mamču, aby to hodila jako info ostatním, až bude posílat mailem odkazy na fotky ...

doufám, že jsme nepůsobili moc "mimózně", přece jen jsme měli myšlenky dost někde jinde ale snažili jsme se kvůli vám všem, co to šlo ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 20:56
- Nahlásit

sem moc ráda že mezi ně můžem tak trošku patřit
žádný tak trochu!! jste stálý inventář a jsme dlužníky a moc děkujem Tobě i Pájovi

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 20:58
- Nahlásit

něco na procvičení listening

Fajka
to zní jako skvěle strávenej čas!
stalo se něco podstatnýho že je to zase horší?
když jsme jeli s kafem z čundru, tak vedle vlaku prásknul blesk a Adama to vyděsilo. Jako ono to neni úplně hrozný, ale mě už to prostě strašně vyčerpává...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:12
- Nahlásit

a ještě něco aktuálního (aspoň pro mě, páč mě ještě furt bolej nohy a svěděj štípance a tak vůbec )

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:19
- Nahlásit

birma
Hipíkatá (asi bude dostupná přes paničku od blanokřídlého šutru) mi tehdy posílala nějaké masáže pro psa. Co zkusit tohle?
Chjo, to je trouba.
mě už to prostě strašně vyčerpává...
chápu, plně chápu. fakt jsem měla kolikrát chuť Cirovi fyzicky ublížit, když něco provedl. mně strašně pomáhá, opakovat si, čím mě potěšil (zahnal známého, takže už k nám nikdy nepřišel, nežere děti...). Můžu-li navrhnout, tak třeba "příští rok poběžím maratón"...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:27
- Nahlásit

Janiii
maminku s Venouškem by opět rozplakal
však mě taky rozplakali když dneska na konci plakali ...

jo jo , že moc děkujeme všem ! a slibuju že na příště vymyslím zas něco nového
a tady je odkaz na fotky

doufám, že jsme nepůsobili moc "mimózně", přece jen jsme měli myšlenky dost někde jinde ale snažili jsme se kvůli vám všem, co to šlo
já vím je mě to moc líto nemáte to jednoduchý
moc mě to mrzí že se takovýhle věci vůbec stávaj

žádný tak trochu!! jste stálý inventář
ale tak možná už tak trochu jo

a jsme dlužníky a moc děkujem Tobě i Pájovi
ne ne nejste, jsme rádi když můžem aspoň trošku s něčím malinko pomoct a přispět tam kde můžem a hlavně CHCEM !

birma
to zní jako skvěle strávenej čas
jo byl

z čundru, tak vedle vlaku prásknul blesk a Adama to vyděsilo. Jako ono to neni úplně hrozný, ale mě už to prostě strašně vyčerpává...

chápu znám ten pocit přesně jak když byla napadená Fája x-krát po sobě a po tom jednom byla tak hotová že štěkala do každýho tmavýho kouta..začínat furt znova a znova od začátku jí přesvědčovat že svět není jen zlej
nevím jak tě utěšit ale chápu tvoje zoufalství... mě pomohlo jen doufat a věřit že bude líp..

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

dobráááá tady už je fakt ten odkaz na těch pár foteček co sem v mezičase stihla nacvakat mým malým foťáčkem...

http://fajka.rajce.idnes.cz/Pecka_jaro_2014

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:35
- Nahlásit

kachna_
tehdy posílala nějaké masáže pro psa. Co zkusit tohle?
o masážích vím (jestli teda myslíš TTouch), ty jsem zkoušela tak před rokem, zabraly na to nejhorší, co tehdá probíhalo ještě doma, ale na venkovní stresy už pak nepomáhaly...
opakovat si, čím mě potěšil
normálně nemám problém, ale v situaci, kdy mi pes trdluje v plný tramvaji, protože on prostě nebude mít zadek u sedačky (což potřebuju, abych měla jistotu, že mu nikdo nedupne na ocas) a podobně, mi to už prostě nepomáhá, to už nastupuje jen totální vyčerpání a chuť ho namístě přerazit
Můžu-li navrhnout, tak třeba "příští rok poběžím maratón"...
To chceš běžet ty, nebo mám jako běžet já???

Fajka
chápu
dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:38
- Nahlásit

birma
hm, to je fakt ski)oda s adamkem jenze to sou nepredvidatelny situace

fajka
skvelt popis, dobre, se ste sivto moc uzili, neumrzli a se skrivankama jste skvely, to je nadherna castka. zasrle hlavne tviloje vyroba?
zni to fakt luxusne, je skvely, jak to funguje a ze se tam tak dobre citite, to potesi urcite bohunkubsla vaska moc a moc a budou kit dost energie poradat dalsi

vero
cira zavist, co ji z toho fotakublese, ze? ja zshaxuju dycky svuj mslem.
asi ty kliststa sou tema vandrama. timik nema nic. a sa 5 dni v jihlave z nej udelali becku. jrle tlustej celkem

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:40
- Nahlásit

Fajka
už je fakt ten odkaz
čupr fotky pani!

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:41
- Nahlásit

cernej caj
jenze to sou nepredvidatelny situace
jj to je jasný, to samý se nám mohlo stát hned u baráku
cira zavist, co ji z toho fotakublese, ze? ja zshaxuju dycky svuj mslem
vyluštit, cos chtěla říct, je občas vážně hlavolam

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:43
- Nahlásit

cernej caj
zasrle hlavne tviloje vyroba?
jo jo ...na příště vymyslím zas něco nového

zni to fakt luxusne, je skvely, jak to funguje a ze se tam tak dobre citite
jo , přiznám se že sem nikdy neměla tu čest být v tak super skupině lidí

birma
čupr fotky pani!
oo díky..pár jich je myslím povedených dost rozmazaných bo ten muj malý fotáček to pošmourno prostě nedává

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:44
- Nahlásit

birma
vyluštit, cos chtěla říct, je občas vážně hlavolam
já to někdy fakt nedávám asi sem jelito

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:47
- Nahlásit

je mi jasný, že čekáte, co to bylo za soutěž, nemohu vás zklamat ....
rozcvička - švihadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:48
- Nahlásit

ja vim, nenavidim dotykac a hlavne mi to pise to co nemackam.
fotky z pc. ty ikazkovy vypadaj krasne

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:49
- Nahlásit

Janiii
mi jasný, že čekáte, co to bylo za soutěž, nemohu vás zklamat ....
rozcvička - švihadlo

ooo boooože jen do mě já to snesu

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:49
- Nahlásit

koloběží ...

a přeplavat bazén ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:50
- Nahlásit

janiii
to je skvely

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 21:52
- Nahlásit

no dobře, dám i sebe - dělala jsem instruktáž ...

a Fajkýšová překonává počasí, překážky i sebe samotnou ...

<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání