Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 19:34
- Nahlásit

cernej caj
tak at se to kamaradce libi a navnadis ji
no doufám, že jí to budu umět nějak rozumně podat
my dneska nakonec na prochazce byli
tak to je moc fajn a ta fotka posedu se mi moc líbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 19:41
- Nahlásit

birma
no to urcite zvladnes, tomu verim

no posed s taskovou strechou

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 20:08
- Nahlásit

cernej caj
mně se líbí ta kytka

birma
no doufám, že jí to budu umět nějak rozumně podat
seš močikovná a nadšenec, takže neboj

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 20:39
- Nahlásit

brut
Večer jsme odváželi nejmladšího na intr a kousek od nás nám před auto vběhla srna a došlo k bouračce...
Huuuf, brutice, jeste, ze jste oba v poradku! Vam fakt nic neni, zadna hnuta pater a tak? A teda auto musi byt dobre rozjebnuty, bude se to opravovat? Me to nabrala onehda srnka jen do svetla, jela jsem ani ne 30 v lese a i tak to byla prda silena. No az budes mit sil a naladu, brnkni. A Brutovi drzim palce, at pajdani prejde, pripadne at rtg odhali nejakou prkotinu.
denyk
Uzij si dovolenou, ty andeli. Brichabol ala ta hnusota jeste? Nejaky dozvuky ci navraty?
PetraK
Vilibald Dírka
Neneee, on je velka cerna nosni dirka, ne zadnej Vilibald!
birma
Necht se uceni vydari.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 20:46
- Nahlásit

Fifi
Neneee, on je velka cerna nosni dirka, ne zadnej Vilibald!

už jo člověče. Velká černá nosní dírka je dlouhý jméno, to je jako oslovovat ho prof. PhDr, Ccs, et magistr. Dirka musí stačit a páč sem mu vyrobila na hlavě vzhledný kudrnový účes a vypadal jako princ Vilibald a i se tak dementně tvářil, musí, musí to bejt Vilibald. Vopravdu, vopravdu tak vypadal. Jako Vilibald Dírka. může to bejt jeho alias.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 20:51
- Nahlásit

PetraK
Velká černá nosní dírka je dlouhý jméno,
Neneee, ja mu tak rikam a je to akoratni k jeho naturelu!
sem mu vyrobila na hlavě vzhledný kudrnový účes a vypadal jako princ Vilibald a i se tak dementně tvářil, musí, musí to bejt Vilibald.
Ho vidim celkem zive, jak byl nadsenej a chrochtal blahem.

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 20:56
- Nahlásit

divejte jak byli šikovní

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 20:57
- Nahlásit

a nejlepší fotka
Fidorka si drží uzlik. Terinka si drží Fidorku. a Kenny v klídku a piánko vojíždí Terinku

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:18
- Nahlásit

Fifi
Teta ne, fakt je to průser, ale Vilibald Dírka k němu sedne ještě o něco víc! Navíc, umíš si představit, až budu chodit po Praze (až zase budu schopná chodit normálně) a budu volat "Dýýý, Dííírkooo"?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:28
- Nahlásit

Fifi
Neneee, ja mu tak rikam a je to akoratni k jeho naturelu!

tož hele - já sem líná mluvit tolik slov, tak já mu budu řikat Vilibald Dirka, jo? a Ty co nejsi líná řikat tolik slov ho oslovuj plným titulem - souhlas?

a chrochtal blahem.

sípal, Vilibald sípal, vydával ve své spokojenosti naprosto dusivé zvuky

Mathea
až zase budu schopná chodit normálně

toho bohdá nebude

musíme pak někam vyrazit zase hromadně, až ty budeš volat "Dýýý, Dírkoooo" a Fifi "Skřítkůůů, Křemýlee" a já přidám "Bubínkůů, Kamínkůůů".............. ozve se jisto jistě vzápěstí týdůtýdůtýdůůů a už pojedou a pak to bude o tom, že ešivá neumřely, sou v tom blázinci dotetkon

Dneska jsem potkala psospřátelenou smečku o počtu mnoha psůch. Od fenky čévéčka, přes bordlelku, bordelterijéra až po miniprtě čibabu. Pruhovanou. Vypadá jako hyena vypraná na 12O °C a mám domluvenou socializaci jsem ráda. Navíc je tam několikaměšíční štěně, tak to bude fajn, budou se moct masakrovat časem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:30
- Nahlásit

Mathea
ale Vilibald Dírka k němu sedne ještě o něco víc!
Neeeeeeeeee! Ja odmitat mu rikat Vilibalde!
a budu volat "Dýýý, Dííírkooo"?
Tak to je tvuj problem uz ale! A az pudete venkat s Esuskou, tak to bude Dyy, Díírkooo, Bláno, depak mate Vložku (pardon, Vločku) ?
Janiii
jak byli šikovní
Prevelice, uplny spartakiadnici nejsiskovnejsi!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:31
- Nahlásit

Fifi

A az pudete venkat s Esuskou, tak to bude Dyy, Díírkooo, Bláno, depak mate Vložku (pardon, Vločku) ?

už jsi byla u poličky??? to zní strašně!!! híííílf mir!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:34
- Nahlásit

PetraK
až ty budeš volat "Dýýý, Dírkoooo" a Fifi "Skřítkůůů, Křemýlee" a já přidám "Bubínkůů, Kamínkůůů".
Ja volam bezne Skřítkůů, Bříškoooo (perdelice). to by sedlo este lepsi k tem dirkam a blanam.
Vilibald sípal, vydával ve své spokojenosti naprosto dusivé zvuky
On chrochta! Aspon to mi nech, ze chrochta.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:34
- Nahlásit

Jo! a Bubice si dneska našla svýho prvního doopravdickýho bažantika, mě to sice stálo žinfarkt, páč jsem s tim v ten moment tak jako úplně nepočítala a málem se znečistila , jak jsem se lekla , ale byla hrdobec. A já taky, páč stačilo říct Blanko ne-e a zastavila se a na ke mně, se nařítila a vzorově předsedla

a když jsme přišly k rybníku, byla tam lyska. Blanice hópla do vody, pak se otočila s otazníkem v očku za mnou ... a... bez čehokoliv se pěkně sama rozhodla, že se vrátí. Byla dnesk dvakrát tak megaodměněna, že jsem jí snad ani neměla dávat večeři

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:39
- Nahlásit

PetraK Fifi

Ste kravěny! Už s váma radši nikam nepůjdu :P (no jo, teď hrozně moc kecám)

páč stačilo říct Blanko ne-e a zastavila se a na ke mně, se nařítila a vzorově předsedla
sama rozhodla, že se vrátí

Oooo, ta je táák šikovná! Tak jí za mě zas hezky podrbej, pořádně!

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:40
- Nahlásit

Janiii
Fidorka si drží uzlik. Terinka si drží Fidorku. a Kenny v klídku a piánko vojíždí Terinku
Aneb i s malym kasparkem...?
PetraK
že jsem jí snad ani neměla dávat večeři
Takhle ji rozcapovat!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:41
- Nahlásit

jo a pozorte - jsem úplně blbá, tak nevím, jestli už jsem to dneska nepsala?? ale jsem z toho zážitku celá paf, tak to musím všem říkat.
sedim si na zápraží, piju kafe, je neděle, pět hodin odpolko.... a najednou zpoza trsu kytek na mě vykoukla LIŠKA!!! krásná, mladá liška!! ani ne deset metrů ode mne , na trávníku" Mezi keřem a denivkama byl to super zážitek, čuměly jsme na sebe, já bez dechu, vona se zvědavostí. Pak vyšel ven Brtnik povídám: Bacha, je tu liška!" a liška pořád koukala na mě. Brtník se ptal:"Cože?" No a jak jsem zopakovala tu informaci, to už liška neustála, vyskočila, otočila se a tiše zmizela. BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ HOLKY TO BYLO TAK SKVĚLÝ!!!!!!!!!!!! Jsem z toho ešče furt celá hyn. Byla opravdu kousek ode mne. BYla zvědavá, krásná. úžasný to bylo. Poslední dobou mám na lišky asi štěstí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:44
- Nahlásit

Mathea
Tak jí za mě zas hezky podrbej, pořádně!

jdu to vyřídit a půjdeme ven. Dneska jsme si to venku děsně užily, bylo krásně, Bubiška si 3x vystopovala krabičku , zaaportovala si pískacího ragbiče od Fajfkových a dělala vedoucí výpravy, takže tetkon už jen vyčůrat, pomodlit a spát

Fifi
rozcapovat

že jo? příště bude za trest, že byla hodná, bez večeře

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:46
- Nahlásit

PetraK
Jsem z toho ešče furt celá hyn.
Si mela halusky jak onehda s vlkem v Praze?
ani ne deset metrů ode mne , na trávníku" Mezi keřem a denivkama
KDE byl vas ohar?
Ale teda z lisky bych nadsena nebyla, prasivina a tak, byt zcela chapu to setkani, jaky to muselo bejt.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:48
- Nahlásit

ta poslední fotka je boží
PetraK
chvíli sem se zamyslela jakouže to lišku vobjevila Blanice v rybníku a vono to nakonec byla liška na zahradě

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Si mela halusky jak onehda s vlkem v Praze?

tak nějak

KDE byl vas ohar

náš ohař byla s Brtnikem. A neměla šanci jí zaregistrovat. Škoda, zajímalo by mě to

Na prašivinu jsem si taky zdechla, ale.... prostě ten zážitek to přetloukl. Navíc byla opravdu krásná, bohatou srst -tohle byla zrzka, nohy jak když vylezla z uhláku.... no krasavice - či krasavec.

Maya
em se zamyslela jakouže to lišku vobjevila Blanice v rybníku a

já vim, že Májove jeli v drogách, ale že až tak?

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:54
- Nahlásit

já sem dneka jak praštěná kladivem, ještěže mám tak hodnýho a chápavýho pesa Vaše nádherný příběhy registruju, ale na reakce mi nějak nezbývá sil...

kafe
tohle znáš? já se furt nemůžu rozhodnout, jestli je to jen skvělej marketingovej tah, nebo na tom něco je, ale známá v tom trajdá už nějakou dobu a je nadšená...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 21:59
- Nahlásit

Janiii
a nejlepší fotka

tak to jako fakt, že best of!!

koukám právě na fotky od Bohunky, a vidím habakůk známých tváří.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 22:04
- Nahlásit

PetraK
já vim, že Májove jeli v drogách, ale že až tak?

ty woe, normální člověk napíše kachna a hned všici vědí že de vo plovacího ptáka a ne nějaká lyyyyska

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 22:05
- Nahlásit

birma
já sem dneka jak praštěná kladivem
Nejsi sama!
ještěže mám tak hodnýho a chápavýho pesa
Tak ted nevim, jestli jde o sarkasmus nebo pochvalu Adamity.
PetraK
no krasavice - či krasavec.
Tak tim padem nemusis resit uz zajicky maly?
Škoda, zajímalo by mě to
To me taky. Jestli by i tohle vystavila. U nas by to byl jasnej kill.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 22:09
- Nahlásit

Maya
normální člověk napíše kachna
To by se pak vsici ptali _kachny, co delala v praze vecir v rybniku, v pondeli!

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 22:11
- Nahlásit

Fifi
o by se pak vsici ptali _kachny, co delala v praze vecir v rybniku, v pondeli!
no jo, to mě nenapadlo, ale není kachna jako kachna

birma
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 22:13
- Nahlásit

Fifi
Tak ted nevim, jestli jde o sarkasmus nebo pochvalu Adamity.
tak nějak napůl hlavně je dneska většinu dne vedle, ani netuchám proč. Asi nějak vycítil, že je panička prudná a protivná...
U nas by to byl jasnej kill.
Jak já na vás dneska myslela s tim potkanem, ten by se perdelim líbil

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 22:13
- Nahlásit

Maya

ty woe, normální člověk napíše kachna a hned všici vědí že de vo plovacího ptáka a ne nějaká lyyyyska

nemůžu psát, že to byla kachna, když to byla lýýska

Fifi

Tak tim padem nemusis resit uz zajicky maly?

to stejný říkal Brtnik.

Jestli by i tohle vystavila. U nas by to byl jasnej kill.

tooo asi ne. Kill by nestačila, na tohle megarychlý stvoření nemá.

ptali _kachny, co delala v praze vecir v rybniku, v pondeli!

to co vostatní kachny, cpala by se namočeným rohlikem co tam fšade ploval

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2014 07:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Flekštajn Rumštajnovej po ránu!!!
vy jste toho zase nadatlily včééra! Já nestíhala bo sem se do tmy snažila udělat něco s tou přerostlou trávou na zahradě hrůůůza...

Brut
nestíhám vás dočítat jen čučám že Bruuut měla pěkní štěstí že se jim nic nestalo bože jak já se těch zvířátek co lítaj po silnicích bojím plech na autě se opraví, hlavně že Vám se nic nestalo !

Ještě ke mě doputovali fotééšky:

Já sem malej ale chlupatej! A dyž sem vedle fešný australský holčičky tak se tvářím jako moudrý to muš

kor když naháněla ona mě:

pak já ji:

to je pak z toho jeden pes úpá hotovej

<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání