Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:38
- Nahlásit

cernej caj
ferinka ma na kyte takovy bolak - cca 5mm v prumeru takovy zacervenalu skoro bez chlupu misto,
A to si privezla z vejslapu? Nemohlo ji tam kousnout neco hadovityho, ne jen klisteciho?
birma
Jako vzdy luxus fotos.

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:39
- Nahlásit

cernej caj
Sleduj Ferince to místo jestli se to nezhorušje. A kdyby se ti to nezdálo, tak raděj jděte k vetovi.

U nás bouřka žádná a taky ani skoro nepršelo - jen tak drobně, chvíli.

Jdu do kádě. Dobrou.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:48
- Nahlásit

grimmh
Nenapadlo tě fotit profesionálně?
Ne, to víc peněz sežere, než vydělá

cernej caj
u nas to vbylq ferinka kdo se nechtel belhat ani na zachod
já to Adamovi ani nezkusila nabídnout, ale vzhledem k tomu, že se zatim nehnul z obejváku za mnou do pokoje, tak si myslim, že mu to vadit nebude
ferinka ma na kyte takovy bolak - cca 5mm v prumeru takovy zacervenalu skoro bez chlupu misto, muze to byt vylyzany od klistete?
Podle mě může, i když na je to na to dost velký. To sleduj, co to udělá, stejně by ses teď na veterinu nedostala a do pondělka jí noha určitě neupadne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:49
- Nahlásit

Fifi
asi z vyletu, ze by to mela predtim, to nevim. ale ona si hodne ty klistata vykysujuva olizuje ta misra.

hestli ji necobkousli, tak to je ssi nepravdepodibny, to bud v oci nebo sme dlybpar metru ve vyssi trave ale iinak bysme snad videli, ze ii neco hadovityho kouslo....

a ten polstarek vypada uz lip nez vcera, mela ho 'proslapanej' a korat ztratila 3km pred vlakem boticku, ale sla I po tom asfaltu dbre uz.

grimmh
to je jssny, ze bydu hlidat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:51
- Nahlásit

birma
sem di predstavila jak si sams voditkem kytu amputuje

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2014 21:54
- Nahlásit

cernej caj
to bud v oci
v noci hadi spěj
jak si sams voditkem kytu amputuje
na to je expert, to je fakt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 08:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma

tak dneska na hrudniku velky nasosany kliste, tak obrovsky kliste sem dobrych par let uz na psovi nevidela... hlavne, ze kolem 9.4 dostali exspot a ted sem ji ho dala znova v tydnu, prece jen jezdime ted hodne...
3 klistata pidi pidi sem ji vyndala vcera, dneska rano to obri napity. Nevim, zda to vzhledem k preklisteni je supr vysledek, nebo se mam vratit zpatky k advantixu ale exspot je prej stejna nebo dost podobna latka, tak nevim

a vlastne bych klidne spala jeste hodinu, kdyby me nevzbudilo to mlaskani jak se k ty oblude snazi ferina dostat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 08:24
- Nahlásit

birma
mas kraaaaasny fotky, nechapu, ze tam mas oblohu i zelenou dohromady

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 08:36
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Pošmourné ráno, vypadá to, že se rozprší a bude chcandit celej den. Ale alespoň že nemrzlo podle předpovědi, která byla v týdnu.
Eliška tu okolo mě řádí jak černá ruka a chtěla by taky napsat. Počkám až se uklidní a půjdu žehlit velké prádlo. Vařit nemusím, jsme pozvaní k mladým

cernej caj
A nechtěla bys raděj zkusit ten protikíšťový obojek? My ho letos pořídili Darence prvně a Ťuk, ťuk, ťuk - zatím dobrý. Nic. A to u berňačky je co říct. Když dostávala kapky za krk skoro to nemělo efekt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 09:00
- Nahlásit

grimmh
tak si uzijte pozvani

obojek nechci - mela sem prvni rok u feri a hrozne to cuckuje srst a vubec na spice je to za trest. Sice me prekvapuje, ze s bernakem to problem neni, ale zas ja je mam po dobu pracovniho procesu venku a ac doma urcite nemam klistat jak v lese, museli by ho mit nasazenej prakticky nonstop... Navic s tema pipetama mam dobry zkusenosti.

On je treba problem i v tom, ze clovek nema odhad - ja tu ziju v polich a klistata obecne psi vyrazne nemaji. Takze kdyz má třeba 3 klíšťata za celý den v lese + bivak, třeba by bez obojku jich měla 10...

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 09:39
- Nahlásit

cernej caj
3 klistata pidi pidi sem ji vyndala vcera, dneska rano to obri napity.
Nemohlo to bejt všechno ještě z minula, že ty malý by byly jiný vývojový stádia? Protože tam jsme museli narazit na nějakou líheň, páč Adam jich měl asi 15 a to jsem mu jich mraky lezoucích sundala. Tady jsem zatim nenašla nic.
Za to mu vyrazila boule po očkování, je velká jak sfiň, skoro se divím, že nepřepadá na jednu stranu...
kraaaaasny fotky, nechapu, ze tam mas oblohu i zelenou dohromady
dík u dvou je to postprocesem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 09:47
- Nahlásit

birma
z minula nee. Ferina se desne ohledava a klistata ze sebe furt sundava, takze jak se zacne moc oblizovat, vis, ze je neco spatne anebo zacne piskat. Ty pidi byli jen takovy zbytky, je mozny, ze si je vykousla uz v noci nebo nekde pri odpocinku. ALe myslim, ze 5dni by je nenechala jen tak ze je ignoruje.

minule jich ferina neprivezla dom moc, asi 4 na tele malinky + nejaky si ji sundala ty, ale moc jich nebylo.

chudak, tak snad neprepadne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:05
- Nahlásit

fotky

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:08
- Nahlásit

birma
Možná měl mít po očkování klidovější režim a námaha na výletě je reakce? Snad se to vstřebá a bude v pohodě.
Eliška konečně zalehla a můžu jít žehlit. Nějak jsem to podcenila a mám toho fakt hodně.
Tak se tu opatrujte.

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:12 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

cernej caj
téda ty jsou parádní a pobavila mě ta s rozesmátou Birmou a Adamem, který má neskutečně blažený výraz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:26
- Nahlásit

grimmh
to je naprosto dokonalá fotka, já su s ní teda moc spokojená

tak ať ti to žehlení rychle uteče.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:28
- Nahlásit

grimmh
Možná měl mít po očkování klidovější režim a námaha na výletě je reakce?
on měl dva dny klid, ta boule je u některejch psů úplně běžná reakce. Spíš jsem to neměla nechat na poslední chvíli a nechat mu to napálit všechno najednou, ale dát mu část a po měsíci další

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:32
- Nahlásit

¨Hajzlík prudí, že se prej nudí Asi ho něčim přetáhnu po palici, aby ještě chvíli spal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:48
- Nahlásit

birma
ferina je stale jeste totalni mrtvola. krome asi 10 ti minut kdy byla pri vedomi kvuli zradlu

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:57
- Nahlásit

Adam už se naštěstí taky zklidnil
Ty tvoje fotky jsou perfektní!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 10:59
- Nahlásit

birma
to su rada, ze se libi. Ja s nima moc spokojena nejsu, protoze vim, ze mohly byt lepsi, ale nektery se mi taky libi moc

tak jeste, ze si to adamek trochu rozmyslel, jinak by te uhnal

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 11:07
- Nahlásit

cernej caj
tak jeste, ze si to adamek trochu rozmyslel, jinak by te uhnal
taky to tak vidim asi si něco ukuchtim a naženu nás oba zpátky do postele

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 11:10
- Nahlásit

birma
nazen
ja jedu do mesta na obed, ale vecer urcite odpadnu brzo

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:59
- Nahlásit

cernej caj
birma
krásný fotky máte obě
boule po očkování se Dorinovi dělaj taky, ale řekla bych, že čím je starší, tak tím menší
já ještě na ně ani pipety nedala a klíště měl zatím každý jedno, kočky občas nějaký přinesou, ale nic moc, asi jsme tady nějak bez klíšťat

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 07:53
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Od rána krásně svítí, tak po časném obědě směr zahrádka
Doufám, že už se dvounožkyně i čtyřnožky po výletě dali do cajku a nožičky nebolí a klíšťata jsou zlikvidována. Holky, jestlipak jste se taky prohlídly jestli se na vás něco nepřisálo.....
Eliška právě absolvovala čištění oušek a k večeru budë koupání, aby do Mariánek jela jako nová
Mějte krásný den!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 17:02
- Nahlásit

grimmh
ja se nrprohlizela ale snad dobry. ferinka snad taky dobry.

dneska 15 km a dupr obidek, fotky nemam protoze byl divokej vikend, a nestihla sem bzit fotak, zato sme spali u kamaradky v brne s ferinkou. a pocasi vyslo krasne

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 17:16
- Nahlásit

cernej caj
dupr obidek
u nás zavřeli (asi) tu hospůdku, jak jsme tam obědvali vloni Tak jsme byli u Grobiána a docela nám to zkazilo náladu.
Já už jsem hodinu doma a mám nakrmíno, dělám chleba. Michal je ještě na cestě s dětma. Chudák

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 17:20
- Nahlásit

hlásím přílet dom ...
Fajka doufám, že jste v pořádku dojeli domů

nezmrzli jsme a užili jsme si to, jak jen to šlo. fotky se pokusím zpracovat v rámci možností co nejrychleji ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 17:49
- Nahlásit

kachna_
tak to je skoda, snad jen provozni pauza.

janiiii
a jaka byla soutez? mela uspech?

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2014 17:55
- Nahlásit

cernej caj
a jaka byla soutez? mela uspech?

dovolim si citovat Fajkýšovou, která po překonání soutěže bezprostředně prohlásila "to je dobrá pi*ovina" tak asi tak

<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání