Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:16
- Nahlásit

se na to vys....pardon....
přišla nová vobjednáfka na sto kusů a dodací termín je 9.5 u nich tzn. v pondělí 7.5. hotový vodeslat od střdředy do neděle je Pecka..to nám teda zbývá jen dnešek zejtřek a středa dopoledne
kujva se na to fakt vyséřu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:25
- Nahlásit

Fajka

a kuva! Dá se to?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:26
- Nahlásit

Fajka
a nemůžeš říct,že prostě o týden pozděj a basta?

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:28
- Nahlásit

PetraK
Ještě se vrátím k té štěněcí návštěvě - jo odolala jsem.Ale já jsem se muchlovala hlavně s mámou a tátou a manžel dřepěl jak přikovanej celou dobu u štěňat a slintal ještě víc než ony.
Štěňátka krásný, to jo, čokoládičky s modrýma očima a takový už asi i zůstanou. Ale budou asi spíš po taťkovi - velký.
Ruce jsem měla od štěňátek jak prošitý šicí mašinou, ale na to jsem zvyklá - od freťulek, když jsme si je přivezli domů a teprve se učily sílu stisku.

ad ohař v nouzi - (nechceš to zkusit?
nemůžu
1/ Elišce bych převrátila spokojený život naruby zbavila bych jí svobody. Není zvyklá v kleci.
2/ Netroufla bych si - nemám absolutně žádné zkušenosti se psy - psovi bych mohla poskytnout jen haldu lásky a nevím jak dlouho by trvalo než bych přišla na to jak ho udělat co nejdřív šťastným, když přišel o svojí rodinu.

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:31
- Nahlásit

Fajka
a doprčic. Dá se to vůbec stihnout bez armády pracovníků?

Nestálo by za to je někdy trochu umravnit? Jste pro ně osvědčení dodavatelé a hned tak by nikoho taky nesehnali. A v germánii by je každý poslal do p*dele.

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:34
- Nahlásit

birma
že ti je blbě, to je mi líto, ale jinak co se Adámka týká, kiš-kiš, nemáš ho tak rozmazlovat dlouhýma tůrama

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:06
- Nahlásit

grimmh
nemáš ho tak rozmazlovat dlouhýma tůrama
to je fakt, taky mohl trochu zredukovat pražskou populaci, když je tu tak přelidníno

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:13
- Nahlásit

birma
je fakt, taky mohl trochu zredukovat pražskou populaci, když je tu tak přelidníno
ste ošklivá panička dovolíte si bejt nemocná a hlavně vůbec nebrat pejska na výlet !!!

grimmh
Nestálo by za to je někdy trochu umravnit? Jste pro ně osvědčení dodavatelé a hned tak by nikoho taky nesehnali. A v germánii by je každý poslal do p*dele.

dneska je to složitý bud dodáváš tak jak oni chtěj potřebujou a požadujou a nebo si neškrtneš a vemou to jinde

ve větší firmě to problém není když je Jarda nemocnej nebo má dovču tak to třá udělá Franta..což u nás jaksi nejde...
chjo..jako matroš máme takže udělat to problém asi nebé jen nevidím ten středeční dojezd na Pecku asi budu stíhat blbě... no nic... se nedá nič robit...

a kuva! Dá se to?
no bude to hoňka... ještě mě napadá že když vyrazíme v neděli v poledne dom tak je ještě neděle večer a pondělek ráno...
eh no a když tak holt to pude až fúterý ...

grimmh
.Ale já jsem se muchlovala hlavně s mámou a tátou a manžel dřepěl jak přikovanej celou dobu u štěňat a slintal ještě víc než ony.
klasika

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:28
- Nahlásit

Fajka
hlavně vůbec nebrat pejska na výlet !!!
ano, 6 dní na čundrech za dva týdny je tak strašně málo!! Nechápu, jak ho můžu takhle týrat

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:30
- Nahlásit

birma
ano, 6 dní na čundrech za dva týdny je tak strašně málo!! Nechápu, jak ho můžu takhle týrat

no prosiiim Tě!!!! už se nad sebou fakt musíš zamyslet!!!
nebo ti ho seberou pro týrání

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:32
- Nahlásit

birma
6 dní na čundrech za dva týdny je tak strašně málo
Jsi Janek jankovatej - víš to
To by porazilo i vola - ne tak Adámka

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:34
- Nahlásit

birma
hele klik mu je? víš to aspoň přibližně?

Já se tudle ptala jedný pani co má australačku jako v kolika letech se jí fenka trošku vyklidnila (má podobně aktivní a uštěkanou fenku jako je jelito..no možná vo něco víc)
a ona říkala že tak v po sedmým roce jí začali lidi říkat, že to na ní je trochu vidět

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:38
- Nahlásit

Fajka
nebo ti ho seberou pro týrání
no přesně toho se bojim kéž by mi ho aspoň občas někdo pro týrání sebral (a fakt by mě zajímalo, jak rychle by ho vrátil )
hele klik mu je? víš to aspoň přibližně?
odhadem tak 3-4,5 roku

grimmh
To by porazilo i vola - ne tak Adámka
já doufám, že ty čtyři dny na šumavě ho porazej. Aspoň na den na dva

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 13:46
- Nahlásit

birma
Paninko, to si povíme pak, ju
Až chytneš dech ......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:08
- Nahlásit

birma
se obavam, ze to porazi akorat me

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:11
- Nahlásit

birmaodhadem tak 3-4,5 roku
to jsi na tom podobně.... tak za 5 let si povíme aleeee jestli tě to uklidníííí tak Flekštajnová na tom béééé brzo hůůůř

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:17
- Nahlásit

birma
hele, prosím tě klikání u slepic se dělá stejně jako u psů? Kliknu, dám pamlsek, naklikám doma, pak na zahradě (do města asi moc chodit nebudem). Myslíš, že ho musim nejdřív naučit žrát z ruky, nebo to můžu udělat jako první povel? (má ten zobák asi 5 cm od ruky)

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:21
- Nahlásit

kachna_

kecááááš! jdeš do toho? Asi bych nedávala z ruky, ale z misky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:21
- Nahlásit

Fajka
me taky nekdo vedle u spicu tvrdil, ze kolem 3tiho roku se zklidni. Na podzim bude mit 5 a rozhodne nevidim zmenu

kachna_
fakt nechces trenovat ve meste?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:23
- Nahlásit

kachna_zahradě (do města asi moc chodit nebudem
týýý voéééé a tam já bych právě šla klobouuk a uuuuuž by to jelooooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:24
- Nahlásit

muzu do prihranici (tesne za hranice cr po sumave) s ustrizenym rozkem na OP?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:26
- Nahlásit

cernej cajmuzu do prihranici (tesne za hranice cr po sumave) s ustrizenym rozkem na OP?

jistěěě že můůůžeš..maximálně tě zavřooou, nic horšího se nemůůůže stááát

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:34
- Nahlásit

cernej caj

fakt nechces trenovat ve meste?

klid! vona až uvidí, jak to hudánkám de, vyrazí si s nima na Václavák do Práglu

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:35
- Nahlásit

Fajka
to jsi na tom podobně.... tak za 5 let si povíme aleeee jestli tě to uklidníííí tak Flekštajnová na tom béééé brzo hůůůř
no to doufám, že na tom bude s Šutříkem hůř

kachna_
Myslíš, že ho musim nejdřív naučit žrát z ruky, nebo to můžu udělat jako první povel?
oni je odměňovali z takový mističky s držátkem, že jim vždycky nabídli zrní z toho. A Šimona je napřed učila lézt na stůl (kde cvičily slépky) a tam v klidu žrát a pak až s nima klikali. Ale moc hloub do toho nevidím, jsem na to bohužel nenašetřila

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:37
- Nahlásit

PetraK
jdeš do toho?
on je kohout povahou zlatej, zvědavej, kamarádskej, společenskej, myslim, že by ho to i bavilo. Slepičku nevim, tu by to asi musel naučit von . Potřebuju ho naučit, aby šel na povel domů (protože se psama sami bejt nemůžou)
Asi bych nedávala z ruky, ale z misky.
asi jo, aby pak nekrad dětem jídlo

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:40
- Nahlásit

cernej caj
muzu do prihranici (tesne za hranice cr po sumave) s ustrizenym rozkem na OP?
to asi podle toho to ten ustřižený rožek znamená?
me taky nekdo vedle u spicu tvrdil, ze kolem 3tiho roku se zklidni. Na podzim bude mit 5 a rozhodne nevidim zmenu
to asi já, asi sem zapomněla dodat, že to platí pro špice normálního a ne dálkochodiče

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 14:52
- Nahlásit

Maya
no de o to, ze ustrizenej roh mas, kdyz menis nejaky udaje - vdas se, zmenis bydliste. V principu de o to, ze s ustrizenym rohem nemas cestovat do zahranici... pac vlastne te tam nemusej ani pustit

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:04
- Nahlásit

cernej caj
V principu de o to, ze s ustrizenym rohem nemas cestovat do zahranici.
aha, tak to nevím, do příhraničí nemusí bejt doklady?
nebylo by teda jistější si vzít pas?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:12
- Nahlásit

Maya
podle me je prave musis mit dycky kdyz des pres hrabice platny ty doklady. me pas propad v roce 2010, myslis, ze by mi pomoh?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
on je kohout povahou zlatej, zvědavej, kamarádskej, společenskej, myslim, že by ho to i bavilo.

jé to je supr
(poinformuju mámu, ona měla jako dítě za kámoše kohouta a má pro ně slabost, takže bude nadšená). Dáš pak echo? A myslím, že pokud to naučíš jeho, tak on si už slípku zpoveluje sám.

asi jo, aby pak nekrad dětem jídlo
no todle dělal právě pak Ferda máma zcela předběhla tehdy dobu a naučila ho krmení z ruky, nechal se chovat a různý jiný hovadiny a Ferdu pak děsně bavilo dělat Apače říkala máma, že se vždycky v tichosti "plížil" k její ségře, která se opalovala na lavici a v ruce rohlík s marmeládou a máslem. oči zavřený.... Ferda udělal Apače, připlížil se, čórnul jí rohlika a prchal

<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání