Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:48
- Nahlásit

cernej caj
uaaa me je zle
hele čajdo, nepříjde ti, že je ti zle téměř pořád
to není nic moc

ale dala sem si teda dovcu celej pristi tyden
a budeš jako i odpočívat, jo?

grimmh
bude základ i pro mojito
to hlavně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:51
- Nahlásit

grimmh
tyjo, tak welnes zni moooc dobre

denyk
z jidla tak moc to neni moc casto, vzhledem k tomu, ze se vetsine veci vyhybam... jenze u me je to hrozne psychicky a sem si rikala, ze si treba tim rohlikem s maslem spravim trochu naladu.

ma bejt hnusne, tak jo. Jak jsem psala - posledni dobou psychicky dost na dne, uz tak poslednich par tydnu. Jediny moje stesti je, ze su mistr pretvarky a umim proste delat, ze se nic nedeje

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:56
- Nahlásit

cernej caj
Psychika je sviňa a měla by ses snažit s tím něco dělat. Děje se něco, co by tě takhle sejmulo? Zkus si rozebrat v čem je asi problém.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:02
- Nahlásit

grimmh
já vím přesně, v čem je problém, jenže s tím nedokážu nic dělat. Nezbývá mi, než čekat, až prostě bude líp

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:09
- Nahlásit

cernej caj
a nejsi schopná to nějak řešit - nečekat až se záležitost urovná sama?
Koukej si vymyslet nějaký zajímavý program na tu dovču a ne bejt někde zavřená se svejma myšlenkama!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:12
- Nahlásit

cernej caj
nechci dělat chytrou horákyni, ale jestli máš už fakt jako depresivní stavy, chtělo by to asi odbornou pomoc, sám si v tomhle člověk nepomůže a bude to čím dál tím horší, jestli to nebudeš řešit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

grimmh
No s birmou si užijem 4dny přírody, na to se těším. To je člověk pryč z běžnýho života a dá se prostě dělat, že je vše OK. Pokud mi schválí příští týden, tak ještě uvidím. Nicméně příroda sice není lék, ale zas tomu člověk fakt uteče.

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:19
- Nahlásit

cernej caj
souhlasím s Denykem. A pokud už se k doktorovi odhodláš, měla bys tam jít s tím, že se mu otevřeš. Což hodně bude záležit na tom, jak na tebe ten člověk bude působit a jestli si získá tvou důvěru, že ti může pomoci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:22
- Nahlásit

denyk
můžu ti říct, že ty 2 roky na AD mi deprese jen zhoršovaly s tím, že mi ale bylo všechno jedno a byla sem citově totálně v letargickým útlumu. Přibrala sem 15kg a seděla sem jenom doma nebo jezdila na kole po okolí a skoro s nikým se ani nestýkala. Takže sem prostě doktorce lhala, že mi je dobře, až mi je postupně vysadila, když sem jí pořád říkala, že je vše OK... s tím,že sem je pak už ani nebrala a musím říct, že se mi dost ulevilo.

grimmh
zatím jsem psychologovi dokázala říct příčinu toho všeho. A to vlastně asi jen proto, že mi řekl, že působím sympaticky a vyrovnaně a že si myslí, že není potřeba, ať za ním chodím. A mě vyděsilo, že když roky sbírám odvahu někam zajít, že by to přišlo vniveč... jenže to prostě nejde tak rychle, ale třeba postupně to pude.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:22
- Nahlásit

cernej caj
tak tu dovču závidím, já mám jen tenhle pátek a příští pátek už budu muset do práce, to se mi nebude chtíít

s tou psychikou je to blbý, takový depky ve vlnách mám poslední dobou taky, sklon dělat že se nic neděje taky a co s tím, na to jsem nepřišla, tak snad ti pomůže alespoň ten psycholog, musíš se asi přímo donutit říct mu všechno, pokud je dobrej, měl by sám přijít na to, že je to horší než mu prezentuješ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:23
- Nahlásit

Maya
hele neco pro tebe

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:27
- Nahlásit

cernej caj
on problém je asi ten, že co jsem slyšela, ti dobří psychologové obvykle nepracujou na pokladnu, ale jen za prachy a moc jich není, jenže bohužel člověk asi nemá moc šancí zjistit kteří to jsou a navíc ta léčba prej pak přijde na desetitisíce, na to taky každý nemá
s těma AD jsem to taky slyšela, že takhle působí a že v podstatě by to člověk neměl brát, pokud se nechce podřezávat nebo něco podobného

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:30
- Nahlásit

cernej caj
hele neco pro tebe
uáááá jen 20 dolarů a ten vzorec, to musí fungovat!!

což mi připomíná, že furt s tabletem běhám od stolu ke gauči, ale zkusit ten bazmek ještě v jiný zásuvce jsem se nedokopala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:35
- Nahlásit

Maya
tak asi lepší něco než často, páč je to spíš jen rozdíl mezi dobrým a špičkovým a dobrej je dostačující.

Tak můj problém už je dost za hranicí "normální" deprese... ale je fakt, že tak špatně, že bych se fakt chtěla zabít na tom už nejsu.

furt s tabletem běhám od stolu ke gauči, vidíš, díky spreji můžeš zůstat na gauči určo

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:36
- Nahlásit

cernej caj
Od kdy do kdy máte tu Šumavu? Blbý je, že se má příšerně ochladit, tak abyste holky někde nezmrzly.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:43
- Nahlásit

cernej caj
Takže sem prostě doktorce lhala, že mi je dobře
njn tak to si asi neměla lhát a navíc doktorka se měla víc zajímat. A asik bych teda šla k jiný doktorce.
Přestat se stýkat s lidma, to je to nejhorší...člověk se lituje, pozoruje, má pocit že je na celém světě sám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:50
- Nahlásit

grimmh
čtcrtek - neděle. AKorát mě dost bolí ta noha, tak su zvědavá, až se birma probere z noční, jestli se nějak domluvíme.

denyk
jenže pokud mi doktorka zvyšovala neustále dávku a ono se to zhoršovalo a ona mi ji teda zvyšovala, že to jednou musí zabrat vyšší a vyšší dávka... navíc mě k ní poslala tenkrát mamka, páč sem byla po rozchodu taková v horším stavu a nedařilo se mi asi 100% předstírat a mamka naznala, že na náročnej rozchod mi pomůže psychiatr a prášky... tak samo doktorce sem řekla něco víc, než mamka vůbec tuší, ale jako i v tý letargii mě bylo jasný, že ty prášký mi fakt nepomáhaj. A nebyla sem ochotná experimentovat, kam až mi to bude zvyšovat

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:53
- Nahlásit

denyk
tak to si asi neměla lhát a navíc doktorka se měla víc zajímat. A asik bych teda šla k jiný doktorce
jenže problém asi je, že většina doktorů ti prostě šoupne AD a víc neřeší, je to pro ně pohodlnější, je to prostě stejný jak tu bylo nedávno, že nemocný lidi skončí na psychině a nejspíš taky s AD jen proto, že se nikdo jima nechce zabejvat víc než je to nutný, no a ty vedlejší účinky AD že z tebe udělají zombie nikdo neřeší, to je holt naše zdravotnictví, doktoři za prachy asi fungujou jinak, ale na to běžný člověk nemá
cernej caj
Tak můj problém už je dost za hranicí "normální" deprese
jj, to chápu a fakt je super, že ses dokopala k tomu psychologovi, protože to souhlasím, že lepší nějakej než žádnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 08:59
- Nahlásit

Maya
jj, presne jak rikas s tou boreliozou tusim to bylo. Ze se spatne diagnostikovanou soupnou cloveka do blazince a muzou si dat krizecek jak pekne vyresili jeho problem

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:00
- Nahlásit

cernej caj

zkus se donutit mu říct všecko bez zlehčení. anebo mu aspoň říct, že seš bloknutá a prostě zlehčuješ a netroufáš si odhalit se. aby to mohlo pomoct, je potřeba se dostat až na kost, i když ono to bolí a člověk se bojí se udělat úplně zranitelnej. a samozřejmě to chce čas a vývoj, nejde ze dne na den, dokud je ten psycholog vlastně ještě cizí a terpv ho jakoby "testuješ"....

Jediny moje stesti je, ze su mistr pretvarky

nevim, jestli je to až tak tvoje štěstí, protože to strašně vysává energii a to pak nepřispívá k tomu stavu samýmu.

á vím přesně, v čem je problém, jenže s tím nedokážu nic dělat
někdy se dá pozměnit nějaká jiná oblast, která není ta ožehavá, ale taky není dokonalá, a ono jak všecko se vším souvisí, tak se vyvolají změny i v tom, co přímo změnit nešlo...
a někdy se dá změnit aspon prožívání toho, s čím nedokážem nic udělat...
a někdy časem najdeš způsob, co dělat můžeš.... no a jsou typy problémů, těch vnějších, co se ztratí časem i samy...
držím palce, ať ti je líp a snad i ta dovča pomůže, aspoň nabrat síly.

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:03 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Maya
ětšina doktorů ti prostě šoupne AD a víc neřeší, je to pro ně pohodlnější, je to prostě stejný jak tu bylo nedávno, že nemocný lidi skončí na psychině a nejspíš taky s AD jen proto, že se nikdo jima nechce zabejvat víc než je to nutný,
zčásti je to tím, že psychiatr i obvoďák na to zabývání se duší nemá prostě v systému čas plus v ty léky hodně věří.
proto je mnohem lepší řešit u psychologa, aspoň napřed.
a není to tak, že ti na pojiš´tovnu jsou všichni špatní on je jen problém tu smlouvu s pojišťovnou dneska vůbec získat. mají ji starší, velmi dobří, kteří to stihni, mají mladí, kterým se to povedlo... není to rovnítko, že jsou nějací horší.

jinak ale ty AD nikomu shůra nenutěj, ono stačilo říct, rozmyslela jsem si to, nechci léky..... případně nechci tyhle, chci změnu, resp by to měla říct ta doktorka, pokud upřímně se doví celou reakci... ono všecky z člověka zombie neudělaj... ale kdo už má chuť experimentovat, navíc když není nemocnej, ale jeho potíže mají konkrétní zdroje. takže psycholog je dobrá volba. snad se to někam už posune čajdo.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:04
- Nahlásit

Vero
souhlas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:11
- Nahlásit

tak mam predschvaleny, ze utecu driv z prace. Ta hlava me boli jak svina, to se neda

Vero
se mozna stavim driv, i po poledni, budes doma?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:15
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Milé děti dneska jsem se vrátila v čase. Do trambaje totiž nastoupila paní s dvěma holčičkama. Jedna školou povinná a druhá školkového věku.Zatímco ta školou povinná byla celá maminka- nejen podobou, ale taký oblíknutím - maminka vypadala značně usedle, tak ze sedmdesátek - tak ta školkového věku, se nejen tvářila jako vrach malejch dětí a zarputile čuměla z okénka, ale!! Měla nejen černý manšestráčky a černý botičky, ale!! a to hlavně to mě dostalo, měla co? měla černě nalakovaný nehýtkyyyy!! Bomba trochu vypadala, že jí asi adoptovali . A Bubiška mi způsobila, že jsem dnes přišla pozdě, neb juž jsme zkusili na volno jíti a dobrý, ač šel za náma Fanda, místní obšourník pubescentního věku, tak nic, ale pak uviděla bordeří slečnu a nemohla si pomoci, uuuutykala uutykala a pak si holky hrozně dlouho hrály. Kdybych Bubiši nepřivolala, odešla by možná i s nima moc hezky se mi na to koukalo. Páč jsem i nedávno tak kapek smutně říkala Fifijový, že Bubiška už si tolik s psékama nehraje, že nemá tu potřebu, že ač jí v tom podporuju, už tak moc k psům netíhne, že je radši s náma, že asi nasála tu autistickou asociální náladu v domácnosti či co . Tak ne, dneska si to naplno užila. A musím říct, že borderka je jedna z těch mála suprových borderek a navíc - grimmh!!!! jí má starší pán důchodce. Aktivista. mají zhruba stejnej režim jako my, taky jsou furt venku. A psice je vzorově, ale fakt vzorově vychovaná.

denyk

první trs houbiček a měl překvapivě 765g

příští tejdenek už spíš na balkůně

s troskou masla... uaaa me je zle, k tomu me hrozne boli hlava, to bude den...

asi má pravdugrimmh je nějako divně, mi dneska nešlo vůbec ráno cvičit jela jsem jen na půl plynu. to jsem na sebe zvědavá odpolko v posilce

a mám kdaždej nehtík jinej

hm to já taky, vole a nemusim an na manikůru, stačí makat na zahradě

já když vím, že půjdu jen tak trochu přes čáru, tak beru mezinárodní očkovák i Bukísovi.

ejch, tak to jsme měli předloni fšicí dost štěstí

grimmh

Ale zato mám 2 lahvičky odlakovačů

jasně, čék má bejt připravenej. Já mám poslední dobou fšecko znásobený, od zakysaný smetany po tortily, nějak mě popadlo asi prokletí svěrače. Sem potravinovej svěrač

Mám na zahradě hrozně rozrostlou mátu i rozhodla jsem se urobit o víkendu (stejně má být hnusně) mátový sirup

dej pak vědít. já jsem mátu umravnila tak, že jsem jí nakonec vyhubila , a vzhledem k rozpínavosti už nekoupila, ale kdyby byl dobrej.....
Vero

zkus tohle

no já uvažuju nad tou levandulí či případně si umatlat směs nějakou, matroš doma mám, ale se bojím, jestli to u štěněte bude stačit že jako je malý, furt se šmrdolí vyloženě u země... uvidím
Fifijová mi to včera zkonzultovala, že ty dnesní věci už se dají i na štěnda, tak tom promyslím.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:16
- Nahlásit

Zdravím. Ráno po příchodu jsem si dala s Adamem veselou půlhodinku, kdy jsem mu tahala jedno klíště za druhym holt jsme na tom vandříku vlezli do nějaký moc zamořený oblasti. Něco přes půlku jich bylo scíplejch, ale jemu, cíťovi, vaděj i tak...

cernej caj
Nejsem úplně proti změně. Na trasu kouknu na kompu až naspim víc než necelý dvě hodiny.
Ad AD - Honza má úplně stejnou zkušenost jako ty, mamka zas spokojená bez negativních účinků, tak to chce asi kdyžtak změnit druh, když člověku ten první nesedne...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:20
- Nahlásit

PetraK

tak ta školkového věku, se nejen tvářila jako vrach malejch dětí a zarputile čuměla z okénka, ale!! Měla nejen černý manšestráčky a černý botičky, ale!! a to hlavně to mě dostalo, měla co? měla černě nalakovaný nehýtkyyyy!! Bomba uvedomujes si ale, ze asi pro deti skolkovyho veku by nemela byt norma mit nalakovany nehty, ze ?

birma
jasne, utikej spat.
a si vem, kdybys nemela ten obojek, jak by chudak vypadal

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:22
- Nahlásit

cernej caj
se mozna stavim driv, i po poledni, budes doma?
jj ale napiš předtím sms, at zrovna neodskakuju na oběd a čekám

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:26
- Nahlásit

cernej caj
tak mam predschvaleny, ze utecu driv z prace
tak to máš super, závidím
já sem ráda, že mám alespoň něco naděláno a nebudu tu muset dneska a zejtra bejt dýl, protože kvůlivá busu já tu sem buď dýl a nebo jdu trochu dřív, jinak mi to nevychází
PetraK
to se hezky čte o Blanici, důchodce s borderou teda musí bejt akčňák, chjo chjo, už se zase blíží léto kdy jí taky budu mít na krku
no já uvažuju nad tou levandulí či případně si umatlat směs nějakou, matroš doma mám, ale se bojím, jestli to u štěněte bude stačit
tož v mý přes sto let starý psí knize se píše pokud si dobře pamatuju, že proti klíšťatům a blechám se má psovi dát do boudy ořechový listí, no tak holt vočešeš vořešák a uděláš štěkanátku na ven zábal

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:30
- Nahlásit

birma
tak to chce asi kdyžtak změnit druh, když člověku ten první nesedne...
když ono je to asi dost těžký když má při tom člověk ještě nějak fungovat
tohle testování teď dělám s protialergikama a musím to dělat jen o dovolený, protože když to nesedne a je mi blbě, tak bych ani nemohla jít do práce, takže další pokus bude až o dovolený v létě
s těma AD to bude podobně

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 09:35
- Nahlásit

birma

Adamem veselou půlhodinku, kdy jsem mu tahala jedno klíště za druhym

Eeeejch?

cernej caj

uvedomujes si ale, ze asi pro deti skolkovyho veku by nemela byt norma mit nalakovany nehty, ze ?
tak jako jooo, no. ale bylo to ftipný, byla jak z Edems femily a hrozně to kontrastovalo se zbytkem rodiny

důchodce s borderou teda musí bejt akčňák, chjo chjo, už se zase blíží léto kdy jí taky budu mít na krku

oba jsou hrozně příjemný, fenka je taková jemná, žádnej totál magor, jo má svůj klacíček, kterej si nosí a chce ho házet, ale normální pes a fakt moc hezky poslouchá

no tak holt vočešeš vořešák a uděláš štěkanátku na ven zábal

to jsem taky někde četla problém je, že vořešák pomrznul, listí zatim nejni.

<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání