Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:05
- Nahlásit

denyky enyky
Sem nasla fotos houbarsky svy pestitelsky, tak se pokochej, at vis, do ceho jdes. Koukam teda, ze hlivu zachycenou nemam, ale aj ty zampijoni stoji za to.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:08
- Nahlásit

PetraK
ježíš, vražda strejce a jaký maj křivý nožičky

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:09
- Nahlásit

brut
teď už sem budu mít čas víc nakukovat
Slava, ze je teda vic sil!
PetraK
když mi ho daj zasádlenýho
Ale jak zasadlenyho, proste to ma kazdy mimi psi takovyhle faldiky, smutny, kdyz pak do nich dorusta, do ty kuze veliky, jak pro jinyho psa. A to brisko bez chlupu mu zarusta a prestane byti stenitkem a uz z nej je behem chvilicky pubertak atd.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:25
- Nahlásit

PetraK
když mi ho daj zasádlenýho, nebudu muset lítat po polích jako pitomá a učit ho co má, nemá dělat, budu jen sedět v křesílku a koukat se, jak se ten sud kutálí kolem
hele a proč si teda rovnou nepořídíš třá buldočka nebo neapolskýho mastina?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:36
- Nahlásit

Maya
jaký maj křivý nožičky

křivonožka je to!

Fifi
Ale jak zasadlenyho, proste to ma kazdy mimi psi takovyhle faldiky,

vim. si pamatuju Hošíčka - vypadal jak velkej žok na prachy s hlavou

smutny, kdyz pak do nich dorusta, do ty kuze veliky, jak pro jinyho psa.

a tak jsou jedinci, kteří do ní nikdá nedorostou. Hošikus měl vždy kabátek o jedno, dvě čísla větší . A Bubiška taky má. Zrovna včera jsem jí natáhla tu kapsu pod kušnou a vypadala jako Agama! Velká klustá zrzavaá Agama

A to brisko bez chlupu mu zarusta

Brtnik tomu řikal kabelka, že mu ten pupek prodáme na kabelky

a prestane byti stenitkem a uz z nej je behem chvilicky pubertak atd
nechci slyšet slovo puberta!! už mi padaj vlasy. Ale zas prej podle některých prostě puberta neexistuje.Tak dobrý

birma
třá buldočka nebo neapolskýho mastina

jeden malej, druhej velkej. a ani jeden ne tak velkej pomatenec jako vižle.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:39
- Nahlásit

Fifi

svy pestitelsk

todle jsem přehlídla, žes to jsou tvoje výpěstky. hm - na chalupě bych to pěstit mohla? když tam jsem jen jednou týdně?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:45
- Nahlásit

Fifi
Sem nasla fotos houbarsky svy pestitelsky, tak se pokochej, at vis, do ceho jdes
už jedu!!!! na oběd!!!! já ci táááákýýýýýýýýýýýý

si šikovná pěstitelka

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:49
- Nahlásit

PetraK
na chalupě bych to pěstit mohla? když tam jsem jen jednou týdně?
Urcite. Pokud tam mas spravny teploty pro rust podhoubi. Da se vyguglit rada substratu zampijonovych.
Fajka
si šikovná pěstitelka
Byla, tady je na ne vsude moc teplo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2014 22:51
- Nahlásit

Fifi

a jako zalejvání? a šlo by to třebas v altánu?

jdu hnípat. doufám, že mě ve snu budou honit klustý zrzavý štoudve

brou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 07:33
- Nahlásit

Fifi
jj, na plyn. ale on nejde volnobeh na benzin... muz myslel ze svicky, tak je vymenil a nic, tak si rikal, ze zrovna to zaca;o kdyz bral benzin nahodne u pumpy, ze treba spatnej benzin, tak to vyjel do dna a s novym benzinem to stejne nejede. technicka konci nekdy koncem kvetna, su zvedava.

to mas teda mega urodu. nasi kdysi taky meli zampecovou sadbu a to teda rostlo mega rychle

brut
jeheee ma cas nakukovat

Vero
doufam, ze jsi to stihla.

PetraK
a nebyl by teda soudek s maskou psa levnejsi? na ten bys taky mohla koukat jak se vali ale min by toho prozral

a musim nahlasit pracovni zraneni kdyz budu chtit neko,u ukazat zranenej prst, bude to brat jak sprosty gesto
delam si v kuchynce snidani a prijde kolega pro hrnek a kouka, ze madlo je od krve pote, co si vzal hrnek. tak si ohledava ruce, nic, tak je zmaten tak sem si prohlidla ruce ja a u palce krev ale nikde to neteklo. tak sem ji umyla, dodelala si snidani a tam zase krev. tak si rikam odkud se tam bere, kdyz tam ranku nemam a mam porezanou horni cast prostredniku, mezi briskem a koncem nehtu kde ja k tomu prisla nevim, ale nemam naplast, nemuzu psat a klikat a kdyz se zapomenu a udelam to spatnym prstem, svina se zas spusti do klavesnice nejlepe

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 07:55 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Tady chvíli (půl dne nejsem) a tady takových novinek
cernej caj
bez prstu a v invalidce k tomu
Jinák móóóc šikovná paní - se šitím jsem na tom asi jako Petra

PetraK
takový krásný prďolky nám tu konečně ukázala a kterej buřtík patří jí pořád nevím - pomooooc
Zrušených kééérkonoš nelituj - vyrazíte časem i s balvánkem

Fifi
Další velkopěstitelka To mi připomnělo mýho taťku. Kdysy taky v bytovce pěstoval žampiony - do té doby nežmamka zjistila, že táta zaléval tak neopatrně, že jí zničil parkety pod kobercem.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:04
- Nahlásit

Fifi
teda houby moc nemusím, ale děláš mi chutě na smažený šampiony
cernej caj
takže už tě nejen bolí noha, ještě vykrvácíš?
zkus si na to namotat papírovej kapesník a přelepit izolepou jestli v kanclu máš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:29
- Nahlásit

Maya
vidim to stejne, houby nerada ale smazeny zampiony

grimmh
hlavne to pocasi, co hlasej, to moc krasnou dovolenou nepripomina

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:38
- Nahlásit

Rumštáááájn
cernej caj
tak pěkně nahlásit pracovní ouraz a šupem domů
na ten bys taky mohla koukat jak se vali ale min by toho prozral
no to je fakt, i ty stranový povely by celkem jako zvládal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:43
- Nahlásit

kachna_
šupem domů to by se mi libilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:53
- Nahlásit

Flekenštajn ve spolek!

chvátám, makámee, mezitím uklízííím, a připravuju věci sebou na Peecku nepééécku.
Jen musím pochválit červenomašlovatýho buřtína , na jedný fotce vypadá notně nakrknut tak nevim bud se dozvěděl kam pude, nebo mu to zrovna v tu chvíli došlo, no možná že nemá rád černou a nechce se svojí červený mašle vzdát
NO a nebo možná nechce bejt za mediální hvěěěězdu...což jako v Ešusovic rodině bude chca nechca no možná nemá rád bulváár.. (se mu nedivím po tom co předváděj od včerejška ho přío nesnášim, vživotě bych si podobný noviny nekoupila a včera sem málem vyhodila televizi z vokna dyž se viděla co předváděj chudáci hyeny..jak k tomu ty slušný nebohý zvířátka příjdou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:55
- Nahlásit

Fajka
nemá rád černou a nechce se svojí červený mašle vzdát tak mu da esuska ruzovou, to je pribuzna

tak si pecku uzijteeee

vubec teda nevim, co myslis s tim bulvarem, ale asi tam tahaj dost desne bartosovou si tipuju... i kdyby pulka tech zprav byla pravda, prece jen ke smrti cloveka by meli mit trochu uctu

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 08:57 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Zdárec v čarodějnický spolek

jééééé zrzavý klusťoučký mimintááááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
tak mu da esuska ruzovou, to je pribuzna
to ho rači ubezduší než by ho vzala s růůžovou mašlou

, co myslis s tim bulvarem, ale asi tam tahaj dost desne bartosovou si tipuju
jo to myslím a bulvár to celý okolo jak se rejpou ve všem všechno je senzacé, všechno fotěj všechno ukazujou 100 krát dokolo věci který maj růstat v soukomý a v rodině... je jim uplně jedno jak se musí cejtit její syn a zbytek rodiny... (nemyslím tím ale jejího "muže" (to je taky pěknej hovád) bo když probliklo na nově že s ním dávaj rozhovor tak ta televize fakt málem letěla z okna jediný co jí zachránilo bylo že je přišroubovaná na zeď

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:07
- Nahlásit

U nás tedyk tak nějak polojasno, snad večer nebude péršať, jsme domluvený, že dnes budem "lítat" na rybárně. Bude soudek (asi né jeden) budou se udit stehýnka, píct buřtíky a zlobivý děti (proto zrzavýho nechám raději doma :lol

Fifi
ty jsi šikulka pěstitelská, díky za fotečky . Tyhle bedny do bytovky by pro mě asik nebyly

PetraK
takovejch přirovnání už klubíčko zrzavé dostalo ....Bukísovi teda pupčák moc nezarostl, je furt naháč

nemůžu se dostat do butky paní puštíkové, asik vzteky rozklovala kamery . Měla tam 4 mimísky

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:15
- Nahlásit

Fajka
připravuju věci sebou na Peecku nepééécku.
hezky si to užijte, taky si zasloužíte chvilenku dáchnout si, po tom pracovním maratónu

cernej caj
co nožka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:24
- Nahlásit

Fajka
ja necetla ani ten clanekn a novinkach, co tu probeh vcera. Myslim, ze v nekterych pripadech je ten hyenismus fakt desnej.

denyk
uzijte si litani my ohen tentokrate u nas nemame, pac muz zvuci. mozna pristi tyden

no porad to boli ale malinko se to zlesilo bych rekla. Ale birmice vymyslela dobrou nahradni trasu k moji, tak sme si vybrali tu jeji - pac tam to ani jedna nezname vubec a navic budou i moznosti zkraceni. Dneska du koupit mapu a papuuu a balit se. A kdyz budete hodny, dostanete nejaky online zpravodajstvi

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:37
- Nahlásit

Fajka
Krásně si to užijte a moc děkuju za identifikaci červené mašle Nějak mi to tu uniklo a furt jsem nevěděla
Bulvár mě taky pěkně se*e a teď tedy fakt obzvlášť. Svině jsou to. Omlouvám se tímto vepřovýmu.
denyk
Byla jsi s koštětem na technické kontrole? Bacha aby tě někde nekontrolovali ti co pomáhají a chrání, abys nepřišla o řidičák

Tak neměla jsem to v úmyslu, ale situace v práci se nějak vyvrbila tak, že zítra i v pátek jsme doma.

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:39
- Nahlásit

PetraK
Tak už jsem červenáčka zkoukla - je boží a moc, moc a moc v dobrém závidím. Je to kus chlapa Zamilovaný smajlík

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:54
- Nahlásit

cernej caj
dostanete nejaky online zpravodajstvi
klidně aj cinkni, zavolám zpět
Je fajn že je na tom nožka lépe
Musíme tak doladit tu tvojí návštěvu v Prdelaj, někdy
po tydlifounu pokecáme, protože psát to sem všechno, se nedá, to bych v práci nec neudělala

grimmh
Byla jsi s koštětem na technické kontrole?
já nemám koště, my andělé totiž máme křídla

že zítra i v pátek jsme doma
my taky, víme to od pondělí, prostě na poslední chvíli a já jsem si naplánovala příští týden od středy Beskydy. Tak vůbec nevím, esli dostanu dovču

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 09:57
- Nahlásit

denyk
jj, pak se domluvime. cekam, az budes mit prace min a od cervna tam sou ty vlacky, ne, takze toho vyuzijem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:03
- Nahlásit

denyk
jeheee a skym jedes do beskyd? drzim palce, at to vyjde

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:06
- Nahlásit

denyk
prostě na poslední chvíli
no, já se to dozvěděla dnes a příští týden jdu do práce jen v pondělí, pak si válím šunky v nových plavkách v Mariánkách
esli dostanu dovču
musíš jim nějak politicky vysvětlit, že nutně potřebuješ tu dovolenou na ZOTAVENOU Nechat si ujít Beskydy by byla škoda. Taky bych se tam někdy ráda podívala, bo jsem tam ještě nebyla.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fajka
no je to síla s bulvárem a chudák strojvůdce
cernej caj
online zpravodajstvi
další bulvár ?

Mám dotaz.
Dneska jsem vedla dítě do školky a učitelka vedle z první třídy školy něco dětem vysvětlovala tak hlasitě, že to bylo slyšet ještě dole o patro níž u vchodových dveří (teda dveře do třídy měla otevřené). Normální mi to fakt nepřijde. Řekli by jste to té učitelce, nebo ředitelce?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2014 10:10
- Nahlásit

kachna_
asi bych to rekla jen ucitelce, pokud mas potrebu to reist myslim, ze to nemusel by t ucel, ale treba bylo ve tride horko, nevsimla si tech dveri, byla rozpalcena vysvetlovanim a mluvila hlasitej...

<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání