| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:20
- Nahlásit
cernej caj
me pas propad v roce 2010, myslis, ze by mi pomoh?
no tak to máš asi jedno jeslti tam vyrazíš s propadlým pasem a nebo se zneplatněnou občankou
přinejhorším si neber nic a pak když tak zahraj blbečka co neví, že přešel hranici
jinak fakt nevím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:21
- Nahlásit
vobjednala jsem mámě konev na kolečkách a vypadnul mi kus plomby, tak doufám, že to nezačne bolet když jsou teď ty volný dny a dovolená a tak, to mám z těch blbejch žvejkaček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:25
- Nahlásit
Maya
z těch blbejch žvejkaček
žvejkám sválně jen půlky. asi bych po jídle vyplachovala a jestlli máš velkej strach, že by to mohlo bolet, můžeš si uvařit odvar z hřebíčku (koření, ne z železářstvi ) a vyplachovat po jídle tím, on i desinfikuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:30
- Nahlásit
pulka je lepsi nez cela? neni to blbost?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 15:48
- Nahlásit
Dotáááz,
mám poprvé protiklíštěcí vobojek.
číf našel klíště doma na stole tak byl notně nakrknut tak už sem musela jednat...
to se jen zasune a nic? to nevypadne? neztratěj ho? no Fája nee a i kdyby to ho v pelechu najdu ale jelito jak věčně lozí kdyby se vo něco zašprcnul tak by se to asi rozdělat mohlo ? cooo? nebo néé??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:01
- Nahlásit
cernej caj
já nevím, přijde mi že jak je to menší objem, nevytahuje to, taky to tak nedrtíš. Ale to je jen můj pocit
Fajka
jo jen se to zasune do té sponky. Ešus zatím nikdy neztratil, Blanice zatím taky ne, chce to asi nechat trošku delší - přiměřeně, ale - ten zbytek. Nevím.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:04
- Nahlásit
PetraK
jen se to zasune do té sponky. Ešus zatím nikdy neztratil, Blanice zatím taky ne, chce to asi nechat trošku delší - přiměřeně, ale - ten zbytek. Nevím.
díííííík já nevěděla jestli to nemám ještě nějak přišít bo tak něco
tož dyž to neztratili tydle dva holoprtci tak jelito jak to má v těch chlupech snad taky nééé..jen doufám že na to nebudou mít nějakou alergii nebo tak něco..ale už mě ty klíšťata fakt sejřej tak že s tím prostě musím něco dělat chca nechca..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
jednou se mi při divoký hře stalo, že obojek Ešusoj kámoška překousla ale to byl ještě ten Kiltix, kterej měl tu vlastnost, že ke konci sezóny jakoby "ztvrdnul" /co by za to jiný dali, kdyby ke konci sezóny došli ke stejnému výsledku, já vím /. Ale Scalibor prostě drží. Ta alergická reakce být může, hlídala bych to.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:13
- Nahlásit
Fajka
držím palce, ať zabere. Adam teď má Foresto, loni dvě klíšťata za sezonu, teď furt sundavám lezoucí a tahala jsem asi 6 zapitejch. Letos jich je prostě nechutně moc, jak byla slabá zima
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:16
- Nahlásit
birma
ty jo tak doufám, že nám zůstane čistý konto
ad klíšťouni a štěňata - kurnik - nikdy jsem neměla štěně takhle malinký v tuhle debilní klíšťěcí dobu. Může to vůbec? Pamatuju si, že na těch starejch vixlajvantech, co se na zvěř stříkali, psalo, že to není pro mrnítka. Co fčil?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:34
- Nahlásit
PetraKale to byl ještě ten Kiltix,
jo ten přesně sem koupila takže do podzima mě vytuhnou voba jak jelito tak Fajfka
Může to vůbec? Pamatuju si, že na těch starejch vixlajvantech, co se na zvěř stříkali, psalo, že to není pro mrnítka. Co fčil
néé to se nesmí na tak malý mimi
no nějak přírodně budeš muset asi...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:54
- Nahlásit
PetraK
zkus tohle
http://baron.cz/pes/klistata-blechy/ochrana-klista ta-blechy/i-0
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 16:55
- Nahlásit
cernej caj
né že porušíš zákony a budou tě muset legitimovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 17:26
- Nahlásit
Vero
jstli na me pudou nemecky tak stejne nebudu rozumet
fajka
nase selmie to pouzivali roky a nikdy to nztratily
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 17:37
- Nahlásit
cernej caj
jstli na me pudou nemecky tak stejne nebudu rozumet
tak hlavně neutíkej, ať nestřílí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 18:54
- Nahlásit
cernej caj
pulka je lepsi nez cela? neni to blbost?
to nevim, ale já ty placky taky žvejkám jen půlku, protože jinak je toho plná huba a to nemusím akorát ty polštářky beru celý, no už mi vypadl další kousek, ale zbytek zatím drží, tak uvidím
PetraK
a jestlli máš velkej strach, že by to mohlo bolet, můžeš si uvařit odvar z hřebíčku (koření, ne z železářstvi ) a vyplachovat po jídle tím, on i desinfikuje.
můžu zkusit až budu doma, taky prej lze dezinfikovat chlastem , jinak samo mám růžovej prášek, ale ono někdy na ty zuby mrchy nezabírá nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 18:56
- Nahlásit
PetraK
nikdy jsem neměla štěně takhle malinký v tuhle debilní klíšťěcí dobu. Může to vůbec?
no třeba ten Advantix co dávám já, je na štěňata od 7 týdnů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 20:04
- Nahlásit
co mam delat, kdyz me furt boli ta dementni klenba? v praci to povolilo trochu, to sem o tom ani nevedela ale to sem sedela celej den a odpoledni behani teda spis bylo bolestivy, nez snesitelny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 21:40
- Nahlásit
cernej caj
tak to fakt nevím, nějakou vložku do boty a nebo namazat ibalgin mastí nebo něčím podobným proti bolesti, to budeš mít asi namožený ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 22:38
- Nahlásit
cernej caj
klenba jako na chodidle? ortopedickou vložku máš?
jinak trochu srovnat, uvolnit záda a nohy, ono to zajímavě souvisí, teda u mě aspoň.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 05:59
- Nahlásit
Vero
jakoby ta predni cast u palce, boli to desne kdyz chodim
maya
mam, ale necejtim zadnou ulevu.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 06:21
- Nahlásit
Mórgen, hlásám, že jsem sklidila první trs houbiček a měl překvapivě 765g . Takže hotová dršťková a kus ešče v lednici na čínu
Jsem fčéra i zdrhla dřív z práce na manikúru a mám kdaždej nehtík jinej . A co se týče počáska, u nás neperší, jen je celý den tak nějak zataženo uvidíme, jak bude zítra na čarodějnice,
u nás je to teda dost velká vesnická atrakce, živá hudba, točenó pívo, uzené ryby, atd....
kachna_
(do města asi moc chodit nebudem).
cernej caj
s ustrizenym rozkem na OP?
jak píše fajkíšovatá, max. tě zavřou....nechci strašit, ale u nás tohle soudruzi z NDR dost řešej je jim úpá jedno, proč máš OP znehodnocený... já když vím, že půjdu jen tak trochu přes čáru, tak beru mezinárodní očkovák i Bukísovi.
cernej caj
propadlej pas taky k prdu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 06:27
- Nahlásit
Co se týče protiklíštěcích obojků, kupuju taky Scalibor, píšou tam, že se klíště třá i přisaje, ale není to tak, že by nefungoval, ale cípnou po přisátí na zvířeti. Pro mrňata nevhodný. To bych asi prubla opravdu něco jemnějšího. Ikdyž myslím, že na tom pinďovi budou hnedka vidět ne?
Bukís má často klíšťata mezi prstama, má pak nateklou celou packu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:14
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
Teda ty jsi velkopěstitelka. To je ouroda hned na začátku. Měla bys přispět na tu čarodějnickou veselici drštkovkou pro celou vesnici Pan starosta s yorkem by koukal
Každej nehtík jinej - no, není to nuda jako všechny stejný
Se přiznám, že lak použiju tak jednou do roka Ale zato mám 2 lahvičky odlakovačů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:24
- Nahlásit
grimmh
drštkovkou pro celou vesnici
dostanou "držkovou" spíš
Pan starosta s yorkem by koukal
s westíkem
, není to nuda jako všechny stejný
nemám ráda nudu, trička taky nosím barevný jak kanárek.
Ale zato mám 2 lahvičky odlakovačů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:26
- Nahlásit
Mrkám na paní puštíkovou, nemá chvíli klid, chuděrka,
prťata jí davají zabrat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:28
- Nahlásit
denyk
tyjo, to je celkem peknej kusanec te hlivy musis pak poreferovat jak to bylo dobry
chudak bukis vcera sem ferince vytahla jedno ze stehniska, jeste bych se mela prohlidnout i sebe poradne, nejak sem na to zapomela.
me se celkem barevny nehty libej, ale sama to moc nemam rada, ten lak i pruhlednej pak odobavam
grimmh
2 lahvičky odlakovačů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:43
- Nahlásit
dneska to bude vybornej den... nemam chleba, koupila sem si rohlik a dala ho s troskou masla... uaaa me je zle, k tomu me hrozne boli hlava, to bude den...
ale dala sem si teda dovcu celej pristi tyden, i kdyz kvuli vecem kolem svatby a tak me pak uz zbyde jen 12 dni, coz taky nic moc, ale uz je toho na me asi moc
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:43
- Nahlásit
cernej caj
na jednu poloprázdnou skoro vyschlou skleničku laku to docela jde, ne? Jistota je jistota
denyk
s westíkem no tak jsem se krapátek spletla.
Mám na zahradě hrozně rozrostlou mátu i rozhodla jsem se urobit o víkendu (stejně má být hnusně) mátový sirup.
Ochutnala jsem koupený v lahvince 0,25 l za 56,- Kč. Byl moc dobrý, ale samovýroba bude určitě taky dobrá a hlavně zdravá. Místo obyč.cukru dám třtinový. No a bude základ i pro mojito
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2014 07:48
- Nahlásit
cernej caj
Jestli von není nějakej blbej tlak. Okolo mě taky lidi bědujou, že tedy nic moc se necítí. Tak ať je ti Čajíčku brzy líp. Chtělo by to nějaký životabudič.
Příští týden taky nebudu v práci - budeme v Mariánkách. Dostali jsme k Ježurovi od mladých wellnes na 5 dní. Tak halt musíme, no.
|