| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:12
- Nahlásit
Vero
jak tu navigaci? jak ses zitra nebo ve stredu, at ti to muzu co nejdriv vratit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:13
- Nahlásit
Hele a mám dotázek.
Myslíte, že mi stačí žehlička s příkonem 1600 W? Moc nežehlim, spíš tak z donucení.
cernej caj
hlivu vystehuj na balkon
jen aby tam hlíva nevystěhovala Enyky Denyky
denyk
hlíva už mě pomalu, ale jistě vytlačuje z bytu
takže říkáš koupit?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:15
- Nahlásit
[Vero
Červené mašle ze Šutrova??
mi to chvilku trvalo, než jsem rozluštila hádanku
a mosí von vůbec mít mašli, když je vlastně dalmatin?
se domluvily ty spotřebiče asi, že to zabalí hromadně s náma, že?
když se daří, tak se daří
grimmh
mám takové smíšené pocity.....
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:23
- Nahlásit
denyk
Zvěřinu a ryby nejím, ale ty brambůrky bych si tůůůze ráda dala a dip ze zakysané smetany k tomu - mňam.
Vaříš napřed ty brambory než je dáš péct do trouby? Jak dlouho pečení trvá?
Na zahradě mě uzurpuje máta. Nestačím jí plejt, tak jsem se rozhodla udělat sirup. O víkendu se do toho pustím. Léčivý a ještě prý chutný. Použiju třtinový cukr, aby to bylo jóóó zdravý
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:25
- Nahlásit
denyk
mám takové smíšené pocity.....
To jsem si myslela, budeš muset načerpat pozitivní energii a kde jinde když ne tady
Vera
To je pech. Mě se stalo v r. 2000, že odešla pračka, lednice a MW - vše v průběhu asi 1 měsíce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:27
- Nahlásit
kachna_
tak asi by stacit mohla, ne? ja doma nezehlim skoro vubec a mame nejakou levnou za 400 na to zehleni 1x za rok...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:01
- Nahlásit
kachna_
takže říkáš koupit?
je to teprve první trsík, zvážím ho až ho uškubnu, podle mě by mohl mít tak 200-250g.
Ale kolegyně už sklidila víc jak kilo, tak se snad taky zadaří.
Navíc je fajn, že to roste postupně prý.
grimmh
dip ze zakysané smetany k tomu
jojojo s česnekem a nivou, nebo bylinkami, mňám
tak jsem se rozhodla udělat sirup.
to je dobrej nápad, já bych věděla, kdyby byl bílej rum....
a kde jinde když ne tady
já vím...
tady od půl pátý od rána řve nějakej zakrslej kohoutek, jako je to docela fašák, ale hlas má takovej vysokej, to je něco
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:03
- Nahlásit
Mathea
Žere s chutí (už je to zase moje hltnička), venku už začíná zase řádit!
na tuhle zprávu jsem hlavně čekala, jsem moc ráda
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:05 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
a nemuzete s tim neco delat? s troubou nebo prackou? musite kupovat nove?
my si teda především nové koupit NEMÚŽEME.
tedka mužík řeší pračku
montuje fungující elektroniku z jedné do druhé, která je dobrá mechanicky, ale nejede jí elektronika, všichni si sázíme, jestli to dá dohromady nebo si pořídím valchu
pak přijde na řadu spravit trouba, tam by to snad nemuselo být tak složitý, pokud se seženou součástky na prastarej typ.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:08
- Nahlásit
cernej caj
jak tu navigaci? jak ses zitra nebo ve stredu, at ti to muzu co nejdriv vratit?
a ty budeš zítra taky někde poblíž?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:10
- Nahlásit
Vero
tedka mužík řeší pračku
hlavně aby se mu to kafe nevylilo dovnitř do té elektroniky
nezávidím, taky nevím, co bych si počala, kdyby mi odešel nějakej důležitej spotřebič
Eštěže že bejvalej, než se odstěhoval, tak koupil všechny nový
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:15
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Milé děti!! Bubiška je velkostopovací fena!! Uďála mi převelikou radost, protože v sobotu vystřelila z branky, střilha rovnou šňupák k zemi a tradáá, došmrdolila se k místu "nášlapu" a juché! - jedna krabka, vzorově druhá krabka a ukázkově třetí krabka!! a byla megaobře radostná, popadla i š'topku a chvíli jí vláčela. Hrozně jí to ba, vždycky se chce vybrourat z branky, když jdu s krabičkama na louku V polích jsme nenarazily bohužel tentokrát na nic, když pominu ty dvě srnky, co vypálily z křoví, jenže ty nemohla vidět, byly na druhý straně toho křoví, je tam díky pytlákům ta zvěř tetkon hodně plachá. Při sekání trávy jsem si v sobotu připíkla ramínka hrozně jsem se flákala tu jsem nípla do záhona, tu jsem něco poplela, s Bubiškou si hrála, proč nemůže být víkend tak jako celej tejden? Hm?
aby člověk furt v tom arbajtu:
nemusel bejt? Hm?
Fajka
ste fakt hrozný šlapky!!
tady jedna ukázkově jelitooozní.
to je kretýno!!
ale fotky lůůůkcus, fakt paráda,
Janiii
moje maminka: "tak upečeme ty psy dneska nebo až zítra?
no, co když já můžu mít mrazák na psí maso, proč by maminka nemohla píct psy?
Mathea
mám fakt radost, že se to takhle posunuje!! Jen tak dál holky, jen tak dá.
grimmh
ajéé -ščenátkový víkend. Odolalas jo? (o foťáku snad tady radši ani nemluvit )
hééj, krásná zahrádka!! a dost rozdíl, mezi předtím a pak!! šikulovný!!
a ten chleba - mhhhhhh, dala bych si.
birmacernej caj
tak koukám, že další profišlapky si to taky, užiliy, fotky taky super
kachna_
co byste udělali vy? Nasadili takovouhle koňskou dávku nebo nechali psa se drbat (ono to jako je zvladatelný, ale je to tomu psovi nepříjemný)
já člověče vůbec nevím,
Fifi
. Bude mit za chvili pravou lici jak krecek namakanou.
sem si to představila
denyk
psala Frau PetraK, tak hlíva už mě pomalu
já mám dycky pravdu, zeptej se Brtnika
d, tak se na něj pořád sápal, terapeut
oni umí.
jí asik 3,5kg, za 100Kč
áááá se tak někdo má!
cernej caj
tak ze su druha, kterou zna no dosli sme k tomu, ze su ta jedna a sama
: doost dobrý!!
Vero
montuje fungující elektroniku z jedné do druhé, která je dobrá mechanicky, ale nejede jí elektronika, všichni si sázíme, jestli to dá dohromady nebo si pořídím valchu
tý jo! žižškovnej! Já mu věřim, dá to! není nad to mít žiškovnýho muže!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:26
- Nahlásit
Maya
mrkla jsem na puštíkovou, hnípat by chtěla, ale kindervejce
si chce hrát ale díky, tohle mám moc ráda
Fajka
moc pěkný fotečky a jelítko jak se umí smát
mám moc hezky vybarvenej čuchometr.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:26
- Nahlásit
Vero
tak nebudu, ale mam to puceny, je to tvoje, prodavas to, tak bych ti to mela co nejdriv vratit a ta cesta k vam me nezabije, kdyz nebydlite v bystrci...
PetraK
peknej vikend s blanici
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:27
- Nahlásit
cernej caj
tak nebudu,
né, tak to se nehoň rozhodně, už tak se furt honíš středa v pohodě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:36
- Nahlásit
cernej caj
peknej vikend s blanici
jo dobře bylo, takovej klíídeček, musíme si ho užít, dokud to jde
chvilku jsme si i hrály, za což jsem vždycky ráda, ona to moc neumí. pak usoudila, že je dobrá , ba co dobrá! vynikající hra s jednou z těch stopovacích krabiček, že jí může honit a žvejkat a ničit , tak jsme se věnovaly devastaci krabičky, když jsem viděla, jak jí u toho svítěj kukadla Zajímavý bylo, že radši devastovala tu krabičku, než aby devastovala žvejkací kolečko z bůvolí kůže říkala jsem si, že asi teda něco takovýho podobnýho mívala třeba doma jako štěně na hraní. Pak mi udělala ešče radost, páč když byla buřina, tak sice se zabarikádovala pod gaučem, ale jak jsem zachrastila kaserólem s kuřecím masem, huž najednou nebyla panika tak veliká a muselo se jít ochutnávat a dokonce i ven se šlo!! A včera jsem si říkala, jak jsem fakt ráda, jak to všechno klaplo. Šla jsem na louku sbírat hluchavky. Bubiše šla se mnou, furt se tak šmrdolila kolem mě, nemusela jsem jí hlídat, bát se, že uteče, prostě jsme byly spolu venku, tak jako s Ešátorem . Je skvělá.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:37
- Nahlásit
NA FB - ohař v nouzi - 6 letý MOK - krásný.
Když se vžiju do hlavičky toho pejska, který je na rodinu zvyklý a musí pryč, ach, je mi to tak líto a vždycky přemýšlím jak vážné důvody musí ti lidé mít, že pejska dávají pryč.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:38
- Nahlásit
PetraK
Blanička moc šikovná
Děkuju za pochvalu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:39
- Nahlásit
Vero
mě je jedno, jeslti se k tobě budu "honit" v úterý nebo středu, z mýho hlediska v tom žádnej rozdíl není.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:47
- Nahlásit
cernej caj
a ty sem ve středu nejdeš tak jako tak?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:49
- Nahlásit
PetraK
Blanice je super, z čeho máš ty stopovací krabičky, že jsou tak oblíbený?
už nehárá, že už není pod dozorem?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 10:56
- Nahlásit
Vero
nee, ve čtvrtek brzo ráno odjíždím směr šumava a musím koupit jídlo a sbalit se. Ale tu GPS ti vrátím, ať to můžes prodat a nedržím ju v úschově já
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 11:01
- Nahlásit
cernej caj
áha...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 11:43
- Nahlásit
Maya
ty stopovací krabičky,
lékofky umělohmotný, prej je supr je zničit
už nehárá, že už není pod dozorem?
hárá, takže pod dozorem jedním okem furt je, ale jsme fakt na samotě, tam se naščestí smečky toulavejch sexuchtivejch psů nevyskytujou. Do vesnice bych s ní bez šňůry nešla, resp. do vesnice bych s ní vůbec nešla . Doma pochodujem ešče na udítku.
grimmh
NA FB - ohař v nouzi - 6 letý MOK - krásný
hergot taky už!!
(nechceš to zkusit?
jak vážné důvody
tak bohužel ne vždy jsou to vážný důvody. Neříkám, že ne tady, ale myslím, že krom vážné nemoci není moc dalších variant, kdy tohle člověk DOOPRAVDY musí udělat. Jak říká Fajfka - kdo chce hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody
Blanička moc šikovná
: jo je. je skvělá.
Včera jsme jen tak pro srandu začaly nosit polštářek. Musela jsem se smát - první bylo, že polštářek zalehla,další bylo, že do něj začala mlátit nohama - to je vůbec její oblíbená činnost, do něčeho mlátit nohama ) pak zkusila, jestli nebude lepší vylézt na strom a v závěru ho popadla a přinesla. Čtvretj, nebo pátej její pokus o to, co se po ní chce. Nemusela jsem říct ani slovo - když odmyslím, slova jako výýýbornáá, hodná, nejšikovnější.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 11:57
- Nahlásit
jsem cíplá. Pohřeb jsem nakonec odpískala, akorát jsem hodila mamku před pátou ráno na nádraží a pak jsem chrupala skorem do jedenácti. Na noční se mi stále nechce Adam mi ouplně nepomáhá, prej jsem zlá a nikdy ho nikam nevezmu a už si ani nepamatuje, kdy byl naposled na pořádný procházce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 11:58
- Nahlásit
birma
tak to je mi líto
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:00
- Nahlásit
PetraK
no a co štěňák? žádný treperáty o mladým?
teda ne že by se treperáty o Blaničce nečetly kráááásně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:07
- Nahlásit
birma
a už si ani nepamatuje, kdy byl naposled na pořádný procházce
to má z toho, že se narodil jako chlapeček, ti si zásadně nepamatují nic, co bylo dál než před třemi minutami , kdyby se narodil jako holčička, bude si pamatovat šécko! Nebo skoro šécko, páč zase holčičky si prej nepamatujou, že kdy jedly aspoň teda Blanice se tak tváří. Brtnik jí dá snídani - navíc předimenzovanou snídani- a ona se nezdráhá stoupnout si do kaserólu (ano na chalupě jest za buranskýho psa a má svůj kaseról, jako každej buranskej péf u boudy, kde se psi stravujou z kaserólu. Ona ho má s kytičkama) a jezdit s nim po kůchni, aby zdůraznila to, že JEŠTĚ NEJEDLA. Ještě - to znamená, že ještě před půl hodinou si narvala pupek tak, že jí visí jak když má rodit ) Ešče, že fakt na chalupě nemá tu misku, je to jediný místo, kde mě nemůže s miskou pronásledovat
Vero
no a co štěňák? žádný treperáty o mladým
zatím nic, jestli to vyjde, stavovali bychom se tam cestou z víkendu z Kérkonoš.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:09
- Nahlásit
PetraK
to má z toho, že se narodil jako chlapeček, ti si zásadně nepamatují nic, co bylo dál než před třemi minutami , kdyby se narodil jako holčička, bude si pamatovat šécko! Nebo skoro šécko, páč zase holčičky si prej nepamatujou, že kdy jedly
děkuju za uklidnění
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 12:13
- Nahlásit
birma
uklidnění
není zač. voni za to nemožou
|