Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 18:08
- Nahlásit

Mathea
To jsou dobrý zprávy. Bude dobře, uvidíš.

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 18:15
- Nahlásit

Hlásím hlavně Čajíčkovi a Denykovi, že jsem kravěna a to kravěna úplně největší.
Začnu od začátku. V noci jsem moc nespala - v očekávání návštěvy maminy, taťky a hlavně štěňátek. Zdály se mi předivoké sny a ráno jsem si musela hledat zaměstnání, aby čas do 10. hodiny nějak uplynul - tak jsem byla netrpělivá.
I vyrazili jsme a na místě jsme se šli projít, protože u štěňátek byli zrovna zájemci.
Když na nás přišla řada, přiběhli nás přivítat mamka a taťka. Táta nádherný výmarák, maminka slaďoučká maďarka - zbědovaná, vyhublá, ale hrozně milá. Po porodu a výživě 9 štěňátek se strašně zhubla. Ještě že už je štěňátkům 6 týdná a za 14 dní začnou odcházet do nových rodin.
Denyk to pojmenovala přesně - čokoládičky - krásná štěňátka se zajímavou barvou a pěkně ostrými zoubky. Za chvíli jsem měla ruce děravé jak řešeto Ale byli jsme šťastní, že jsme celou rodinku i tu člověčí mohli poznat. Bylo to krásně prožité dopoledne. Důležité je i pozvání, že můžeme zase přijet. Ale myslím, že za štěňátek tam už nepojedeme. Chci víc poznat mamku vižlu a majitele se vyptat asi tak na milión věcí, tak snad se někdy zadaří..........
Foťák v pohotovosti a zabte mě nebo se zabiju já - nevyfotila jsem ani ho*no, po první fotce mamky, kde jsem chytla jen zadek došla baterka.
Odpoledne jsme byli za zahrádce, opekli buřty a bylo nám blaze. Doufám, že výletnicím vyšlo skvěle počasí. Tady u nás bylo celý den přenádherně a teď začla drobně pršet.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 18:43
- Nahlásit

Bry den,
krasne to bylo, mnoho novych veci jsem se dozvedela, jine utridila si v hlave. Ac jsem teda byla po ranu dost tupon, nejsem zvykla na ranni vstavani. Dve bourky prosly, aj s kroupama, prijedu domu a tady sucho jak na sahare. Tak je aspon posekano. Snad bourky nechytly vyletnice nekde v polich.
Mathea
Dy se snad postupne ulevuje,
Zadny snad! Bude jak krepelicka za par dni zase!
grimmh
Foťák v pohotovosti a zabte mě nebo se zabiju já - nevyfotila jsem ani ho*no, po první fotce mamky, kde jsem chytla jen zadek došla baterka.
Kdo to tady takhle onehda podobne fotil? Aspon mas ponauceni pro priste.

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 18:55
- Nahlásit

Fifi
A celkově spokojená z toho co nového ses dozvěděla?

Jestlipak Čajda tůru zvládla s botama jaké si asi nakonec vybrala?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 19:03
- Nahlásit

grimmh
A celkově spokojená
Celkove spokojena. I prakticky ukazky byly super. Kone sem videla prvne naklikavat.
Jestlipak Čajda tůru zvládla s botama
Sak to maj az do zitrka, jeste asi nekde tapou. A netusim, jakou obuv zvolila.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 19:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

grimmh
v pohotovosti a zabte mě nebo se zabiju já - nevyfotila jsem ani ho*no, po první fotce mamky, kde jsem chytla jen zadek došla baterka
vítej f klubu! to se mě taky stalo,taky se mě stalo že foták pečlivě připraven zůstal ležet doma na stole a nebo jinej levl, foťák nabiješ a nezapomeneš ho ale při první fotce zjistíš že v něm NENI karta!!
hlavně že jste si štěnítek užili

Fifi
krasne to bylo, mnoho novych veci jsem se dozvedela, jine utridila si v hlave.
skvělé že má z takových seminářů má čék dobrej pocit že ho to posune dál, blbý je dyž ti příjde že to jsou vyhozený prachy..ale to tady asi nehrozí

Nás dneska lákala kámoška at jedem s nima na choďáckou prochajdu k Nymburku, nakonec sem se ale rozhodla jít jen tady u nás s tůristama trasu 25 km. nakonec sem naměřila na navigaci 31 a k tomu ještě 3 km z domova na start a 3 km z cíle dom takže jsme našlapali celých 37 kiláčků za 7,5 hodiny A páč sem měla foťák i s kartou a dokonce nabitej tak jsou i nějaký fotky tak vám je pak sem hodim. Buřina nás teda pak taky honila ale zmokli jsme až posledních cca 4 km a to už jsme byli skoro doma takže v poho...
No a jelítečko je moje profesionální šlapka božínku jak ten byl dneska hodnej, s ním se tak skvěle šlape až to nejni možný sice teda trošku pokníkával krz buřinu ale byl statečnej a došel to se mnou celý. A dnešní poznatek: více jak 20 kiláčků v tlapkách míti a před buřinou domu spěchati = totální ignorace všech náklaďáků, trachtorů, byčiklistů i hlučnejch motorek : šécko mu to bylo jedno, neřešil zmeteček vůůůbec nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 19:22
- Nahlásit

Fajka
ale to tady asi nehrozí
To fakt nehrozi. Spis naopak.
že má z takových seminářů má čék dobrej pocit že ho to posune dál,
Ja sem ted takova jako houba, cucam si info a clanky a zkusenosti od zkusenych, bo s tim "materialem" soucasnym je kazda rada dobra, pro me, coby de facto lajku. A tohle ma velkej presah, velkej vyznam, celkove proste ten uhel pohledu jinsi...
takže jsme našlapali celých 37 kiláčků za 7,5 hodiny
Dalsi ma-gooor slapaci!!!
více jak 20 kiláčků v tlapkách míti a před buřinou domu spěchati = totální ignorace všech náklaďáků, trachtorů, byčiklistů i hlučnejch motorek
To ma takovou paniku z hromu a bourky? Aspon teda vis, dle ceho vybirat vejslapy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 19:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifisem ted takova jako houba, cucam si info a clanky a zkusenosti od zkusenych, bo s tim "materialem" soucasnym je kazda rada dobra, pro me, coby de facto lajku. A tohle ma velkej presah, velkej vyznam, celkove proste ten uhel pohledu jinsi...

jo tak to je super když to čéka posune jinám, dál, do lepšího levlu

Dalsi ma-gooor slapaci
no a víš jak mě to krásně vypucovalo hlavu ....aaaaaaaaaaaa
labůůůžooooo

To ma takovou paniku z hromu a bourky? Aspon teda vis, dle ceho vybirat vejslapy
no vono to práskalo docela dost takže z toho trochu hotovej byl ale jináč je to jelito bo to má trochu vodkoukaný vod fajfky... von blbne prostě dyž bude sám tak bé lítat jak potrhlo sem tam a když si ho vemu k sobě tak si mě lehne k nohám a normálně usne bouřka nebouřka.... no hééérečka je to

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 19:53
- Nahlásit

Fajka
von blbne prostě dyž bude sám tak bé lítat jak potrhlo sem tam a když si ho vemu k sobě tak si mě lehne k nohám a normálně usne bouřka nebouřka....
Dobre te ma vycvicenou. Ale tak kdyz to zvlada takhle, tak to jde. Lepsi, nez kdyby se zhroutil do klubicka nehybnyho, nebo mel total paniku. A na odkukavani oni jsou mistri, celkove psiska, to jako vsechna cest.
Tak sup sup fotky, at se pokocham.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 20:03
- Nahlásit

Fifi
Dobre te ma vycvicenou
ale no jooooo, ale todle mě je fuk, dyž se cejtí bezpečnějš tak je mě fučík kde se válí, hlavně dyž nehysterčí a nelítá jak pako

Tak sup sup fotky, at se pokocham
nahrávám, ale mám děsně pomalej net..tož vydrž

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 21:15
- Nahlásit

tož tutaj

http://fajka.rajce.idnes.cz/Sklari_25_km/

tady jedna ukázkově jelitooozní....pítko pro ptáčky

divočina kterou vedla cesta

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 21:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

jo a todle je jedinej turista kterýho jsme předběhli

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 21:36
- Nahlásit

Fajka
todle je jedinej turista kterýho jsme předběhli

Ale to jste se meli krasave, a ono Jelito bylo nalozeno v ty vode permanentne temer? krome pitka ptaciho

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 21:39
- Nahlásit

Fajka
jůůůů, 25-tka se Sklářema, tu jsem chodila jako mladá

hláška dne - moje maminka: "tak upečeme ty psy dneska nebo až zítra?" (perníkový ...)

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 21:46
- Nahlásit

Fifi
Jelito bylo nalozeno v ty vode permanentne temer? krome pitka ptaciho

jo jo jedna bylo vody všude kolem dost a taky von asi snad jinak pít neumí mít větší misku na pití doma tak si do ní taky vleze

Janiii
tu jsem chodila jako mladá
to já sem furt tak si to můžu dovolit ale většinout to nevychází krz Pecku

tak upečeme ty psy dneska nebo až zítra?"
já bych to nevodkládala

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2014 23:44
- Nahlásit

grimmh
moc pěkná příhoda s foťákem, to je asi epidemie či co
já teda mám dvě baterky, ale už si mi i zadařilo mít vybitý obě

a něco na dobrou noc
online puštíková s dětičkama, teď teda hnípe
http://pontu.eenet.ee/player/kakk.html

Mathea
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 07:08
- Nahlásit

Tak vypadá mnohem líp!!! Žere s chutí (už je to zase moje hltnička), venku už začíná zase řádit!

Všem Vám posílá velikánskýho blemcoše!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 07:46
- Nahlásit

Mathea
Supeeeeeeer
Že děkujem za blemcoše a posílám podrbání

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 09:11
- Nahlásit

Mathea
Super zpráva - hurááááá!!!
Maya
To je pěkné pokoukání na paní puštíkovou. Napřed jsem se nemohla zorientovat vo co gou
Fajka
Moc pěkně jste vejletili. Taková dávka by mě teda ale spolehlivě zahlušila. Jelito je krásně vybarvený. Já bejt s vámi, tak fotka s jediným turistou, kterýho jste předběhli by byla trochu jiná

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 11:18
- Nahlásit

Mathea
Dy je pašák

hele, máme dilema. Milča (ten špic s lymfomem) se drbe kvůli nějaký alergii. Fakt nevíme, co to může bejt, klidně alergie na prach (bycllí u křížení městského okruhu se strakonickou).
Víme, že na to zabírá takovej ten klasickej kortikoid, ale v docela koňský dávce, nejmíň 1,5 prášku (možná spíš 2), pod už to nezabírá.
co byste udělali vy? Nasadili takovouhle koňskou dávku nebo nechali psa se drbat (ono to jako je zvladatelný, ale je to tomu psovi nepříjemný).
Prášky proti drbání co zabíraly, už se nevyráběj, ostatní nezabíraj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 12:57
- Nahlásit

doctu vas soma. ve zkratce

fajka
supr fotos, kde jich je vic? teda a ty tvoje caaovy normy asi nikdy nedosahnu, mas v zadmy mogorek bych snad peisahala

grimmh
vis, ze me to neprekvapuje? vetsina zen co znam zasadne maj vybity baterky anebo nestazenou plnou kartu Hlavne, ze ate ai to uzili a muzete na navstevu castwj.

mathea
snad uz cumacek dobry teda

a nejlwpsi na zaver, skoro zaraz sme se w birmou rzjwli z kolina kazda opacnym smeeem. bylo ro skvely, dest nas chytl tak na hodinku vcera, bivak luxusni, adamek sikovnwj. na milion fotek z novyho fofaku si musite pockat. a vim, proc ma birma dycky tak uzasny fotky, pac je carodejnnice scarodejnym fotake.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 14:03
- Nahlásit

sem doufala, ze je jedina mrtvola ve vlaku bude feri. ouha, pendolino smetlo cloveka, tak se zas cesta protahne ze 3 na 3,5 h. hedte, ze muzem snist psa

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 15:35
- Nahlásit

Fajka
krásný fotky pani!

Mathea
Tak vypadá mnohem líp!!!
To je skvělýýý

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 16:31
- Nahlásit

fotky z čundru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 18:21
- Nahlásit

birma
naaaadherny fotky

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 18:56
- Nahlásit

cernej caj
však sou na nich krásný psy, krásná mladá pani a pak taky tadlencta... číroda

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 19:09
- Nahlásit

birma
Tyjo, to je jak reklama na zelen, az oci prechazeji! Hezky jste se protapnuly, jen co je pravda.
kachna_
A co na to vet? Nemuzou kortikoidy nejak narusit tu chemo? Tezko radit, bych to probrala s vetem a kdyby to schvalil, tak ...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 19:47
- Nahlásit

birma
pěkný fotečky, to jste si to užili, bylo fakt super počasí na čundr žejo?
kachna_
zkoušeli jste i zyrtec a takový ty protialergický věci?
pak taky jsou protisvědící kapky pro děti Fenistil, taky nezabírají?
jako kortikoidy v jekémkoliv množství bych dala fakt až jako poslední nevyhnutelnou možnost
taky jsem četla o psech co mají alergii na koberec nebo pelech nebo prací prášek v kterým se ten pelech pere, tak bych možná zkusila změnit i to
jinak samo jídlo, po tom bývá svědivost taky, zkusit změnit druh masa?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 19:51 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
musis nam do mapy zaznacit trasu, kterou ste sli, fakt krasny fotky

birma
však sou na nich krásný psy

kachna_
chudak milca asi jak rika fifi, poradit s vetem...

fotky i od caje

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:03
- Nahlásit

Maya
pěkný fotečky
a to počkej, co nafotila kafe, to je teprvá nádhera neskutečná!
bylo fakt super počasí na čundr žejo?
jj, jen trochu dusno, ale jinak super

<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání