| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:11
- Nahlásit
Fajka
Flekštajn ramštajnovej !!!!
voe!
jsem zvědavá, jak bude vypadat, jestli se tam stavíme cestou z Kérkonoš, teda takhle, my se tam stavíme, ale ešivá voni nás budou chtít
denyk
ále tak ešče nemá svaly jako já
ty máš svaly, vona čáry
Mathea
Tak další kapačky. Ve 4 ji mám vyzvednout.
doufám stejně jako Fifijová, že se to zase posune do lepšího! to huž nebudu na netu, tak aspo'n držím.
nekdo chtel pridat...
no jako ne že by nechtěl, ale............ ty voni mě asi nepustěj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:13
- Nahlásit
birma
mám hnědýho psa, bílo mouratýho kocoura, mouratýho kocoura, kouřovýho kocoura, oranžovýho kocoura a želvovinovou kočku - mně nepomůže
chocholoušek leda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:15
- Nahlásit
Fajka
chocholoušek leda
ten by možná mohl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:16
- Nahlásit
PetraK
jak bude vypadat,
no bé zrzavej, jak by asi vypadal
hlavně prosimtě počkej s výukou až na doma..né že ho během návštěvy naučíš RUM!! to by ti ho pak nemuseli chtít dát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:16
- Nahlásit
Fifi
fifijová ehm, hele, že neuhodneš,co jsem fčera dělala?? Koupila jsem pajšl a byly v něm taáák krásný hrtany s trubičkou... krájela je Koláče ,a by je ty malé zoubky psí pokousati mohly! mám dva pytliky!
ze jsme se vzbudili vsichni, kremyl rozplaclej jak zaba a tupe cumel, kde to je a co se to stalo..
pipíí malááá čekala jsem, že ešivánechtěla dát někomu za to do držky
birma
cernej caj
ať vám baby klapne počásko a užijete si to!!
a černej čaj a'ť tam někde zapomene na depku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:18
- Nahlásit
birma
ten by možná mohl
no vidííš, šecko se dá pořešit !!
PetraK
čekala jsem, že ešivánechtěla dát někomu za to do držky
no to už dala ...podlaze přece
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:18
- Nahlásit
Fajkano bé zrzavej, jak by asi vypadal
hlavně prosimtě počkej s výukou až na doma..né že ho během návštěvy naučíš RUM!! to by ti ho pak nemuseli chtít d
no vono stačila ta hláška - tak my vám ho dáme, hlavně když ho nebudete mlátit tou tyčí !!
si na tu držku fakt koupim už náplast, dneska sem řekla, náměstkyni že se mi zdrcnul náměstek upadla pod stůl
birma
ten by možná mohl
otázka je, jestli by tě vyzvednul hned na první pokus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:21
- Nahlásit
PetraK
no vono stačila ta hláška - tak my vám ho dáme, hlavně když ho nebudete mlátit tou tyčí
muším napsat Brtníkoj, at koupí náplast a pořádně ti voblepí čuňu..jináč vám ho fakt nedaj !!
náměstkyni že se mi zdrcnul náměstek
já myslela že pereš v Pervůůlu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:21
- Nahlásit
Fajka
.podlaze přece
spíš podlaha jí, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:22
- Nahlásit
PetraK
podlaze přece
spíš podlaha jí, ne
no evidentně si tím právě nebyla jistá dyž se probrala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:30
- Nahlásit
PetraK
dneska sem řekla, náměstkyni že se mi zdrcnul náměstek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:47
- Nahlásit
Fajka
anoooo je to nadržená Blaniceee...kerá byl v tom autě jen dvakrát a tak max 10 minut!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:47
- Nahlásit
birma
co se směješ vole? voni mě vyhoděj! budu bez prasé!
za půl hoďky valím dom, takže VŠEM KRÁSNEJ ODPOČINKOVEJ VÍKEND, DYDY AŤ SE ULEVÍ A HOLKY AŤ SI UŽIJOU VANDRA A FŠICÍ KRÁSNÝHO POČASÍ.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:48
- Nahlásit
Fajka
anoooo je to nadržená Blaniceee...kerá byl v tom autě jen dvakrát a tak max 10 minut!!!
já myslela že se těch mrch zrzavejch nezbavim
to vona proto, abyste na ni nikdá nezapomněli, vona v každým nechá totiž nezapomenutelnou stopu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:50
- Nahlásit
Fajka
muším napsat Brtníkoj, at koupí náplast a pořádně ti voblepí čuňu..jináč vám ho fakt nedaj
daj, huž je zazálohovanej, se z toho nevylžou! ale do prasé by se mi to asi hodilo. tudle jsem místo náměstek už vyšel, žekla, že náměstek už leze já nevim, asi budu lovit bobřika. Bobřika mlčení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 14:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
vona proto, abyste na ni nikdá nezapomněli, vona v každým nechá totiž nezapomenutelnou stopu
já myslela že pokousat a voslintakt vod hlavyk patě by mohlo stačit
náměstek už vyšel, žekla, že náměstek už leze já nevim, asi budu lovit bobřika. Bobřika mlčení
f tvým případěěě..specielně..je to marný marný marný !!!
takže VŠEM KRÁSNEJ ODPOČINKOVEJ VÍKEND, DYDY AŤ SE ULEVÍ A HOLKY AŤ SI UŽIJOU VANDRA A FŠICÍ KRÁSNÝHO POČASÍ.
vám téééž !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 15:00
- Nahlásit
Fajka
já myslela že pokousat a voslintakt vod hlavyk patě by mohlo stačit
nikolivěk, pokousání zaroste, voslintání se vomeje, ale!! krátký zrzavý štětiny - těch se nikdá nezbavíííš! dycky nějakou ešče najdeš .D
f tvým případěěě..specielně..je to marný marný marný !!!
asi člověče možná i jo
vám téééž !
a čííííf ať se de projít!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 15:45
- Nahlásit
yaky krasnej vikend vsem a dy obzvlast at je ji lip
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 15:57
- Nahlásit
Jsem na sebe nehorázně nasraná, fakt jakože moc. Asik ve dvě ráno jsem se dozvěděla, že v pondělí bude další noční brigádka, neváhala jsem a v šest jsem psala do agentury, že ji chci. Jaksi mi nedošlo, že v pondělí v 11 má v Jihlavě pohřeb můj strejda a tam teda cítím povinnost bejt (sama před sebou, ostatnim je to dost fučik). Tudíž pojedu do Jihlavy, hned po pohřbu budu metelit do Prahé, ven s Adamem a místo abych večer připila strejdovi, ať je mu tam, kde teď je, dobře, tak budu stírat rozlitý pivo po hokejovejch fanoušcích...
Brigáda už se samože bez pokuty odříct nedá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 16:29
- Nahlásit
birma
To je blby, a nekoho za sebe sehnat nemuzes?
A taky vsem krasnej vikend, ja se testim, teda netesim! vlastne, zitra na seminar.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 16:51
- Nahlásit
Fifi
nekoho za sebe sehnat nemuzes?
ne, musel by bejt taky ze stejný agentury a já na ty lidi nemám kontakty. Je to pěkně na pytel tohle
zitra na seminar
moc si to užij!
a kdyby se ti chtělo třá v neděli odpoledne ke Kolínu, rády tě s čajem uvidíme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 16:56
- Nahlásit
birma
tak to je blbý někdy prostě člověk rychleji jedná, než myslí.
Fifi
seminar si uzijte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 17:59
- Nahlásit
tak udělala sem divoký rozhodnutí... vemu si ty pánský běžecký, co mi sou o 2čísla větší a prostě uvidíme, no... nezbývá, než to zkusit. Nebo sandále... achjo, já su tak nerozhodná...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 19:08
- Nahlásit
rumštajn, ste toho nadrásaly
tak prášky mám, vovočkovaný psy mám, akorát posekat sem nestihla neb začlo pršet, tak doufám, že to vyjde zejtra
cernej caj
Nebo sandále... achjo, já su tak nerozhodná...
tak to jsem zvědavá v čems nakonec vyrazila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 19:15
- Nahlásit
Maya
tak to ses uspesna
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 23:35
- Nahlásit
Dlouho nikde v mém okolí nebyla mrtvola, že? Tak dnes je to opět tu (asi necelý kilometr vzdušnou čarou)
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2014 00:56
- Nahlásit
birma
Vy tam tedy máte živo¨.
Snad se dokážeš dospat aspoň po té brigádě.
My jsme po hróóózně dlouhé době byli zkroutit nožku. Známý pouští hospodu, tak byl majdan s hudbou. Disciplínovaně jsme táhli domů zavčasu (teď) a skoro střízlivý, bo zítra dopoledne jedeme za těma pejskama na návštěvu.
Holky krásně si užijte tu túúústistiku, Čajdo, vzala bych si pánský a sebou do batůžku sandály.
Fifi užij si seminář a všichni ostatní krásný víkend.
Dobrou!!!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2014 06:09
- Nahlásit
Tak ranni zpravy od nas, rychly, nez vyrazim do prace. Dy se snad postupne ulevuje, vcera zrala rozmaceny granule jen z ruky, dneska rano si dala suchy tri hrsitcky moje, coz je vic, nez za vcerejsi vecer dohromady. Jeste budu testovat, jestli ji ty rozmaceny nechutnaj, nebo proste vcera fakt nechtela skorem nic, zrala spis aby mi udelala radost, mi tak prislo..
Dneska mi ji tu ohlida spolubydlici, obcas na ni hodi vokem a vezme ji jen na voditku ven, ja jedu na hlavak autem, abych v pripade potreby (ale treba to NEBUDE) byla doma co nejdriv.
Vsichni si uzijte vse!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2014 07:01
- Nahlásit
Mathea
Dy se snad postupne ulevuje
Huráááá! Moc na vás myslim
|
kachna_
Člen |