| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:14
- Nahlásit
cernej caj
krásný psy
až teď vidim tu hrubici. Se stydim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:16
- Nahlásit
birma
já si jich taky většinou všimnu, až když je napíšu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:29
- Nahlásit
Jsem pozorovala Ag pri zvejkani skeletu, babka pizizubka, zcela zjevne ji dira po velky stolicce limituje, vsecko si prehazuje na pravou stranu. Bude mit za chvili pravou lici jak krecek namakanou.
birma
až teď vidim tu hrubici.
Ma mlcet a potichu si ji opravit!
cernej caj
fotky i od caje
Krasa!!!!
já si jich taky většinou všimnu, až když je napíšu
Tak tve reporty z tlf jsou povetsinou skvosty!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:38
- Nahlásit
Fifi
tak z telefon se to neda brat do statistik
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:38
- Nahlásit
Fifi
Ma mlcet a potichu si ji opravit!
a pomohlo by to, když už mi to čajda citovala, takže by tu stejně zvostala?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:43
- Nahlásit
birma
Dyk to tady je jedno, booze, tady je clovek rad, ze muze psati jak dobytek. Ale abys teda nekrnela, dej si kratkej testicek.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:44
- Nahlásit
birma
Jako vždy - kráááásná dokumentace. Jsi šiškovná fotografka. Takhle si to můžem aspoň trošinku uít s váma.
Pejskové si to evidentně taky užívali.
cernej caj
Koukala jsem na tvý zářivý boty - to jsou nový?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:47
- Nahlásit
http://darenka.rajce.idnes.cz/pallmall/#P1030974.j pg
přivítám vás chlebem z výletu - posolit si už musíte samy
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:51
- Nahlásit
http://darenka.rajce.idnes.cz/pallmall#P1030987.jp g
na tom v předchozím příspěvku byste si vylámaly zuby, tak dávám dnešní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:52
- Nahlásit
grimmh
No hele ji, grimmhova ma rajce! Gratuluju, moc pekna chaticka a chleba taky nema chybu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:54
- Nahlásit
grimmh
A jestli chces vkladat fotku primo sem, tak jak ji mas rozkliknutou ve velkym, klikni na ni pravym mysidlem, zvol kopirovat adresu obrazku. A to pak vlozis sem, kliknutim na barevny bebechy geometricky, co jsou nad oknem, kam pises prispevky, pak das ok a tadaa, mas to tu.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:58
- Nahlásit
Fifi
Díky, ale to mě neznáš. Tohle bych nikdy nedokázala.
Dyk i založení toho rajčete bylo pro mě přímo intelektuální dílo s maximálním mozkovým zatížením.
No, budu to zkoušet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 20:59
- Nahlásit
grimmh
ten chleba je teda nadhernej
no to sou ty pansky bezecky, je to 43,5 na moji 39. Ale je mi siroka tak akorat, jen malinko delsi nastesti snesitelne, pac panska 40/41 je ekvivalent damske. Nosim je jen se psama a na kratky vylety kvuli ty velikosti, ale ted mi nic jinyho nezbylo. Na to, ze uz byli xkrat v bahne sou furt moc zarivy
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:00
- Nahlásit
Fifi
jo a chatička, tak do té má ta stavbička daleko, je to spíš zahradní malý domek. Výhodou je podkroví, kde se dá vyspat.
A protože jsme hrozní žrouti, tak v přízemí mám dobře vybavenou kuchyňku, kde mám absolutně všechno pro vyvařování a vypékání - pro mlsné jazýčky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:01
- Nahlásit
cernej caj
Na to, ze uz byli xkrat v bahne sou furt moc zarivy
tak je nesmíš pořád tak moc opečovávat. Jen občas odcvrnkat bahno
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:04 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Fifi - co jsou to barevný bebechy?
Zkouším to s tou fotkou a nejde mi to.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
grimmh
co jsou to barevný bebechy?
Druha ikonka zprava, vedle zemekoule (pres tu se vkladaj odkazy). Takze si zkopirujes tu adresu obrazku z rajcete, rozkliknes bebechy, das ctrl v (zaroven stisknes tyhle dve klavesy) a mas tam adresu obrazku, pak jen das ok.
jo a chatička, tak do té má ta stavbička daleko, je to spíš zahradní malý domek
Ale zahradka krasna, fakt, ty sutry nemaj chybu.
edit - a ten rododendron je epesni! Jsem z Lbc, cili z mesta rododendronu, tak jsem na ne zatizena.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:11 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Fifi, díky za pochvalu zahrádky. Ještě před 6 roky jsem o zahradničení věděla ještě větší prd než teď a ani mě nenapadlo koukat lidem přes plot. To až když si kluk pořídil baráček a postavil mě před hotovou věc, že musím osázet zahradu no a o rok později jsme koupili tuhle zahrádečku.
Jinak se pokouším o operaci vložení fotky marně, takže o budu zkoušet příležitostně zas někdy jindy. Já se na to vyspím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:14
- Nahlásit
grimmh
http://darenka.rajce.idnes.cz/pallmall#P1030982.jp g Tady jsi zkopirovala jen adresu odkazu. Musis zkopirovat adresu OBRAZKU, ktera je v tomhle pripade http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9719/9719909_e 52d6987e0b4eeea0985f034e6177f29/images/P1030982.jp g?ver=0
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:15
- Nahlásit
a kdyz to nevlozim do tech bebech, druhych zprava, tak se to zobrazi prave jen takhle. Ale kdyz to vlozim do chlivecku bebech, tak se ukaze primo obrazek.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:28
- Nahlásit
Fifi
Fifí díky. Já si to budu muset vyzkoušet v klidu. Teď mi dejchá za krk manžel a nuuuutně potřebuje vidět na netu nějaké video z jakéhosi fotbalového zápasu. Takže se pro dnešek loučím
Mmch, tímto Vám díky Fifi představuju Elišku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2014 21:47
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že stále ještě žiju a to s veselou náladou
Od propuštění Kristiánka a jeho maminky domů jsem je i se synkem měla tady a užívala si nádherného týdne
Brutík byl celý víkend s páníčkem na vandru, Aluška měla na to konto od paničky privilegia a nejen, že si zamilovala miminko, ale i spaní s paničkou v obýváku
Doufám, že jste tu všechny ok, žádný psék nemá potíže a hlavně, že se už u nás doma situace ustálí a já se zde budu objevovat častěji.
Přeji hezký večer, noc, den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 06:50
- Nahlásit
grimmh
Zahradku mas nadhernou me se vcera ty fotky nenacitaly, tak az dneska.
brut
to je supr, ze sis pekne uzila uz vnoucka a ze se dari
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 06:59
- Nahlásit
Zdravíčko všem
cernej caj - děkuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:27
- Nahlásit
docela me boli jakoby zacatek podelny klenby, jak je mezi palcem a tou klenbou takova ta kost tak jakoby od te kosti smerem ke klenbe trochu - zacalo me to trochu bolet v sobotu a vcera to bolelo vyrazne vic. Dneska to teda neboli zas nejak o moc vic nez vcera, ale je to dost neprijemny. Myslite, ze to muze byt tema botama co sem mela, nebo mate s tim zkusenosti co to muse byt? k ortopedovi su objednana, cekacka 3mesice, tak jdu zacatkem cervna nastesti, tak se zeptam... ale potrebuju to ted nejak resit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:36
- Nahlásit
Flekoušštajn ves polek !
Včera jsem vyhledávala samou sedací práci proč asi, bo mě bolej nožičkýýýý a jelitečko byl taky volajaký hodný a vochrápaný
cernej cajbirma
krásný fotky i výletík!!!
super že jste taky nezmokly a měly hezký počásko
ač předpověd byla taková že celá sobota proprší tak nakonec to byl krásnej den
sem se tu skoro hodinu snažila jak zakreslit do mapy kudy jsme šli a nejdemě to neumim to su debil
grimmh
krásnou zahrádečku máááš , a tý práce co je za tím vidět !!!!
a mám pocit že už sem jí někde vidělla, nedáváš občas fotky na Week? tam se chodím občas kochat a pro rady a inspiraci, tak mám pocit že sem jí viděla už tam
nebo se pletu?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:40
- Nahlásit
Fajka
nepleteš
díky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:43
- Nahlásit
grimmh
nepleteš
svět je male a internet ještě menčí
fakt luxusní zahrádečka! to je radost posedět na terásce a dát si na ní kafe..i dyž je mě jasný jak to probíhá..
uvařím kávu sednu si že se budu kochat a hned vidím, jeééé hele támhle je plevel, támhle by chtěla vyškubnout tráva, tudle by to chtělo přistřihnout, tady se mě kácí kytka, a co tam zas udělal ten krtééék ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:46
- Nahlásit
brut
jéé nazdar báábrdlinko naše roztomilááá
se těšíme zas na nějaký footééčky růůůžovýho mimineška
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:50
- Nahlásit
Fajka
uvařím kávu sednu si že se budu kochat a hned vidím, jeééé hele támhle je plevel, támhle by chtěla vyškubnout tráva, tudle by to chtělo přistřihnout, tady se mě kácí kytka
hele, ty mě pozoruješ přes plot nebo co? To nemůžeš zajít na kafe - to bych si ho vypila alespoň v klidu v příjemné společnosti
|