| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
grimmh
hele, ty mě pozoruješ přes plot nebo co? To nemůžeš zajít na kafe - to bych si ho vypila alespoň v klidu v příjemné společnosti
tyjo ze mě hovoří mé vlastní jáááá, bo já mám to taky tak akurát mám zahradu možná 10 krát větší, ale rozhodně néé tak krásnou jako ty, bo to se nedá při našem pracovním tempu stíhat a taky už jsme na horách takže tu to tak neroste a dyž už něco vyroste tak to bud poláme sníh a nebo vokoušou srnky bo nemáme kolem celého plot
vůbec nevím kde tu chajdu máte ale jestli pudu někdy okolo tak se na to kafe zastavím
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:57
- Nahlásit
Fajka
tak se na to kafe zastavím Budu se móc těšit.
Jo a Fajku znám taky z weeku - 100%, takových pejsků je málo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 07:59
- Nahlásit
kachna_
co byste udělali vy? Nasadili takovouhle koňskou dávku nebo nechali psa se drbat (ono to jako je zvladatelný, ale je to tomu psovi nepříjemný).
Prášky proti drbání co zabíraly, už se nevyráběj, ostatní nezabíraj
já bych se snažila ty kortikoidy oddálit co nejdýl to půjde bo bych měla strach že jí tím můžeš rozházet něco jinýho dalšího
snažila bych se jí hlídat co nejvíc a drbání omezovala ale je to těžký to mě je jasný že čék nemůže mít na psu voko 24 hodin denně
Mathea
Tak vypadá mnohem líp!!! Žere s chutí (už je to zase moje hltnička), venku už začíná zase řádit
a to je dobrá zpráva ! to je dobře!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
grimmh
Jo a Fajku znám taky z weeku - 100%, takových pejsků je málo.
no joo já sem fšude inkognito jako Fajfka aby nás nikdo nepoznal a von si nás taky každej pamatuje
jo jo já tam na weeku sice registrovaná jsem ale spíš chodím na pokec sem a tam spíš jen na kukandu na přešikovný zahradnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:03
- Nahlásit
Fajka
dyt na seznamu mas tu moznost planovat pesi nebo jen odhadem nacarat trasy od ruky
jeheee tos pobavila s grimmh zahradkou
sem si diky vam vzpomela na jeden zazitek, kdyz sem jela z folkovyho festaku...
sem roky chodila na chat na lide.cz do pc poradny a tam sem si obcas psala s jednim borcem. Neznali sme se, fotky, nic. A jednou sem jela z toho festaku s nejakym borcem, co si za nama s kamaradkou prised a zapovidal se, ze nas tam videl, jak se nam libilo, ze on ho ma rad a tak sme kecali kecali a dostali sme se k tomu, co kdo studuje... rikam, ze su na elektrotechnice v brne a on, ze tyjo, to je haluz, ze on zatim zadnou holku z elektrotechniky nezna, ze akorat jednu, co chodi na pc poradnu na lide tak ze su druha, kterou zna no dosli sme k tomu, ze su ta jedna a sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:09
- Nahlásit
Fajka grimmh
co je to ten week?
ale pobavili ste vobe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:10
- Nahlásit
cernej caj
se tu skoro hodinu snažila jak zakreslit do mapy kudy jsme šli a nejdemě to neumim to su debil
jo tak mě to definitivně nejde
ale zkusim to...
http://www.mapy.cz/#!q=%25C5%25BEelezn%25C3%25BD%2 520brod&t=r&x=15.366164&y=50.647044&z=11&d=muni_18 17_1&l=16&rc=15.317495_50.678698_15.320567_50.6143 00&rl=Zlat%C3%A1%20Ole%C5%A1nice%2C%20okres%20Jabl onec%20nad%20Nisou_Semily%2C%20okres%20Semily&rp=% 7B%22criterion%22%3A%22turist2%22%7D
takže jen slovně. My jsme šly z Navarova do Železnýho brodu to je ta Palackého stezka kolem řeky Kamenice a na tu navazuje fantastickej úsek Rýgrova stezka kterej vede ze železnýho brodu (Spálov) do Semil (tam si tůším už jednou byla jestli si to nepletu ..) tam to vypadá tak nějak takhle :
to jsem šla ještě s Fájuškou
http://fajka.rajce.idnes.cz/Trek_Semily/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:11
- Nahlásit
cernej cajdyt na seznamu mas tu moznost planovat pesi nebo jen odhadem nacarat trasy od ruky
ted mě to šlo ale nevim essi to vidíte i vy dyž na to klepnete ?
ale pobavili ste vobe
svět je malinkéééééj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:12
- Nahlásit
cernej caj tomu, co kdo studuje... rikam, ze su na elektrotechnice v brne a on, ze tyjo, to je haluz, ze on zatim zadnou holku z elektrotechniky nezna, ze akorat jednu, co chodi na pc poradnu na lide tak ze su druha, kterou zna no dosli sme k tomu, ze su ta jedna a sama
ježíš tak to je taky dobrýýýýý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:16
- Nahlásit
grimmh
pěkná zahrádka, já to vobdivuju, protože mě práce na zahrádce smrtelně nebaví a moje ideální zahrádka by byla trávník maximálně s keříkama, co rostou samy a nemusej se plejt
já umořim i kaktus na vokně, se divim, že zvířata mi žijou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
to je dobrá historka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:20
- Nahlásit
Fajka
to mas zakresleny suprove. Tam bych chtela nekdy na vandr, pac 4h ve vlaku tak by clovek tech cca 40km ani nestih za den. Chtěla bych totiž vidět tu stezku tam.
V semilech konkrétně sem nebyla, ale máš pravdu že sme byly s kamarádkou kousek od železnýho brodu, takže v tý oblasti.
Maya
sme na tom stejne, ale ja na zahradce nedelam lautr nic. akorat muz seka travu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:22
- Nahlásit
Maya
Měla jsem to vždycky stejně. Když jsme museli s taťkou jako děti na jeho zahrádku, bylo to za trest a po 5 minutách jsme ho otravovali s dotazem kolik je hodin (kdy jako že pojedeme už domů). Zlom přišel až s tou klukovo zahradou - před pár lety.
Zahrádka je malá, tak se dá dobře udržovat.
Mít velkou zahradu jako Fajka, nechávala bych přírodní ráz a udělala něco kvetoucího jen v blízkosti domu.
cernej caj
To je skvělá story. Ale musel bejt ten mládenec zklamanej - ze dvou známostí mu zbyla jen jedna
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:23
- Nahlásit
Rumštáááájn,
doufám, že se k fotkám dostanu dneska, ale určitě jsou super . Taky zkusím něco nafotit, i když mi přijde, že je to furt stejný u nás. Jelítko v pítku je dokonalý.
Add. kortikoidy a vet.
- no ona je to věc přesně na hraně, na našem zvážení. Chemo to nenaruší, nicméně je to svinstvo, stačilo by něco méně kách, ale to jí nezabírá.
add. alergie
potraviny jsou otestovaný (nemůže kuře a asi moc lepku), pak jsou tam ještě limity ohledně rýže, ovoce a zeleniny zase s ohledem na lymfom. Od stolu skoro nedostává (tak jako děti droběj, ale nekrměj jí, ony se nemají moc rády, takže věřim, že jí fakt nekrměj).
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:24
- Nahlásit
Fajka
Já nejsem schopná sem vložit ani fotku a ty si kreslíš do map, jo ?
Jste počítačové einštejnky. Stydím se, stydím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:32
- Nahlásit
kachna_
a nezkoušeli jste jí teda dávat jen nějaký jiný maso s bramborama jestli to nepomůže a když teda nemůže nic jiného? dávala bych jí třeba hovězí s bramborama´
cernej caj
ale ja na zahradce nedelam lautr nic. akorat muz seka travu
to já trávu sekám, to mi až tak nevadí, takovej bezmyšlenkovej relax, akorát by to nemusely bejt takový plantáže na půl dne, hodinka sekání by mi stačila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:35
- Nahlásit
grimmh
ze dvou známostí mu zbyla jen jedna
kachna_
tak pokud to nenaruší chemo... a nezmizí to zas na delší dobu, že by ste měli dlouho klid? nebo jen sem tam? se může mazat trochu jednou za 14dní třeba? aby ji to nesvědilo tolik a zas to třeba tolik nezatěžovalo tělo?
grimmh
s tou fotkou to zvladnes - akorat ja to delam tak, ze na tu fotku kliknu pravym na rajceti a dam "otevrit v novym okne" kde se otevre jen samotna fotka a ten odkaz tam nahore je ten spravnej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:39
- Nahlásit
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:40
- Nahlásit
cernej caj
Čajdo, díky. Konečně jsem to s tvojí a Fifi podporou pochopila
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:40
- Nahlásit
Musím makat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:45
- Nahlásit
grimmh
sikovná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj40km ani nestih za den
no jo ale ttěch 40 je s cestou tam a zpět bo já to mám cca 10 km od baráku a samotná ta stezka je asi 12 km jak to ukazuje mapa. a krom toho se dá jít na Malou skálu, suchý skály Klokočí to všecko je tu v okolí no nádhera..na malý skále je krásnej kemp u řeky kdyby jste někdy něco naplánovaly s Birmou směrem sem tak dejte určitě vědět bo bych se s jelitem přidala
grimmh
a ty si kreslíš do map, jo ?
Jste počítačové einštejnky. Stydím se, stydím
sim tě se nestyď mě to taky nešlo a todle se mě povedlo poprvé
kachna_
Taky zkusím něco nafotit, i když mi přijde, že je to furt stejný u nás
jaktooo dyk zahrada rostéé, děti rostooou to nejni furt stejný
to pak čék vidí zpětně z těch fotek jak se to mění
no ona je to věc přesně na hraně, na našem zvážení. Chemo to nenaruší, nicméně je to svinstvo, stačilo by něco méně kách, ale to jí nezabírá.
blbý no blbý a blbější bud a nebo
Maya
akorát by to nemusely bejt takový plantáže na půl dne, hodinka sekání by mi stačila
tak přesně todle řešil číf..pořešil to traktorem a to co sekal 2 dny má za 2 hodiny..a jezdí si jako páááán
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:46
- Nahlásit
cernej caj
a nezmizí to zas na delší dobu, že by ste měli dlouho klid?
nezmizí, furt by musela brát ty kortikoidní prášky ve vysoké dávce. Tam je problém, že jí to vadí, drbe se, ale jak jí mamča stříká sprejem proti svědění, tak z toho nějaká větší patálie není.
grimmh
Maya
dávala bych jí třeba hovězí s bramborama´
brambory nemůže, ale jo, zkoušeli, ryba, kachna, hovězí, krůta jí nevaděj, po kuřeti se dusí.
Podle mě je to prostě ten prach z výpadovky a okruhu.
hodinka sekání by mi stačila
prodej telefizi a kup traktůrek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:47
- Nahlásit
grimmhČajdo, díky. Konečně jsem to s tvojí a Fifi podporou pochopila
vidíííš jak si šikovnááááá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 08:53
- Nahlásit
Dobré zamračené ranko
jste toho zasejc nadrásaly .
Přesně jak psala Frau PetraK, tak hlíva už mě pomalu
ale jistě vytlačuje z bytu . Zítra bude asik sklizeň a dršťková-hlívová . Sobota byla tak troch smutná, byl tu u mě ten kamarád, asi tři hoďky, unavený, zničený životem, znechucený lidma...
Bukáč ho dva roky neviděl, tak jsem si říkala, esli nebude bublat, ale nebublal, přivítal ho jako největšího kámoše a když jsem pak vařila pozdní oběd, tak se na něj pořád sápal, terapeut
grimmh
díky za fotky tak hlavně, že jste si užili piraně malý
cernej caj
měli jste haský víkend, na fotky teprv mrknu, jsem moc zvědaf.
Fajka
Jelítko barevné v pítku nemá chybu mazlík.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:05
- Nahlásit
Fajka
v tom kempu na maly skale sem byla poprve asi ve 14ti letech se skolou a pak znova s tou kamoskou. De o to, ze me se nevyplati na jednodenni vylet i co ma 30km jet nekam, kde na jedny ceste stravim 4h a to nepocitam hodinu do brna. Ono za den najet 8h ve vlaku a k tomu 30km pesky je dost zahul.
Ale urco do ty oblasti chcu znova, to je jasny. je to tam nadherny a nemam toho projityho zatim moc.
denyk
vidis, jaky ho mas canisterapeutickyho psa a piknik byl?
hlivu vystehuj na balkon
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:08 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
rumštajn, vy datlice. co je novýho?
už byly fotky pana Červené mašle ze Šutrova??
caj
a birma
moc krásnej vandr jste měly a teda, zas ty bágly obří
jinak by mě zajímalo, proč člověku umře v týž jeden den pračka i el. trouba? se domluvily ty spotřebiče asi, že to zabalí hromadně s náma, že?
edit Fajka
jelito v lázních nemá taky chybu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:10
- Nahlásit
denyk
Bukísek je zlatíčko. Kamarád musel bejt moc potěšenej.
Doufám, že dnes po tom víkendu nejsi moc smutná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:11
- Nahlásit
Vero
a nemuzete s tim neco delat? s troubou nebo prackou? musite kupovat nove?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2014 09:11
- Nahlásit
cernej caj
a piknik byl?
nebyl, vypadalo to na buřinu a pak z něj vypadlo, že čaj stejně nepije a bábofku ani neochutnal, ale dělala jsem kančí řízky a
brambůrky ve šlupce pečené v troubě s česnekem, oliv. olejem a rozmarýnem a vypadalo, to, že mu chutná
Pak jsme se šli projít asik tak na 20minut a fčéra už chlapci vyzvídali, co že to mám za novýho frajera
hlivu vystehuj na balkon
tam by holka zmrzla asik
jo a podařil se mi dobrej kup, 2 kapříky dokupy mají asik 3,5kg, za 100Kč já to sice nežeru, ale jako dárek bude profesor Ikebara určitě dobrej přinejhorším ho sní pižla.
|