| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 14:20
- Nahlásit
denyk
e ukecaná po tobě prostě
já sem tichej člověk a už vůbec nevyvolávám po chlapech na ulici!
hele paní a tudlecto štěndo co bude nechceš tadyk něco o něm napsat, dočítání fakt nedám
a když co ale jako mám psát? je to hošíček zase, mám bílej flíček, fotka tu někde byla a ty další ty mám v emilu a páč se nemůžu dostat na rajče, tak máte prostě smolikof asi a nikdy ho neuvidíte. . Do papíru mu napsali na naši žádost Flake - vločka/lupínek. a my mu stejně budem řikat jinak. DOmů si ho přivezeme koncem květence.
grimmh
asi pošle fotky až bude Blanimíra kojit
blbá, blbá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 14:24
- Nahlásit
PetraK
tak pošli flekatce - zrzafce emilem ne? bóže to je práce tadyk
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 14:25
- Nahlásit
PetraK
my mu stejně budem řikat jinak
no tak to mi je jasný, počítám, že bude mít tak 23 jmen.
Nejmíň
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 14:26
- Nahlásit
denyk
no tak to mi je jasný, počítám, že bude mít tak 23 jmen
Flekouš už je jasnej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 14:26
- Nahlásit
PetraK
Jj, poslat Flíčka meilem Danyk a ten to zařídí pro fčecky ostatní nebo někomu jinýmu.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 14:30
- Nahlásit
Mathea
Zánět slinivky a střev měla naše freťule Eliška před 3 měsíci. (zvracení, průjem,...)
Moc jsme se o ní báli. Nakonec pomohla ATB a nějaké další posilující nápoje. A je v pořádku.
Bála jsem se, aby neměla Bobinka ucpaná střeva a nemuseli jí operovat.
Tak snad léčba co nejdřív pomůže a budete v pořádku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 14:50
- Nahlásit
hlásim, že jsem sehnala pohodlný široký trekovky
a za ani ne dvě hodiny mizim na noční, což se mi teda ouplně nechce jako
Mathea
Moc na vás myslím, ať je Dydy v pořádku. Dej jí za mě hudlana
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 15:02
- Nahlásit
birma
hlásim, že jsem sehnala pohodlný široký trekovky
Tak naviguj Čajdu, kde je má koupit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 15:05
- Nahlásit
grimmh
Tak naviguj Čajdu, kde je má koupit.
už na ně má odkaz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 15:39
- Nahlásit
cajda uz bexi z prace do kramu osondovat zda maj velikist
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 15:45
- Nahlásit
cernej caj
cajda uz bexi z prace do kramu osondovat zda maj velikist
žádám tlumočníka!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 15:56
- Nahlásit
cajda bezi ocihnout boty - uz dobehala a hlasi ze I panske cislo ji je ouzky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 15:59
- Nahlásit
cernej caj
cajda bezi ocihnout boty - uz dobehala a hlasi ze I panske cislo ji je ouzky
jak to ty boty šijou hergot dneska?? Nepřijde mi, že bys měla místo nohouch ploutve.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 16:06
- Nahlásit
PetraK
jesi to neni tom, ze 80% lidi ma nohu uzsi a tak je levnejsi je delat uzsi za stejnou cenu jak byly ty normalni...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 16:14
- Nahlásit
cernej caj
jesi to neni tom, ze 80% lidi ma nohu uzsi a tak je levnejsi je delat uzsi za stejnou cenu jak byly ty normalni...
proč myslet na zákazníky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 16:33
- Nahlásit
Stalo se to co jsem tuchala, zkousim si v lese paralyzer jen tak si s nim vrkam a misto toho aby se ten vul lekl tak bezi ke mne a skace s vyrazem jeho vlastnim, co ze to mam za skvelou novou hracku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 17:16
- Nahlásit
Mathea
DYDYDYDYDYDYYY DRZIM PALCE!!! Bojovnice udatna bude cajk, jen co ti ji vydaji po kapackach. Cuby ji posilaji jemne nezne blemcose, tak, jak to ma rada a Kremyl ji slibuje, ze na ni nikdy nebude hnusnej.
denyk
Cau denyku, tak este, ze sis sama nedala ranu, paralyzerem. Kvuli kterymu psovi si to porizovala? - nejaky ataky byly hnusny?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 19:07
- Nahlásit
cernej caj
e 80% lidi ma nohu uzsi a tak je levnejsi je delat uzsi za stejnou cenu jak byly ty normalni...
no je to jak s voblečením, čím menší, tím menší spotřeba materiálu a tím větší zisk pro výrobce, to že se do toho nikdo nevejde je podružný
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 19:40
- Nahlásit
Diky, ze jste na nas myslely!!!
Uz mam Dydy doma, je prolita 1,5 litrama fyzaku s iontama, ma pichlou cerenii proti zvraceni a nejaky dalsi sracky. Zpravu budemem mit zitra. KAZDOPADNE!! Krev ma uplne ok az na zvysenej jeden jaterni enzym, kterej se ale zvysuje prave v pripade pankreatitidy, takze to jen potvrzuje diagnozu. Bily krvinky, fosfor, vapnik, ledviny dle krve ok, tedy vse bez takovejch zmen, aby se to projevilo v krvi.
Zitra se zpravou se objedname k MVDr. Fialovi na Zahradni Mesto na kompletni sono, predevsim pak ty slinivky. Tam jeste samozrejme nejakej nalez bejt muze.
Je unavena, je rozbolavela, na veterine se chovala moc sporadane, vetka ji hrozne chvalila, ze je to fakt totalni milacek. Moc tam nezrala, jen kousicek konzervy, ale to mohlo bejt i stresem (ackoli ona zere vsechno za vsech podminek.) Vysla schody do druhyho patra a ma dost. Ale na veterine me vitala a nehla se ode me na krok.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 19:43
- Nahlásit
tak to je skvely, doufam, ze uz bude hen lip
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 19:51
- Nahlásit
Mathea
Tak to ještě držíme palce, ať je Dydy zítra už líp.
Nebyl jste někdo v ZOO ve Chlebech www.zoochleby.cz ?
Nemůžu se rozhodnout, jestli jet do Ústí nebo do Chleba
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 20:38
- Nahlásit
Mathea
Je unavena, je rozbolavela, na veterine se chovala moc sporadane, vetka ji hrozne chvalila, ze je to fakt totalni milacek.
Jen at je unavena a sbira sily, v klidu se uzdravuje. Cuza jedna, tohle se nedela, takhle nas strasit!!! Huf!
kachna_
Nebyl jste někdo v ZOO ve Chlebech
Ja jela jednou kolem, hec.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 21:56
- Nahlásit
Matheo, tak to je fajn že už je doma. Snad i to sono bude OK a bude už jenom líp.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 21:59
- Nahlásit
denyk
Tak až se dočteme o dvounohé kočce, za kterou cválají po celé Dolní i Horní všichni psi z okolí. budem vědět, že paralyzér slouží jako clicker :-D a dáš si to patentovat.
Když se líbí Bukískovi, bude se líbit nejspíš i těm dalším a ze zlých budou najednou hodní , neotravující, neohrožující milánkové
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 05:49
- Nahlásit
grimmh
jestli by paralyzer slouzil jak klikr tak chudak denyk
u nas vcera bourka jako krava, fuj.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 06:55
- Nahlásit
Krásné páteční, jupíkyyyy
u nás sluňákuje...
včera to vypadalo tek nějak všelijak, že třá bude i peršat,
ale nic. V lese je pořád docela sucho. A borůvkový květy
některý zmrzly říkala jsem si, jaká bude letos úroda a
asik prd.
Jo a před pár týdny jsem si koupila hlívu k pěstování a už leze
holka (v bytofce ) mám z toho velkou radoooost
Mathea
holky, doufám, že po kapačkách už je lépe
Fifi
Kvuli kterymu psovi si to porizovala?
kvůli vlkům přece ale né dělám si prču, tady fakt chodí i po lese docela dost bezprizorních psů.
Taky jsem se z procházky stavila "na jedno" a majiteli NO (se kterým jsem měla problémpopisovala jsem to tady) jsem ukázala paralyzér a řekla jsem mu dost důrazně, že příště, až se zase k nám bude hnát to jeho telátko, tak mýho psa nezalehnu, ale bez váhání to použiju. Smál se a řekl, že to ten jeho blbec potřebuje.... tak asi tací jsou u nás lidé....
grimmh
o dvounohé kočce
tak tu jsme nepotkali
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 07:14
- Nahlásit
denyk
Smál se a řekl, že to ten jeho blbec potřebuje.... tak asi tací jsou u nás lidé....
Tak to je blbec tedy. Ani se ti nedivím, že sis ten paralyzér pořídila. Jen doufám, že situace kdy bys ho musela použít nenastane a že ho budeš mít jen jako psychoberličku.
Včera u nás krásně a zničehož nic, když jsem šla v 5 hod z práce a z krámu ověnčená 3 taškama a nezapnutou bundou se přihnal liják - fakt průtrž mračen a ač už mi domů zbývalo tak 300 m, přišla jsem totál durch a z tašek z nákupu jsem vylila doma kýbl vody.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 07:28
- Nahlásit
denyk
tyjo, to je skoda, ze zmrzli... no jeste treba budes prekvapena, holt tepla zima...
bude z tebe velkopestitelka, jo?
Mathea
doufám, že dneska je už dobře
grimmh
u nás to včera taky přišlo hrozně rychle.
Mám už fotky od fotografky. Je jich asi 300 na webu a to sem jich dost promazla, takže o tom, kdo vím, že chtěl (denyk) pošlu mailem.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 07:39
- Nahlásit
cernej caj
Hlásím se
Denyku, ty budeš zdravá Jak jí upravuješ - jako dršťkovku? a jak ještě?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2014 08:35
- Nahlásit
tááák a zítra odjezd s Birmou směr kolín. Aspoň tou 3,5h cestou natrénuju akci šumava, to bude tak na 7 ale tam je dobrý, že s prahy pojedu s birmou, tak to trochu uteče
držte nám palce, ať předpoveď vyjde anebo je ještě lepší, než se čeká
|