Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 11:11
- Nahlásit

Fajka

, včera konečně vodtáhl šenkr do řiti!

vyřidim! že už nemá kam chodit, dyž má šenkr v řiti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 11:48
- Nahlásit

PetraK
ses dobra, ze sis to nasla

a s nemcinou je to taky supr. AKorat jeste abys doma nemela blanisex masinu a bylo by to dokonaly, co? bez voditka

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 11:57
- Nahlásit

PetraK
Když si štěndo přinesete na konci května, tak to Blani bude mít po odhárání místo falešky, ne?
Jestli je to kravina, tak se omlouvám, nemám zkušenosti.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:03
- Nahlásit

zajimavy clanek

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:18
- Nahlásit

grimmh

Když si štěndo přinesete na konci května, tak to Blani bude mít po odhárání místo falešky, ne?

a druhá!! Vemte se s Fifinou za ruce a jděte se projít! Kozy můžete klidně vzít s sebou všechny! no jo, bude mít po hárání, ale ... faleška snad ešče ne-e??? Esli začne kojit- střelim se

cernej caj
ses dobra, ze sis to nasla

čajdo, specifikuj přesněji- spíš sem blbá, že mi ta jednoduchá věc, tak dlouho trvala sem střevooo

na germánštinujsem hrdobec, to se mi fakt povidlo dneska. A panu účícímu se taky povidlo něco. Dává nám na překlad takový krátký věci. A........... kombinoval, kombinoval až se kolegy dotázal: Jak často potřebujete mísu? lehla celá učebna, teda celá všech sedm lidijůch jehehééé

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:19
- Nahlásit

cernej caj
Článek je opravdu zajímavej a věřím, že tak jak to autor popisuje, tak to nejspíš i funguje.
Ale o mé vůli pohovoří za vše asi to, že se mi v tom článku moc líbila fotka s chlebíčkama. Smajlík stydlín. Co se jídla týká, zaostávám za správným životním stylem o dlouhé, předlouhé míle.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:22
- Nahlásit

cernej caj
zajimavy clanek
odradilo mě, když jsem se opět dočetla o hnití masa ve střevech, protože to pokládám za nehoráznou hovadinu. Masožravci maj krátký střevo, protože delší nepotřebujou

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:23
- Nahlásit

PetraK
Jak často potřebujete mísu? lehla celá učebna, teda celá všech sedm lidijůch
Pan vyučující má určitě smysl pro humor

Já myslím, že kojit Blanimůra nezačne. On jí ten Šutřík brzo odkáže do správných kolejí. Bude chtít bejt samostatnej a ne aby ho začala opečovávat nějaká náhradní mamka.

Takhle nějak to bylo, když jsme si k zasloužilé babičce (freťuli) přinesli fretčí mimino. Ona si malou fakt moc chtěla adoptovat, ale ta malá ďáblice si to opečovávání nechtěla nechat líbit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:27
- Nahlásit

birma
tak spis tak na zamysleni, taky podle me je otazka, jak moc se da verit clanku od nejakyho frutariana ci vitariana, protoze to mozna vzdycky bude castecne propaganda. ted nekde psali, ze zadny vyzkumy nedokazali, ze by mliko zahlenovalo, jen dela takovej povlak pocitovej na sliznici.

grimmh
a me se libily ty kolacky

PetraK
se nesmej, kamaradka bude mit stene od nedele a puvodni na to pripravuje ze o to m mluvi ze budou mit stenatko a prej asi ma falesku, ze ji zacalo tyct mliko, tak to aby se ti vazne nestalo taky

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:27
- Nahlásit

Dnes jsem si tedy na obědě fakt nepochutnala. Dlouho jsem neměla rajskou, tak jsem jí dnes prubla. Když pominu, že nachucená byla na prd - tedy spíš nenachucená, tak maso bylo z krávy, která zřejmě absolvovala Bostonský maraton bo tady se asi v poslední době žádnej nekonal. Není to tedy narážka na nic dalšího.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 12:33
- Nahlásit

birma
odradilo mě, když jsem se opět dočetla o hnití masa ve střevech
no já už na tohle téma četla něco dřív a připadá mi to přehnaný a přesně jak píšeš, argumenty účelově vymyšlený, a že už přizpůsobování organizmů vnějším podmínkám nebere v potaz je jen třešeň na dortu

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 13:38
- Nahlásit

nová zajímavost

Maya
já už na tohle téma četla něco dřív a připadá mi to přehnaný
já už to taky četla víckrát, řekla bych, že je to prostě demagogie

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 14:45
- Nahlásit

birma
to je zajímavý, že nefungujou ty siluety dravců jsem četla už dávno, tak super, že vymysleli něco nového

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 14:46
- Nahlásit

Maya
to je zajímavý, že nefungujou ty siluety dravců
u nás jsou všechny siluety drvců tak ve velikosti vlašťovky, to snad ani fungovat nemůže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 14:50
- Nahlásit

birma
sem to hodila na fb, treba to nekoho zaujme

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 15:25
- Nahlásit

hergot, na co cvičim, když pak šéf přinese vynikajícho velikonočního beránka,Hm?? asi ho nemám ráda

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 15:26
- Nahlásit

cernej caj

ze ji zacalo tyct mliko, tak to aby se ti vazne nestalo taky

Přidej se k těm dvěm a a DĚTE SE VŠECHNY PROJÍT!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 16:13
- Nahlásit

Přijde cizokrajný student v Praze za svým učitelem češtiny s dotazem: "Nerozumím, co to je šimsisi? Ve slovníku to taky není..."

Učitel na to: "Šimsisi, to je esisisšim."

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 16:14
- Nahlásit

Maya
"Šimsisi, to je esisisšim."

worick
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 16:21
- Nahlásit

birma
samoplepky - skvělé Díkas, snad to funguje, já tady ty mrtvolky sbírám věčně máme ,,výlohy" bez záclon a to je děs Hned jak bude chvilka něco objednám

cernej caj
článek - fakt nemám tyhle bláboly ráda...nějakého samozvaného vědce Taky bych si mohla vytvořit teorii o čemkoliv a jistě by se našlo pár lidí, co by se na to chytlo. Myslím, že např.do kyseliny chlorovodíkové je úplně jedno, co hodíš...tedy s jakou reakcí
A jmenovaný Norman nezemřel v 118 letech ale normálně v 99letech Když někdo postaví článek na takovém blábolu, tak už to mne pozastaví to číst dál...je to jasná manipulace s lidma, ať už za účelem jakýmkoliv...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 16:37
- Nahlásit

Maya
Šimsisi, to je esisisšim."

jemene!

birma
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 17:29
- Nahlásit

jsem magor a závisláááák. Od včerejška se těšim na dnešní trénink a Adam je po dnešnim klidovym režimu po včerejšim očkování jak na speedu, jsem zvědavá, jestli bude zas za hujera jako minule

Maya
"Šimsisi, to je esisisšim."
tak jsem to chtěla říct jako ftip dne mámě a ona to v půlce dopověděla a prej je to vtip z jejího mládí

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 19:54
- Nahlásit

birma
tak jsem to chtěla říct jako ftip dne mámě a ona to v půlce dopověděla a prej je to vtip z jejího mládí
fakt? já to teda neznala
akorát mi to připomnělo finštinu, která to má tak nějak podobně a smích mě přešel

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2014 22:43
- Nahlásit

Bubiše musí mít někde motorek ukrytej nebo co. Uštvala mě venku jako srnu, procválaly jsme polema, páč -to víte, tam vo ženicha nezakopnete, to se musí do civilizace, v chroští chlapa nenajdete. Cestou jsme se stavily u rybníka, já v domnění že si posedíme na sluníčku, Bubiše, že se bude chvilku pinožit kolem , voráchá se ve vodě a tak jako langsam si povegetíme. Tak Bubiše vlítla do vody, vlhtla půlku rybnika, prosvištěla vlevo, pak doprava a stepovala mi za zády, jestli už se teda laskavě hnu, protože tady! toho ženicha evidentně nenajdeme. Tak jsme šly, teda šly, jak jsem řekla, prolítly jsme polema. Aspoň na chvilku jsme si teda zaaportily s ragbičem od Fajfkovejch, pak jsme si dvakrát zahrály na koniky, páč v ohradě měli nízký překážky, tak jsme si mohly zahopikat, což prej jako není marný, ale...... "DĚLEJ, CHLAPI NĚKDE ČEKAJ!" a už jsme zas pádily dál. Jako bych viděla Ešátora, když to kolem háralo, jen to jsme hledali nevěsty, teď ženichy, rozdíl nula . Ale , cestou jsme zašly ke slépkám, a Bubiška pěkně poslechla (jištěná vodítkem,neb místo mozku z frndy kostku, nedá se na to spolehnout )

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2014 07:05
- Nahlásit

Mórgen
jak se tady máte všichni, doufám, že v rámci možností
hlásím, že jsem si pořídila ten paralyzér, už to takhle dál prostě nešlo .Jsme fšici (já i Bukíš) už Bohudík zdraví
a těšíme se na příští a přespříští týden na volníčko.
A taky chlapec trochu přibral.
PetraK
vrabci na střeše cvrlikali, že bude mimííííí, jé moc gratulejšn

v chroští chlapa nenajdete
párkrát jsem našla-myslifce

místo mozku z frndy kostku
blbááááá

birma
jsem magor a závisláááák.
a po kom asi pak je ten Adamita, že

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2014 07:15
- Nahlásit

Zdravíčko všem
denyk
Nazdárek děvče. To je fajn, že už jste vykurýrovaní.
Ten paralyzér máte na troufalý psy nebo myslivce?

birma
Denyk to napsala přesně - po kom ten Adam asi tak je

PetraK
No volání přírody je volání přírody. Hormony se bouří.......zkrátka je veselo Bude zase líp

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2014 07:38
- Nahlásit

grimmh
troufalý psy nebo myslivce?
jen na psy, myslifci na mě drzí nejsou, šak jsem taky větší než oni

Jo a mosím vám napsat, že sem byla n přednášce o vlcích, moc zajímavé to bylo...a trochu jsem před lidma ehm spařila pana starostu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2014 07:51
- Nahlásit

PetraK
neb místo mozku z frndy kostku
vcera sem mela sraz s tou kamoskou. Ukazovala mi, jak se ta jeji fenka sama olizuje mliko a nabizela, zda nechci trochu do caje (sem mela cernej s mlikem jako druhy kolo)

denyk
tak to sou skvely zpravy, ze bukis pribral a ste zdravi s tim paralyzerem je blby, ze to fakt doslo az akhle daleko, ze je fakt nutnej. Snad ho nebudes muset moc pouzivat.

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2014 08:00
- Nahlásit

cernej caj
zda nechci trochu do caje
ty voe
denyk
spařila pana starostu
hotová Johanka z Arku. Ale dobře jsi udělala. Jasno musí být

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2014 08:01
- Nahlásit

cernej caj
nechci trochu do caje
pomoooooc, to je tak dobrej matroš

je blby, ze to fakt doslo az akhle daleko, ze je fakt nutne
já taky doufám, že ho nepoužiju. Každopádně jsem četla, že hodně psů se bojí jen toho zvuku tak kéž by to tak bylo

<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání