| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2014 23:01
- Nahlásit
birma
ani do podprdy
Maya
já musím ty návštěvy objezdit, to není tak, že já budu doma a přijdou za mnou nějaký lidi a já jim 5x uvařím kafe a bude. Jen přejížděním z jednoho místa na druhý zabiju tak 4h celkem z celýho dne. kdyz rano v 9 vypadnu z domu, tak se vratim mozna v 5 odpoledne. to fakt neni vubec pohoda teda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2014 23:23
- Nahlásit
Maya
když já nemám nic moc pravidelně, takže tam mám termíny víkendovejch tréninků, čundrů, brigád, divadel...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2014 23:27
- Nahlásit
cernej caj
se nesměj, jinak se po bytě bez kapes přenášet nedá, pokud si nesu můj litrovej hrníček s horkym čajem a nesměj zdrhnout kočky do zbytku bytu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2014 23:36
- Nahlásit
birma
ale zas kdyz sem vybirala novou mp3, trvala sem na tom uzkym tvaru s klipsnou, ze se to da nosit zahakly mezi prsama takze chapu, ale I tak pobavilo
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 07:41
- Nahlásit
Zdravíčko všem a krásné velikonoční ráno
Dnes to vypadá pošmourně už od rána, tak to na výlety asi moc nebude.
Birmo, až si otevřeš kurz na výcvik psů, tak za tebou budu jezdit Adámek je více než dostatečná vizitka bezvadně odvedené práce.
Užijte si krásný den.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 07:42
- Nahlásit
Maya
krásnej strom vajíčkovej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 08:41
- Nahlásit
grimmh
Jezdit můžeš klidně i teď na individuálky, ale neřekla bych, že je to dobrej nápad
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 09:33
- Nahlásit
Hezke Velikonoce vam vsem, preju. Doufam ze jste vsichni zdravi a mate se v ramci moznosti fajn. Dlouho jsem se neozvala, vali se to na me v praci, dostala jsem i pridano tak nechci moc provokovat. Navic doma nemam net a kdyz pisu z mobilu vetsinou si to smazu . U nas krasne, slunicko, jdeme s Buki na prochazku. Jsem sice jeste trochu nemocinkava ale cerstvy vzduch mi urcite udela dobre.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 10:00
- Nahlásit
denyk
uzijte si krasne pocasi tady u brna je hnusne a bude prset
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 11:13
- Nahlásit
Praha taky hlásí hnusně.
Včera jsme byli běhat (asi 6-7 km procházka z toho 3 km indiánský běh), navečer jsem spolu s Adamem předávala zboží na rušném místě, co nemá rád a pak jsme byli cvičit. Dneska je ten zmetek hysterickej, že vůbec nic neděláme, že ho zanedbávám, že nemá dost pohybu a že se nudí. Jednoznačně zabim buď jeho nebo sebe. Já tu sedim s ovázanym ramenem, čekám, kdy mi upadne celá ruka a pomalu plánuju výlet na zítra
denyk
zdravíme tě cizinče a tfuj tfuj ať je ti brzo dobře
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 12:32
- Nahlásit
Veselé velokonoce přeje vlk
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 12:38
- Nahlásit
vlk
birma
vůbec nic neděláme, že ho zanedbávám, že nemá dost pohybu a že se nudí
styď se (lituju tě, nezvládla bych takovýhohle psa, jsem upřímně ráda, že je máje už 7! , Cirátovi 9a1/2, máme velkou zahradu a smečku, která se vyblbne spolu)
Co ho učit hledat předměty?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 12:40
- Nahlásit
vlk
navíc je to i moc pěknej nápad, jak malovat příští rok s holkama vajíčka, páč vosk byl teda příliš velkej adrenalin
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 12:58
- Nahlásit
birma
kachna_
vůbec nic neděláme, že ho zanedbávám, že nemá dost pohybu a že se nudí
lituju tě, nezvládla bych takovýhohle psa, - koukám, že birma už je taky taková ,,oběť" své hyperaktivky...jako já
Ale abych Workovi jen nekřivdila...zdá se mi, že se teď v 6 letech už trošinku uklidňuje, vydrží i některé dny doma (třeba teď, kdy Berry kulhá a nevýletujem ) Akorát je pak nafrněný a odmítá večeřet...a vlastně skoro i snídat...prostě nelítá - tak nejí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 13:09
- Nahlásit
kachna_
Co ho učit hledat předměty?
to jsem začala zkoušet, protože mi to přijde jako dobrej způsob pachovek, když nemám k dispozici terény, ale většinou zapomenu nějakej ten předmět sebou ven vzít (snažim se brát nošený šedý fusky, aby to nebylo nápadný a bylo to opravdu napachovaný)...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 17:26
- Nahlásit
tak jsem si vzala na trénink poslušnosti mamku, ať nám to natočí. Napřed chtěl Adam sežrat nějakýho kluka, pak nechtěl vůůůbec cvičit a nakonec jsem odhalila, že máme velikou trhlinu v "lehni" kterou netušim, jak budu odstraňovat. Výsledek je, že jsem přetáhla sebe i psa, nevim, jestli bude z videa aspoň něco použitelnýho (teda jestli tam bude nějakej slušnej okamžik) a ještě mě bolí ta blbá ruka tak, že zvažuju amputaci nožem na chleba...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 17:37
- Nahlásit
bry den.
birma
pak nechtěl vůůůbec cvičit a nakonec jsem odhalila, že máme velikou trhlinu v "lehni"
A neni to zpusobeny prave tou prvni casti vety?
Výsledek je, že jsem přetáhla sebe i psa,
To je pro priste lepsi se na to vyprdnouti, z vysoka!
ještě mě bolí ta blbá ruka tak, že zvažuju amputaci nožem na chleba...
Jeden zubatej, ne moc extra ostrej nuz na chleba bych tu mela. Cos provadela?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 17:41
- Nahlásit
Fifi
neni to zpusobeny prave tou prvni casti vety?
ne, zjistila jsem, že lehni chápe jako lehni si tak, abys čuměl na paničku, což pokud neni rovně přede mnou způsobí, že se svalí na kejtu, jestě jsme to trochu dopilovali u nohy, že to dá taky rovně a čumí nahoru, ale kdekoliv jinde to je problém. Holt jsem to podcenila...
To je pro priste lepsi se na to vyprdnouti, z vysoka!
Vim, jen je to prostě takový, že když se nedaří, tak chci končit lepšim výsledkem a když už se nějakej objeví, tak mám debilní snahu ho ještě jednou utvrdit...
Jeden zubatej, ne moc extra ostrej nuz na chleba bych tu mela.
tak to tu mám jeden úplně stejnej
Cos provadela?
byli jsme včera běhat a já si udělala o pařízek leteckej den
a co ty? co holky? a Křemýlkova haxna?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 17:51
- Nahlásit
birma
Snad tě to rameno brzy přestane bolet. Musíš si říkat, že to mohlo skončit i hůř - třeba zlomenou klíční kostí. Jestli je to jen naražené, bolí to jak sviňa, ale dáš se brzy do kupy.
To ježdění k tobě na tréninky, byla spíš poklona. Já jsem takovej jezdec nejezdec, že autem si troufnu tak akorát po okreskách okolo našeho města
vlk
Pěkně udělaný vajíčka
Já jsem se letos na barvení vajec vyprdla. Dělávala jsem všechny léta barvený v cibuli, když jsem před tím na vajíčko přiflákla nějakou pěknou rostlinku a omotala fáčem a pak dala vařit v cibulových šlupkách. Ale letos mám všechny vejce tak tmavá, že by na nich obrázky vůbec nevynikly. Takže 4 koledníci z příbuzenstva dostali čokoládové pochoutky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 17:54
- Nahlásit
birma
lehni chápe jako lehni si tak, abys čuměl na paničku
Tak to krasne muzes predelat treba targetem, to neni zadna traga. A nejak nechapu to "kdekoliv jinde"? kde jinde si ma pes lehat pri zk., nez vedle nohy, pripadne pak pred tebou a nebo na odlozeni?
že když se nedaří, tak chci končit lepšim výsledkem a když už se nějakej objeví, tak mám debilní snahu ho ještě jednou utvrdit...
To je debilni, pani Ale to sama vis, tak priste skoncis i tim mensim "lepsim"
běhat a já si udělala o pařízek leteckej den
Auva!!! by jeden rek, ze si spis pri behu (to je ale hnusny slovoo! ) poskodis spis hnatu, ses umelkyne! Tak lity lity, at to prejde, i bez veterinare.
co holky? a Křemýlkova haxna?
Cuby jsou drobek znudene jiz, ale neda se svetit, pracovni maraton konci az za par dni. Kremyl haksnu lepsi, tu rozkuchanou, furt to ma do masa, ale pekne se to zmensuje. A ted ma kino pred plotem, neb jsou venku kozi kozi kozi, rovnou 6 kousku. A ty 4 maly hyperaktivni kuzlata ji uvadi v tranz. Jo a Ag mela taky zabavu autistickou, do mysi diry zalez cmelak!!! Chapes, jo, cmelak!!! Stravila pul dne jak kocka, cihala u diry, esli vyleti, kupodivu se ho nesnazila vyhrabat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:01
- Nahlásit
vlk
Jeeee, vlku, tos delala ty? to je krasny a zcela vystihujici!
Taky preju vesely velikonocky.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:04
- Nahlásit
Fifi
Takový brutální vedeo by se mělo vysílat nejspíš až po 22 hodině
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:05
- Nahlásit
pro velký úspěch se mi nedaří dostat to video z foťáku. Sere mě to dost, protože jsem se chtěla podívat na signály Adamovy než vyjel na toho kluka, snad prvně to mám natočený...
Fifi
kde jinde si ma pes lehat pri zk., nez vedle nohy, pripadne pak pred tebou a nebo na odlozeni?
jasně že při zkoušce nikde, ale zas mi i pro zkoušku přijde bezpečnější, když pes chápe povel stejně jako já, tedy, "ihned si rovně lehni" a ne "měj prdel tam, kde máš a skruť se tak, abys ležel a zíral přitom na mě"
ses umelkyne!
ani ne, jsem fakt letěla hlavou dopředu a ještě tam byl strom a tak veselá chvilka prostě
pracovni maraton konci az za par dni
hlavně, že končí!!
Kremyl haksnu lepsi, tu rozkuchanou, furt to ma do masa
jak se jí to stalo? si mi psala, že jí má bolavou, ale už jsi mi tenkrát neodpověděla proč a tady jsem vás nedočítala...
pekne se to zmensuje
to je dobře
do mysi diry zalez cmelak!!! Chapes, jo, cmelak!!!
Chápu!! Chudák Agátka, to musel bejt štrés tohle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
nedaří dostat to video z foťáku
To snad vypreparujes, nejsi lama technicka jak ja a esuska!
měj prdel tam, kde máš a skruť se tak, abys ležel a zíral přitom na mě"
Tak jasne. Ale to se da fakt pekne opravit, doklikat trebas.
letěla hlavou dopředu a ještě tam byl strom a tak
Abys teda radsi chodila behat v helme?
jak se jí to stalo?
Nevim doted, na prochajde ne, asi pri hlidani u plotu si to o neco servala, kdyz se zase kolem mihotala nenavidena malamutka.
grimmh
Ja mam cernej humor rada.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:28
- Nahlásit
Fifi
To snad vypreparujes
jo, koupim čtečku karet, páč jináč to nepůjde :/
doklikat trebas
budu muset, měnit tu polohu po extrémně malejch krocích, ale štve mě to teda dost
Nevim doted, na prochajde ne, asi pri hlidani u plotu
tak snad tam neni nic, o co by si to mohla udělat zas... kravku sousedovic ubezdušit asi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:36
- Nahlásit
birma
tak snad tam neni nic, o co by si to mohla udělat za
U ni fakt nevis, klidne mohla ve vzteku si to urvat o betonovou podezdivku, nebo nejak v rychlosti postrcit hnatu skrz karisit a o ni si to smiknout... nevim, fakt je profesionalka. Jo ale vlastne sem pak nejak nasla starej strep v jednom krateru, tak to je dalsi z moznosti.
ale štve mě to teda dost
Muzes bejt nastvana jen na sebe a uvidis, ze to pujde dobre zmenit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:50
- Nahlásit
fifi
to je dobre, ze smecka se zdravotne lepsi a cmelaci cihana byla evidentne dobra xabava cmelda doufam prezil?
birma
snad bude ruka fobra! pokud bys mela pocit, ze na vandr to neni I tteba kbuli nepohodlnymu spani, muzem tam dat jednodenni vylet, to tech 40 km zmaknem a muzem to zkratit trosku.
co spacak objednalas?
fotak se ti pripoji? video tam vidis nebo ani to ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 18:51
- Nahlásit
vlk
vejce sou skvely
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 19:43
- Nahlásit
se tu prenasi spatny vibrace, nejdou mi stahnout fotky z fotaku!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 19:44
- Nahlásit
Fifi
Jo ale vlastne sem pak nejak nasla starej strep v jednom krateru, tak to je dalsi z moznosti.
tak snad to bylo ono
Muzes bejt nastvana jen na sebe
to bezesporu a ani to nejsem, protože ten náš nácvik nevidim jako špatnej, jen nejsme tak vepředu, jak jsem doufala
cernej caj
snad bude ruka fobra! pokud bys mela pocit, ze na vandr to neni I tteba kbuli nepohodlnymu spani, muzem tam dat jednodenni vylet
ale prt, batoh unesu určitě, spim v pohodě, jen s ní nebudu tolik hejbat
co spacak objednalas?
ne a asi se na to vybodnu, potřebuju teď objednat matroš za moře peněz, abych ho měla do trhů, co jsou v půlce května...
fotak se ti pripoji? video tam vidis nebo ani to ne?
to jo, ale asi má ten canoňáckej software nějaký omezení velikosti přenášenýho souboru, všechno ostatní se stáhlo v pohodě, tohle nechce. Už jsem objednala tu čtečku, zejtra navečer ji vyzvednu a bude
|