Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:35
- Nahlásit

PetraK
nahraj to mi tu nenahraje nyc
nahraj sem nenahrává nic, fotku nahraješ tam z pc a pak sem normálně vložíš odkaz jako z rajčete třeba
prostě když potřebuješ někam na net dát pár fotek co máš jen v pc nebo v mailu
který vypadá jako hyjéna křížená s léfem?
lef se Dorinovi bude líbit

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:47
- Nahlásit

Maya

no ale já mám tu stránku tady totiž bloknutou, takže mám smolikof .

lef se Dorinovi bude líbit

to je fakt dokonalý, jak tam vypadá.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:53
- Nahlásit

PetraK
no ale já mám tu stránku tady totiž bloknutou, takže mám smolikof
jo jako úplně?? tak to mě nenapadlo
co tahle míň profláknutá úložna?
http://img.janforman.com/

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

test druhé úložny
ještě že jsem našla tady v práci v pc tyhle starý fotky

a to koukám nefunguje, tak ještě jeden pokus

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:57 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

tak se to ukazuje, až když se na ten prázdnej klikne, tak to nevim proč, ale zase lepší něco nesž nic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:58
- Nahlásit

petrak
ja chcu taky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 16:00
- Nahlásit

tak tady http://www.nahraj-obrazek.cz/

a pokus, ale to je teda blbě uživatelsky nepřívětivé

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 16:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

a zděs http://img24.eu/
tak snad konečně už to ešusátko uvidíme

pokus

edit: tady na těch ostatních to funguje, jen když se vezme link na obrázek ručně, z toho jejich to nefunguje, alespon mě teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 16:05
- Nahlásit

Maya

pokus

VON HO TEN VELKEJ ZABIL TOHO SMRADA MALÝHO!

já to tady zkoušet radši nebudu.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 16:08
- Nahlásit

PetraK
VON HO TEN VELKEJ ZABIL TOHO SMRADA MALÝHO

já to tady zkoušet radši nebudu
jj, tak jasně, holt si budeme muset počkat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 17:37
- Nahlásit

Maya
ty sou skvely

hele, muzu byt nasrana jak svina ze me z mych papuci udelali v opravne obuvi za 2000 nepouzitelnou botu?????

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 17:50
- Nahlásit

PetraK
až teď jsem dočetla a plačka jsem taky, páč se tu teď vrhám po kapesníkách a mojí chřipkou to určitě není ....

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 17:56
- Nahlásit

jsme doma, podle map 30 km, podle aplikace 33 km (což znamená, že už nepřidává tolik )
Adam naočkován a s petpasem, Čmoud ovázán a opíchán, takže až zvládnu i fotky a navkládat zboží, tak budu mít za sebou úspěšný den
a teď tu krásně chčí a bouří

cernej caj
mám ti připomenout moje naražený koleno, co mě 14let bolelo než se přišlo na to, že mám pootočenou čéšku?
Nemusíš, mně stačí vzpomínka na Honzova bratra, kterýmu našli po cca 20ti letech zlomenej obratel
Ale ani jedno není můj případ, páč rameno souboj vůlí vzdalo a bolet přestalo

PetraK
už umí "vystopovat"!! tři krabičky s buřtikem a děsně jí to bafčí, dere se vrátkama na louku jak vo život. A taky je ešče šikovnější, protožéééé, protožéééé se nechala suprově odvolat od zajíca!!!
ste ouplně nejlepčejší!!! obě!!!
nás je to tak, že zkoušky - všechny .- musí mít složený všichni, jinak nejsou uchovnění,
tak to jsem netuchala
Lucku znám už od hodně dávna, vím, že vždycky dělala věci ve prospěch plemene, zdraví, povaha. Oba rodiče se mi líbí, oba mají supr povahu, štěňata odchovaná v domě, mezi smečkou psů
tak to zní úplně pohádkově
zde slibovaný Blankoportrét
háááský pani!
aby takhle usnula prostě. Koukal na mě a pravil:"Zas budeš řvát, viď?"
takhle řvu pravidelně

cernej caj
já nemůžu ani ty smutný zvířecí filmy, hačiko bych asi ani nerozdechala si myslím
jsem na tom ouplně stejně.
Akorát teda Altara jsem ořvávala až po pár měsících, páč dřív jsem na to neměla moc sílu...

Maya
já teda jako chápu, že člověk si nemůže pamatovat jako ve dvaceti, ale alespoň něco by si pamatovat
jsem si nepamatovala nikdy nic, znamená to, že do budoucna mám počítat i to málo, co mi utkvělo (jako jména zvířat, moje jméno a adresa?)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 17:58
- Nahlásit

birma
to ste husty, tesim se na fotos

Janiii
jestli ono to neni i tim spisovatelskym umem velkomajitelky

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:03
- Nahlásit

Maya
není to taky o tom, co víc člověk pije pravidelnějc, že je to zvyklej a tudíž to na něj až tak moc už pak neučinkuje?
neřekla bych, kafe si dám tak jednou do roka a vždycky mě krásně zklidní, zatimco zelenej čaj piju často a i tak mě nabudí

cernej caj
sis ho teda nemela brat, kdyz si plakala ze si ho beres

vim jak si vydelas
jsem si to musela vygooglit fakt bych chtěla vidět psa, co podle čuchu rozezná jednotlivý šutry

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:07
- Nahlásit

mamka právě řeší, jestli blesk člověka spíš usmaží nebo upeče už nebudu nikdy pochybovat o tom, že je to skutečně moje máma

cernej caj
udelali v opravne obuvi za 2000 nepouzitelnou botu?????
co ti s nima provedli??
to ste husty
no nebylo to ani 8 hodin a to jsme si chvilku oba cestou pospali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:12
- Nahlásit

birma
dali mi tam podrazku, ktera ma tu obsazku kolem malicku vyprofilovanou jakoby do otocene vlnky - v miste malicku tvori jakoby kopec - a tím že je to nějaká pevná guma, tak prostě nenechá malíčku ty milimetry navíc, co měl původně.

Takže to asi nebude o tom, že na vandru ověřim opravený boty, že zmáknou šumavu. Na vandru buď budu muset prostě zkusit jiný nebo ověřit tyhle, že v nich nikdy už longa nebo vandr nepudu...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:19
- Nahlásit

cernej caj
ma tu obsazku kolem malicku vyprofilovanou jakoby do otocene vlnky - v miste malicku tvori jakoby kopec
a vyreklamovat to nejde? Nebo to je jako úmyslně?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:36
- Nahlásit

cernej caj
tesim se na fotos
zde je máš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:41
- Nahlásit

birma
napsala sem mail a uvidíme. otázka zní - na šumavu v sandálech?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:43
- Nahlásit

birma
fotky skvely! a ta druha vypada, jak kdyby v trave jasali lesni muzicci

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:45
- Nahlásit

cernej caj
vypada, jak kdyby v trave jasali lesni muzicci
tak to mě vůbec nenapadlo
na šumavu v sandálech?
to je dost sebevražedný, ne? I když ty je nenosíš naboso a jestli je máš dobrý....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:50
- Nahlásit

birma
no su dost rozcarovana, sem necekala, ze mi je zuzej tak uvidime... budu muset vzit neco o vikendu na test

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 19:55
- Nahlásit

Janiii

páč se tu teď vrhám po kapesníkách a mojí chřipkou to určitě není ....

Heh, no jo pěknej spolek uřvanců jsme tu, což? Když vona to Blanka s lidijema umí zakoulet , to jí fakt jde.

No a naše nový rozhodnutí - to bylo dost nečekaný, rychlý a náhodný, kdyby se nesešlo tolik významných plus, nešla bych do toho, ale tohle si myslím, že by byla škoda promeškat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 20:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

ste ouplně nejlepčejší!!! obě!!!

já ne, mě vynech to vona. A je fakt děsně ftipná, jak se řítí k brance, krabičkování - ať už doma, nebo venku jí baví asi myslím nejvíc

tak to zní úplně pohádkově
hlavně, aby měla pohádka ščastný konec

háááský pani!

děkuju, pani. nejtěžší bylo po tý době zase začít, pak už se to rozjelo samo. a nešlo to naopak zas zastavit. No grafomanie, jak vyšitá

edit- kde jsou fotky??? nevidim nic
asi tim čmoudem vod palačinek??

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 20:31
- Nahlásit

PetraK
já ne, mě vynech to vona
jooo to vona! Tak vona si tak jako de, výcvikem a soužitim s tebou naprosto nedotčená, vystřelí zajíc a Bláňa si řekne "teď neeee, je moc hubenej a mě se nechce kvůlivá němu pálit kalooorie, počkám si na tlustšího" jo?
hlavně, aby měla pohádka ščastný konec
pohádky jiný konce nemaj, pak to nejsou totiž pohádky
kde jsou fotky??? nevidim nic
tak pro slepejše znovu ZDE!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 20:41
- Nahlásit

birma

oo to vona!

jo, to vona, já jí jen ukazuju, to co umí, je její zásluha, kdyby měla jinou povahu, nevejskáme si tak. Hele počkej, jak si s tímhle exprtem budu třeba drbat hlavu, vždycky si vzpomenu na starý ohaří debaty, kam jsem se chodila učit a na někoho, kdo si stejskal, že ta čůza co jí má teď a je jí už nevím kolik, je furt ešče na stopce a to byl člověk, kterej neměl prvního psa , takže..... si počkej

i řekne "teď neeee, je moc hubenej a mě se nechce kvůlivá němu pálit kalooorie, počkám si na tlustšího" jo?

si blbá! ale nejsi možná tak daleko vod pravdy, s tim prvním, kterýho jsem jí fakt naservírovala, šla za ním najisto /páč vím, že tam bejvá/, plížily jsme se jako apači.... a vona se pak začne pást na vosení! Mě málem šlehlo, fakt supr šance, navíc zajíc dospělej, mazák, měla jsem jistotu, že se nemůže nic stát, měl by jí na háku..... a vona to takhle rozstřelí

pohádky jiný konce nemaj, pak to nejsou totiž pohádky

hele nevim teda vem si devátý srdce, kráska a zvíře, má to sice dobrej konec, ale ten horor než k tomu konci dojdeš!! br.

tak pro slepejše znovu

drzá! zkapalníme!!

fotky gůůt ale!! trphajzlíci na tý fotce jsou fakt dokonalý, stejně jako cíplej Adamita a ten postroj mu sluší!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 20:51
- Nahlásit

PetraK
takže..... si počkej
tak sem zvědafson
a vona se pak začne pást na vosení!
hele a nemohlas jí to představit jako velký drámo, že by to pasení pojala jako rochu přeskok a uklidnění se?
ten postroj mu sluší!
kujééém hlavně mu v tahu krásně sedí, což neni nikde vidět, páč si ho v tahu sama nezvládám nafotit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 20:57
- Nahlásit

PetraK
nejtěžší bylo po tý době zase začít, pak už se to rozjelo samo. a nešlo to naopak zas zastavit
to je nahodou moc dobre

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

zvědafson
já snad ani moc ne

e by to pasení pojala jako rochu přeskok a uklidnění se?
ne-e, ona se pase furt, je to koza, drámo jsem nedělala, nejdřív jsem jí navedla na levou stranu - běžná věc, a pak jí jen potichu řekla pomalu, no tak si asi myslela, že jako máme dost času, tak co si nedat svou oblbíbenou svačinku

cernej caj
o je nahodou moc dobre

děkuju.

<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání