Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 19:46
- Nahlásit

cernej caj
ejdou mi stahnout fotky z fotaku!!

Nicméně se přidávám do klubu, včera jsem z nokie dolovala fotky několik hodin.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 19:53
- Nahlásit

kachna_
včera jsem z nokie dolovala fotky několik hodin.
takže ty jsi původce viru, jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:03
- Nahlásit

rumštajn
teda tak jak to tu čtu, tak nebudu stahovat fotky z foťáku radši nejmíň tejden
birma
na ruku nezkoušelas ibalgin krém? mooc dobrá věc na bolesti svalů a kloubů, když jsem měla pokouslou ruku, bez tohohle vynálezu bych nepřežila
čtečku karet jsem si taky jednou koupila, když mi nešla ta v pc a nešly mi stáhnout fotky, od tý doby leží v šuplíku, protože samo ta v pc normálka už jde

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:12
- Nahlásit

cernej caj
nejdou mi stahnout fotky z fotaku!!

A jeejej, koukam, ze fotak radsi teda nevytahovat, nakaza!
Maya
ibalgin krém? mooc dobrá věc na bolesti svalů a kloubů
Ja zase nedam dopustit na trezalkovy olej, ten je uzasnej na tyhle veci. Ale treba ma birmica neco nastipnutyho, urvanyho, kdyz si chce rezat ruku, nicmene ji o lekarovi rikati = hrach na stenu hazeti.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:14
- Nahlásit

birma
takže ty jsi původce viru, jo?

to já ne, to nokia

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:18
- Nahlásit

Fifi
trezalkovy olej
ten milovala Haskyna. Sežrala mi asi čtyři , když jsem mazala Cirouškovi bříško, stačilo, abych ho položila vedle sebe a bylo po něm

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:24
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !!

Ja zase nedam dopustit na trezalkovy olej, ten je uzasnej na tyhle veci. Ale treba ma birmica neco nastipnutyho, urvanyho, kdyz si chce rezat ruku, nicmene ji o lekarovi rikati = hrach na stenu hazeti
přidám se do klubu! Včera sem stříhala plotostřihem smrky..nejdřív jen kousek pak ještě tudle a támhle a ostříhala sem toho jednou tolik než sem plánovala, ale bylo hezky a bavilo měto takže žádná křeč...večer sem měla namožený svaly na ruce, ale ještě to šlo no a dneska vod rána mě popichovalo u srdéčka...tak si tak nadávám že su kretén že sem se přetáhla a že sem nemusela, kolem poledne bylo píchání intenzivnější a furt víc a víc ve tři dyž sem se chystala s jelitem ven tak sem se skorem bála se nadechnout...nakonec sem se vyléčila sama a rychle..... byla to sfině jehlička v zapíchlá podprdě

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

no a aby to nebylo Birmě líto tak ještě přidám dnešní kolednickou "ftipnou"
Že Fajuš nemusí pošťáky, návštěvy, zedníky, různý vobejdy je jasná a mile ráda k týto sortě přidává jednou za rok i koledníky... no a tak bylo dneska kolem poledne a už všici koledníci co měli přijít už tu byli už jsme tak nějak nepočítali s nikým...i zvonil přece jen ještě někdo (vožralý sousedi )...mamina rozhozená vyběhla ven, jenže pozapomněla že Fájuška se poflakuje na chodbě a nezacvakla za sebou dvéře do chodbičky...hmmmm ...jak občas mívají lidi na dveřích cedulku s nápisem sem u vrat za 5 vteřin tak Fája to stihla o patro níž asi za fteřinu, ani číf ji nestihl a to už je co říct, bo je hodně rychlej no prodrala se Fajuše přes maminu že de teda spapat koledníky zastavila se mamina hodila košík se sladkostma na zem a čapla Fajuši za vocas, přičemž v ten moment doběhl číf drapsnul ji za voboje a vodpoveloval zpět do baráku....myslím že koledníci si krom čokoládovýho vejcete vod nás dneska vodnesli i čokoládový trencle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
to já ne, to nokia

Maya
jo, ibalginovej krem supr, namazala sem tim poradne koleno na poslednich 5km longu pac zacalo dost bolet ale nebylo to takova ta bolest ze bych uz mela cesku v prdeli a samo zabrala sotva sme dolezli do cile

Fajka
byla to sfině jehlička v zapíchlá podprdě
edit: trencle pomooooc

a dneska sem byla se segrou se projit v ramci navstev a muz vyvencil kocarek

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:39
- Nahlásit

cernej caj
dneska sem byla se segrou se projit v ramci navstev a muz vyvencil kocarek
jéje to je háský bordeře se jmenuje kočárek?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:41
- Nahlásit

Fifi
zase nedam dopustit na trezalkovy olej, ten je uzasnej na tyhle veci.
to musím zkusit, poslední dobou sem zmožená nějak čím dál častějš

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:41
- Nahlásit

Fajka
sfině jehlička v zapíchlá podprdě

že koledníci si krom čokoládovýho vejcete vod nás dneska vodnesli i čokoládový trencle
Lepsi, nez kdyby odesli bez vejci... komplet...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:43
- Nahlásit

Fajka
jéje to je háský bordeře se jmenuje kočárek?
Twe.. fajfkooo, a DOST, potrebuju cvakat a zatim se tu jen tlemim, ses kravena!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:45
- Nahlásit

Fifi
Lepsi, nez kdyby odesli bez vejci... komplet
čéčé tadle varianta mě došla až teď jak to píšeš
ale bylo to vo fous, takže myslím že příští roku už nepřijdou

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:46
- Nahlásit

Fifi
Twe.. fajfkooo, a DOST, potrebuju cvakat a zatim se tu jen tlemim, ses kravena!!!
šiš čék si sem příjde jednou začas postěžovat a uuuž ho vyhazujou
no tak já du...musím eště vyvenčit průůůserářku

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:49
- Nahlásit

Fajka
uuuž ho vyhazujou
Neee, to ja sebe vyhazuju, ty zustan.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:49
- Nahlásit

Fajka
se jmenuje kočárek? kočárek s neteří

Fifi
Lepsi, nez kdyby odesli bez vejci

sme ted meli s muzem nedavno debatu, co je to pytlik pac ja myslela, ze curaci cast psa, ze to timikovi zustalo a muz je zastancem toho, ze to mu vykastrovali, tak sme se nedobrali rozuzleni

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:52
- Nahlásit

cernej caj
s muzem nedavno debatu, co je to pytlik pac ja myslela, ze curaci cast psa, ze to timikovi zustalo a muz je zastancem toho, ze to mu vykastrovali, tak sme se nedobrali rozuzleni
Cajdo, vdana pani, a nevi, k cemu slouzi pytlik?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:55
- Nahlásit

Fifi
to víš, já jaksi sexuální výchovu neměla nikdy a nějak sem se po tom nepídila

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:57
- Nahlásit

Fificernej caj
muzem nedavno debatu, co je to pytlik pac ja myslela, ze curaci cast psa, ze to timikovi zustalo a muz je zastancem toho, ze to mu vykastrovali, tak sme se nedobrali rozuzleni
Cajdo, vdana pani, a nevi, k cemu slouzi pytlik

vole ČAJDO !!! že tys dneska taky nasávala???

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:28
- Nahlásit

Maya
na ruku nezkoušelas ibalgin krém?
zkoušela jsem konopnou mast, co mi dala mamka, večír to máznu svojí koňskou, se kterou mám dobrou zkušenost
čtečku karet jsem si taky jednou koupila, když mi nešla ta v pc a nešly mi stáhnout fotky, od tý doby leží v šuplíku
já ji před mnoha lety dostala, pak se rok, dva povalovala všude možně a zacláněla a teď jsem ji už několik let zase neviděla Jistě se vynoří hned, jak zítra večer donesu tu novou

Fifi
nicmene ji o lekarovi rikati = hrach na stenu hazeti
náhodou jsem o něm včera i uvažovala, ale pak jsem vyhodnotila, že by představou 2 čundrů v nejbližších 14ti dnech s pohmožděnym ramenem (nebo naštípnutou pažní kostí či co se mi to stalo) nebyl nadšen a dneska, jak mám celej den přivázanou ruku k tělu, je to výrazně lepší
Honza mě včera uklidnil, že když si narazil rameno, tak ho bolelo půl roku, tak mám ještě čas, než začnu plašit

Fajka
nakonec sem se vyléčila sama a rychle..... byla to sfině jehlička v zapíchlá podprdě

myslím že koledníci si krom čokoládovýho vejcete vod nás dneska vodnesli i čokoládový trencle
ano, velice mě těší, že můj pes neni jedinej, kdo okolí občas způsobuje podobnej problém Ten mladík dneska se taky tak tvářil a to byl od Adama dobrejch 15 metrů
háský bordeře se jmenuje kočárek?
pomoooooooooooc

cernej caj
sme ted meli s muzem nedavno debatu, co je to pytlik pac ja myslela, ze curaci cast psa, ze to timikovi zustalo a muz je zastancem toho, ze to mu vykastrovali
Tak tys to zabila úplně! humřu!

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:41
- Nahlásit

nemůžu si pomoct!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:42
- Nahlásit

birma
Honza mě včera uklidnil, že když si narazil rameno, tak ho bolelo půl roku, tak mám ještě čas, než začnu plašit
Jistee, dyk to rikam, hrach na stenu.... hlavne, ze te uklidnil.
Ten mladík dneska se taky tak tvářil a to byl od Adama dobrejch 15 metrů
A cos udelala ty? v ten okamzik, kdyz vyrazil?

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:46
- Nahlásit

Fajka
Sem si dělala starost o tebe s tím pícháním u srdíčka. Rozčíslas to pěkně s tou jehličkou v podprdě
No a vzhledem k mé představivosti jsem se málem počůrala při představě, jak mamka leží na břiše zavěšená na psím ocasu a jak číf visí na konci a tahá celýho toho živýho hada zpátky do baráku

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 22:00
- Nahlásit

Fifi
A cos udelala ty? v ten okamzik, kdyz vyrazil?
no coby, zarazila se do země, abych neletěla taky

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 22:00
- Nahlásit

birmajak mám celej den přivázanou ruku k tělu, je to výrazně lepší
essi by nebylo lepší tě přivázat celou třá k pelechu !

tvářil a to byl od Adama dobrejch 15 metrů
nám chybělo taky 15 ale centimetrů

grimmh
představivosti jsem se málem počůrala při představě, jak mamka leží na břiše zavěšená na psím ocasu a jak číf visí na konci a tahá celýho toho živýho hada zpátky do baráku

co ti budu povídat, nepochválil nás číf ani jednu

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 22:05
- Nahlásit

Fajka
nám chybělo taky 15 ale centimetrů
to se nám občas taky stane ale fakt je, že tyhle situace já čim dál tim líp odhaduju předem a on čim dál tim líp zvládá. Jen to, že z místa na který ani jeden nevidíme najednou vysprintuje ječící (a pravděpodobně sťatej) puberťák jsme nečekali ani jeden a s tim, jakej Adam je, se fakt nedivim, že to neustál...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 22:07
- Nahlásit

teda dámy, pytlík, jehla v podprdě a koledníci bez vajec, až se dosměju, tak můžu jít spát

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 22:23
- Nahlásit

birma
no coby, zarazila se do země, abych neletěla
Hele, ja uz nad tim dlouho uvazuju... vzhledem k tomu tvymu osobitymu pristupu k Adovi, presne tohle mi navozuje situaci v my psi smecce. Nekdo neopravneny, nevlastnici to privilegium hlidat se vypravi jecet na bubaka. V tu chvili byl/je usmernen jinou fenou, ktera si to privilegium narokuje. Usmerneni ma furu druhu, od jemnyho otoceni hlavy, vyblokovani telem, az po zduchanec do ty zlobivky. Zcela v ramci psi komunikace. Vim, ze jde tezko tyhle principy prevadet po clovecim zpusobu, ale treba byt kapka nevole, rec tela? by mu ukazalo, ze tohle ne? Ze disciplina musi byt? Nemluvim o skubani psem na voditku, jeceni ci tak, naopak.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2014 22:39 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
No pokud ti jako nevole stačí to, že na tom vodítku udělal chlapec skoro přemet, páč byl na stopce, já byla za nim a on měl ještě tak 2-3 metry na rozeběh...
ale jasně, tónem hlasu mu dávám na jevo, že je blb a nemá důvod to řešit, jenže on prostě na tohle nijak vnímavej neni. Většinou mu prostě řeknu, že debil, posadim ho, počkám až se sklidní on i já a jede se dál. Pokud se ale dostane za práh, tak už neni moc šance na jeho zablokování či něco takovýho a navíc to neni úplně to, co mi pomůže. Já nepotřebuju to chování potlačit, protože pak mi může vybublat napovrch, když to nebudu vůbec čekat, potřebuju, aby sám (samozřejmě za mý pomoci a asistence) dospěl k tomu, že běžící ječící harant ho nijak neohrožuje... U něj podle mě nejde o hlídání nebo něco podobnýho, co můžeš brát jako privilegium hierarchický, ale o blbou socializaci, sebeobranu, či něco v tom smyslu (a to mi zas přijde až neetický, pokud to doženu do extrému, tomu psu zakazovat).
Nehledě na to, že podle mě právě zákazy těch prvotních signálů ho dohnaly k tomu, co mě dělá největší problém -starty prakticky bez varování. Pokud zavaruje aspoň delším pohledem, tak nemám v 99% situací problém tomu v klidu předejít, takže já bych naopak potřebovala nějak podpořit to varování, ale bez toho, abych podpořila to, že je správně ty lidi vůbec řešit... Třá pokud já se soustředim a on je v pohodě a neni vyhecovanej něčim dalším, tak je to v klidu a celkem v pohodě už zvládá i cyklisty, běžce... Problém je tam, kde ta situace vzniká náhle a on ihned přejde do tý fáze "zabiju to, než to zabije mě" bez toho, aby měl vůbec čas zapojit mozek a dojít k tomu, že je to to samý, co už viděl tisíckrát, v klidu to ustál a ono ho to nesežralo.... Nebo samozřejmě pokud je už vyhecovanej z něčeho jinýho (právě jsme vyšli z bytu a on má přebytek energie, čundr na kterym je nás x, protože to je pro něj skoro neznámá situace, když normálně venčim sama a podobně)

<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání