Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 19:23
- Nahlásit

Maya
tak snad bude telefon

ja ted kupovala kamaradce darek - na bazaru a chlapek chtel cislo a volal me, jeslti si tu dobirku jako fakt vyzvednu, coz me samo o sobe prislo divny, kdyz do maila sem mu dala adresu a dobirku a on ze dobirku jo, ale ze me chce zavolat... a jako darek prisel vcera, ale dneska ta sms a je me to divny jestli to ttreba neni nejak spolu spojeny? ale ze bych fakt zapomela na objednavku za tolik penez je me dost podezrely

Fifi
taky krasny velikonoce

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 19:33
- Nahlásit

cernej caj
ale ze bych fakt zapomela na objednavku za tolik penez je me dost podezrely
no to se mi zdá taky divný, kdyby to byly dvě stovky, ale dva tácy?
jedině snad něco co bys objednávala kdysi dávno a neměli to a teď to posalali, ale i to by bylo divný bez upozornění, si to fakt radši prověř a když tak to radši nepřebírat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 19:53
- Nahlásit

Maya
no prave, bych cekala, ze minimalne maila by poslali, kdyby to takhle bylo ale proste nic... takze fakt necham muze poradne proverit odesilatele s tim, zeto nebude hned prebirat... radsi

grimmh
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 21:19
- Nahlásit

Holky, mám debilní otázku ohledně parůžku. Sehnala jsem pro synovo berňačku parůžek od myslivce. Ale mám strach nechat jí ho öhryzávat bez dozoru. Nejspíš by to dopadlo tak, že ho zdulí a někde si zahrabe na zahradě a bude na něj chodit kdy jí napadne. Bojím se, aby si neublížila. Máte typ jak to provést? A taky se chci zeptat, jestli ho nějak extra očistit. Vydrbala jsem ho pod vařicí vodou.

grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 08:46
- Nahlásit

http://www.e-sportshop.cz/masazni-balancni-podlozk a-t3-33cm.html
Nedávno se tu myslím Birma zmiňovala, že by potřebovala něco zdravějšího na sezení. Dlouhodobě mám problémy s bederní páteří. Neumím sedět "zdravě" a od toho asi pochází mé problémy. S kolegyní v práci jsme si koupily balanční podložky¨. Díky slušné ceně (jsou i podstatně dražší) jsme si řekly, že za zkoušku nic nedáme. Musím konstatovat, že hned od 1. dne používání mi záda poděkovala. Posiluju si zádové i břišní svaly a záda v oblasti bederní páteře si hodně ulevila. Ještě kdyby tak něco existovalo na krční páteř.
Můžu tu podložku s klidným svědomím doporučit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 09:06
- Nahlásit

grimmh
tak to ji zvazim tez.

nejake cviceni tam u vas neni co by mohlo podporit tu krcni pater?

birma
tak co, nezdalo se ti jak skrtis arogantni babu?

ad posta
vlastne cekam opraveny trekovky a to by tak mohlo odpovidat

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 09:41
- Nahlásit

grimmh
Proč máš strach jí to nechat samotné? Je malý, že se bojíš aby ho nepřekousla?
Balanční podložku mám, jenže se mi zapresne do židle a efekt je pak nula nula prt...

cernej caj
To je dobře s tou poštou
Zdálo se mi něco o cestování, tak sna dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 11:57
- Nahlásit

birma
tak to je dobre, staci se nasrat jen jednou, ne jeste znova...
celkem chapu ze si lidi ty diskuze foti nekdy.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 11:58
- Nahlásit

cernej caj
celkem chapu ze si lidi ty diskuze foti nekdy.
jj, ještě uvidíme, co bude dál. Lenča zjistí, jestli zkusej ten pesweb a možná pak napíšem zřizovateli, jen aby věděl, že útulek se nějak moc nesnaží psy udávat...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 18:22
- Nahlásit

grimmh
na tu podložku už jsem taky koukala, ale já teda četla, že stejně jako balon nebo spinalis by se to mělo používat max hodinu denně, jinak si při dlouhodobém používání ty záda spíš odděláš, jak dlouho jí máš?
jinak taky mám v pytli spíš krční a jsem loni chodila na rehabilitaci, tak mi tam ukázali nějaký protahovací cviky a docela to zabírá když je nejhůř

grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 18:59
- Nahlásit

Maya
Mám jí od úterka a sedím na ní v práci pořád. Kolegyně taky a zatím dobrý. Že by se měla používat jen hodinu denně jsem nečetla. Četla jsem, že se má postupně přivykat. Je fakt, že je to nezvyk, ale já už to moc nevnímám. Břišní svaly a zádový jsou využitý. Dnes jsem byla půl dne na zahrádce a záda dobrý. Nemůžu tomu uvěřit. Jsem fakt spokojená. Ta podložka má průměr asi jen 33 cm. Myslela jsem, že to na ten můj kotel nebude stačit, ale dobrý a taky na židli se v pohodě vejde.

grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 19:07 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Zítra ráno budu velkopekárna nádivky - pro obě maminky, synovo rodině a nám. Všichni jí milujeme, tak to budou velký plechy. Zapomněla jsem uříznout šnitlík na zahradě, tak se tam ráno budu muset extra na otočku vypravit a po obědě zase. Z větší práce už toho tam moc nezbylo, tak si to budu užívat. Snad ještě vydrží to dnešní nádherné počasí. I když dneska jsem byla tak napůl v chatce, gruntovala jsem, aby už to bylo i na přespávání.
Doufám, že jste si to dneska s hafama užili někde v krásné přírodě.
Příští sobotu se asi pojedeme s mužem podívat k tomu klukovi, jak jsem tady psala, že jsem konečně objevila v okolí někoho s vižlou. Teď spíš jedeme jen poňuňat štěňátka. Jsou to ty křížený s výmarem. Už je jim asi 6 týdnu a v půlce května jdou k novým páníčkům. Bylo jich 9. Ještě nemají zadané 2 pejsky. Nehrozí, že bysme si nějaký odvezli. V tom máme jasno, že budeme-li zdravotně čiperní, přijde to až za 3 roky.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 19:30
- Nahlásit

grimmh
tady bylo taky hezky, ale strašně fučelo, ale už je zataženo a u Prahy prej už prší, změnili na zítra předpověď a má lejt, i v pondělí, takže jako nic moc

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 20:12
- Nahlásit

teď jsem přijela z nákupu a už tu krápe. Neužili jsme si nic, všichni co nejeli z Prahy pryč se vyrojili sportovat ven, když je pod mrakem, jsem radši

grimmh
Kdyby tě ty záda i tak někdy chytly, tak mě úžasně pomáhá na tý podložce chvíli stát. Sice pak nejsem ještě úplně v pohodě, ale z úplně bloklejch zad se jsem schopná pomalu ohnout nebo narovnat, což je dost terno
Nehrozí, že bysme si nějaký odvezli.
jistěěěěěěěěěěě, ještě si to chvíli opakuj a třeba někoho přesvědčíš

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 20:22
- Nahlásit

holky tohle musíte vidět (teda jestli znáte aspoň trochu Cohena)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 20:24
- Nahlásit

tak nas chutly prvni kapky u jijlavy amracna a vichr mame v zadech a sledovsly nas az do brna, mrchy.

grimmh
to jsi nadivkova dablice teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 22:45
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek !!!
dneska bylo kráááááásně !!!

dneska se nám to ťapalo

a musim pochválit jelito

páč s náma dneska zdolalo i drátěnou vyhlídkovou věž na Kozákově, na mě šly mrákoty jak bylo vidět krz ty schody a jelito si vyšlapoval jak pán, jak nahoru tak dolu

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 23:04
- Nahlásit

Fajka
si dobrá ty i jelito, já bych tam rozhodně nevylezla (Adam s tim problémy nemá, Altar zas zvládal tyhle schody jenom nahoru, ale ne dolu, páč nebyl schopnej poznat, kde končí jeden schod a začíná další).
a fotky krásavý pani!

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 23:07
- Nahlásit

Fajka
krásný fotky, na rozhledny já teda s mou fobií z vejšek nelezu ani omylem, jelito je superman

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2014 23:13
- Nahlásit

Fajka
Jelito je krasopes a fotky taky krásný.
My jsme uklízeli Zdiměřice, vedle v baráku bydlel můj nejlepší kamarád, než se rozešel s manželkou. Potkali jsme tam jeho tatíka, sekal trávu. Pozdravili jsme se a on říká "ahoj, a to víš, že Tomáš rodí? Zase?" Takovym úplně úžasnym tónem na pomezí všech možnejch a možná i nemožnejch pocitů.
(kamarádova nová partnerka porodila ve čtvrtek dvojčata, holčičky, z prvního manželství má kamarád dvě malý děti ve věku mejch dětí)

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 10:05
- Nahlásit

Fajka
Moc pěkný fotky, byl to jistě krásný výlet.
birma
Ty voe. To je nádhera, normálně mě to rozbrečelo a husí kůži budu mít celý den. To fakt stálo za to. Kam na ty videa chodíš.

Díky za ten typ na tu podložku, stát jsem na ní ještě nezkoušela. Určitě taky zkusím.

Pejska si určitě nepřivezeme. To je na 100%. Nemůžu si to dovolit - hlídat pejska a Elišku. To právě až budu v tom důchodu.
Nemohla bych to zkrátka Elišce udělat. Ona je vůči zvířatům nesocializovaná a teď má k dispozici když nejsme doma "svůj" pokoj a předsíň a koupelnu. A to by takhle nemohlo být když jsme v práci a byl by tu pejsek.
Maya
Včera u nás vydrželo být pěkně celý den. Jen větřík pofukoval. Dnes je od rána teploučko a svítí slunce, bude to další krásný den.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 10:11
- Nahlásit

Dneska to bylo fakt sportem k trvalé invaliditě. Cestou tam jsem si říkala, že hlavně nesmim zapomenout, že je tam ten kořen uprostřed cesty. Cestou zpátky se mi zrovna hezky běželo, Adámek chviličku krásně tahal... a pak už jsem jenom letěla vzduchem

grimmh
Kam na ty videa chodíš.
na FB
Nemohla bych to zkrátka Elišce udělat.
Jen počkej, jak ti to začne šrotovat, jak jen to udělat, aby tim Eliška nijak netrpěla a prcek mohl být u vás

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 10:40
- Nahlásit

Fajka
tyjo, nadherny fotky pani! a pocasi evidnetne vyrazne lepsi, jak v jihlave

kachna_
tak to ma ted kamarad dvojitou radost
muj bejvalej ma dve deti od podzimu, taky dostal dvojity prekvapko a je hrozne spokojenej, rika, ze by to snad po sobe ani nechtel

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 11:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Fajka
Ty jo, na tu rozhlednu bych nedostala Toma, natož tak psy No, alespoň je má dole kdo hlídat Pejsa je fakt neohrožený borec
A jsi mi připoměla, jak včera kolem tůristovali nějací mládežníci s 2 borderama a že jdou na Javořinu(ještě tak 15km) Za hodinu a půl šli zpátky(no šli...motali se ) nevím či víc zhulení či ožralí ale z jedné nejstřízlivější holčiny jsem dostala, že došli sotva kilometr, vedle do vsi na zastávku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 12:22
- Nahlásit

worick
e došli sotva kilometr, vedle do vsi na zastávku tak tu javorinu treba zmaknou priste

z novyho fotaku su nejaka rozpacita - foti hezky, ale asi sem precenila fakt, ze je to vetsi a ze to me vlastne az tak nevyhovuje, ze to ma velkej objektiv a ne ten zajizdeci pazmek... no to mam z toho experimentovani, asi pude o dum dal

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 12:26
- Nahlásit

Fajka
krásné a močikovné jelítko!

včera bylo fakt zas moc krásně, prošli jsme naučnou stezku v okolí Bíteše.

birma
Altar zas zvládal tyhle schody jenom nahoru, ale ne dolu, páč nebyl schopnej poznat, kde končí jeden schod a začíná další).

buldozér vyleze všude a se většinou nechá vyhecovat, když se začne bát cestou dolů.
akorát dvakrát v životě ne-e, jednou ho mužík musel snášet v náručí po turistických schůdkách ze skály (to mi bylo pěkně šoufl, že tam zahučí oba, vzhledem ke kg a podobě schůdků) a podruhý na schůdkách na Adamovským hradě, na nichž nebylo technicky nic nezvladatelnýho, ale nějak asi divně vedly do tmy....a to mužík zrovna nesměl nic těžkýho nést. tak jsme bagra nevýchovně a nedůvěryhodně z těch schodíků prostě strčili... jinak by tam stál dodnes. naštěstí je to pes splachovací

grimmh

a proč nesmí feňule chodit na parůžek jak sama chce?

podložku-čočku mám taky a taky na ní stávám, je to supr. na sezení moc ne, to nevydržím a taky jsem četla, že by se to nemělo moc dlouho.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 12:29
- Nahlásit

cernej caj
no to mam z toho experimentovani, asi pude o dum dal
černočajová klasika
hele já jsem ale zas rozpačitá z té navigace, já na to nevidím. malý rozlišení, malý podsvícení, na malým displeji.... a to ještě ani nesvítí slunko jak v létě a už nejsem schopná nic uvidět. ...
tudíž. chceš ještě experimentovat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 12:46
- Nahlásit

Vero
to si dokazu predstavit, jak muz snazi buldozera nekde ze schudku. toto jednou musel delat muz na dost skaredym miste, kde sem se z tech schudku bala i ja jen tak a teda respekt k tem chlapum

chceš ještě experimentovat?
hele a neudelame to tak, ze ja ti pucim fotak, ty me navigaci a bud vratime experiment zpatky, nebo se dohodnem na cene?

dneska od 16.00 budu v cajce ale to se ti asi nehodi, ze

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 12:57
- Nahlásit

cernej caj
a teda respekt k tem chlapum
jj... ostatně já psa ani neuzvednu. na podlaze.

ze ja ti pucim fotak,
a neříkalas, že si ho muž chce nechat? já jsem o tom přemejšlela trochu a došla k tomu, že stejně do podzima bych už neměla mít výdaje (stejně lítaj prachy na veterináře a konce není), že to radši nechám.

dneska od 16.00 budu v cajce ale to se ti asi nehodi, ze
hm tak odpolední program mám hustej, takže by víc v klidu by to bylo ve středu. ALE pokud to neplánuješ, tak bych se nějak pokusila ti ted aspoň na otočku donést toho barona (+navigaci), ať to mlůžeš začít dávat konečně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2014 13:02
- Nahlásit

Vero
stredu netusim. ja myslela ten novej, bych ho dala za 3000 a kdybych chtela navigaci a ty fotak tak by to bylo skoro kus za kus... ten starej si necham asi

ale pokud myslis, ze se dneska nedostanes ani na otocku, tak se nehod zas zbytecne

<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání