Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 15:23
- Nahlásit

birma
ta trojka je bezkonkureční to ani není vtipný jak je to pravda
kachna_
ty tvoje slépky se rozhodly bydlet v baráku a vás vystěhovat tak kurník je volnej ne?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 17:13
- Nahlásit

a mám tu další zásobu životních pravd

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 17:26
- Nahlásit

birma
hezký, část jsem si i zvládla přeložit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 17:34
- Nahlásit

dneska se teda diky vam furt lochcim

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 18:45
- Nahlásit

birma
a mám tu další zásobu životních pravd

teda to jsou fakt přímo životní moudra

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 18:46
- Nahlásit

cernej caj
du si instalovat ty hry, pak tě budu furt votravovat jak se ta Lara hraje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:06
- Nahlásit

Maya
myslis, ze to vim?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:11 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
hele, a myslis, ze ti ta lara pojede? pac to mi nejak nedoslo te upozornit, jestli splnujes minimalni pozadavky, pac ja si kvuli ni upgradovala pc ze 2jadra na 4jadro
i kdyz ona by jela na minimum i na tom starym pc asi v poho.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

s dovolením si dovolím vmísit se do vašeho počítačového koutku s důležitou informací téměř národohospodářského charakteru "punkerka snesla první vajíčko!!!"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:17
- Nahlásit

kachna_
tyjo, budou kuratka nebo volsky voko?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:22
- Nahlásit

kachna_
punkerka snesla první vajíčko!!!"
Gratuluju, si to umi pred velikonocema nacasovat!

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:32
- Nahlásit

kachna_
"punkerka snesla první vajíčko!!!"
gratulace!!

cernej caj
budou kuratka nebo volsky voko?
ty to teda umíš zazdít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:38
- Nahlásit

birma
ty mas co rikat, kdyz sem v buse cetla co ste napsali s tema slepicematak sem se taky dost tlemila, akorat na telefonu nedam ty citace

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:45
- Nahlásit

jsem nešťastná, protože se hraje EHT a žádná televize to nepřenáší
a tak je důvod si zlepšit náladu cizí blbostí (a teda taky cizim neštěstim)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:46
- Nahlásit

birma
co je eht?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:48
- Nahlásit

cernej caj
Euro Hockey Tour, i když podle všeho je tohle Euro Hockey Challange (na rozdíl se mě neptej, páč ho neznám )

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 19:55 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

a ještě perlička z Frenštátského útulku:
17.1.2014 Kozlík Matěj
Toto je pracovní název kozla, kterého strážníci MP odchytili 16.1.2014 v dopoledních hodinách u restaurace Siberie ve Frenštátě p.R.

Bohužel neznáme majitele a kozel mlčí. Děkujeme těm, kteří poskytnou bližší informace k nalezenému kozlovi. Tel. číslo hlídky: 602 852 316.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 20:01
- Nahlásit

cernej caj
ele, a myslis, ze ti ta lara pojede? pac to mi nejak nedoslo te upozornit, jestli splnujes minimalni pozadavky
no ty umíš potěšit každopádně to uvidím nejspíš až zejtra, protože nejdřívt to chtělo nějkou registraci a teď se ta instalace stahuje odněkud z netu bo co, takže je to jak šnek a bude se to instalovat asi 3 hodiny
zkusila jsem tu druhou hru a jako 5 minut hraní a jsem v pytli, mám žebřík a rozbitou vysílačku a není už kam jít, tož to jsem celá já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 20:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
nojo, to me dost stve ze bez netu ty hry ani nenainstalujes bez registrace do steamu... ja teda zas bojovala s tim, ze sem nemohla najit login tak 2 roky starej co sem dostala od segry k narozkam torchlicht2 ale uz sem zkuzila, vypada to fakt dobre a stihla sem se utopit mezi horicima sudama

pozdravuje vas enyky denyky v praci ted divocina, ale zije, bukis zdrav

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 20:28
- Nahlásit

nesnášim tyhle hry, většinou ztratim orientaci v prvních 5ti vteřinách
zato miluju třeba Settlery a podobný (a pak jsem schopná hrát několik dní v kuse. Naštěstí na tomhle mym kompu nefunguje vůbec nic )

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 20:33
- Nahlásit

Holky, prosím prosím nevyznáte se někdo v excelu?
potřebuju zadat vzorec, dva řádky, aby to bralo pevný a jeden z tabulky.
př.
1) B14+B15*C2
2) B14+B15*C3
3) B14+B15*C4
....
Mohla bych to zadat ručně, ale páč tim chci pomoc i ostatním studentkám, tak by mi dost bodlo, kdybych to mohla zadat vzorcem a nemůžu si vzpomenout, jak to má být.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 20:36
- Nahlásit

kachna_
neni před tim, co chceš pevný, symbol dolaru?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 20:38
- Nahlásit

na ty absolutni a relativni odkazy se tusim da primacknout nejaky Fkovy tlacitko...

jako ze vyberes B14 a zmacknes F4 a ono to da takovy ty znaky kolem.. zkus to, ja z hlavy jinak nevim

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 20:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj a birma
díky moc, bylo to vončo . Já tam furt rvala paragraf nebo takovou tu dvojitou mřížku a není lepší nápověda než čézet-pes

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 21:33
- Nahlásit

kachna_

dobrou

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 22:14
- Nahlásit

cernej caj
tak hra se mi stáhla, ALE
hraje se asi jen online a když jsem klikla na hrát, tak se začaly stahovat nějaký aktualizace, doba stažení 1 den a 15 hodin, celej net jak šnek, tak jsem to všechno zase odinstalovala včetně toho steamu a stejně to mám furt jak šnek, mám dojem, že to furt něco stahuje, vyhodila jsem steam z procesů a restartovala pc a prt, tak doufám, že do zejtřka se rozmyslí a bude šlapat už normálně jakože to jsou fakt blbý fóry když na to zprovoznění aby si vzal člověk tejden dovolenou, tak až někdy budu mít nervy, tak to zkusím znova, jinak to schovám a jednou předám klukům, ti si s tím časem poradí líp než já

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 23:14
- Nahlásit

kopíruju sem, je to dlouhý, ale asi pro všechny tady celkem zajímavý info o borelióze

Borelioza
Pred par mesici jsem tu uz nejake drsne zkusenosti ventiloval, to mi bylo hodne zle. Stale s tim bojuji a spis si na to zvykam. Uspesne ze mne udelali chronika, hlavne tehdejsi obvodak, ktery nasadil nedoporucovane ATB v nizke davce. Systemu v CR uz neverim a objednal jsem se na lecbu ve specializovane ambulanci v zahranici - za hotove.
Nasledujicim radkum bych jeste pred par mesici neveril (Ne, to prece nemuze byt mozne!), ale je to tak i dle mych osobnich zkusenosti. System "leceni" boreliozy v CR produkuje pomerne velke mnozstvi nedolecenych lidi ci nikdy nelecenych lidi, kteri jsou papirove zdravi a odesilani na psychiatrii. Tito lide vesmes rikaji, ze se nic nezlepsilo, nebo se potize vratily, ale jelikoz meli Ceftriaxon, tak to prece musi byt mrtve. (Chtel bych videt tu klinickou studii o 100% pripadu a taky vzdyt v klinicke studii reportuje pacient subjektivni zlepseni, minimalne u boreliozy ano.) Slusnejsi doktor to i vi, ale stejne nevi co delat, protoze uz je to mimo doporucovane postupy na jeho riziko a pojistovny to tez nechteji platit. Cynici si obrni svedomi "Neni mozne, ze by to prezilo, jste vylecen, posilam vas na neurologii a psychiatrii."
Na techto obetech ma zalozen skvely business MUDr. Klubal z Prahy, ktery si uctuje priplatek minimalne 3000Kc za kazde objednani a tito lide jsou nesmirne stastni, ze je dlouhodobe leci a ulevuje jim. Je tak vytizen, ze i s timto priplatkem budete cekat v radu mesicu, ma ovsem i prednostni priplatek. Resp. je to jen maly zlomek techto lidi, ti, co si to muzou financne dovolit, co radsi nezvolili jeste lepsi (a drazsi) peci v Nemecku, nebo peci v Bratislave ve specializovane almulanci a co se nespokojili s verzi, ze jsou zdravi, a neprihlizeli, jak jim postupne nastupuji napr. nervove poruchy, demence a jine hezke veci.
Nasledujici clanky bohuzel nejsou vyjimecne pripady:
Čeští lékaři z ní udělali blázna, až v Německu jí odhalili boreliózu a začali ji léčit
Nemocní po kousnutí klíštětem nesmyslně plní psychiatrické léčebny
Ochrnula mi půlka těla, může za to špatně léčená borelioza
Boreliózou se nakazí tisíce Čechů ročně. Kdo může, jezdí za léčbou do Německa
Staci srovnat tyto dva materialy:
Překlad německých směrnic pro diagnostiku a léčbu lymské boreliozy
Doporučený postup Společnosti infekčního lékařství ČLS JEP
a pokud pomineme doporucenou delku lecby a davkovani, tak nutne vyvstavaji otazky, zda mame v CR radove lepsi testy nez v Nemecku, jelikoz Nemci pisou obecne o ne uplne spolehlivosti testu a konkretne napr. o velke nespolehlivosti testu liquoru na neuroboreliozu, ze je i u skutecnych pripadu neuroboreliozy pozitivni jen "sehr selten" = "velmi zridka" a v CR jsou testy zakladem a testem liquoru se neuroborelioza prokazuje a pokud je negativni, je ve zprave "neuroinfekt vyloucen". Ma CR medicinu na radove lepsi urovni nez Nemecko, nebo tu ma CR jeden velkej pruser?
P.S. Jak se v tech ceskych smernicich pise, ze LB nevede k umrti, tak nedavno v USA zemreli hned 3 lide v jeden den na lymeskou karditidu a, jak nam jednou zdelil bulvar AHA, bratranec Haliny Pawlovske pred lety zemrel, jelikoz mu borelioza zlikvidovala michu a Halina ma od te doby fobii z klistat.

Davam to sem, jelikoz klistata se premnozila (A nejen klistata, polovina lidi na infuzich o klisteti nevedela.), jsou promorena a muze to potkat kohokoliv. Na mne nikdy skoro nesla, ale loni stacilo jedno ve vlasech, kde ho nevidite, a bylo zadelano.
Takze, pokud mate kliste a je skvrna ci jine podezreni (napr. natekle uzliny, "chripka"), skontrolujte si, co a na jak dlouho se vam dava, a hlavne necekat na testy. Davka na 10 ci 14 dni zadelava na velkej pruser. I ty nemecke davky zminuji jen 90% ucinnost, takze nepodcenovat pozdejsi symptomy!
Pokud chodite casto do prirody a mate nevysvetlitelne priznaky, ktere lekari casto bagatelizuji, nebo nejsou schopni klinicky potvrdit (Napr. vam desne busi srdce, ale puls i EKG naprosto v poradku.), nenechte se odbyt, ze jste prepracovani a trvejte na testech a to nejen na ELISA, ale i Western Blot. Mne obvodacka presvedcovala, ze mam vse z psychiky a na infekcnim potvrdili, co uz jsem vedel, ze se to nevylecilo. Bohuzel to potom taky nedokazali vylecit.
Pokud mate testy alespon slabe pozitivni a takoveto priznaky, tlacte na lekare, at vam ATB napise a trvejte na velkych davkach delsi dobu, na Bulovku ani nechodte, tam vam dle ohlasu reknou, ze jste zdravi.
P.S. Kdyz jsem o svych potizich s touto nemoci zacal otevrene mluvit, hned se objevili 2 lide v mem okoli a kazdy z nich ma mezi nejblizsimi kamarady pripad nejakeho zanedbaneho borelika, ktery je na tom velmi spatne, jelikoz uveril diagnoze, ze je vyleceny.
P.P.S. Cim vic se o tomto bude mluvit, tim vetsi sance, ze se neco zmeni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 06:49
- Nahlásit

Maya
to sou aktualizace k ty lare, az se ti to stahne, tak by to net vubec potrebovat nemelo. asi mas pomalej net, me se to stahovalo asi 40minut ty aktualizace ale zas mam asi 20Mbit linku

to s tou boreliozou je bohuzel dost problematicka vec, to uz psali nekde pred par lety, ze v cr konci lidi s boreliozou v blazincich

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 07:27
- Nahlásit

jo a vcerejsi pilates nebylo spatne, akorat teda cviky, pri niz se lezi na boku a zvedaj se nohy a clovek teda "rotuje" na kycli, tak to tlaci jak svina ta zem do ty kosti

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 08:17
- Nahlásit

cernej caj
Máš bejt sádelnatější a s tlačením do kosti bys neměla problém

<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání