Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 10:58
- Nahlásit

Maya
tak to zarostl po te operaci fakt pekne rychle

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
no těžký to určitě je, to jo, a určitě problém ba nemožnost to nacvičit, když se na dovču jede jednou za rok.

Maya

to je docela tempo, mě přijde že buldozer zarůstá pomalejc

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
tak to zarostl po te operaci fakt pekne rychle
jj, takhle normálně to šlo rychle, akorát pak samo ta dlouhá srst na krku a tak rostla asi dva roky, ale to už je spíš o tom, že to blbě vypadá, ale na zimu je to fuk, takže kdyby se ostříhal teď na jaře, tak na zimu je v poho, akorát já na to střihnout do toho límce a na zádech a tak nemám koule

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 11:38
- Nahlásit

jestlipak má ešusová už sandálky?
http://www.cockney.cz/sortiment-detail[463]-[cz]-z bozi[34]-sandaly-empire-5-prezek-bordo,-s-ocel.-sp ickou,-traktor

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 11:50
- Nahlásit

Maya
uklidnit te muze jen to, ze se nemusis bat o jeho koule kdyz bys smikla do ty husty srsti moc razantne

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 11:52
- Nahlásit

cernej caj
uklidnit te muze jen to, ze se nemusis bat o jeho koule kdyz bys smikla do ty husty srsti moc razantne
no to je fakt

tak koukám na zítra už hlásej zataženo a přeháňky, tak to si tu dovolenou asi rozmyslím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 11:58
- Nahlásit

Maya
no prave oni puvodne rikali, ze bude na velikonoce krasne, ale me se zas tak nezda

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:01
- Nahlásit

cernej caj
no teď jsem se dívala, je tam na zítra zataženo, sobota a neděle polojasno a jasno na pondělí, původně to bylo obráceně a hezky mělo být od pátku do neděle a v pondělí hnusně, takže to zase změnili, pak se má člověk podle toho řídit

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:01
- Nahlásit

tak to jsme rozhodně nestihli
Vero
tak to jsme rozhodně nestihli
a myslíš, že mu za tu chvilku poklesly hormony tak, aby to na tohle mělo větší vliv? Protože Adamovi sice za ty 4 měsíce klesly, ale neřekla bych, že zas tak extrémně...
nevím, jak moc aktivita funguje na ochablost vevnitř, to asi nebude asi až tak přímá souvislost...
a to já si zas myslim, že tam souvislost je poměrně velká, protože jak ochabnou břišní svaly, tak se tam má co kam povolovat.

cernej caj
hlavne zensky po prechodu maj inkontinenci taky docela ve velkym procentu tak prece zenska neprestane najednou taky s veskerou aktivitou a navic se to moc neobjevuje treba jen tam, kde se nikdo nehyba... takze to muze byt fakt hormonalne
ale to jde o ženský, tam to nezpochybňuju a ani u fen, jen u psů samců je podle mě to riziko nesrovnatelně nižší...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:03
- Nahlásit

Maya
tak koukám na zítra už hlásej zataženo a přeháňky
to mi ani neříkej, tady je dneska překrásně, tak jsem zvažovala nějaký výlet na zítra...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:23
- Nahlásit

birma
no ja to myslela spis obecne, ze to mnozstvi pohybu asi nebude mit zas takovej vliv na tu inkontinenci

dej si vylet na velikonoce, nikde nebude ani noha

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:30
- Nahlásit

birma
to mi ani neříkej, tady je dneska překrásně
no jo, tady je taky azuro právě
ale norové říkaj, že zejtra http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Prague/Pragu e/

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:33
- Nahlásit

cernej caj
dej si vylet na velikonoce, nikde nebude ani noha
myslíš? se právě boim, že budou všude davy, když je volno...

Maya
ale norové říkaj, že zejtra
ale fuj aladin se tváří stejně...

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:40
- Nahlásit

birma
a myslíš, že mu za tu chvilku poklesly hormony tak, aby to na tohle mělo větší vliv?
já nevím, já si ale ani nechci zatím myslet, že ten urolog je vůl a dedukuje úplně nemožné věci, když řeší konkrétní případ s konkrétními daty a testováním... taky je fakt, že v podstatě ihned po té kastraci začal ustřikovat při štěkání a trochu divně močit. myslela jsem, že to je tím, že se to zhoršilo to s tou cystou.
třeba si to teda ještě začnu myslet, že je vůl, až nám nikterak nepomůže

protože jak ochabnou břišní svaly, tak se tam má co kam povolovat.
snad cvičení zaměřené na cviky na spodní břicho, tím že budeš chodit treky, si myslím toto moc neovlivníš.
určitě to bude taky kombinace, že ochablý sval zareaguje na nepřítomnost hormonů jinak než neochablý, to může být i nás případ, že pes nepoužíval svěrače díky špatně umístěnému močovodu a teď nedosává ty hormonální signály k funkci... ale to jsou spekulace, bych musela vystudovat urologii napřed.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 12:48
- Nahlásit

birma
ja bych rekla, ze hodne lidi budou po pribuznejch a zapit volno... ale asi to nebude lepsi, nez treba v patek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 13:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

a mám pár fotek od Vlčáčkové a některý sou fakt krásný. AKorát teda ten protaženej ksicht, jak natahuju, to teda není ani romantický, ani roztomilý, je to hrůůůůůza

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 13:21
- Nahlásit

cernej caj
pěkný fotky, spousta hostů koukám stylově oblečená, vypadá to super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 13:28
- Nahlásit

Maya
jojo, fakt pohodicka
nejaky moc strojeny fotky ale s muzem nemame, pac sme ani nechteli, akorat sme se trochu pohoupali na tech houpackach, to nebylo snad ani 15minut a huraaaa papu ham ham.

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 13:40
- Nahlásit

cernej caj
Krásná nevěsta s ženichem, krásný fotky a sympatičtí svatebčané

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 13:47
- Nahlásit

Vero
nechci zatím myslet, že ten urolog je vůl a dedukuje úplně nemožné věci
to jsem rozhodně nechtěla naznačit

cernej caj
parádní fotky! fakt vám to oběma moc slušelo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 13:51
- Nahlásit

grimmh
birma

dekuju

a ukazovala sem muzi jeste puvodni saty podle maminky a moc se mu nelibily

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 14:29
- Nahlásit

cernej caj
ukazovala sem muzi jeste puvodni saty podle maminky a moc se mu nelibily
jako nějaký klasika? no asi se děsil co by pak musel mít taky na sobě, protože tak jak byl by pak vedle tebe byl jak pěst na voko, takhle jste pěkně ladili

beru si zejtra tu dovolenou , když bude hezky, budu doma, když bude hnusně, pojedu si do města vobjednat ten mobil

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 14:42
- Nahlásit

birma
to jsem rozhodně nechtěla naznačit
to ale neznamená, že to není možný já počítám radši se vším.

cernej caj
pěkný a vohoz se fakt moc povedl.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 14:47
- Nahlásit

tak prej kdo má migrénu, tak sežrat 7 květů sedmikrásek a migréna je fuč, tak to můžete někdo ozkoušet
a taky prej kozí noha je léčivá, máme toho letos plnou zahradu, asi to loni přitáhla ta povodeň, nezničitelnej plevel, tak alespoň když vím, že tó není jedovatý, tak to zkusím podsrčit morčeti, kdyby to žral, tak by to možná stíhal žrát rychlejc než by to rostlo, jinak se obávám, že brzo na zahradě nebudem mít nic jiného

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 15:05
- Nahlásit

Birmoooo,
nevíš jestli na tom kurzu se slepicema učej i jak jim vysvětlit, že nesměj lozit do baráku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 15:06
- Nahlásit

maya
s tim morcetem si mooocbpobavila

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 15:08
- Nahlásit

kachna_
nevíš jestli na tom kurzu se slepicema učej i jak jim vysvětlit, že nesměj lozit do baráku?
to nevíííím, ale zkus napsat šimoně, třeba jí tahle problematika zaujme Někdo je tam prej učil zvonit na zvonek, tak že bys jim tam pověsila zvoneček, ať tě aspoň upozorněj, když půjdou dovnitř?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 15:12
- Nahlásit

něco pro odlehčení

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 15:17
- Nahlásit

birma
to voni zase slušně zakdákaly

birma
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 15:21
- Nahlásit

kachna_
to voni zase slušně zakdákaly
přece bys nevyhodila hosty, co slušně pozdravili? Holt přišly holky na odpolední čaj a pokec

<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání