Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 08:33
- Nahlásit

birma
já mám hrozně širokou kostru, když sem vážila nějakých 75kg tak mě ty kosti tlačily taky

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 09:26
- Nahlásit

cernej caj
mě taky tlačí na boku kyčel, a to nesnesitelně tyto cviky nesnášim.
jo a včera jsem byla testovat SM systém... úúúúf! esi máš potíže s lopatkama, vřele doporučuju. dneska jsem celá samej okololopatkovej sval a bude vůbec dost dobrá věc na záda a nejen na záda, ono se zapojuje všecko.. akorát teď teda nezvládnu chodit na pilates i sm navíc dva dny po sobě, musím si vybrat a to je problém

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 09:43
- Nahlásit

Vero
a kdes byla? to by me dost zajimalo a lakalo. Nicmene i po tom pilates mam pocit takovej rozbolavej trochu jak po ty masazi tak asi to zabira

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 09:54
- Nahlásit

cernej caj
a kdes byla
taky v fit Janě. ale pro začátečníky ted to je bohužel až večer (čt 19h). a u tohohle by se nemělo podle všeho naskakovat někam odprostředka, vyrozumněla jsem, že když se nedodrží to a ono, snadno si můžeš naopak uškodit. tak možná to nebude až tak horký, ale nevím....

Nicmene i po tom pilates mam pocit takovej rozbolavej trochu jak po ty masazi tak asi to zabira
myslím že jo, taky to cítím okolo páteře pak vždycky. to SM mi ale přišlo ještě jako jiná liga, a to jsme napoprvé toho moc nenacvičili.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 09:57
- Nahlásit

Vero
já su objednaná na ten květen na dornovku + konzultaci atd, a on dela i individualni a skupinovej SM system, takze bych to dost rada vyzkousela. rikal mi, ze ten skupinovej neni dobrej kdyz nemam zadny zkusenosti, takze bych verila tomu ze naskocit doprostred je problem

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 10:00
- Nahlásit

cernej caj
my jsme byli 4 z toho jen 2 začátečníci a věnovala se nám cvičitelka individuálně... sice až taková věda mi to nepřišlo, ale určitě bych to nepodceňovala, když to má pomoc a ne uškodit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 10:06
- Nahlásit

Vero
jj. ja si pockam na tu konzultaci v tom imzadi.cz a uvidim

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:09
- Nahlásit

už od včerejška vedu debatu s Ostravskym útulkem. Mám pocit, že se tam někdo hodně praštil do hlavy (a mít je poblíž, tak je majznu podruhý) (debata k nahlédnutí na jejich FB)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:14
- Nahlásit

birma
ja bych řekla, že napůl ani nechápou, v čem je problém... nechci teda je obhajovat, ale pokud dokážou přečíst maila a do nějaké předem vytvořené stránky leda zkopírovat fotku dle návodu a něco připsat a tím jejich gramotnost končí tak asi naprosto nechápou, o co ti jde.
Debata mě pobavila teda

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:15
- Nahlásit

cernej caj
mně přijde, že jediný co chtěj je sdílení a nic jinýho a naprosto přesně chápou o co mi jde (a je mi z toho šoufl)

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Zdravim:

mám pro vás novinu.Takovou. Malou. s Flakem, promiňte, chtěla jsem říct s flekem. Flake se to bude jmenovat, když půjde do tý Rrramštajní rodiny, musí mít rrramštajní jméno i ve vopčance:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
jo tak to taky trochu vypadalo, ze jediny je zajima sdileni.Ale proste je to smutny, ze misto, aby se snazili s tim neco delat, kdyz je nekdo chce podporit,t ak proste jen fb sdilenim a jinak si trhni

PetraK

tak to je mi teda novinááááá
a já si říkám, kde se ešuska fláká poslední dny

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:18
- Nahlásit

PetraK

Gruss Dich Herr Flake von TildStein!!!!

Černou !!!! tu mašlu měl mít černou !!!!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:19
- Nahlásit

PetraK
ňuňuuuuuuu!! Ted gratuluju víc Flekovi než tobě, o něm nevim zatim víc, než že s Rrramštajní rodinou udělal terno!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:21
- Nahlásit

Fajka

Gruss Dich Herr Flake von TildStein!!!!

Danke!!
Brtnik se těší, že to teda bude Štajn- možná - a bude mu řikat Kamínek. Ty vole! ..."prosim vás a jak se jmenujou vaši psi?" "Bubíšëk a Kamínek! a už jedem!

cernej caj
a já si říkám, kde se ešuska fláká poslední dny

ešuska poslední dny nebyla k použtií, bulela. Přišlo mi to všechno líto. Věděla jsem, že emočně to bude zero, ale že mě to pošle do kolen jsem netušila. Já prostě nejsem normální.
Dneska už je líp, tak jsem na příjmu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

Rozhodnutí bylo na Brtníkovi, já se fakt hodila mimo hru. ale včera jsem viděla další fotky tatínka. a ty rozhodly, stejně jako popis jeho povahy. KDyžt jsem dobrečela, řekla jsem, že jo. Je to vzhledově a povahově stejný tip psa, jako byl Hošíček. Tak snad Flekanec něco podědí po tatíkovi. a když ne, tak taky fučik.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:23
- Nahlásit

PetraK
prosim vás a jak se jmenujou vaši psi?" "Bubíšëk a Kamínek!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:23
- Nahlásit

PetraK
uka fotříka

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:25
- Nahlásit

PetraK
jehéééééé
gratulacéééééé

PetraK
Člen
- Nahlásit

birma

to musim do emila, protože mi ho majitelka posílala emilem, neb nejsem na FB - ale ty tam jsi, že jo? Tak si najeď ch. s. Danitty. Jmenuje se Tim a nejčerstvější fotky a fotky z doby kdy mu bylo 18 měsíců - ty rozhodly.

Fajka
Člen
- Nahlásit

PetraK
Brtnik se těší, že to teda bude Štajn- možná - a bude mu řikat Kamínek. Ty vole! ..."prosim vás a jak se jmenujou vaši psi?" "Bubíšëk a Kamínek!
furt lepší Bubíšek a Kamínek než Bubíšek a Balvan !!!

safra..musim vodjet..zrovna ted dyž to tu začlo bejt zajímavý tak hezkýho víkenda já fakt musím...

a ty nebeč!!! nebo tě zali(bi)ju !!!
kuli Brtníkoj
já fakt musím
hezkýho víkenda fšem!!

PetraK
Člen
- Nahlásit

Vero
gratulacéééééé

děkuju.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:26
- Nahlásit

PetraK
Dneska už je líp, tak jsem na příjmu.
to je dobře. a věřím, že postupně to bude furt a furt jen víc radosti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:26
- Nahlásit

Fajka

furt lepší Bubíšek a Kamínek než Bubíšek a Balvan

mno balvan to je, je to pěknej nařvanec klustej

taky krásnej víkend, pozdravuj Fajušku a Jelito a .... no dobře, i Čííífa

kuli Brtníkoj

zas von!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:28
- Nahlásit

PetraK
a kdy si pro něj jedete?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:28
- Nahlásit

PetraK
taky krásnej víkend, pozdravuj Fajušku a Jelito a .... no dobře, i Čííífa
díík vyřidím a huž jedu !

zas von!

zaliju

myslí to s tebou dobře ale ty to ještě nevíš...
to ti dojde pozdějš
tak ramštáááááááááááááááááááááááj

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:31
- Nahlásit

PetraK
neb nejsem na FB - ale ty tam jsi, že jo? Tak si najeď ch. s. Danitty.
na FB jsem je teda nenašla, ale strejda google pomohl Tady ho máš mimo mail a mimo FB

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:33
- Nahlásit

a pěknýho fotříka má Balvánek teda

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:36
- Nahlásit

no téda, krasavej žampión!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2014 12:37
- Nahlásit

PetraK
a ještě nám pověz, jestli jste si ho vybrali tak, že jste chtěli nejtlustší štěně, co zalehává sourozence

<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání