| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 10:04
- Nahlásit
grimmh
tak tos mě fakt nakrkla, myslela sem, že su vzhledový originál
teď už možná jo, protože jsem se nechala ostříhat na ježka ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 10:08
- Nahlásit
vlk
tak to me taky s tema chlapama prekvapuje teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 10:44
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
ehm. dneska byl ve výběru - uplně se to stydim říct .... trpasličí pinč!! málem z něj vyrobila plakát, jak z něj byla vyrvaná. Pánčička ho nechala i když jsem na sto honů volala, že Bubiška hárá, vzala si ho na vodítko a že ať se pozdravěj. Tak se pozdravili. Mohutně. Bubiška pak stála se zadnicí nastavenou do směru kterým ženich odešel. Asi půl hodiny . A ráno kňourala, že musíme jít už KONEČNĚ SHÁNĚT TY ŽENICHY!! Že mi to děsně trvá . Je ftipná. Kdyby k tomu nepatřilo to, že člověk musí tu fenu děsivě hlídat a pak se bát všivý pyometry, byla by to zábava
heléé vlk!! to je dobře vlku, že tě vidíme!
kdybych mohla dělat někde, kde budu sama,
zažila jsem a byl to neskutečnej lábuš.
birma
Vona je takhle střídá nestyda jedna? neměla bys jí zorganizovat nějakou výchovnou přednášku
jak na běžícím pásu, bere to šmahem. Však voni v tom outulku přece řikali, že bere co jí život přinese a bere to tak, jak jí to přinese. Takže asi nezáleží na tom koho přinese, ale HLAVNĚ ŽE PŘINES!!
kachna_
ty vole MÁJA SUPER!!!!! Dokonalý, to Bubišek by teda nenadehnala, to ani nááhodoiu, vyřiď Máje že je vo levl vejš než Bubiška a vo hodně velkej lev. Smekám, a to velmi hluboce
Potřebovala bych typ na něco na podporu imunýty u dítěte, Lucinka má furt rýmičky.
když tu zmínla vlk ten oscilokoksák - tak já tě ještě poposunu. Oscilokoksák je homeopatikum a je funkční, a můžeš mít ale levnější - ty český stojej kolem devadeáti korun za celý balení a vydrží mnohem dýl, než koksák. Vyber podle příznakůch :
http://www.kezdravi.cz/oddeleni/238-ryma-a-senna-r yma
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 10:52
- Nahlásit
cernej caj
tak to me taky s tema chlapama prekvapuje teda
mě taky..kdysi dělat s chlapama bylo fajn.... nevim, jestli je tak změnila ta dnešní doba....
PetraK
to je dobře vlku, že tě vidíme!
taky vás opět ráda vidím....
zažila jsem a byl to neskutečnej lábuš.
to věřím, chtěla bych to někdy zažít....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 10:59
- Nahlásit
vlk
ja delam prevazne s chlapama a su teda moc spokojena
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:15
- Nahlásit
cernej caj
ja delam prevazne s chlapama a su teda moc spokojena
tož se ti sešla dobrá parta, to ti závidím (ale přeju).... u nás ti starší co byli taky fajn odešli do důchodu nebo pobrali zlaté padáky a ten zbytek...no není o co stát.... umí si akorát ožrat držku, vést silácké kecy a donašet mistrovi. A dnešní mladí co přicházejí... nevím jestli jsou takoví všichni, nebo jen tam k nám se dostává taková banda sobců, zoufalců a nemakačenků, že je to až k zblití.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kachna_
PetraK
Potřebovala bych typ na něco na podporu imunýty u dítěte, Lucinka má furt rýmičky. - že vám do toho zase lezu holky.... ono je právě nutno zjistit, jestli má rýmyčky z nachlazení nebo je na něco alergická. V prvním případě imunitu něčím posílit, v případě alergie se právě imunita potlačuje (snižuje)
Momentálně jsem nachcípaná jako prase: kýchám, smrkám, pokašlávám a nám doma v tom hodně ulevuje rakytníkový sirup domácí, taky bezinkový, kopřivový, dobrá na to je i echinacea a hlíva (to mívají ty kapsle z lékárny) Jinak jsem pro otužování, nemyslím sprchování studenou vodou, ale pobyt venku za každého počasí...na mne to po přestěhování z paneláku zapůsobilo 100% Až na tuto virózu(či co to je) ale to k nám onehdá dotáhnul příbuzný
Aha, teď jsem si přečetla i stránku zpět a je to spíš nachlazení...a holky už ti poradily...to samé víceméně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:30
- Nahlásit
vlk
no muz taky byl nekdy dost na prazky z toho, co v byvale praci mel, tak to jsem rada, ze to mam, jak to mam.
worick
no ja teda nemam pocit,z e pobyt venku za kazdyho pocasi na me ma blahodarnej vliv
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:33
- Nahlásit
cernej caj
,z e pobyt venku za kazdyho pocasi na me ma blahodarnej vliv
NESMÍŠ SPÁT NA ZAHRADĚ POD SNĚHEM.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:40
- Nahlásit
taky prej sauna je dobrá na imunitu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:44
- Nahlásit
PetraK
Bubišek zase nezahubil v neděli kosátko, že , byť to teda bylo asi stresem, tak kdyby ho v tý hubě neměla, stres by nebyl.
Na oscilokoks nemám, na http://www.kezdravi.cz/oddeleni/238-ryma-a-senna-r yma mrknu, díky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:45
- Nahlásit
Maya
taky prej sauna je dobrá na imunitu - jo vidíš taky a jsem si vzpoměla i na tu ,,mrazovou komoru" (kryolíza či jak se to jmenuje)
cernej caj
no ja teda nemam pocit,z e pobyt venku za kazdyho pocasi na me ma blahodarnej vliv
PetraK
NESMÍŠ SPÁT NA ZAHRADĚ POD SNĚHEM - no a hlavně venku denně...ne nárazovka jednou týdně...to nepomůže
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:49
- Nahlásit
worick
i na tu ,,mrazovou komoru" (kryolíza či jak se to jmenuje)
to byla loni kolegyně v rámci podnikový akce a říkala, že to rýmu zarazí akorát tak, že ti mrazem slepí nosní dírky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:49
- Nahlásit
PetraK
týjo ty stránky jsou pěkný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 11:55
- Nahlásit
nějak se na mě ta dovolená podepsala - furt se tlemim a ještě jsme byli běhat navíc jsme s kafem naplánovaly další akci... Jestli to takhle půjde dál, tak doženu sama sebe
PetraK
NESMÍŠ SPÁT NA ZAHRADĚ POD SNĚHEM.
blbáááá!!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:06
- Nahlásit
vlk
na skoroježka jsem ofikaná od malička. Začalo to v předškolním věku u pánského holiče (tatínek chtěl asi chlapečka) a tak nějak ty krátký vlasy už zůstaly s vyjímkou pubertálních let, kdy jsem nahoře měla ježka a na krku plaza. Tady asi nejni žádná pamětnice, aby věděla o čem píšu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:08
- Nahlásit
worick
a do prace myslis, ze se dostavam jak a z prace? teleportem neee a ono kazdej den nachozena hodinka venku neni zas tak narazovy ale hodinka je asi taky malo
birma
to je skvely
taky bych potrebovala trochu voraz. Ne jen psychickej, ale asi i fyzickej, aspon v norme jestli to takhle pujde dal, tak umru
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:15
- Nahlásit
PetraK
Tak tu Blanku vidím, jak se předvádí při tom namlouvání
Zlatíčko je to, chudinka malá a pánčička jí nemůže dopřát. Paničku omlouvá jen vyšší věk Blanice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:16
- Nahlásit
cernej caj
Ne jen psychickej, ale asi i fyzickej, aspon v norme j
tak hurá do toho, tenhle víkend máš na dlouho poslední možnost
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:23
- Nahlásit
grimmh
na skoroježka jsem ofikaná od malička.
no tak to já taky...
s vyjímkou pubertálních let, kdy jsem nahoře měla ježka a na krku plaza.
taky jsem tak chodila...
.no ještě napiš že ti je taky padesát a jseš ze severní moravy a já se picnu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:34
- Nahlásit
vykrajovátka http://www.aliexpress.com/item/Diy-baking-utensils -3d-three-dimensional-cartoon-biscuit-mould-rice-b alls-abrasive-tool-sugar-cake-embossed/1394893118. html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Bubišek zase nezahubil v neděli kosátko, že
To sice ne, ale co nejni může bejt,
týjo ty stránky jsou pěkný
taky myslím, je to dobře rozebraný. Možná by ses mohla podívat i na gelsemium - můj homeopat mi o něm řekl, že je takové univerzálnější (nachlazení, křípka...)-dá se brát právě i jako prevence. koukni tam na něj.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:42
- Nahlásit
birma
bohuzel nemam, pac se jede oslavovat kulatiny a navic cekam vikend naladovanej brufacem, abych kulatiny prezila, takze asi tak.
vlk
no ještě napiš že ti je taky padesát a jseš ze severní moravy
budes mit to dvojce
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:44
- Nahlásit
vlk
napiš že ti je taky padesát + skoro 7
jsem ze západu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:45
- Nahlásit
cernej caj
ty se budeš kulatit ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:53
- Nahlásit
grimmh
jedem oslavit kulatiny tchyne, pac muz na ne zapomel a mel hrani
ja se budu kulatit az koncem roku a rozhodne to teda nebude 50tka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:56
- Nahlásit
grimmh
+ skoro 7
jsem ze západu
uf... už jsem se lekla, že se můj nebo tvůj tatík někde spustil...
cernej caj
budes mit to dvojce
dvojče se nekoná....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:57
- Nahlásit
vlk
dvojče se nekoná....
jenom starší ségra
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 12:58
- Nahlásit
jenom starší ségra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2014 13:12
- Nahlásit
PetraK
pak stála se zadnicí nastavenou do směru kterým ženich odešel. Asi půl hodiny
Sexualni masina!
vlk
Jee, nazdar vlku, uz jsem si rikala, ze ses dlouho neobjevila. Kdy se navracis v pracovni proces?
cernej caj
K ty kastraci - ja jsem nezpozorovala zadnou zmenu v povaze, ani u Doroty, ani u Ag, co znam jiny kastrovany feny, tak taky zadna zmena. Jen ta srst, u Ag jsem si vsimla, ze ji zacina jakoby meknout.
|