| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 11:38
- Nahlásit
cernej caj
Nezarucuju, ze si budes neco pamatovat, ale az nebudes moct vecer zabrat, tak radsi sahnes po uceni nez civet do stropu
já myslela, že bych se pak mohla učit na záchodě, kde bych asi strávila celou noc po litříku
ale vážně, že má zelený čaj povzbuzující účinek to vím, ale tak nějak předpokládám správně že je to stejný jako kafe?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 11:41
- Nahlásit
Maya
tak to zas takovej dryak není
na mě kafe nezabírá. Vůbec. Ale dobrej zelenej čaj, ještě debilně třeba kolem 17-18h večer, tak jako včera o půl 11 sem ležela a těšila se, až usnu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 11:46
- Nahlásit
Na mě má kafe spíš uspávací účinek. Zelenej čaj večer jsem ještě nezkoušela. Dávám si ho po ránu, nebo odpoledne na zahradě vychlazený.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 11:54
- Nahlásit
cernej caj
a buli preventivne uz hodinu predem
jeditíí, chudero! tos teda trumfla i mě
Maya
no ale zase na druhou stranu v tomhle případě by se jim víc vyplatil pes s cukrovkou doživotně na inzulínu než jednorázová kastrace
když mě přjjde, že dneska všichni rádi řežou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 11:56
- Nahlásit
cernej caj
no já kafe dopiju tak v 9 a spát jdu po 11, někdy usnu, někdy ne, si myslím, že s kafem to moc nesouvisí
není to taky o tom, co víc člověk pije pravidelnějc, že je to zvyklej a tudíž to na něj až tak moc už pak neučinkuje?
taky otázka jeslti takovýhle povzbuzovák taky povzbudí mozek, mě to připadá, že to dodá energii tak nějak celkově, ale jinak mentální vliv to asi moc nemá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 11:58
- Nahlásit
hele http://www.novinky.cz/zena/zdravi/333159-rakytnik- zlepsuje-hojeni-kuze.html
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 12:11
- Nahlásit
Maya
O skvělých účincích rakytníku jsem přesvědčená už dávno. Jeden čas jsem i zvažovala objednat si rakytníkový olej, ale pak to nějak ustalo, protože jsem se nemohla rozhodnout komu z obchodníků věřit, že jejich produkt je opravdu nešizený a s účinky jaké by opravdu měl mít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 12:14
- Nahlásit
PetraK
no ok, nebyla to hodina predem, ale sme si na nastup svatebcanu vybrali moji oblibenou, shodou nahod me na ni balil i muz a proste s prvnim tonem ty slzy nezadrzitelne vytryskly, ja nemela kapesnik, protoze sem ten naval cekala tak mozna az na znacce, takže sem se to snažila nějak zadržet, tatinek me utesoval... no proste vsechny fotky, na kterych prichazim mam s hubou od ucha k uchu, cervenej ksicht i nos, proste parada jako... pak samo pri obradu prislo jeste druhy kolo, no jako mam pocit, ze to byla nejhorsi svatba na ktere sem kdy byla
Maya
zelenej caj piju dost pravidelne i nekolikrat denne a kafe skoro vubec. treba 1x za 14 dni... ale klidne po nem usnu
jo o tom rakytniku sem cetla uz driv, ze je to dobry, treba i na lupenku prej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 12:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ze to byla nejhorsi svatba na ktere sem kdy byla
pokud bude jediná, tak dobrý!
No my jsme měli jako hudbu vybraný depešáky, pochopitelně, jenže - pani na ouřadu nám jaksi nesdělila, že voni uměj přehrávat enem z DESKY!! No jo, bylo to v dřevních dobách pravěku. Takže jsme si tu kazetu mohli narvat tak leda do trenek Brtnik se steknul, já sem se stekla. Brtnik pravil ať něco teda vyberu, ale hlavně ne Mendlzóna. Na nástup jsem vybrala Fýr Elís teda. Jdeme, jdeme a Brtnik se rozhořčil a pravil:"Dyk sem říkal, přeciž, že Mendlzóna ne. " ... "to je Fýr Elís, jemene!" odvětila nevěsta na pláč v ten moment tedy ešče nedošlo. Ale bába co nás oddávala měla hezký mluvení, rozumný takový a to mě dojalo, takže jsem pak furt zakláněla hlavu dozadu, aby ta voda natekla zpátky.... na vídeju, moooc pěkný fakt! Zvlášť když ženich pamětliv slov zkušených, kteří mu radili, aby se nehrbil, tak kdykoliv když si uvědomil, že se hrbí, se narovnal a na vídeju pak pumpoval furt jako pjoumatický kladivo Miluju svarby!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 12:33
- Nahlásit
PetraK
tak já vědět dřív, když sme domluvli kapelu, že nám ten nástup nahrají naživo a samo, aby písnička pořádně vyzněla, tak ne jen na nevěstu ale prostě už na ženicha a nevěste se jen dá pak pokyn že má vyrazit a ostatní si pěkně užijou tu krásnou písničku...
jediný, co mě zachránilo od totál kolaspu bylo přeřeknutí toho starosty, páč jak se omluvil a opravil tak to mě hrozně rozesmálo, tak se mi dařilo pak chvíli být v klidu, ale prostě mám nálepku plačkáááá
a babicka - prosimte, proc si plakala? sis ho teda nemela brat, kdyz si plakala ze si ho beres
t! Zvlášť když ženich pamětliv slov zkušených, kteří mu radili, aby se nehrbil, tak kdykoliv když si uvědomil, že se hrbí, se narovnal a na vídeju pak pumpoval furt jako pjoumatický kladivo
no taky mate na co vzpominat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 12:51
- Nahlásit
PetraK
jako pjoumatický kladivo
Na svou svatbu už si díky tomu němci jménem od A. moc nevzpomínám, ale na synovo svatbu vloni jsem od nevěsty vyfasovala uchošťoury. Nechápala jsem na co, tak mi musela vysvětlit, že na vysoušení slziček. Se divím, že nejsem na fotkách jak si strkám uchošťoury do očí. Ale fungovalo to dobře. Já si natírám řasy 1x za rok a tohle byla právě ta příležitost, tak jsem neskončila s černejma mapama pod očima
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 12:58
- Nahlásit
grimmh
tak to ja teda rasenku taky pouzivam tak jendou za rok, ale v tak malym mnozstvi, ze se mi nemelo ani co rozpustit pri tech vodopadech
ale uchostoury dobry napad. Ja tim vyndavam bordel a prach z ventilatoru u pc
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 13:04
- Nahlásit
Já s nimi čistím klávesnici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 13:12
- Nahlásit
grimmh
tak to ja pouzivam Mayi metodu s lepicima papirkama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 13:44
- Nahlásit
cernej caj
grimmh
uchošťourama někdo prej vyndavá klíšťata, ale to mi přijde praktičtější pinzeta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 13:46
- Nahlásit
birma
vim jak si vydelas. vedu debatu s kamaradem a prej kydz naucim psa vycmuchavat pegmatit tak za kazdej mi da litr, tak jestli chces s adamkem na voraz ty pachovky...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 13:57
- Nahlásit
cernej caj
co je to pegmatit?
jsem si naposled omylem koupila dětský orbitky a musím říct, že jsou snad lepší než normální
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:00
- Nahlásit
Maya
to je nejakej sutr asi.
sou sladsi? nebo maj prichute?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:06
- Nahlásit
cernej caj
že nám ten nástup nahrají naživo a samo, aby písnička pořádně vyzněla,
a jejejeje, no chápu. Ešivá nejni lepčí bejt cynik, s tim nic nepohne
no taky mate na co vzpominat
ano, byl na nás krásný pohled: nevěsta co chvíli zaklání hlavu jak pelikán když polyká a ženich simuluje pohyb pjoumatickýho kladiva při plném výkonu
grimmh
Se divím, že nejsem na fotkách jak si strkám uchošťoury do očí.
a to je ale veliká škoda, že to není zachyceno!! to by byly velmi vzhledné obrázky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:07
- Nahlásit
došla mi další várka fotek.............. bude to děsnej matla a na poslední fotce se tváří úplně přesně jako já, když mě fotěj- jako vrach malejch dětí - Brtnik pravil, že spolu budem pasovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:09
- Nahlásit
PetraK
e spolu budem pasovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:17
- Nahlásit
cernej caj
sou sladsi? nebo maj prichute?
tak já si kupuju obvykle pomeračnový nebo jahodový, takže příchuť stejná, sladší ani ne, ale spíš takový jako nadejchanější, takže je to lepší pocit a o hodně dýl to trvá než se vyžvejkaj do tý tuhý hmoty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:18
- Nahlásit
cernej caj
tak teď už víš, kam máte jít s birmou na další vandr
V Česku se žulové pegmatity vhodné pro průmyslovou těžbu vyskytují převážně na Domažlicku v okolí obcí Otov, Meclov, Poběžovice, dále pak v okolí města Písek a v Dolních Borech u Velkého Meziříčí.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:27
- Nahlásit
PetraK
Tak už je sem nasypej ať z toho taky něco máme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:33
- Nahlásit
Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 14:37
- Nahlásit
PetraK
jo taky chci fotky, nebo alespoň jednu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:00
- Nahlásit
Mayagrimmh
jsou v emilu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:16
- Nahlásit
PetraK
možno použít úložiště obrázků např. zde http://nahraj.to/
pak sem jen dáš ten odkaz obrázku co ti to vyhodí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:22
- Nahlásit
zkouším úložnu, jeslti tady funguje, když už jí nabízím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 15:26
- Nahlásit
Maya
nahraj to mi tu nenahraje nyc
fotka very gůůůt, co je to za malého tvora, který vypadá jako hyjéna křížená s léfem? moc zdařilé
|