| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:10
- Nahlásit
PetraK
a pocitadlo co? uz dobry vsecko?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:14
- Nahlásit
cernej caj
počitadlo ne úplně dobrý, máme chrom - neumím v něm - páč jsem tupo. ale jinak to fachá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:16
- Nahlásit
Budte zdravy soudržky,
jsem happy, neb mam maraton pracovni co? No? aaano, za seboou!
PetraK
Krasne si to sepsala Ich Blanokridlou formou, tez jsem si kroupu temer uronila. A tesim se na pokracovani.
cernej caj
Bych jim to vratila, kdyz v tom nemuzes chodit, reklamovat reklamacni opravu, hmm, to bude libustka.
birma
Čmoud ovázán a opíchán
Covece, ve spojitosti s vasim dnesnim vyletem to haze pomerne zajimavy asociace.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:27
- Nahlásit
PetraK
tak si asi myslela, že jako máme dost času, tak co si nedat svou oblbíbenou svačinku
Fifi
to haze pomerne zajimavy asociace.
nechápu jaký, dožaduju se naprosto přesnýho a konkrétního vysvětlení!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:44
- Nahlásit
birma
Nic nebude, presnych a konkretnich veci mam plny zuby za posledni tydny.
PetraK
ona se pase furt, je to koza,
Ano, tez mam stado koz pred plotem i za plotem, tahle jarni travina jim strasne chutna. Joo a vlastofky prilitly dneska, ve velkym poctu! Jsem se usmivala, to jejich libe cvrlikani nejde preslechnout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:48
- Nahlásit
Fifi
aaano, za seboou!
JUPIJAÉÉJ!! Gratuluju!!
Ich Blanokridlou formou, tez jsem si kroupu temer uronila.
ich forma mi jde nejlíp. Nemusí člověk opisovat pocity toho druhýho, to mi nejde.
stado koz
a taky je jim zajíc putna?
vlastofky prilitly
fáákt? huž? já neviděla nic tu město blbé. Já tu vídám jen havrany.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 21:56
- Nahlásit
PetraK
a taky je jim zajíc putna?
Ten jim urcite putna nebude, az vyrazime zitra do poli. Snad do auta nenaskoci aj kuzlatka...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 22:01
- Nahlásit
cernej caj
Maya
krásný hafové
birma
Móóc pěkný fotky paní. Máte nadání veliký. Tak si tak říkám, když vidím ty vaše výlety, kam bych asi došla já se svým orientačním smyslem ...no správně ....do......právě tam....
PetraK
Myslela jsem, e jsi na tom s PC a téééchnikou líp než já. Doprčic, musíš to s těma fotkama ňák zaonačit a prdnout je sem nebo umřem od zvědavosti.
Fifi
Gratuluju ke zdolání maratonu - kolik na to padlo kecek
Jestli žádná, tak bys mohla půjčit Čajdovi
cernej caj
Holka, když našlapeš tolik kiláků, tak to musíš nějak zaonačit a koupit si pořádný botky co něco vydrží. Takhle opravený už fakt na dlouhý tůry nebudou. Přišla bys o nohy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 22:03
- Nahlásit
Fifi
Ten jim urcite putna nebude, az vyrazime zitra do poli.
S kozama?? pudeš s kozama? se fšema šesti?
grimmh
Myslela jsem, e jsi na tom s PC a téééchnikou líp než já. Doprčic, musíš to s těma fotkama ňák zaonačit a prdnout je sem nebo umřem od zvědavosti.
tohle není o technice, ale o debilitiě, to heslo jsem zapomněla a nechce se mi to tetkon, před odchodem do péři řešit se přiznám.
Přišla bys o nohy.
bude z ní hat?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 22:06
- Nahlásit
grimmh
kam bych asi došla já se svým orientačním smyslem ...no správně ....do......právě tam....
já se dneska taky párkrát kontrolovala v mobilu, jestli jdu dobře. Už jsem pěkně zlenivěla a těch 30 km s mapou jenom v hlavě už taky nechodím
tak to musíš nějak zaonačit a koupit si pořádný botky co něco vydrží.
nevim, jak čaj, ale já boty přes tři litry dotrhám maximálně za rok
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 22:07
- Nahlásit
PetraK
S kozama?? pudeš s kozama? se fšema šesti?
Nee, jen se trema svyma. Teda s tema mejma nas bude vlastne pet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 22:08
- Nahlásit
Fifi,
jen se trema svyma.
my sme tady fakt divná banda lidí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 06:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
to je skvely, ze uz mas maraton za sebou
ted jedyevten kozi zmaknout
grimmh
to neni reklamace to byla vymena ochozene podrazky u bot s dobrym svrskem u firmy specializovane na vymenu podrazek.
ja bych si novy koupila, ale jak uz jsem tu psala mockrat, nekdy od roku 2010 vyrobci zuzili strihy takze me vsechny 39 drti nohu. az tak 42mi ji nedrti ale sou zas desne obrovsky, kdyz mam 39. tudiz za kaxdou cenu opravuju stary boty pokud de jen o podrazku. za posledni 3 roky sem si koupila tyto boty
nizky gorace za 3500 co jen mirne tahly, ze povoli prej. kecy v klecy. ted je mam prorezany kolem malicku ale na vylety vicedenni to neni, protoze mi po prvnim dnu natece noha a pak je neobuju. tak do prace a na venceni ujdou.
pracovni boty do olejovyho prosttedi - jako zimni tvrdy tezky boty s poplastovanou tvrdou patou. po letech zim odchozenych v teniskach sou bozi, ale max na zimni jednodenni jinak chudaci nohy
pansky bezevky silnicky (panska 41 je velka jak damska 39) tak mam 43,5 ve spici volnejsi, na venceni supr ale na vylet se taky neosvedcili tim, ze jsou proste delsi
baleriny co mam ted novy a kupodivu perfektne padnou. v tom na vylet odmitam, ale kdyz bude nejhur, mam v cem chodit do prace
a tomto konci smutnyy pribeh mamuti nohy, ktera v modernim 21 se bude muset nevhat kovat, pac vyrobci ani nepremysleli mozkem kdyz vsichni do jednoho zuzili strihy. merrelku jako us znacka meli krasne siroky boty. uz nemaj. uz se do nich nedostanu. do nejsirsich trekovek na trhu, ceskych grisportek se nedostanu. do sirokych bezeckych damskych niku se nedostanu. nedostanu se ani do vetsiny tech panskech 41 pac mi proste prebyva malicek
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 07:07
- Nahlásit
Zdravíčko všem
cernej caj
Holka nemáš to jednoduchý. Má taky širokou nohu a taky se mi hůř schánějí boty, ale takhle velký problémy nemám. No, hlavně nechodím takový tůry jako ty, takže to v kvalitních keckách zvládnu. Jen když jednou za uherák potřebuju jít za dámu, tak je to horší, protože boty lodičkovýho typu jsou vždycky úzký i když to tak nevypadá. Tak to si pak musím odtrpět.
Pražandy
neutloukly vás včera kroupy a nespláchlo vás to někam do Vltavy? Musel to bejt pěknej masakr. Hlavně na Strakonicku to vypadalo hrozně.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 07:08 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Rammsteinová prosím hned mi napiš, kdo to je, nece se mi kazit si den pročítáním si některých cztových perlorodek.
Jinak přeji hezké ráno všem zdejším princeznám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 07:53
- Nahlásit
grimmh
já bych chtěla mít cokoli, co se dá považovat za kvalitní botu. Boty co teď nosím mají tak 4roky, ještě sem v nich odešla longa ale ta podrážka už tam skoro ani není...
Paradoxně boty lodičkovýho typu mám dvoje a sou skvělý. ALe možná i tím, že je mám už dlouho. Překvapili právě ty baleríny z deichmana, že sou pohodlný a padnou, že sem vzala radši dvoje.
Nepotřebovat sportovní boty, asi su na tom výrazně líp.
zbrnd
princezny ti moc děkují
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 08:04
- Nahlásit
cernej caj
Paradoxně boty lodičkovýho typu mám dvoje a sou skvělý. ALe možná i tím, že je mám už dlouho
Není, kupovala jsem v jedno léto goráče, kdy mě pán upozornil, že s tak širokou nohou mi stejně za chvíli odejdou a dámský boty, kde mi paní chválila úzkou nohu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 08:26
- Nahlásit
PetraK
bude z ní hat?
teda takhle po ránu sem se musela chvíli zamyslet co z ní bude
cernej caj
asi mám děkovat bohu za úzkou nohu?
hele, ale myslíš, že třeba v US by se ty některý US výroba nesehnaly širší? i oblečení tam mají jiný, tak třeba i boty si na us trh vyrábějí lepší, třeba uváděj na netu i šířky?
já si koupila teď na jaře takový polobotky šlapky jen na gumu rieker a ty teda byly echt úzký i na rieker , jsem se do nich dostala jen se lžící a noha jak ve svěráku, ale jsou kožený a trochu se vytáhly a teď jsou naprosto super, ale taky jsem si říkala, že člověk s trochu širší nohou by neměl šanci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 08:40
- Nahlásit
birma
kdy mě pán upozornil, že s tak širokou nohou mi stejně za chvíli odejdou a dámský boty, kde mi paní chválila úzkou nohu.
tak to je gol teda...
Maya
že třeba v US by se ty některý US výroba nesehnaly širší?
se bojim, ze ne, pac merellky sou porad US vyroba a dneska ani mezi tema uzkejma nepatri k tem sirsim
to chce jedine stary modely posbirat, coz je blby. Kupovat naslepo botu z US za 3000 fakt nebudu...
no ty rieker boty sou uzky jak svina, sem zkousela tam parkrat zaskocit do obchodu a tragedie teda.
Jediny snad ta pracovni obuv spis ty pansky strihy. Problem je ale ten, ze sou hrozne tezky ty boty a maj tvrdou podrazku jak svina, to na vandry taky neni dobry, pac je to o otresy pro klouby a pater. Co mam ty zimni, tak krome toho ze sou pohodlny jak papuce tak jako na vetsi noseni to neni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 08:50
- Nahlásit
cernej caj
merellky sou porad US vyroba
jj, jsem to myslela spíš tak, že u spousty věcí jedna firma vyrábí stejný výrobky jinak pro Evropu a jinak pro US trh, tudíž klidně stejná bota v US může být širší než ta samá v Evropě
ale samo, že objednávat přes net botu je dost riziko
mě ty rieker boty jsou akorát, už ani skoro nekupuju jiný, protože ty mi zase obvykle jsou široký a noha mi v nich plave, navíc rieker jsou zdravotní, tak si říkám, že alespoň na ty záda taky dobrý
v těch sportovních se nevyznám, tak to moc neporadím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 08:56
- Nahlásit
Maya
asi bych za sebe rekla, ze radsi siroky boty, do kterych koupim vlozku nebo si vezmu silnejsi fusky, nez botu, ktera se snazi o amputaci malicku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 09:25
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !!!
Tak ty modrý dvě sfině (jako palety se zbožím né psiska ), včera konečně vodtáhl šenkr do řiti! s třítýdenním zpožděním takže máme tak zhruba týden na vodpočinek a můžem začít nanovo letos mě asi klepne ...
dočítat vás nezvládám bo muším na úřady, jen se si pročetla první půlku Blanokřídlého povídání, zbytek dočítám večer! a uplně nejrači bych to četla v knižní podobě konečně už !!!
Byla u vás taky včera taková buřina? tu to bouřilo snad dvě hodiny, takže venčení se konalo až po desátý bo ty dvě jelita se tvářili že neexistujou, venčit nepotřebujou a rozhodně ven teda nepudou
cernej caj
botu, ktera se snazi o amputaci malicku
už nikdá si nekoupím botu co se vo todle snaží! nikdy se ta bota totiž pořádně neroztáhla !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 09:30
- Nahlásit
Fajka
poradne si odpocinte a uzite volna
a uplně nejrači bych to četla v knižní podobě konečně už !!! ze jo
nikdy se ta bota totiž pořádně neroztáhla
ano, to ja vim, proto nemam zadny boty skoro
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 09:38
- Nahlásit
Fajka
Tak to gratuluju - švábi tedy pohnuli zadkem
Teď eště aby poslali prašule.
Využijte každého dne, kdy si můžete vorazit a nabrat sílu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 09:42
- Nahlásit
cernej caj
nez botu, ktera se snazi o amputaci malicku
tak leda si ty malíčky nechat amputovat rovnou
ale jinak chápu, já mám tohle s voblečením, většina se mi buď nelíbí a nebo mi nesedne a je to fakt děs
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 09:42 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
počitadlo ne úplně dobrý, máme chrom - neumím v něm - páč jsem tupo. ale jinak to fachá.
Mno to nic nevyřeší myslím. Je to stejně jako u psů, důležitý je to chování čobrdy a ne typ browseru.
Maya
tak leda si ty malíčky nechat amputovat rovnou
stačí nesedět tolik u toho kolovratu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 10:02
- Nahlásit
zbrnd
stačí nesedět tolik u toho kolovratu
to víš, tolik srsti ze psů, přece se to nevyhodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 10:14
- Nahlásit
Maya zbrnd
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 10:59
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
takhle budu mít brzo vlásky taky! mi z tý bábrdle šlehne . Všichni venčí svou háravou fenu na vodítku proto, aby jí uchránili před okolím. Já jediná venčím svou háravou fenu na vodítku proto, ABYCH OKOLÍ UCHÁNILA PŘED NÍ!!! . Já nesnášim vodítko, dala jsem si takovou práci,a by mohla chodit navolno a... ten tejden s vodítkem mě asi zabije.
Germánština byla gůt, musím se pochváliti nezřízeně, neb jsem zcela krásně a plynule vyprávěla o tom, že o víkendu jsem si vynesla postel do zahrady a spala po obědě pod rozkvetlejma stromama v posteli a v peřinách a ! navíc jsem odvyprávěla celou naší historku s autem, jak nám nejelo, pak jelo, ale nebrzdilo, muselo jet furt stejně rychle, nedalo se přidat a tak vůbec, je neuvěřitelný, když si člověk uvědomí ten posun, když začínal a uměl říct enem holou větu a dneska se pouštíme do takovejch záludností, člověku stačí si najít, jak se řekne brzdit a kuna a zbytek už umí dát dohromady, smekám před učícím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2014 11:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zbrndzbrnd
Mno to nic nevyřeší myslím. Je to stejně jako u psů, důležitý je to chování čobrdy a ne typ browseru.
to bez pochyby, v mým případku bez pochyby. A věř, že tak knížka, co birma zmiňuje, že to není žblebt. A hledej šmudlo
edit - ale!! sem se včera vo půlnoci pochlapila, naštvala se a našla si v nastavení to, co jsem potřebovala. SEM NEJLEPČÍÍÍÍ!
|