| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 22:39 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
byla tady vižlí fotečka, tak taky jedna japonská
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 23:06
- Nahlásit
A jedna rtw. Tak nejak se ted cejtim. vrrr, nestihaam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 06:48
- Nahlásit
vero
ale mam v predni casti hlavy zesvetleny prouzky na melir, kterej se vymyl uz po tydnu, tak sem si rekla, ze to preplacnu barevnym samponem a dala sem ho jen na predni cast hlavy jen zezhora na ty prouzky s tim, ze mi snad nechytne do hnedejch vlasu ale chytl takze mam predni pulku hlavy do cervena a zadni hnedou
kachna_
tak to sou teda slusny historky a je dobra, ze ten boj vyhrala, statecna zenska
FifiMaya
rypacci
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 07:03
- Nahlásit
MayaFifi
Holky, díky za ty fotky, to je radost, hned se to tu rozsvítí
Birma
Ty jsi ještě mlaďoška a můžeš pořád hledat tu správnou cestu. Já už na omyly nemám čas. Bude to jen prvně a naposledy. Víc času nám vzhledem k věku nezbejvá...............
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 07:04
- Nahlásit
Zdravíčko všem
U nás krásně i po ránu - ptáci nezpívali, ale přímo řvali. A přijedeme o 20 km dál a tady mlha a hnusně a ptáci ani neřvou ani nezpívaj.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 07:05 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
cernej caj
Hnědá a červená jdou k sobě, takže dobrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 07:45
- Nahlásit
grimmh
u nas teda mlha, hnusně a zima větší jak minulej týden
jinak sem si objednala zajimavou vec - ponozky s gelovou patou a su zvedava, jestli to v lete bude mit trochu vliv proti tvrdym narazum na patu, pac v sandalich nemuzu mit vlozky, tak hlavne na vylety by se to hodilo
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 08:13
- Nahlásit
cernej caj
Ty vypadají fakt dobře-jen ta cena mě teda omráčila.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 08:19
- Nahlásit
grimmh
Ty vypadají fakt dobře-jen ta cena mě teda omráčila
no já si teď kupovala obyč ponožky ze 100% bavlny a stály 70Kč bez jakýkoliv vychytávky a byla jsem šťastná, že jsem je sehnala
jinak u nás mráz, ale už se klube sluníčko, ještě jsem to měla s procházkou, protože bus se rozhodl kiksnout zastávku předtím než vystupuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 08:24
- Nahlásit
grimmh
tak ta cena mě ani nepřijde, co mám pár kousků výletoponožek, tak ty levnější highpointy mám za 200 a ty dražší z merina mám za 300, ale zas to mám fakt striktně na ven a ne do práce, takže zase ty ponožky vydrží třeba 5 let amusím říct, že ten rozdíl proti klasické tenké bavlněné je naprosto neporovnatelnej
Maya
kupuju hodně voxxy nebo sherpax, ceskej vyrobce a sou fajn. Teď jsem v deichmanu k těm mým suknobotkám koupila 10párů nizoučkejch za 300kč, ať to vypadá hezky.
tak aspoň kiksl až jednu před, mohl kiksnout jednu po té, cos nastoupila
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 08:56
- Nahlásit
grimmh
Já to myslela spíš tak, že tím jak je každej pes jinej se ti může stát, že si pořídíš štěně, který ti úplně nesedne a naopak dospěláka, kterej ti sedne naprosto.
A že by to šlo bez chyb je utopie, jen člověk pokaždý ty chyby dělá jiný, aby to nebylo tak snadno poznat (teda jak kdo, někdo je bude dělat furt stejný, žejo)
Ale úplně původně to bylo myšlený jako ftípek. Je mi jasný, že když chcete za pár let holčičku štěňátko, tak si nebudete teď brwt psa puberťáka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:01
- Nahlásit
cernej caj
Ty ponožky vypadaj úžasně!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:01
- Nahlásit
birma
huž mastíš kolena?
včera sem obrečela hanwagy, ale už bydlí v popelnici u svatebních šatů myslím, že těch skoro 10 let sloužily dobře, ale vzhledem k tomu, že v tý špici jsou úzký, tak sem zvážila, že ač vršek jako novej, do nový podrážky nepůjdu, takže vyvstává otázka co včil, jestli řešit kotníkáče goráčový, nebo se na to vybodnout, protože 10let mi stejně s dnešním made in taiwan nevydrží nic... a tyhle starý se prej ještě dělali v něměcku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:07
- Nahlásit
cernej caj
Jasný!
Chtěla jsem ještě jednou vyjet, ať potrénujem vlak, ale už to asi nestihnem. Zatím nevím, jak se budu dopravovat - jestli pojede Honza, tak autem od něj, nebo jestli sjedu k němu v pátek a od něj pak ráno vlakem. V kuse se mi to nechce, je to vlakem strašně dlouhý a u busu se bojim, že nás nevezmou....
S botama nezávidim dilema. Já za ty poslední dala ani ne před rokem přes tři a půl a už je na čase pohledat účet k reklamaci
Jakýho vlastně budeš brát psa? A nechceš vzít oba, když máš bezpsí posilu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:33
- Nahlásit
birma
budu brát tima, hárající ferinu radši nechávám doma. Takže auto nakonec padá?
u busu se ti nedivim, nejlepsi je varianta mit najitej bus a nejakej vlak chvilu po tom, kdyby bus nevysel.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:36
- Nahlásit
cernej caj
Naše auto určitě. Pokud pojede Honza, tak pojedem autem od něj, protože Mia by tak dlouhou cestu vlakem nezvládla. Jsem dost zvědavá, jak to bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:46
- Nahlásit
birma
cernej caj
kam zase jedete? prej má bejt o víkendu nějaký vedro, včera teda bylo taky už celkem na tričko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:51
- Nahlásit
Maya
u nás teda na tričko určo nebylo
jedem na vysočinu
birma
tak to je škoda, sem právě myslela, že bys měla kdyžtak zas auto, tak jsem zvědavá, jak se to vyvrbí. Nicméně - nevím, jeslti se všichni vlezete dovnitř a pokud ne, někdo bude muset spát venku a terasu sem myslela, že si vezmu já,protože s váma vevnitř být nemůžu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 09:55
- Nahlásit
Já včera seděla v tričku na balkoně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 10:06
- Nahlásit
Vero
já nevím, ale já byla venku normálně v mikině a softshelce, co tak chodím už 14dní do práce a teda tak akorát mě bylo
ps: co středa> hodí se?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 10:55
- Nahlásit
stylova tasticka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 11:30
- Nahlásit
cernej caj
ta je pěkná, ale ten batoh na zádech je děsnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 11:33
- Nahlásit
Maya
to me taky napadlo, ze ten batoh je hroznej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 11:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek, snad večer příjdu juknou co jste nadrásaly nestíhám ničehož nic jdu vás jen pozdravit...vyměnili jsme Ešusku Brtníka a Blanici za soustruh frézu a lis
jo a na novinkách najdu tohle ach jo
http://www.novinky.cz/krimi/329169-pozar-symbolu-p usteven-drevene-chate-libusin-se-v-ohni-zbortila-s trecha.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 11:39
- Nahlásit
Fajka
to sem cetla, to me taky moc na nalade nepridalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 12:32
- Nahlásit
ti kdo maji tmobile - breznova akce, behem ktere si majete chytrych telefonu mohou stahnout zdarma na rok placenou verzi aplikace endomondo, ktera je dobra asi na behani/chuzi a zaroven se muze zapojit do akce 1 000 000 nabehanych km behem brezna je 1 000 000 kc pro handicapovane deti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 14:05
- Nahlásit
tak dlouho tu nebyl hezký vtip je to docela velká fotka
http://www.imghosting.cz/images/79amazon.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 14:37
- Nahlásit
Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 14:45
- Nahlásit
fuj, vzala jsem si nějakej větrovej bonbon a ten je teda hnusnej
jinak hlásím barva na hlavě super, ještě se mi to zalíbí, je to fakt jen lehce do měděna a hlava mě vůbec nesvědí jako po normální barvě, takže jestli mi během pár dní vlasy nevypadaj, tak si koupím další tyhle barvy, akorát teda smolík, že musím taky spotřebovat zásoby, co mi přinesl ježíšek, tak třeba alespoň na přeskáčku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 15:00
- Nahlásit
Maya
tak posli odkaz na odstin, barvu trochu do medena ale jinak v zakladu svoju hnedu bych aj ocenila
pac si muzu dneska vybrat mezi rudou cervenou a ohnive oranzovou nebo milionem odstinu hnede... ale lehce zrzavou, to jaksi neee
|