| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:50
- Nahlásit
cernej caj
aplikujes kocouro metodu?
to ne, to by bohužel s Adamem nešlo. Je to něco, co mi kdysi ukazoval na videu a osvětloval Jakub Beran, kdy psa naučíš signál pro to, že činnost on může ukončit, ale zároveň s tím mu odebíráš odměnu, kterou jinak má po celou dobu procedury a pak na jiný signál činnost opět zahájíš. Moc to netrénujem, i když by chlapec potřeboval stříhat často, hrozně rychle mu ty drápy rostou a přesto jsme dneska během chvilky ostříhali na jeden zátah ostříhali skoro všechno a při prvním stříhání jsem se nedostala dál než na jeden dráp kdybys chtěla, můžu zkusit to video dohledat...
botky akorat mam v hnede
ty jsou hezký
Fifi
musela jsem ji jiz dnes okrikovat, aby se nepretahovala s cubkama.
To jsou skvělý zprááááávýýýýýýýý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:51
- Nahlásit
a nevim, jestli jsem vám to sem už nedávala, ale furt mě to bere
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
tak to by bylo zajimavy, nebo mi to vysvetlis o vikendu sice sme drapy strihali v lete, ferine asi 2 a timovi asi 3, takze jinak dobry, ale celkove to zni zajimave, i kdyz to neni ted u nas nutny
nojo, moc me to potesilo
jo a ten sem uz nekde videla, ale je moc hezkej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:53
- Nahlásit
koukám ešusovic dovolená se vydařila, tak to je super, pravda že počasí bylo parádní
cernej caj
s parazitem teda neporadím, nešlo by to třeba normálka vykartáčovat?
ale jako plíseń to teda nevypadá
pak mě napadlo ještě zkusit to dát do mrazáku, že by to jako třeba chcíplo a odpadlo
ale bude to určo buď od slečny a nebo z tý látky přímo, asi bych jí na to upozornila, jestli o tom vůbec ví, že dává přídavek v ceně
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:58
- Nahlásit
cernej caj
supr botky, takový typy mám taky ráda, rozumná podrážka se dá udělat i na elegantní botku, ale do tohohle ti fusky asi moc nepůjdou...?
tečka teda netuším, ale aspon, že ti neplesniví doma.
birma
moc pěkný, s tou sportkou
Fifi
tak se pěěěkně hojte a uzdravujte (plurál )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 20:02
- Nahlásit
Maya
no vzhledem k tomu, že už se to válí na dně popelnice někde pod kocouříma bobkama, tak to vyndávat a dávat do mrazáku nehodlám
a slečně jsem psala, pro jistotu.
Vero
já právě myslím, že i fusky v poho, mám hodně béžových kotníčkových, to bude fajn. Naboso do boty prostě nevlezu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 20:46
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Gůten ábend děfčice'!!
Dnes jsme byli kontrolovat chalupu, což pro mě teda vůbec nebylo jednoduchý, od té doby, co jsme tam Ešusa pohřbili, jsme tam byli prvně. No ale štěstí bylo, že nás níkdo nevyloupil a kamna jsou tam co byly naposledy. No a my jsme seřezali na co přišlo voko . VYrobili jsme tudíž 4 kusy bonzají z našich zarostlých jabloní. Jsem zvědavo, jak to s nima dopadne posléze ešivá heknou a nebo budou plodný. Taky jsem uklidila záhonky dva jarní, huž jsou krásně nakvetly.
Jdu zkoumat, jak teď dostat fotky z počítadla, kde nemám nahraný rajče do rajčete
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 20:55
- Nahlásit
PetraK
jak teď dostat fotky z počítadla, kde nemám nahraný rajče do rajčete
já ho taky nemám nahraný, prostě se na rajčeti přihlásim, dám vytvořit album a huž to tam peru
na fotos se moc těšim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
taky se tesim na fotky, a fajn, ze chalupa byla ve stavu, jak ste ji zanechali
edit
co si myslite o tomhle a zuby pro psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:21
- Nahlásit
cernej caj
botky jsou pěkný, já teda baleríny naboso nosím a nebo takový ty silonový ponožky jsou do toho super
pĺaque off jsem jednou měla, trochu ten zubní kámen opadal, ale jako nic moc, spíš jen na předních zubech, prej to má bejt spíš jako prevence, když necháš ten zubní kámen sundat, tak potom
a levněji vyjde koupit přímo kelpu http://www.richbarf.cz/hneda-morska-rasa-kelpa
a účinek to má tak +- stejnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:24
- Nahlásit
Maya
tak silonovy ponozky mi prijde dost nechutny, v tom se ta noha msi parit vic jak v bavlne, ne? ale asi je to jen pocit muj
s tou kelpou, to proste jen nasypu na granule?
ferina skoro nema, timik trochu se me zda a rikala sem si, ze na odstraneni to asi neni, ale urcite neco by to chtelo, at se to nezhorsuje nebo ne moc rychle...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:30
- Nahlásit
cernej caj
dávej jim na okus tvrdej chleba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:34
- Nahlásit
birma
nojo, jenze pro me je asi snazsi jim koupit tu kelpu, nez myslet na to abych kupovala a susila chleba, kterej pak treba ozerou mysi
obcas chleba mam, ale fakt malokdy a radsi bych neco, co bych preventive mohla mit doma furt. A zavirat chleba do skrine s jinym jidlem taky nechci, pac ty chleby casto zacinaji plesnivet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:34
- Nahlásit
tak se podařilo zakečupovat. No ale na fotky se moc netěšte, jsou z mýho telefonu, takže dosti nejasné
zde jaro na Apaluše:
a zde Blanimůra tůristkou:
Hodina dějepravy na lukách horských:
a zde si prosím povšimněte ošacení toho magora - psa na mysli nemám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
a zde ještě ocúnová loučka u Hrabětic:
zbylých pár fotek na rajčeti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:36
- Nahlásit
PetraK
fajfka psala, ze brtnik chodi v kratasech, ale tohleeee?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:37
- Nahlásit
cernej caj
jojo, je to magoooooor!! Puncovanej magooor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:47
- Nahlásit
PetraK
ja sem na to fajfce psala, coz si asi tak do minulosti nezabrousila, k cem si teda brtnikovi kupovala tu bundu do hor, kdyz ji evidentne k nicemu nepotrebuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 21:56
- Nahlásit
cernej caj
k cem si teda brtnikovi kupovala tu bundu do hor, kdyz ji evidentne k nicemu nepotrebuje
jo! to jsem si říkala taky , mohla jsem ušetřit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 22:19
- Nahlásit
PetraK
teda ty kraťasy jsou masakr
cernej caj
y, v tom se ta noha msi parit vic jak v bavlne, n
nee, to je jak punčocháče, je to díratý, tak to luftuje
tou kelpou, to proste jen nasypu na granule?
jj, nasypeš do žrádla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 22:31
- Nahlásit
Maya
teda ty kraťasy jsou masakr
no není normální úplně, to je pravda před pár lety si kvůli němu sousedka málem zlámala haxnu, ona nabalená v péřovce mazala od tramvaje honem honem do tepla a on se promenoval se psem v závějích v kraťasech, tak jí to položilo
cernej caj
hele na ty žuby, když nechceš chleba, tak zkus Dingo suchary
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 22:47
- Nahlásit
A mám po dilemátu, právě jsem dohledala, že ten vižlík co byl v náhradní rodině ve Frýdku Pístku už má nové majitele, takže to je pořešeno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 22:49
- Nahlásit
PetraK
Blanimůra tůristkou:
ona je rozkošník obecný
tak zkus Dingo suchary
to je fakt, Adam je zbožňuje (akorát teda spotřebu máme větší, než by se mi líbila, páč je holomek dostává do hračky, aby se zabavil a je tak ynteligentní, že je dostane ven zatraceně rychle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 23:27
- Nahlásit
birma
ona je rozkošník obecný
a taky dřevorubec tetkon tady chrápe, až se třesou skleněný dvířka od linky. Dneska měla trochu odpočinkový den, páč na chalupu jsme jí nebrali- bála jsem se, že kdyby bylo vykradeno, budem čekat na policii a nechtěla jsem, aby jí byla zima. Záftra ale už jede s námi. Brtnik jí slibuje rvačku. Včera mu prohlodla palec, tak jí prej dá naoplátku masakéro
Dingo sucháre jsou fajn, Blanimůra je taky miluje, stejně jako -Ešus a svýho času Murphy, divila jsem se, že je ještě dělají. A Fajfka pruhatá je taky miluje, prej sem dobře učunila, když jsem jí je dovalila.
ynteligentní, že je dostane ven zatraceně rychle
hajzl vychytralej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 23:33
- Nahlásit
tak z útulku HK zmizel Gerry
a v Lukavicích se objevil Gery
dost zajímavá podoba psů i jmen, co?
PetraK
tetkon tady chrápe, až se třesou skleněný dvířka od linky
tak jí prej dá naoplátku masakéro
dobře jí tak
hajzl vychytralej
jo!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 23:41
- Nahlásit
PetraK
ježiš, suchary dingo, za komoušů je mívali jen v tržnici na pankráci, byla jsem tam pravidelný zákazník a tahala je v tašce dom, Aran je miloval, tihle moji současní mlsouni sežerou kdeco, ale dingo nechtěj
birma
myslíš, že je to ten samej pes? skoro i tak vypadá a nebo bráchové
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 23:46
- Nahlásit
Maya
myslíš, že je to ten samej pes?
snad ne, tihle kříženci nejsou tak ojedinělí. Jen mě zaujalo, že pro něj vybrali i stejné jméno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 23:46
- Nahlásit
birma
dost zajímavá podoba psů i jmen, co?
to teda!!
Maya
myslíš, že je to ten samej pes?
nejni, koukni na kresbu na hlavě.
jdu chrápat brou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 23:51
- Nahlásit
PetraK
no ty kresby se časem můžou měnit, bys měla vidět vlčouny jací jsou to chameleoni, jednou tmaví, za rok za světlí
klidně by to mohl být mlaďoch a dospělák ten samý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 00:21
- Nahlásit
PetraK
tady hledá jeden pižláček nový domov
|