| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:35
- Nahlásit
grimmh
že jako nic se neděje a jen tak mimochodem poňuchat a dát pochoutku?
tak nějak v klidu, pochválit, mimochodem poňuchňat, klidně si chvíli pohrát a moc to neprožívat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:36
- Nahlásit
grimmh
Tak snad to bude plodná známost
jehehéé
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:37
- Nahlásit
No Bohoušek má pravé poledne. Tak si asi jdeme hrát. Nechci aby kňučel a vzbudil celý panelák.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:39
- Nahlásit
PetraK
Jasnacka, ozvi se Jinak ale urcite musime co nejdriv vyrazit, jo? Ja jdu do vany a spat, vstavam chvilku po 5 na venceni a pak supky dupky do prace.
Brou noc vsem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:39
- Nahlásit
PetraK
grimmh
Tak snad to bude plodná známost
jehehéé
No to tedy není tak, jak to vypadá
Já už jsem vyblblá ve svým věku dost.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:40
- Nahlásit
Jdu si hrát s Bohoušem a vy se dobře vyspinkejte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:48
- Nahlásit
birma
Mluvily jsme o tom s Ešuskou než se jela dovolenkovat a pak jsme v neděli shodou okolností dělali něco podobnýho s Katkou na přivolávačích. Jak debil se soustředim celou procházku a fakt poctivě odklikávám a odměňuju snahu o kontakt z jeho strany s tim, že sama nic nevyvolávám
joooooooooooo!!
Hele pani vzpomínala jsem na vás, moc. Dostala jsem totiž k narozkám trénování nemožnýho psa - moc jsem si na vás vzpomněla, říkala Fifijová, že máte nastudováno. Je tam fšécko, úplně fšécko, o co se může člověk s takovým psem opřít. Naprosto tu knížku miluju. Četla jsem jí i v momentě, kdy mi bylo děsně blbě ve dvě v noci , je skvěle, skvěle napsaná a co asi nikdo nedocení - dokonale přeložená!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
Ja jdu do vany a spat, vstavam chvilku po 5 na venceni a pak supky dupky do prace.
a jéje!! tak dobrou, a uvídíme, jak to vyjde. Případně - šlo by v týdnu?
grimmh
No to tedy není tak, jak to vypadá
ano, ano, jistě, jistě
Jdu si hrát s Bohoušem
to zní taky zajímavě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 22:55
- Nahlásit
Blanice běží ze spaní, asi do hospody
a ještě jí musím pochválit -já jsem si teď o procházkách vyzkoušela, jak ona se opravdu od Ešusa krásně učila. Stačí zavolat moje oblíbený Si dalekooo! a ona smaží, tak jak to dělal on, jen se prostě nahlásit v otočce si vzít dobrotu a zase pádit kupředu .
birma
ale tohle bral spíš jako zábavu ve stylu "co se z toho vyklube" než nurnou prodlevu
to zní DO-KO-NA-LE!
Fajka
zařvalo tak, že nebylo hosta v hospodě kterej by nás neslyšel a nebyl se juknout co se děje....
ještě že majitelé hospůdky jsou karamádi s Ešusovejma..jináč nás asi vyvedli (nebo vynesli v zubech)
víte co je ftipný? jak člověk takovou situaci vnímá víc, než ti ostatní. Zde máme názorný příklad, pro nás všechny. Pamatuju si, jak jsem po tom napadení Ešusa hrozně moc a moc řešila okolí. Prt. musí se na to jeden vyprdnout. Bez toho to jde jen těžko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:01
- Nahlásit
denyk
krásný fotky denyky enyky
bezhlavý péf
taky mám jednu:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:15
- Nahlásit
birma
jeheheééé - cípnutej Nezmar
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:19
- Nahlásit
Mathea
pomalejc mi to mysli
EHM, EHEM, EEEEEHM
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:26
- Nahlásit
áááách booože!!
http://www.20min.ch/ro/videotv/?cid=124&vid=346354
to je pokoukání, co?
ale teda je mi to i potvrzením toho, že zákazový zvuk, podle mě neva.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:30
- Nahlásit
jsme doma z intenzivky. Jako vždy to bylo skvělé! Ouplně nejlepčejší bylo, že jsem ho tam při přestavování parkuru vypustila a on si tam coural, čuchal, kontroloval čísla a jestli teta nemá něco dobrýho a přitom nesežral ani jednu tetu a ani strejdu, ani na bordeří holčičky se netvářil zle (ba naopak) a vůbec působil jako milej extrémně roztržitej strejček a při tréninku zvládnul na skokovce esíčko ze šesti překážek a mám pocit, že jednou se nám povedla i sekvence skočka - tunel - skočka, což je na něj fakt výkon
PetraK
IŠ BIN CURÝÝÝK MAJNE LÍBE KINDR!!!!
vítáme tě velkoveličenstvo!
ty zprávy z dovči zněj ouplně neuvěřitelně úžasně
tak se můžu případně ozvat operativně?
doufám, že mě se operativně ozveš taky a brzo - víš, jak dlouho mi to už slibuješ
říkala Fifijová, že máte nastudováno
máme, považuju jí za snad nejlepší knížku, co jsem v tomhle směru četla teď bude na jaře seminář Jane Killion u nás, furt zvažuju, z čeho ušetřim ty dva litry, abych na něj měla...
to zní DO-KO-NA-LE!
jj, jen kdyby se to přeneslo i do náročnějších situací, byla by to bomba
cípnutej Nezmar
nj, už se naučil, že má šílenou paničku a tak je dobrý každou pauzu využít, tady jsem ho musela vyloženě budit, že pojedem dál. Na druhou stranu další den vůbec netuchal, že jsme někde byli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:34
- Nahlásit
Fifi
Dve stolicky mam v pytlicku na pamatku -
tak jsi na tom ale furt líp, než zločinec jménem Hajnrich. Psali vo ňom v Jizerkách na ukazateli: Zde podle legendy měl skrýš nezničitelný pytlák Heinrich. ..... mno a Koláče místo toho četlo: Zde měl podle legendy nezničetlný pytel Hajnrich
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:41
- Nahlásit
Fifi
Takze rada, pro vsechny kolemjdouci (clenkam fory jsou tato pravidla dozajista znama ), nikdy nenechavejte psa, byt po drobnejsi narkoze
jo, to je hodně důležitá věc, páč on si to člověk ve svým člověčím vnímání neuvědomí, ale pokud pes není pevnej v nervech, tak ho "podivný" chování normálního parťáka rozhodí asi moc
grimmh
Musela bych zavřít fretku Elišku, bo by ho pravděpodobně chtěla zakousnout.
a jááá jsem si to představilááááá!!
ale jsem si představila frbula dospělého. Je fakt, že pokud lasička dokáže zabít králika a táhnout ho prostorem, nebude pro fretku problém totéž.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:45
- Nahlásit
birma
jj, jen kdyby se to přeneslo i do náročnějších situací,
přenese, jen prostě časem, nespěchej.
tady jsem ho musela vyloženě budit,
doobře mu tak hajzlovi aktivnímu
další den vůbec netuchal, že jsme někde byli
no jo no, budeš mu muset pořídit asi takovej ten buben pro hlodavce, ale ve velkým
ty zprávy z dovči zněj ouplně neuvěřitelně úžasně
jo, bylo to fakt supr a já si to užíla o to víc, oč víc si to užívala Blanice.Je to krásnej pocit jí vidět, jak žije.
máme, považuju jí za snad nejlepší knížku,
jo, to stopro!! teď to může ještě doplnit knížka od pana Šusty a pak pro současnost asi není nic, co by mohlo být víc. . Je to dokonale napsaný, dokonale podaný a ještě jednou klobouk dolů překladu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:52
- Nahlásit
Fifi
grimmh
Jsem podělaná strachy abych dávala vyváženou stravu
A sebe a rodinu krmis vyvazene
přeééééééésně milá grimmh! má pravdu předsedkyně.
Vykašli se na granule - to jsou jen králičí bobky, usušený nic, pes je masožavec. neboj se toho. Měla bys vidět Blaňuli, která byla na granulích, když přišla k nám a v krátký době jsem jí převedla na maso, jak se jí leskne srst, jak přestala mít problémy s vyprazdňováním. Péf je masožravec, ne bobkožravec. Naopak s granclema nevíš, co tomu psu do misky dáváš. Když mu dáš flákotu + zelleninu, víš to přesně.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 09:17
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Hlídání přežil Bohoušek i já. Bohouš se nakonec unavil s hračkama a jako správný mimino usnul a já blbá babička jsem pořád chodila kontrolovat na chodbu za dveře, jestli nekňučí a nebudí barák. Takže Bohouš se asi vyspal dobře, já už míň .
S tím krmením masem jste mě tedy fakt nahlodaly
Přiznám se, že jsem Bohouška včera na chvíli vzala k nám (máme byty na jedné chodbě naproti sobě). Eliška šla do klece. Za 5 minut po které Bouhoušek obcházel okolo klece a zvědavě Elišku očumoval, tak Eliška syčela jako had a ocásek měla naježenej akorát tak na vymejvání lahví
Budu to muset zkoušet víckrát, aby si zvykala. Darenku - synovo berňačku se taky naučila tolerovat. Darenka je dobračisko od kosti a ignoruje jí. Teď už se ignorují navzájem, ale dohromady pustit bez toho, aby Eliška nebyla na vodítku bych si netroufla. Ta malá bestijka by se do Darči určitě zkusila zakousnout.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 09:45
- Nahlásit
grimmh
S tím krmením masem jste mě tedy fakt nahlodaly
tě nahlodám ještě víc, chceš?
najdi tři rozdíly:
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 10:14
- Nahlásit
birma
Ty jsi tedy číslo
Je fajn, že jste si tu intenzivku tak pěkně užili. To vypadá, že Adam byl naprosto skvělý a udělal paničce velkou radost. A když má panička radost, máme jí i my
S Adamem to jde pomalu, ale dobře. A to je hlavní!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 10:18
- Nahlásit
Dnes jdeme konečně něco porochat na zahradu. Ostříhat suchý, keře, odhrabat listí ze záhonů,..... Mladí jsou na horách, tak bereme s sebou berňačku - to je pomocnice (láskypný smajlík) a pak půjdeme na dlouhou procházku.
Páníček (ten co ho mám doma už za ní byl brzy ráno. Udělali cca 2 km okruh, pak dostala nabaštit a já už se na ní těším odpoledne. Večer si to pak ještě zopakujeme i s krmením. Když jí hlídáme my, má se líp jak se svýma legitimníma páníkama.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 10:46
- Nahlásit
petrak
tak dovolena zni uzsne, to su rada, ze ste si ji uzili. a v utulku se blana teda hezky bala, ze by sla zpatky. duksz, ze psi si proste pamatujou.
grimmh
krsne di zvlsdla hlidani
fifi
netusim, ktery zuby se tam davaj ale teda je to nechutny svhovsvat si zuby
bitma
supr, ze ste si to uzili')
ja vezu z mesta suroviny na obidek, snad najdu toastovsc a tesim se provetrat draky. je krasne a dnes prvni noc bez jakyhokoli naznaku teploty')
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 11:33
- Nahlásit
grimmh
S Adamem to jde pomalu, ale dobře.
no nevim, před chvílí měl úplnej hysterák, že mu nedovolim sežrat dalmatina půlka procházky skvělá a druhou půlku byl na zabití. Docela by mě zajímalo, kde má ten přepínač...
cernej caj
ale teda je to nechutny svhovsvat si zuby
tvoje mamka si neschovávala vaše první zuby? U nás se to normálně dělalo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 12:10
- Nahlásit
birma
moje maminka si je mozna schovavala, ale jsem stastna, ze me je nikdy neukazovala.
kviz dne mezi svy je cca 1cm a ta cerna tecka je tak desetina milimetru - kdo mi rekne, co je to za (bavlno)parazita, ten me velmi potesi. nasla sem to i na tricku ze stejne latky od stejne slecny skladovanym nekde uplne jinde ve vetrane skrini kde mam vsechny ostatni svoje veci a jsou uplne v poradku... a jsou tam i hedvabny a bavlneny veci...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 18:41
- Nahlásit
musim se pochlubit, mam sportovne elegantni botky na leto k sukni za 500. nejen, ze dokonale spojuhi sporyovnejsi podrazku bez podpatku s elegantnim vzhledem, narvu tam tlspu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:12
- Nahlásit
právě jsme ostříhali drápy. Aspoň v něčem viditelně postupujem
cernej caj
ten me velmi potesi
nepotěším, nevím
myslíš teda, že ti to doputovalo přímo od slečny?
mam sportovne elegantni botky na leto k sukni za 500
tak to je super!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:24
- Nahlásit
birma
sikulky ste, ze ste to zvladli aplikujes kocouro metodu?
botky akorat mam v hnede a fakt jako supr, ze to ma malicko podrazku, clovek tudiz nechodi skoro po zemi na tvrdym kousicku podrazky, vypadaji fakt hezky, tak mam moc radost. A to sme sli kupovat boty pro kamosku
no, ja si rikam, jestli to uz treba nebylo spatnym skladovanim v obchode, kde tou koupila... ona ta prirodni neupravovana bavlna asi bude vyrazne nachylnejsi, takze ty novy saty hned supnu na chemicky cisteni do cistirny, snad to pak bude dobry
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:30
- Nahlásit
Bry vecir.
Hlaseni Agati - carevne se zjevne ulevuje, jiz nema srajdu, venku zacala hlidat a musela jsem ji jiz dnes okrikovat, aby se nepretahovala s cubkama.
cernej caj
ktery zuby se tam davaj ale teda je to nechutny svhovsvat si zuby
Proc nechutny? Me by to ani nenapadlo, ale veterinarka se optala, jestli je chci. Kdyz jsem ji rekla, abych nebyla za uchyla - tak ona "bejt to muj pes, tak si je taky vezmu".
A s tema satama fakt netusim, co by to mohlo byt. Zkratka si asi zijou tak nejak svym vlastnim zivotem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 19:31
- Nahlásit
Fifi
aby se nepretahovala s cubkama
takze evidentne tlamu pouziva uplne v pohode?
"bejt to muj pes, tak si je taky vezmu"
|