Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2853 . 2854 . 2855 . 2856 . 2857 . 2858 . 2859 . 2860 . 2861 . 2862 . 2863 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 01:03
- Nahlásit

jednoduchý způsob jak se nasrat snadno a rychle - nastěhovat se k nám. Přestávám se divit, že ti kokoti po svých mazlíčcích venku neuklízí, když nejsou schopní sklidit ani to, že se jim pes pochčije na chodbě těsně před vchodovejma dveřma

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 08:09 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Zdravíčko všem

Čajíčku, ty botky se ti povedly. Co jsou ty brebery-netuším, vzala jsi na to lupu? je to živý nebo jen flíček?

Petro, k¨samozřejmě vede fotka Blanky turistky, ale musím závistivě okomentovat zahrádku - krásná přírodní a jestli dobře koukám, tak jestli ti kvetou narcisy, taks mě naštvala. Mě čumí ze země zelený lístky tak 3 cm. No a Brtník v kraťasech - to on je takhle švihlej normálka?

Maya, ta řasa vypadá fakt zajímavě. Musím to doporučit mladým pro Darenku.

Birmo, ten vižlík v útulku je moc krááááásnej. Sem se platonicky zamilovala.

Fifi, to je bazva zpráva, že se Agi dala do kupy a je jí dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 09:20
- Nahlásit

PetraK
to ste ju dobre unavili, chrupaka jednoho tak at si to dneska uzijete
s tema dingo sucharama mas recht - tos mi davala loni pro ferinku na košt, ale nikde sem to neviděla, leda asi objednat z netu

birma
tak to je fakt taky uz extrem

grimmh
lupu nemám, ale už sem to všecko vyhodila, takže to už nikdo nepozná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 09:24
- Nahlásit

jo a napadá mě, nejvyšší čas na pipety asi...

co jsem koupila loni ten olejíček od barona, tak ho tam ještě trochu mám ale nemůžu se do té flaštičky dostat, zato ruce mám od oleje úplně celý už

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 13:18
- Nahlásit

Kdyby všechny procházky byly jako ta dnešní, tak budu spokojená. Celou dobu jsem měla pozornýho a vysmátýho psa, co byl na ostatní hnusnej jen tak přiměřeně a lidi ignoroval (včetně bruslařů, běžců a dokonce i cyklistů) a dokonce si byl ochotnej hrát a cvičit prakticky všude, kde mě to napadlo. Fakt by mě zajímalo, kde je ten přepínač mezi tímhle skvělym zvířátkem a tou bestií, co jsem venčila včera

grimmh
ten vižlík v útulku je moc krááááásnej. Sem se platonicky zamilovala.
On naštěstí neni v útulku, ale u původní rodiny. Ale jestli ses zamilovala, tak šup do předčasnýho důchodu a hurá pro něj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 13:30
- Nahlásit

birma
tyjo, to byl adamek vzornak

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 15:12
- Nahlásit

jo a máme na teroších přírůstek. Nemít Adama, tak se neudržim, ten pes mě fakt bere

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 15:28
- Nahlásit

A další maďaráček - tentokrát vážně v útulku

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 15:30
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak jsem zpět ze školení a nemám šanci vás dočíst, tudíž se o to ani nebudu snažit
Nejdřív ty dobrý zprávy, holkám je prej líp.
Ty blbý, chovatelé jsou svině

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 15:50
- Nahlásit

A ještě kdyby Petra chtěla jinak barevnýho ohaře - jeden fakt nááádhernej pejsek

kachna_
Ty blbý, chovatelé jsou svině
Tak hlavně, žes přežila!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 16:11
- Nahlásit

kachna_
tak supr, že holkám je líp.

hodila si po nich aspon ty buchty nebo cos to pekla?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 16:36 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

a ještě pižlí důchodce akorát teda už je to hooodně starej článek

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 17:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

birma
cernej caj
hodila si po nich aspon ty buchty nebo cos to pekla?
ty jsem zkrmila psům a slepicím

Už jsem klidná, hlavně jsem zjistila, že to kárné řízení, které proti mě má být vedeno, tihle páni orgánové nemají v kompetenci.
Je to nadneseně něco takového, jako kdyby krajský soud v Brně, chtěl soudit coby prvoinstanční soud moje provinění v Praze.
Doufám, že jsem na ně prskla bacil, ale na toho, na koho jsem bacila chtěla prsknout, jsem ho prsknout nemohla, což mě nesmírně mrzí.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 17:33
- Nahlásit

kachna_
že to kárné řízení, které proti mě má být vedeno
jsem něco přehlídla? za co tě chtěj kárat?

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 18:19
- Nahlásit

birma
zato, že jsmr zlí a bekaní a přijetím jednoho pána za člena jsme zamezili jeho vyloučení z Klubu

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 18:34
- Nahlásit

Hlásím, že se Adámek asi zbláznil U něj je to fakt hop nebo trop - ještě včera zkoušel sežrat i čubu, co jen prošla kolem a před chvilkou se rozhodnul nesežrat labrouše, psa jak tele (teda pravda napadlo ho to, ale ihned se rozhodnul, že dostat něco na zub je přece jen výhodnější ) a chvilku na to jsme potkali jozefčíka, co vždycky naběhne do bezpečný vzdálenosti a ječí a Adam to nemá rád, dneska ho chvíli pozoroval a pak, aniž bych něco udělala se obrátil na mě s výrazem "mami dostanu koko, když ho nesnim?" a pak se mnou v klidu odešel

kachna_
přijetím jednoho pána za člena jsme zamezili jeho vyloučení z Klubu
to jste si dovolili moc teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 19:44
- Nahlásit

birma
mami dostanu koko, když ho nesnim?"
tak to je boží

kachna_
to tam musi byt taky banda mozku mezi kralikarema, co..

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 19:57
- Nahlásit

kachna_
koukám králici nebo psi, je to všude to samí, asi že jsou všude lidi
birma
ty jo tak to je dobrej Adam, si myslím, že to je dobrej začátek, když mu to docvakne alespoň občas

jo a právě jsem si naplácala na hlavu tu přírodní barvu naturtint jak tu proběhla a jako zdá se dobrý, ani nejni na hlavě cejtit, to ty normální mě trochu pálej, akorát neměli moc výběr v barvách, tak jsem si vzala měděnou, tak doufám, že na sluníčku nebudu hlavu jak rudou záři nad Kladnem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 20:03
- Nahlásit

Maya
tak se pak vyfot

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 20:10
- Nahlásit

sem si vzpoměla na sebe s tou dvoubarevnou hlavou teď ale výhoda mužskýho kolektivu, naprosto nikdo si toho nevšim

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 20:15
- Nahlásit

cernej caj
no fotit se teda nebudu
ale už mi to usychá a zdá se to dobrý, fakt to bude asi takový trochu lesk do ruda na sluníčku, to mi nevadí, přímo červená barva to není, i když to co teklo z hlavy červený teda bylo
ale jestli se ta barva fakt nevymyje, tak super, šediny to zakrylo, dělá se to stejně jak barvy z drogerky a vlasy taky super a ještě tam byl šampon i kondicioner v pytlíčku, ale ty jsem teda nevyzkoušela

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 20:42 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

birma
Grimmh
ten vižlík v útulku je moc krááááásnej. Sem se platonicky zamilovala.
On naštěstí neni v útulku, ale u původní rodiny. Ale jestli ses zamilovala, tak šup do předčasnýho důchodu a hurá pro něj Birmo, to je utopie, byť by se mi teda fakt líbila.
Prvák - věk mám sice vysoký, ale ne tak, abych to mohla zabalit a jít do předčasnýho dů. už teď.
Druhák - asi by bylo troufalý a nešťastný, aby si outsider jako já vzal dospělýho psa. I když se snažím číst o výchově psů, nemám to zažitý a to bych v tomto případě měla, abych byla schopná psa zvládnout.
Věřím, že to snad dokážu v nějaké psí školce se štěnětem. U nás nic solidního není, ale už jsem zjistila, že v Plzni slušná školka je.

Jsem ti to říkala, že ti bude Adam dělat radost čím dál častějc. Jsi dobrá jak ho vedeš. Gratuluju.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 20:45
- Nahlásit

cernej caj
mas dvoubvarevnou hlavu, jak to?

jinak s tema silonkama teda, ony jsou fakt tenci nez bavlna, ale jak je natolik teplo, ze se clovek uz poti, tak se naplno projevi, ze to je nenasakava umela hmota... v lete fakt silonovy fusky celkem nesnasim a ani mi neprijde, ze by vypadaly nejak vic hezky.

birma
věřím, že to Adámkovi bude postupně docvakávat čím dál častěji, a je vidno, že jste rozhodně na dobré cestě

PetraK
ten tvůj brtník je stejnej magor jako tvoje zvěř a ty

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 20:48
- Nahlásit

Maya
jo a právě jsem si naplácala na hlavu tu přírodní barvu naturtint jak tu proběhla a jako zdá se dobrý, ani nejni na hlavě cejtit, to ty normální mě trochu pálej, akorát neměli moc výběr v barvách, tak jsem si vzala měděnou, tak doufám, že na sluníčku nebudu hlavu jak rudou záři nad Kladnem
sem se málem pořůrala smíchy z té záře nad Kladnem. Sice tě neznám, ale mám úžasnou představivost.
Já si patlám mahagon takovej ten color šampon a červený mi při splachování taky teče. A vsadím se, že při sluníčku se ještě trochu vybarvíš.. Ten můj šampon není tak intenzivní jako barva a moc dlouho to nevydrží.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 21:00
- Nahlásit

Jo a úžasný bylo na školení, byla tam známá (má taky špice, takže slušnej člověk )
Vyprávěla jak, když měla oční zákal, jela na oční na kole. 18 km. Spadla do strouhy u hřbitova . Pak vyprávěla ještě spoustu jinejch podobně strašnejch příhod, třeba jak si šla pro králíka v Německu 18 km.
Němec jí jenom říkal "Zu fuss?" a ona mu říká "Zu fuss" a pak vyprávěla, jak jí nosil jídlo a pití... a jestli nepotřebuje tohle a tamto.
No a jen tak mimochodem, Helče je 66 a má za sebou asi pětiletej boj s rakovinou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 21:01
- Nahlásit

Vero
Adámkovi bude postupně docvakávat
no aby mu z toho docvakávání zase trošku nepřecvaklo

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 21:05 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

kachna_

Tak Helča je borec s krásnej blázínek.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 21:45
- Nahlásit

grimmh
vsadím se, že při sluníčku se ještě trochu vybarvíš.
no ty dovedeš potěšit naštěstí snad má bejt teď zataženo
kachna_
co je zu fuss?
jinak to teda musí bejt dobrá baba

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 21:53
- Nahlásit

Maya
pěšky. Na nejbližší vlakový nádraží dojela (páč to má coby nádražačka zadarmo) a pak prostě šla pěšky

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 22:01
- Nahlásit

grimmh
Druhák - asi by bylo troufalý a nešťastný, aby si outsider jako já vzal dospělýho psa. I když se snažím číst o výchově psů, nemám to zažitý a to bych v tomto případě měla, abych byla schopná psa zvládnout.
Já teď došla s Adamem k tomu, že je to dost buřt teda. Protože každej ten pes je úplně jinej a já si třeba z minulosti vzala akorát to, jak to dělat nechci a nic moc jinýho (teda krom klidu, že vím, že od sebe odtrhnu dva velký psy, když je třeba). To zas lepší začátečník, kterej si cestu aktivně hledá a ptá se a zjišťuje, než někdo, kdo je léta zajetej v tom, že všechno musí jít nějakým zajetým způsobem a neni ochotnej se o jiný cestě nic dozvědět a pokud to nefunguje, tak je to chyba psa...

Maya, Vero
jojo, kéž by ty propady už nebyly tak silný jako ten minulej tejden...

kachna_
aby mu z toho docvakávání zase trošku nepřecvaklo
nestraš, taky by mohlo přecvaknout mně - definitivně

<< 1 ... 2853 . 2854 . 2855 . 2856 . 2857 . 2858 . 2859 . 2860 . 2861 . 2862 . 2863 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání