| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:33
- Nahlásit
cernej caj
oni mi napsali Vazena pani Zbynek ***
ono to máš marný, teď už ti stejně ten katalog bude chodit do konce života
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:42
- Nahlásit
grimmh
fakt mě to pobavilo, to je prostě předpoklad, že na zásilkovým obchodě nakupují jen ženy
mailem mi chodí teda nabídky na kdeco, ale co mě fakt štve sou pořád ty telefonní nabídky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:46
- Nahlásit
nevim jestli už tu v tom našem spolku chromejch bylo nebo ne, tak projistotu http://sm-system.stopbolestizad.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:47
- Nahlásit
cernej caj
ale co mě fakt štve sou pořád ty telefonní nabídky
ty se mi podařilo zrušit už před pár lety naštěstí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 11:09
- Nahlásit
tak máme za sebou hodinu a půl procházky a večer nás čeká intenzivka agi u Katky v hale, budem tam jenom s bordeříma holkama, tak nečekám ani konflikty a moc se těším
A v dubnu začíná u Šimony kurz pro reaktivní psy, tak půjdem, protože se to teď opravdu hodně zhoršilo, chlapec už ani moc nerozlišuje, jestli jde po psovi nebo po čubě vim, že za to můžu hodně já a evidentně je na čase s tím pohnout...
Fifi
Labilka byla vic vystresla, nez vudkyne pluku po operaci.
je super, že s tou její labilitou umíš pracovat
cernej caj
na prvnich 26km to je 15km silnice (nemyslim jen silnici s provozem, ale asfaltovej tereni v lese) a na celkovych prvnich 61km (tzn dejmeztomu dal se nedostanu, tak to dal nepocitam) je 43 km asfaltovych cest. To je fakt hodne
tak to jo, mě se to načítalo strašně pomalu, tak jsem koukala jen na poměr silnice/ polní a lesní cesty a to mi vycházelo dobře...
a on mi prisel katalog
toho se zbavíš jen změnou bydliště
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 11:10
- Nahlásit
Maya
jestli už tu v tom našem spolku chromejch bylo nebo ne
To je to, co cvičí Ešuska, ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 11:13
- Nahlásit
Fifi
Hlavne, at je ma buldozer!
tak to ano
Kdy presne jdete?
asi ve čtvrtek, bych cbtěla... objednávat se prej nemusíme, takže asi tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 11:29
- Nahlásit
Maya
jak docilis toho, ze ti furt nekdo nevola?
web zajimavej, nevim, zda to tu nebylo, ale tady je jeden problem - vsecko zajimavy tu pohlti grafomani, takze tu nikdy nic nejde najit
birma
no právě ten poměr asfaltu mě celkově dost zklamal, ale s tím se nedá nic dělat, no...
toho se zbavíš jen změnou bydliště
to je problem, muz si ho bude menit teprv ke me, a uz mu to ke me chodi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 11:44
- Nahlásit
cernej caj
zajimavy tu pohlti grafomani, takze tu nikdy nic nejde najit
jj, to je blbý, že tu někde není nějaký odkladiště odkazů
jak docilis toho, ze ti furt nekdo nevola?
normálka, všem sem nasrasně řekla, že si nejen nepřeju, aby mi volali, ale hlavně, že si přeju, aby si moje číslo vymazali z databáze a nebo dali poznámku Nevolat, je to nějak podle zákona, že oni pak musí, a to hlavně u operátora neb ten ty čísla předává dál
chvíli to trvá, ale nidko mi nezavolal už několik let, pokud teda nepočítám vlastně jeden hovor od operátora, kde se mi holka nejdřív 10 minut omlouvala, že maj u mýho číslo Nevolat, ale jestli bych přece něco nechtěla... a tak a tak jsme nakonec i pokecali, jednou za x let se to dá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 11:54
- Nahlásit
mě taky nikdo nevolá. seeem tam telefonní operátor se skvělou nabídkou, ale jen sem tam a položím to po třech slovech, takže mi to ani nějak neva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 11:56
- Nahlásit
Vero
mě volaj furt, o změně tarifu, o pojištění z banky, občas nějakej výzkum nebo telemarketing...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 12:07
- Nahlásit
Rrumstajn, zombie se hlasi. Jsem naspala asi tri hodiny. Ag chytla po narkoze sracku, co hodinu jsme litaly ven, slo to z ni proudem. Prekerka je, ze ji nemuzu dat klasickou dietu. A po sedmy zacala brecet, sice potichoucku, ale i tak to je neco na me teda. Ji snad ta huba boli vic, nez rozkuchanej pupek, to nefnukla ani jednou. Rimadyla ma jeste na 4 dny, antb na tyden, tak snad se ji vecer ulevi.
Vero
asi ve čtvrtek, bych cbtěla..
Budu se soustredovat.
birma
že s tou její labilitou umíš pracovat
To jo, sice jsem mela sto chuti ji za to servat, ale to by ji vystreslo jeste vic a mohla by jit do preskoku - takze jsem si k nim sedla na schody, prokrmila piskotama, dukladne pritulila a vydrbala - a byl klid.
večer nás čeká intenzivka agi u Katky v hale, budem tam jenom s bordeříma holkama, tak nečekám ani konflikty a moc se těším
Moc si to uzijte, Adouch agilitni.
protože se to teď opravdu hodně zhoršilo, chlapec už ani moc nerozlišuje, jestli jde po psovi nebo po čubě
To je trumbera. Tak snad vam kurz pomuze a do dubna ho nepretrhnes jak hada.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 12:25
- Nahlásit
Fifi
Ag chytla po narkoze sracku, co hodinu jsme litaly ven, slo to z ni proudem. Prekerka je, ze ji nemuzu dat klasickou dietu. A po sedmy zacala brecet
chudinka majinká snad jí bude brzo líp
Tak snad vam kurz pomuze a do dubna ho nepretrhnes jak hada.
Mi je ho spíš líto, než že by mě to sralo. Na něm je blbý, že po psech jde, protože je vůbec neumí číst a socializuje se blbě, když na něm neni předem vidět, jestli si chce se psem hrát nebo ho sežrat Dneska jsme potkali australáka a to vypadal, že startuje jen proto, že si nemůže hrát. Jenže to nemůžu riskovat, ho vypustit a doufat, že si to nerozmyslí...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 12:28
- Nahlásit
Fifi
Foukám bolístku na dálku a ať se holčička dá brzy do cajku!!!
Birmo, užijte si cvičeníčko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 12:35
- Nahlásit
birma
Na něm je blbý, že po psech jde, protože je vůbec neumí číst a socializuje se blbě, když na něm neni předem vidět, jestli si chce se psem hrát nebo ho sežrat
Jenže to nemůžu riskovat, ho vypustit a doufat, že si to nerozmyslí...
To je na pytel, mno. Leda najit bezpecny spoluvencice se spolehlivyma psama, aby se postupne uklidnil. Nebo vymyslet jen neco na to startovani po psech, aby se je naucil ignorovat a hral si jen s par jedincema.
grimmh
Foukám bolístku na dálku
Diky.
Pred chvili pacientka spucla hrsticku nacucanych grancli + kefir, tak ji snad srajda prejde.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 12:59
- Nahlásit
grimmh
dík, užijem
Fifi
Nebo vymyslet jen neco na to startovani po psech, aby se je naucil ignorovat a hral si jen s par jedincema.
přesně o to se snažim. Doufám, že nám ti reaktoři pomůžou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 13:15
- Nahlásit
Fifi
teda chudinka srací, ale hlavně že už baští, to už bude dobrý a když dáváš rimadyl tak jí určo nic nebolí
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 13:19
- Nahlásit
Fifi
Neposere se po tom kefíru?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 13:30
- Nahlásit
grimmh
Neposere se po tom kefíru?
Naopak, kefir, podmasli - jsou na to zvykly odmala a vzdycky jim to zklidni traveni. Ja nemuzu uvarit rejzi s mrkvi a kurecim, nesmi to kvuli dasni rozkuchany az na kost.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 13:53
- Nahlásit
Aha, já jsem se hloupě domnívala, že všechno mléčné zvířata l projímá. Hlavně, že začala baštit namočené granulky a taky ať hodně pije. Musí být od toho průjmu odvodněná.
Držím pěsti ať je jí líp.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 13:55
- Nahlásit
naprosto souhlasím s psychložkou, až vyhraju ve sportce, tak takhle nějak si to zařídím
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/328867-lide-by-n emeli-travit-vice-nez-dve-a-pul-hodiny-denne-u-pra covniho-stolu.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
grimmh
já jsem se hloupě domnívala, že všechno mléčné zvířata l projímá.
To se nedomnivas hloupe, kdyz steneti nedavas mleko, ztrati schopnost stepit laktozu a pak se posere z mleka. Kdyz prubezne mlecny - idealne kvaseny vyrobky davas, tak si na ne zvykne a nedelaji problemy. A takovy podmasli, kefir, zakysana smetana, bily neslazeny jogurt, cottage cheese, tvaroh - feny to milujou a psum vseobecne prospivaji, odpada starost s travenim mlecneho cukru.
a taky ať hodně pije.
Ano, tekutiny ma dodavane prubezne, voda s trosku kureciho vyvaru ji moc chutna.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:11
- Nahlásit
Fifi, takže jestli to dobře chápu, dávat mléčné výrobky od štěněte, aby se na ně naučilo?
To víš, musím se vzdělávat, až to jednoho dne za několik let přijde
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:14
- Nahlásit
Maya
naprosto souhlasím s psychložkou, až vyhraju ve sportce, tak takhle nějak si to zařídím
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/328867-lide-by-n emeli-travit-vice-nez-dve-a-pul-hodiny-denne-u-pra covniho-stolu.html
no, to bych taky ráda, ale sportku nesázím a když sleduju losovaná čísla, tak vidím, že jsem každý týden ušetřila
Takhle si na šťastný život budu moci užít až v tom důchodu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:15
- Nahlásit
grimmh
dávat mléčné výrobky od štěněte, aby se na ně naučilo?
Mleko nepotrebuje, ale ty ostatni vyrobky viz vyse urcite davat. Jen si hlidat, aby to byly neslazeny vyrobky, nikterak barveny atp. Takze bily jogurty typu Hollandia, kefiry, podmasli, cottage bez prichuti, plnotucny tvaroh - ale ja jsem masarka, krmim psiska tak nejak prirozene. Granular to muze mit tezsi, bo pes ma rozmazleny traveni a kazda odchylka od idealu (kelimek granuli zality vodou) mu muze zpusobit sracku ci jiny problemy. A co se vyzivy stenete tyka, tak tam tuplem zalezi, jakym smerem krmeni se vydas.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:22
- Nahlásit
Jsem podělaná strachy abych dávala vyváženou stravu a na skladbu jídla bych si asi netroufla, takže naše holčička bude na granulích, ale mléčné výrobky jí budu dopřávat - po troškách
Freťuli mléko taky nedávám, ale občas zakys.smetanu nebo bílý jogurt, tvaroh - ale to se jedná tak o malou lžičku . Taky jí krmím granulema. A jako pochoutku dostává sušené kachní nebo kuřecí masíčko (takové ty plátky).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:28
- Nahlásit
grimmh
Jsem podělaná strachy abych dávala vyváženou stravu
A sebe a rodinu krmis vyvazene? To fakt neni veda, ted uz je i na netu fura informaci, staci to mit v ramci mesice nejak rozvrzeny, aby se prostridalo x druhu masa od vnitrnosti pres kureci, masity kosti, skelety, hovezi, ryby atd. Netreba se bat. A coby pilne studentce - ale tim te nechci nejak lamat na krmeni syrovou stravou, procti si a pridej k linkum tenhle web, v pravym menu je tak nejak shrnut zaklad. At mas sirsi obzor a casem se muzes rozhodnout, zda tedy fakt granule (pres ty je tady Maya, aby byly kvalitni) ci maso.
Ty jo a fretku na granulich, to si vubec neumim predstavit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:29
- Nahlásit
grimmh
hodně lidí dává od štěněte kozí sýr, ten psiska snášejí dobře
kravský mlíko já bych teda nedávala určitě a to ostatní já teda cíleně nedávám, ale psiska odmala dolizujou vyjedený kelímky od jogurtů, dožírají prošlý jogurty, pacholíky a sýry a podobný pochutiny a nikdy s tím teda žádnej problém neměli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:30
- Nahlásit
Fifi
Ty jo a fretku na granulich, to si vubec neumim predstavit
dneska máš granule pro fšecko, od slepic a králíků po koně
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 14:36