| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 18:43
- Nahlásit
cernej caj
jsem to našla podle krabice, je to tohle http://www.dipolnet.cz/wifi_range_extender_tp-link _tl-wa850re_300mbps__N2946.htm
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 19:04
- Nahlásit
cernej caj
birmooooooo my o plzni http://www.dencesty.cz/
to vypadá dobře! Honza šel loni něco podobnýho v Beskydech, akorát to bylo kratší (90 km tuším?) a začínalo se večer.
Zkusila jsem tu trasu naklikat do map a zas na nějaký vražedný množství asfaltu to nevypadá a měly bychom vyřešeno, kam vyrazit v dubnu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 19:14
- Nahlásit
LucieS
jéžiš nestraš s hemofilem. Ale Lucka se zlepšuje, nemá teploty, tak to asi s doktorkou řešit nebudu. Kačice je skoro v pohodě a naštěstí jsou příští týden prázdniny, tak snad se to zarazí.
No ale naplánuju si teda, koho nakazím. Nepraštím ho bochánkem, nakazím ho hemofilem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 19:15
- Nahlásit
jo a byla jsem vobhlídnout ten mobil co mám vybrenej, měli zrovna ten modrej, naštěstí je to tmavá modrá, tak nevypadá tak špatně, ale maj ho tam o 700 Kč dražší, ale zase by mi sehnali ten červenej, tak ještě popřemejšlím, zase i případný reklamace by by byly v u nás v obchodě snadnější
a měli tam skoro stejnej, jen prej nějakej odolnej, za stejný prachy, měl okolo takovou gumu nebo co a prej nepošrabatelnej displej, tak to by bylo pro vás turisty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 19:16
- Nahlásit
kachna_
kámoška co měla hemofila, tak měla furt kašel a bolení v krku, několik tejdnů, tak prej se to pozná, já ani neměla tušení, že něco takovýho existuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 19:24
- Nahlásit
hele to vypadá zajímavě http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/328899-c hytry-telefon-s-firefoxem-bude-stat-500-kc.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 19:37
- Nahlásit
Maya
No ona LucieS od nás bydlí docela kousek, takže není důvod, aby to nebylo ono
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 21:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Krvave dasne jsou doma, pred chvili jsem ji oblozila termoforem a vyspava narkozu. Dve stolicky mam v pytlicku na pamatku - krom ty rozstipnuty (ta je extra hnusna, museli ji obrousit i kost celistni + pak ta plastika dasne, samovstrebatelny stehy) mela jeste na druhy strane posledni malou zhnilou, tak musela taky ven. Zoubiska mam od vetky v pytlicku . Huuuuuf. Az se dospi, bude asi nejvic nasrata kvuli zradlu, do kontroly musi zrat jen maceny grancle. Konec hlaseni.
Jo a diky vsem palcodrzickam, rozhodne to pomohlo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 21:31
- Nahlásit
Fifi
tak to je dooobře, že už můžem palce trochu povolit ať se probudí holčička do růžova vyspinkaná a ať se pěkně hojí, to má rozkazem!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 21:43
- Nahlásit
Vero
Ty je muzes povolit, ja je zacnu drzet buldozerovi na pristi tyden.
Ag bude asi uplne cajk brzy, mela inhalacku, pry jen na dobu nezbytne nutnou vzhledem k veku, dasen vypada moc pekne, sesita, ale fujtajbl, kdyz koukam na ty dlouhy koreny, co stolicka mela. Se clovek az divi, kam se to perdelvi do toho brcka vejde.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 21:48
- Nahlásit
Fifi
Jsem ráda, že už máte tu hrůzu za sebou. Ať se Agi dobře vyspinká a naslibuj jí nějaké pochoutky až si bude moct do něčeho pořádného kousnout . A poňuchej jí za nás.
Ty už budeš snad taky klidnější a nebudou se ti zdát krávovinky.
Opatrujte se.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 21:50
- Nahlásit
Maya
Gratuluju k nákupu bot. To by mě tedy fakt nenapadlo, že boty na jaro bych si měla kupovat na podzim. Měla jsi kliku, že jsi sehnala něco, co ti padlo do oka. Já většinou když po něčem pasu, mají úplný kulový.
Jo a nesehnala bys ještě v akcích nějakou zimní bundu. Na podzim ti řeknou až jí budeš schánět, že sis jí měla koupit na jaře
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:00
- Nahlásit
Fifi
tak super, že všecko dobře dopadlo a ať se rychle hojí, tak dobře že jí probrali celou hubu, teď bude mít pokoj, asi jí to muselo i bolet chudinku jestli měla nějakej uhnilej zub
grimmh
no já mám zimní bundu, ale do opravdický zimy, teda hodně teplou, v tom počasí co je teď bych se odpoledne v tom upekla, to jsem měla ještě jednu takovou tenčí a to jsem se koukala, nikde nic nemají, už mají hodně jarní bundy kdybyste někdo sháněl, což se ani nedivím, však je to rok dva, co na mě koukali jak na blázna, když jsem sháněla zimní bundu v prosinci a to už je prej po zimní oblíkací sezóně
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:01
- Nahlásit
Fifi
koukam na ty dlouhy koreny
no jo, když musí ten zub asi udržet při strašné síle, oproti člověku...musí to být mohutný.
ja je zacnu drzet buldozerovi na pristi tyden
kují. už teď mám trochu bobky.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:10
- Nahlásit
Vero
Buldozerek bude v pořádku - musí, vždyť mu tady všichni držímë pěsti. Tak se neboj.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:10
- Nahlásit
Dobrou noc všem. Jdu se čachtat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:11
- Nahlásit
Maya
asi jí to muselo i bolet chudinku jestli měla nějakej uhnilej zub
Prave, ze vubec! Chroustala kosti, zadnej problem nebyl - az kdyz si stipla tu velkou. Vetka si ty maly shnily taky pri prvni konzultaci nevsimla, to az kdyz ji hubu radne otevreli. Perdele maji ty brcka hodne uzky, tezko jim tam dohlidnes, to neni jak rotvik, kterej se usmeje a vidis mu az do krku. Jinak pry ma Ag zubiska na svuj vek lukcusni.
Vero
už teď mám trochu bobky.
Hlavne, at je ma buldozer! Kdy presne jdete?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:40
- Nahlásit
Fifi
no huuuuf! tak ať je jí už jenom dobře prdelce malý bezzubý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:46
- Nahlásit
birma
prdelce malý bezzubý
To podoor, babka ma este 40 zubu nahoru zahnutejch!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 22:48
- Nahlásit
Fifi
babka ma este 40 zubu nahoru zahnutejch!
si je přepočítám, až se uvidíme, jestli nekecáš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 00:47
- Nahlásit
birma
si je přepočítám, až se uvidíme, jestli nekecáš
Klido pido.
A hlaseni pacientky na dobrou noc, kdyz uz ze mne odpadly stresy a nejde spat. Ag se napojila, chtela vyvaru redenyho s vodou vylemtat na litry, smolik, byla jsem zla a davkuju ji to. Byla se projit venku, zrejme mela klasicky halusky po narkoze. Zaplula do perinek na gauc a chrni, bude separe od cubek jeste zitra minimalne, spis i o vikendu.
Velmi zajimava byla reakce Kremyla na Agatu hned po prijezdu z veteriny, kdy Ag nefungala, byla narkozni silne jeste. Samozrejme jsem ty dve mury k ni nepustila naprimo, jen oblblinka stala v kuchyni, nez jsem se sla zout a ty dve pres mriz v chodbe.
Zaujalo me, jak tenhle stres cuby zvladnuly - Bajitko maminku i pres mriz ve dverich velmi vitalo a cele se chvelo, aby ji mohlo opecovat.
Kremyl labilni nejdriv vrtel vrtuli a cekal asi odezvu od Ag, ktera je v beznym smeckovym zivote velmi komunikativni. Kdyz se nic nedelo - uplne vidim, jak se ji v jejim jednom rtw neuronu honily scenare "jak to, ze na me nevrti ocasem, jak too, ze mi necuchne na cumec, jak toooooo ze jen stoji?!" - postupne tuhla a zacla se jezit - a vystartovala po ni pres mriz. Ale taaaaak hnusne, ze me to samotnou prekvapilo. Labilka byla vic vystresla, nez vudkyne pluku po operaci.
Takze rada, pro vsechny kolemjdouci (clenkam fory jsou tato pravidla dozajista znama ), nikdy nenechavejte psa, byt po drobnejsi narkoze, hned oblejzat ostatnima clenama smecky, dejte jim den, dva (dle zavaznosti zakroku) o samote. Ne jen aby meli oni klid, ale aby se i ostatni psiska srovnali (s pacientem, s vasim psychickym rozlozenim) a nebyli jste prekvapeni nemile jejich reakci.
A pujdeme zkusit usnout, nemela jsem si dat sklinku ty coca-coly odpoledne, neusnu asi. Tak sorry za roman, aspon budete mit rano co cist.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 06:55
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fifi
To se dobře čte, že je Agátka při chuti a dává se do pohody. Kremyl byl asi vyděšenej co se děje, proto ta nepřiměřená reakce. Je dobře, že je ještě nějakou chvíli budeš držet oddělené.
Dnes hned po 6 hod už krásně zpívali ptáci, to se panečku hned líp pochodovalo do arbajtu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 08:15
- Nahlásit
Fifi
nikdy nenechavejte psa, byt po drobnejsi narkoze, hned oblejzat ostatnima clenama smecky
no jo, si myslím, že to je tím divným chováním psa po narkoze co ti psi vyhodnotěj jako hrozbu, já s tím problémy neměla ve smečce, ale si pamatuju, jak mi kdysi dávno vystartoval Kim po strejdovi s alhajmrem, kterej už se fakt tak neoordinovaně pohyboval a mluvil, přitom třeba na ulici lidi o holi nebo o berlích mu vůbec nevadí a na výstavě se nadšeně kámošil s mentálně postiženým chlapečkem, naštěstí tenkrát se strejdou už jsem si všimla chvilku předtím jak ho podezřívavě pozoruje, takže se nic nestalo, ale taky mě to tenkrát dost šoklo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 08:33
- Nahlásit
Maya
aha chapu jak si to myslela s tou zasuvkou uz.
kachna_
tak snad to nebude hemofil drzim palce
Fifi
to musis schovat pod polstar pro vilu zubenku tak supr, ze ag to zvladla a ze kdyz uz byla v narkoze, ze ji vzali i ten druhej spatnej, aspon nezacne delat potize. Sikovna holka
tak to je drsna reakce teda, to bych necekala, asi by me osobne aninenapadlo po narkoze oddelit, kdyby na to doslo, ale kdyz si vemu, tak my nikdy s nasima psama nikdy nic pod narkozou nemeli, nemam s tim teda zadnou zkusenost...
birma
no ja to kontrolovala proti mapam na seznamu taky a na prvnich 26km to je 15km silnice (nemyslim jen silnici s provozem, ale asfaltovej tereni v lese) a na celkovych prvnich 61km (tzn dejmeztomu dal se nedostanu, tak to dal nepocitam) je 43 km asfaltovych cest. To je fakt hodne
grimmh
ja u nas teda zadny rano neslysela, ale zas byla hodne mlha.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 09:18
- Nahlásit
Dnes budu večer hlídací babička pro to štěndu fr.buldočka u sousedů. Ještě nebyl nikdy sám a oni jdou na ples. Už se těším jak ho pošmajchluju a pak budu chodit poslouchat za dveře jestli moc nepláče.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 09:25
- Nahlásit
grimmh
tak to je záslužná činnost, šmajchlovat štěnátko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 09:51
- Nahlásit
grimmh
to si ho nemůžeš vzít domů? ale zase samotě se musí učit, že jo
buldočci jsou super
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:02
- Nahlásit
Já si ho domů nechci brát. Musela bych zavřít fretku Elišku, bo by ho pravděpodobně chtěla zakousnout .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:13
- Nahlásit
objednavala sem bonprix na muze, pac to na poste vyzvedava on (maji levny podprdy a nasla sem tam s oddelavacima raminkama - sice bez nich moc nedrzi, ale jako nouzovka na obrad to pude) a on mi prisel katalog, tak jsem napsala muzovym jmenem, at uz je neposilaji a oni mi napsali Vazena pani Zbynek ***
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:19
- Nahlásit
Čajíčku, to je klasika, taky už se mi něco podobného stalo
No a meilem mi chodí nabídky na viagru
|