| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 18:13 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ahoj , holky, perete některá ve slizu?
Došly mě prací gely, tak jsem šla objednávat a místo gelů jsem si objednala marseillský mejdla, sodu a svou oblíbenou Žabku a rozhodla jsem se, že si prací sliz vyrobím . Navíc vůni marseillskýho mejdla mám moc ráda a tady ho mají za dobrou cenu...
http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/0/3/5/29 835-Madel-Winni-s-Sapone-Marsiglia-ekologicke-tuhe -mydlo-250-g
http://www.latkovepleny.cz/recept-na-mydlovy-sliz
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:02
- Nahlásit
já jsem v chatě prala kdysi ve slizu... na vyvářku super, na prádlo, které se pere v nižších teplotách, tak to moc nefungovalo. Ale je fakt, že já tam mám pouze ruční pračku a nebo valchu Takže výsledek u jiné nevím....
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
brut
já právě před ručním praním jěště namáčím prádlo v Žabce, ta je skvělá... Hned vidíš, jak třeba z koberců stéká špína.
Tady píšou, že by se nemělo překročit množství sody, aby nedošlo k sešednutí prádla...
http://www.ekozivot.cz/ekodomacnost/navod-na-vyrob u-mydloveho-slizu/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:38
- Nahlásit
rozhodla jsem se, že si prací sliz vyrobím
na bílý to taky moc nefungovalo.
Tady píšou, že by se nemělo překročit množství sody, aby nedošlo k sešednutí prádla...
to mohl být můj problém
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:40
- Nahlásit
kachna_
to mohl být můj problém
jo, můj taky , když jsem namočila bílý trika a přhrcla tam dvojitou trojitou dávku... akorát jsem netušila, čím to, že zešedly...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:01
- Nahlásit
právě před ručním praním jěště namáčím prádlo v Žabce, ta je skvělá...
já máčela prádlo ve vločkách, ale ty teď nedělají a navíc mám problém s mácháním prádla... ona ta Vltava u nás je dost studená a nedá se v ní moc dlouho stát
to jsem nepřekročila, při vyšších teplotách bylo prádlo skvěle vyprané, ale při nižších prostě nic moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Copak děláte důry? krom toho že Fifijová s Matheou se flákaj na tábořišti a chlastaj pivíčko z Labíčko?
Já jsem si včéra koupila krásnou kabeličku brašničku černou rrramštajní s přezkama a kapsičkama , juché je moc vzhledná úplně moc se mi hodí. Nevejde se mi tam teda sešit s germánštinou, ale tak nic není dokonalý. Venku je děsný vjědro, děsný vjědro.
ad slizový praní: kdybyste někdo potřeboval sliz - může dodat hošíček, zas to kolem hárá (2 čuby), takže má furt u držky vopratě
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:45
- Nahlásit
Opět se omlouvám, že se vetřu... Prosím vás, máte někdo zkušenosti s nějakým opravdu dobrým preparátem na kulhání u psa? Mám pocit, že to psala Šárka, ale nemůžu to najít Asi to bylo MSM nebo něco, ale nejde mi to najít, nachází mi to jen příspěvky z r. 2006 a starší...Tak kdybyste někdo o něčem, co fakt zabírá, věděl, prosím, napište. Díky.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:51
- Nahlásit
rumštááájn
kdo zasejc zapnul to zku..ý vedro!!!!!!!
archie
zkus aspoň stručně písnout z jakého důvodu pes kulhá a kolik mu je...ono není kulhání jako kulhání...
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:09
- Nahlásit
Hyena
No je mu 11 let, a je to z klidu, když leží, a zvedne se, tak kulhá, jakože dost, a pak to "rozejde" a je to skoro neznatelný, a pak, když si lehne a chce si jít přelehnout, tak zase... Asi už má nožičky opotřebovaný , tak bych chtěla něco, ať ho to tolik nebolí.
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:19
- Nahlásit
Našla jsem tohle, myslíte, ža by to šlo? http://www.prochovatele.cz/canhydrox-gag-tbl/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:27
- Nahlásit
Hyena
kdo zasejc zapnul to zku..ý vedro!!!!!
to nevim, ale vod rána hledám neúspěšně vypinač
archie
čus, se neomlvouvej archibalde , já mám na radu právě Šárky Phytovet mobility pro koníky, přijde mi to, že dobrý.
http://hladovypes.com/cz-detail-534646-phytovet-mo bility-500g.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ronysek
pane no jo ano jsou to bylinky, jenže když ony ty bylinky fachají, mám odzkoušeno zrovinka čerstvě na sobě , tedy ne ře bych užírala Ešátorovi, myslím při jiném problému. Vím taky, že se to lidem osvědčuje nejen u psů, ale i u koní. Neříkám, že je to všelék. Pochopitelně bylinka zlomenou nohu nespraví , ale někdy jsou dost funkční.
teeda za ty prachy no nevím
no ono my kupujeme to koňskébalení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:40
- Nahlásit
archie
jsem si všimla, že jsem hodila blbej odkaz. My kupujem tu:
http://www.phytovet.cz/cz.html
a to tedy to koňský balení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:49
- Nahlásit
ronysek
kdo chce čemu věřit
věř a víra tvá tě uzraví aneb půlku práce udělá naše vlastní mysl. Jsou věci, který bylinky nevyřeší, jsou věci, kde bylinky můžou hodně pomoci i při klasické léčbě a jsou prostě věci s kterýma si bylinky poradí. To tak je. no.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:52
- Nahlásit
Archie - mamina maji dobrou zkusenost s tim GAG u bernacky,co byla po operaci a je taky "opotrebovana".neni to nejlevnejsi
|
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:53 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
archie
Ahoj , mě se osvědčila tahle kombinace:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_12646_0.html#4
Od Phytovetu beru hlavně detoxikační byliny.
PetraK
Mobility hodně dává myslím Fifina, já jen nárazově před několika lety, když Hipík vážnější problémy neměl...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:56
- Nahlásit
ronysek
To jistě, akorát taky dnes už jsou i jiné možnosti, řekl bych v hodně případech s diametrálně odlišnou reálnou účinností.
no proč ne, každej jak chce, mně klasická léčba nenabídla nic, co by mi bylo ku prospěchu, proto jsem sáhla jinam.
A hlavně taky, Ešusovi těžko pomůže víra v paniččino býlí
moje víra těžko, ale bejlí možná jo, když nekulhá tetkon , ale taky to mohlo bejt moje zaříkávání zlejch duchůch co mu vypomohlo, nebo že třeba Brtnik vyluxoval , čert ví (páč nespí a to vim já nejlíp )
Janiii
Čau rejpalová, už to našel?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:57
- Nahlásit
Mobility hodně dává myslím Fifina,
áájo!! Mám v tom burdel.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:44
- Nahlásit
Zdravím vespolek
jsem zpět z rehabky a stejně uvařená jak včera, ač jsem tam byla o hodinu dřív...¨
Naštěstí harantííí poctivě uklízejí, takže můžu mít pařátek v klidu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:53
- Nahlásit
brut
fuj, dovedu si představit, že seš na scípnutí.
Hale brůtí - hodlám dělat sekanou a přidat do ní pohanku - místo strouhanky ááále tetkon nevim esli tam mám dát krupici nebo radši tu instantní kaši? co bys tam hópla ty?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 14:20
- Nahlásit
archie
hmm, čili spíš odlevit od bolesti a dopřát co pnejlepší kvalitu života....
To bych klidně dala i to MSM- tady ho objednáš za celkem slušný ceny- lepší je to sypaný....
http://www.santony.cz/shop/zbozi/52/MSM_-_SU-PER_M SM_99,9___ULTRA_PURE____0,453_kg/
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 14:21
- Nahlásit
PetraK
místo strouhanky ááále tetkon nevim esli tam mám dát krupici nebo radši tu instantní kaši?
nejsem Brut, ale její skorodruhé já...dej tam krupici, kaše se ti ve vlhku " rozpustí" a nezahustí ti to. Jestli sis kašu už dělala, tak víš, co myslím...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 14:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
dej tam krupici,
tak jsem si to myslela dobře. Já ještě kaši nedělala, takže nevím, jak se to chová, jen psali, že je na zahušťování, tak mě to tak napadlo. Jdu tedy do krupice. Jsem na to zvědavo.
edit - A DĚKUJUU
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:47
- Nahlásit
PetraK
mé druhé já odpovědělo za mně a naprosto super.... kaši nééé
Hyena
její skorodruhé já...
krásně jsi se popsala a ještě líp Ešusce odpověděla :-D
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:45
- Nahlásit
Čau rejpalová, už to našel?
a to víš že našel, řehtal se tu a chtěl odpovědět, jen zatim nenašel nic dostatečně odpovídajícního - ale myslim, že se máš na co těšit, až to najde
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 20:45 - Změnil/a: archie
- Nahlásit
Janiii
Hyena
Díííky , díííky a ještě jednou díííky
také samozřejmě majitelce velkofóra velké díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 22:12
- Nahlásit
archie
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5536_1912.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 20:21
- Nahlásit
Tak si tu zase budu chvilku psát sama se sebou
Mám pekárnu . V tescu bylla s 50% slevou za 600, tak jsem fakt neodolala. Už se peče chleba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 20:43
- Nahlásit
kachna_
V tescu bylla s 50% slevou za 600, tak jsem fakt neodolala
hustýýýýý!!!! gratulejšn!!!! to se vyplatí !
jen nevim jestli za ty ušetřený sis neměla pořádit ještě novou pilu
Já sem si zas pořídila asik angínu a úpá zadarmo a to se vyplatí bobe !
Jinak nevim jak u vás ale u nás je vleký bada bada bum
|