Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:40
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
moc mě to mrzí...
pro Hipíka

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:41
- Nahlásit

Fifi
uz je z toho ker pulmetrovej, nevim, co to je
weigelia

http://www.zahrada-cs.com/a/cz/6783-weigela-zanice -vajg%C3%A9lie/

Člen
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:41
- Nahlásit

Fifi

To je vajgélie, ta roste kdekoli v čemkoli, bezva keř...

Člen
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:43
- Nahlásit

Ebony

Moc děkuju...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2012 23:02
- Nahlásit

Fajka
Vy ste chytry, ja to nezkoumala, ale tedy vajgelie je borka a dari si dobre, bodejt by ne, ma dobry podhoubi, nebo jak se tomu rika u kytek. Ted akorat dumam, ze kousek od ni ta zakrucenina nebude do budoucna delat dobrotu, dva vzrustove velky keriska. To je des, jak z pidizvejka vyroste kerinec, behem roku..

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Zdráftstvujtě ďévočky! už jest skorem víkend. Juché. Fčera jsem byla asi tak sto hodin u páně homeopata zas a heč, možná mám i borélku . ale neví se to jistě. Díky tomu, se Hošíkus prošel po Dejvicích, což byly dříve moje vody a prošel si místa, kde kraloval Murphík. Miluju dejvický ulice a Ešátorovi přišly také velmi zajímavé . Hlavně policista hlídající emerickou ambasádu . Výroční večeře se ale tim pádem nekonala, páč jsme přijeli velmi pozdě.

je to moc pěkný místečko. útulný. A tý čemeřici se tam dařit bude.
Koukám, že na to doporučovaný kolečko došlo

Skanzen! Celej skanzen!!!!!

a konec prasátkovýho komiksu si sem nedala

Fifi

tu vajgelii můžeš střihat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:19
- Nahlásit

brut

Myslím, že u nás by vydrželo tak půl hodinky a pak by bylo po něm

mno, však vono už todle prej taky nejn mezi živými, pitva provedena. problém byl pravděpodobně ve střevech, pravidla vrchní patoložka MUDr. Žofije Pitvavá

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:20
- Nahlásit

. taky mě ve zvlášť bolavý chvíli napadla změna nicku. Ale nic takovýho neudělám.

to jsem ráda. bylo by ti to časem líto a připadlo by ti to, jako žes ho vystrnadila ze života. Ale je pravda, že se teď bojím tě oslovovat tak jako vždycky, říkala jsem si, že s tím chvíli počkám

Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:31
- Nahlásit

PetraK
Fčera jsem byla asi tak sto hodin u páně homeopata zas a heč, možná mám i borélku . ale neví se to jistě.

...kurnik. A byla jsi na testech?

Koukám, že na to doporučovaný kolečko došlo

To byla výborná rada , mlejnskej kámen mi ten pán přivalil na Hipíkův hrob až včera a já tam původně chtěla provizorně natahat šutry z potoka, což by byla úplně zbytečná dřina.

Bylo to zvláštní, chvilku poté, co Hipík zemřel, začal vypadat mladší a fakt vypadal, jako by spal.
I když jsem ho uložila do hrobu, tak vypadal jako spící mladej pejsek. Dala jsem mu tam jeho červenou mističku s jídlem a nejoblíbenější hračku. Pak jsem ho přikryla bílým prostěradlem a zasypala.

Skanzen! Celej skanzen!!!!!

Ani se nedivím, že v tobě hrklo, to by byla o dost větší prekérka, než kdyby zálibně okem spočinul na zadku nějaký šestnáctky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:39
- Nahlásit

A byla jsi na testech?

jo byla a ty mě uklidnily, protože já sama jsem nad touhle možností hodně, ale fakt hodně dávno už uvažovala, jen jsem si to prostě nikdá nenechala dělat, protože nemám ráda lítání po doktorech, ale teď jsem to vzala z jedný vody rovnou. Testy vyšly čistý, leč on říkal, že pokud by to bylo už dávno,kdy jsem si jí přídila (což by fakt teda mohlo i být) nemusí se protilátky už ukázat. Leč nemám se děsit, homeo by mělo pořešit. Tak až se vrátíme z dofči mám vzít jednu bobuli a podle reakce uvidíme.

původně chtěla provizorně natahat šutry z potoka, což by byla úplně zbytečná dřina

ano prosím, představila jsem si totiž, jak už, dost vyčerpaná a vyřízená, padneš někde neščastná na hubu. tohle bylo nejen snažší, ale i rychlejší

začal vypadat mladší a fakt vypadal, jako by spal

u nás to tak nebylo. Murphy byl najednou hrozně moc jinej.

Ani se nedivím, že v tobě hrklo, to by byla o dost větší prekérka, než kdyby zálibně okem spočinul na zadku nějaký šestnáctky.

si piš zastavily se ve mě pendlofky a říkala jsem si, tohle jí musím, musím hned říct, páč to jí dostane . Na zálibný oko jsem zvyklá (si z něj vždycky dělám srandu, páč si tipuju co ho zaujme a co ne a von se dycky čílí, že z něj mám pokusnýho králika ), na skanzen bych si asi nezvykla

Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:24
- Nahlásit

PetraK
jo byla a ty mě uklidnily, protože já sama jsem nad touhle možností hodně, ale fakt hodně dávno už uvažovala, jen jsem si to prostě nikdá nenechala dělat, protože nemám ráda lítání po doktorech, ale teď jsem to vzala z jedný vody rovnou. Testy vyšly čistý, leč on říkal, že pokud by to bylo už dávno,kdy jsem si jí přídila (což by fakt teda mohlo i být) nemusí se protilátky už ukázat. Leč nemám se děsit, homeo by mělo pořešit. Tak až se vrátíme z dofči mám vzít jednu bobuli a podle reakce uvidíme.

Tak to je dobrý...

Murphy byl najednou hrozně moc jinej.

Hipík právě ne, jen vypadal najednou mladší, nesespičatěl mu obličej a tak... Uložila jsem ho před pohřbením do nejchladnější místnosti, furt jsem tam chodila a kontrolovala, jestli opravdu nedejchá...

Ale je pravda, že se teď bojím tě oslovovat tak jako vždycky, říkala jsem si, že s tím chvíli počkám

jj... pár dní...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:33
- Nahlásit

Tak to je dobrý..

taky myslím. Nu uvidíme. Ono prvně kdy mě to napadlo, to už je před pár lety právě, jenže já ty doktory prostě nerada no.

furt jsem tam chodila a kontrolovala, jestli opravdu nedejchá

to jsem dělala taky. a měla jsem strašnej, strašnej strach ho do tý jámy co Brtnik vykopal dát a opustit ho. chjo, sem strašná, ani po těch moc letech to nevydejchávám.

Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:40
- Nahlásit

PetraK
měla jsem strašnej, strašnej strach ho do tý jámy co Brtnik vykopal dát a opustit ho

já taky... bylo to dost děsný, jak vypadal jako spící... i kdybych zvládla vykopat jámu dřív, nebyla bych ho asi schopna zasypat, dokud nevychladl... Stejně jsem ho musela přikrýt čistým prostěradlem, nesnesla bych pohled, jak na něj padá hlína... éééch a jdu na zahradu plejt a tak, zatím papa

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:42
- Nahlásit

Stejně jsem ho musela přikrýt čistým prostěradlem, nesnesla bych pohled, jak na něj padá hlína..

ano

éééch a jdu na zahradu plejt a

sem četla blejt ,pak sem se podivalo ešče jednou
páčko

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Achjo..chč*je a chčije... léto na prd

Stejně jsem ho musela přikrýt čistým prostěradlem, nesnesla bych pohled, jak na něj padá hlína
zajímavý, tenhle pocit sem měla úplně stejnej , tak sem ho zabalila do svojí nejoblíbenější flaušový deky...

PetraK
strašnej strach ho do tý jámy co Brtnik vykopal dát a opustit ho. chjo, sem strašná
já taky

Fifi
Vy ste chytry, j
já ani néé, jen tudle prostě znám bo jímám taky..ale až ted sem se dočetal že by se po odkvětu měla ostříhat... že se tím podpoří růst..a já proč ta moje tak stagnuje... no tak mám další keř v deníčku na opižlání
ještě mě chybí jedna strana živýho plotu, jenže to se nedá jak furt prší.. než to uschne, než si nanosím co k tomu potřebuju, než natáhnu elektriku tak prší znova atak furt dokola

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:42
- Nahlásit

Fajka

Achjo..chč*je a chčije

tu zatím dobré, uvidíme, jak dlouho to vydrží.

taky

nesnášim to nesnášim, nemělo by to být.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:53
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Synek se na odvolání dostal na záchranáře, takže od září studuje vyšší Mám velikou radost

Asi sem přišla na to, odkud mám rýmičku..... ženská ve vlaku sedící vedle mně kejchala bez zakrytí tlamy, takže bacily rozprskala po celým okolí. No a já jak seděla vedle ní, tak jsem to chytla s plnou parádou

Jsem chtěla jít do knihovny, ale nakonec to odkládám na příští tejden... raději se nikam nepohrnu, abych nepromokla. Dáme raději cvičení s plesnifcema. Brut se už dlouho nic nenaučil a tak uvidíme, jestli bude mít chuť na nějakou novinku nebo raději na povely. A Al se bude učit úplně nejraději, protože za to dostane mňamku

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:57
- Nahlásit

Jsem dočetla vaše drásání ... taky jsem Denynku zabalila do deky, protože bych jí nemohla jen tak dát do země a nechat na ní padat hlínu. Mi to přišlo hnusný, kdybych jí nezabalila...
Ona má nad sebou smrčky, duby a spoustu lesních kytiček

Tady to vypadá na další déšť, do toho dost hnusně fouká a ječej mi tu cikáňata pod oknem.... ale kopou si o kus dál, tak snad to bude tentokrát ok.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:18
- Nahlásit

brut

Synek se na odvolání dostal na záchranáře, takže od září studuje vyšší

TY VOLEEEE!! GRATULEJŠN OBŘÍ A MEGA

tak jsem to chytla s plnou parádou

Ááách jo. Hele zkus si i tak koupit echinaceový kapičky.

raději se nikam nepohrnu,

dobře děláš, teplíčko a čajíček a klid.
.
Dáme raději cvičení s plesnifcema.

aha

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:33
- Nahlásit

PetraK
TY VOLEEEE!! GRATULEJŠN OBŘÍ A MEGA
díííky, se mi ulevilo a mám konečně klííídek .... oba harantííí budou dál študýrovat a to je pro mně nejdůležitější

Ááách jo. Hele zkus si i tak koupit echinaceový kapičky.
jj, já je ráda zatím to řeším multuvitamínem, zázvorovým čajíkem atd.

dobře děláš, teplíčko a čajíček a klid.
.

přesně tak .... taky mi míň bolí ruka - rameno

aha
čemu se hihňáš

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:05
- Nahlásit

brut

oba harantííí budou dál študýrovat a to je pro mně nejdůležitější

budeš mít zdělaný děti

přesně tak

no tam alse není nic o cviční s čoklema

čemu se hihňáš

tobě

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:09
- Nahlásit

PetraK
budeš mít zdělaný děti
zdělaný budou do těsta na koláč

no tam alse není nic o cviční s čoklema
mnoooooo, to tam opravdu není

tobě
bléééééé, uličnice

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:21
- Nahlásit

brut
zdělaný budou do těsta na koláč

z celozrnný mouky?

to tam opravdu není

no tak se tím řid, nebo ti nakopu řiť a pošlu na tebe strýce bubáka

uličnice
nemůžu si pomoci no

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:01
- Nahlásit

Rumštáááájn
brut
gratuluju k šikovným dětičkám velmi velice moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:34
- Nahlásit

Rrrumstaajn.
brut
Taky prevelice gratuluji mladymu, je to sikula!!
Fajka
ale až ted sem se dočetal že by se po odkvětu měla ostříhat...
Aha aha, tak provedu.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:41
- Nahlásit

PetraK
z celozrnný mouky?
mnooo, možná přidám trochu pohanky

no tak se tím řid, nebo ti nakopu řiť a pošlu na tebe strýce bubáka
blééééééé, bubáky já ráda

nemůžu si pomoci no
tsss, já si nebudu moci pomoci v neděli a uvidíme, kdo z koho

kachna_
gratuluju k šikovným dětičkám velmi velice moc
děkuji moc

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:44
- Nahlásit

Fifi
Taky prevelice gratuluji mladymu, je to sikula!!
vyřídím Jsem ráda, poslední školní balvan mi spadl z osrdí a můžu se už věnovat příjemným věcičkám ... třá učení Al rozeznávat fusekle od triček nebo výrobě zajímavých drobnůstek ( ale to až budu mít ruku úplně ok)

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 16:02
- Nahlásit

žencký - kdo jste cukeťáci?

http://dolcevita.blog.cz/0611/rezabek

líbí se mi to.

brut

pohanky

aneb pohané v pohankové mouce

bubáky já ráda

ano? Opravdu??

já si nebudu moci pomoci v neděli a uvidíme, kdo z koho

se bojim

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 16:13
- Nahlásit

Ahojda Šárko,byla jsem teď 14 dní mimo a dozvěděla jsem se to o Hipíkovi až dneska.......je mi to moc líto a ty se drž.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 16:21
- Nahlásit

PetraK
žencký - kdo jste cukeťáci?
no Lucinka rozhodně né!!! Tuhle jsem jí udělala pečenou cuketu a i když tvrdila, že má cukety ráda, nesnědla ani jednu
Zkusim to taky, jen to asi budu vydávat za bramboru

<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání