| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:55
- Nahlásit
Fajka
no jako na mě už jeto celkem silná káva
Ale to je to, co sem psala Esusce, nenechat se nasirat timhle skrobem smichanym s vodou. Jen tise zirat, co je mezi lidma za tvory, jako uz mnohokrat - a najit si na nem to nejlepsi - ze treba toho svyho pejska ma fakt rad.
Podobny tvory proste argumentama rozumnyma o cemkoliv nepresvedis, jsou to mimozemstani, presvedceni o svy pravde a svym pohledu na zivot, spolecnost. Cili to ber jako sondu do Skoroduchodcove duse, ja myslim, ze nektery strany by v ramci sociologickyho pruzkumu z nej mely radost, by hned vedely, nac se pred volbama zamerit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 00:03
- Nahlásit
Fifi
Podobny tvory proste argumentama rozumnyma o cemkoliv nepresvedis, jsou to mimozemstani, presvedceni o svy pravde a svym pohledu na zivot, spolecnost. Cili to ber jako sondu do Skoroduchodcove duse, ja myslim, ze nektery strany by v ramci sociologickyho pruzkumu z nej mely radost, by hned vedely, nac se pred volbama zamerit
no asi jo no exot že by jeden pohledal....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 07:40
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Za chvíli odcházím a budu až okolo poledního... jdu na rehabku s pařátkem. Pak se tu objevím....
Fajka
ber to jak test osobnosti, ve kterém zmíněná osoba totálně propadla a pár dalších též... jiní překvapili a to příjemně, další pochopili, že nejvíc ho dostanou nadsázkou a už několik stran si z něj dělají pééérdel, což je asi to jediné, co s takovým exotem lze dělat Navíc je tak zaslepený, že není schopen od sebe rozlišit realitu od nadsázky, takže se pak musí ohánět vulgarismama, aby si nepřipadal jako úplnej blb a neuvědomuje si, že si tím vlastně podřízl větev a nejen že jako blb vypadá, ale evidentně i je :-D
Ber to z druhý stránky, chyběl tu Psíček, Argošek, Pan Tau, tak tu máme jiného exota
Hipík a Tonička a Rozinka
doufám, že je Hipíkovi o hodně líp a noc jste ustáli ve spokojeném chumlu a hlavně chrupkáním
No a já jdu, abych stíhala....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 08:32
- Nahlásit
Rumštááájnnn
Jo dámy.... vyvracet duševně chorému člověku jeho bludy je zbytečné, bo bludy jsou symptom logickým rozumeme nevyvratitelný
Jejda....mě trochu zamrazilo,když jsem o stránku dřív četla o Hipíkovi...ale snad to bylo jen tou změnou počasí. Držíme mu palce a přejem ještě nějakou šťastnou dobu na tomhle " hnusném světě"
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 08:33
- Nahlásit
brut
chyběl tu Psíček, Argošek
No nevím, oba zmínění pánové měli poněkud lepší úroveň, o intelektu nemluvě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:03
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Tenhle týden mám ředitelskou, juchéé, bude mjůzik a pohodička. Sice budu lítat jak hadr na holi, ale to je podružný. Lidi politujte mě, choroba se mi zasejc zhoršila vypadám jak můchomůrkáááá tečkovaná
Hipíku prosím, budu ti volat, ale kdybych se k tomu nedostala hned, PODEJ PROSÍM HIPÍ HLÁŠENÍ, jo? díkuju. a hudlana mu posílám.
brut
trochu
trochu?? TRO-CHU??? dost slušná nadsázka ty vole to není trochu, to je na max .
bude doručena zítra
supr, huž se těším
Fifi
To nelze vnimat jinak, prece, jen ze jako se proste dostal skrob do rytmu vic.. Asi je nervni pred pondelkem, nedivim se.
: ty vole ty se vod tý police už nedostaneš
předpokládám, že zase něco excelentního stvořil náš pan Slíza, že? půjdu se číhnout
Hyena
brut
chyběl tu Psíček, Argošek
No nevím, oba zmínění pánové měli poněkud lepší úroveň, o intelektu nemluvě
souhlas, oba byli inteligentní, kdežto tohle je bezduchej jetel nepříjemnej
|
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:47 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Hipíku prosím, budu ti volat, ale kdybych se k tomu nedostala hned, PODEJ PROSÍM HIPÍ HLÁŠENÍ, jo? díkuju. a hudlana mu posílám.
Ahoj Píp, mě se jěště nahrnula nějaká práce, tak jsem jela dneska nocovku.
Okolo 6.00 jsem chtěla psát Fifině a tobě sms: "Hipik se poradne vycural a hromadu vykadil".
Pak jsem si říkala, že je to možná v takovou hodinu víc informací, než nutně potřebujete vědět. Nicméně mě se trochu ulevilo. Jinak je Hipík přešlej, uvidíme. Okolo 17.00 se ozvu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:51
- Nahlásit
"Hipik se poradne vycural a hromadu vykadil".
juché.
že je to možná v takovou hodinu víc informací, než nutně potřebujete vědě
no pravda, v tu dobu jsem vstávala , takže to mozek ešče spal a možná by mi kapek trvalo, než by mi to došlo z hlavy do paty a zpátky, ale mohla jsi klíďo píďo.
Tak že mu vzkazuju uličníkovi, ať se hezky drží a neděsí nás.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:02
- Nahlásit
Hipik se poradne vycural a hromadu vykadil
To je dobře...oni nás občas dovedou vystaršit...tak teď ještě aby se mu zvedla i nálada a energie
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:06
- Nahlásit
Hyena
tak teď ještě aby se mu zvedla i nálada a energie
bazalka??? Však Tonička po ní dodneška juchá po nocích v zahradě.
|
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:56
- Nahlásit
Hyena
PetraK
... uf, je mi ouzko... ozvu se k večeru, díky
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:00
- Nahlásit
Držím palce starouškovi
Kachnáá
nevím kam to vrazit,tak to vrážím tobě http://utulekpsivendoli.webnode.cz/products/tom-26 /
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:09
- Nahlásit
tak von je jindra nejen magor, ale navíc ještě ujetej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:42
- Nahlásit
Eire
nevím kam to vrazit
Díky, přidáno
Myslíme na Hipíka a držíme palce
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:49
- Nahlásit
Jejda, ozvi se...písnu ti mailem telefon,klidně můžeš i zavolat. držím palce.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:51
- Nahlásit
Rumštáááájn vespolek
Dala jsem ven prádlo, aby rychleji schlo. S tím, že začne-li pršet, hodim ho pod střechu. No začlo-li
tááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá khle velký kapky mi z téměř suchých plenek udělaly rázem úplně mokrý (nepoužívám jednorázovky, to aby si někdo, že PetroK!!! nepředstavoval jak peru pemprsky)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 14:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
aby rychleji schlo.
: noo esli je u vás tak jako u nás
No začlo-li
aha takže je no máš aspoň teda nakropený suchý vybělený prádlo, ne? (pardon, vím, škodolibost je hřích a já za to po smrti budu pykat - přijde právo útrpný, budu pykat ve společnosti mesyjé jindřicha)
to aby si někdo, že PetroK!!!
co zas já jako?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 15:40
- Nahlásit
PetraK
co zas já jako?
no kdo jiný, kdo jiný?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 15:47
- Nahlásit
kachna_
no kdo jiný, kdo jiný?
hm, jako bys tady neměla na výběr. co třeba taková Fifinka, no?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 16:01
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
PetraK
neměla na výběr. co třeba taková Fifinka, no
čí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 16:09
- Nahlásit
Fajka
Fujtajbl ve spolek!
C-O TO JE?
čí?
di k poličce,už je tam Fifinka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 16:26
- Nahlásit
PetraK
Fujtajbl ve spolek!
C-O TO JE
no sorry ale ve společnosti jindrů a pdobnejch exotů se mě nechce plejtvat ramštajnem
di k poličce,už je tam Fifinka
opakuju dotaz ...čí???
tady se čék nic nedozví..tak zas du...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 17:05
- Nahlásit
Rruuumstaajn!
"Hipik se poradne vycural a hromadu vykadil".
Pak jsem si říkala, že je to možná v takovou hodinu víc informací, než nutně potřebujete vědět.
Ale tak tos klidne sms mohla.
A myslim na vas, dej pak vedit! Drzim palce!
kachna_
nepředstavoval jak peru pemprsky
Ale to je silena predstava!
PetraK
Lidi politujte mě, choroba se mi zasejc zhoršila vypadám jak můchomůrkáááá tečkovaná
Lity lity polity! Ja zase malem z auta nedobehla na dabljusi, bylo to tip top.
|
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 17:30
- Nahlásit
Ahoj holky, Hipík dneska okolo 16.30 umřel. Od rána se jeho stav zhoršoval, byl naprosto apatickej, ležel nehnutě, oči zapadlé, občas se zatřásl, nic nechtěl, jíst, pít, nic... Vůbec nereagoval ani když přišel veterinář.
Celou dobu, když mu dával veterinář obě injekce jsem mu držela hlavu a broukala ódy na nejbáječnějšího pejska ze všech dob, ze všech světů a ze všech vesmírů. Odešel naprosto klidně.
Teď ho půjdu pohřbít.
Strašně moc to bolí...
Až to půjde, ozvu se. Zatím pa, a děkuju za podporu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 17:33
- Nahlásit
Neeeee.
Drz se, bulim tu s tebou. Vecer mu zapalim svicky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 18:31
- Nahlásit
Hipík dneska okolo 16.30 umřel.
Šárko, je mi to tak moc líto, myslím na tebe moc , hrozně moc. a bulim.
ležel nehnutě, oči zapadlé, občas se zatřásl, .
dobřes rozhodla
Celou dobu, když mu dával veterinář obě injekce jsem mu držela hlavu a broukala ódy na nejbáječnějšího pejska ze všech dob, ze všech světů a ze všech vesmírů. Odešel naprosto klidně.
jsi moc statečná, moc, Foukám na dálku na bolavou duši. Tobě i buchétkám.
Měl moc hezkej a plnej život a odešel tak nejlíp, jak odejít mohl. Zachránilas ho tenkrát a teď zase.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 20:04
- Nahlásit
je mi to moc a moc líto. Vím, že teď žádná slova nepomůžou, ale dala jsi mu nádherný život,plný lásky, pochopení. Navíc jeho tělíčko odešlo, ale duše a to, čím Hipík obohatil tebe, stále zůstává s tebou. Nikdy nezmizí.... udělala jsi to nejlepší a nejtěžší rozhodnutí, které člověk na sebe bere. Držím ti palce, ať ta největší bolest co nejrychleji odezní a zůstane jen to krásné, milé a veselé, co jste spolu zažili.
Drž se!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 20:16
- Nahlásit
....Hipík a Tonička a Rozinka
Dopr..le.....to je mi moc líto......držte se všechny a hodně síly.....taky se přidám k zapálení svíčičky....dopřála si mu krásnej život a co nejlehčí smrt uprostřed jeho blízkých. Prostě jejich životy jsou proti našim moc krátké
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 20:21
- Nahlásit
Za Hipíka ... na cestu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 20:28
- Nahlásit
Šári, je mi to strašně moc líto, bulim s váma, soustrast velkou posílám, svíci za vás odpálím. Hipíčkovi na cestu za mostek vzpomínku veselou přibalím. Ať si tam radostně běhá se všema našima kámošema, co už nám tam odešli. Byli jste spolu a to je nejvíc, měli jste spolu krásný soužití, ať se bolest brzy zahojí a jen to hezké a veselé zůstane, Hipík si to zaslouží, aby se při vzpomínce na něj nebrečelo, jen smálo, nahlas a hurónsky. Hodně sil, děfče.
|