| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 21:47
- Nahlásit
brut
Paradaa, a kam??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 22:30
- Nahlásit
Fifi
do Prahy na Teologickou fakultu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 08:25
- Nahlásit
Rumštáááájn
brut
mladá je přijatá na vejšku
máš nejšikovnější děti
Krosnička musela ustoupit stanu, páč Michal slíbil synovci, že k nám může přijet se svojí přítelkyní na týden pod stan (aby ušetřil a nemusel do kempu). Martinovo "stanovat" znamená, že nemá spacák, karimatku ani stan a klasicky Michalovo "nebudu se starat" se někde zapomnělo a zařídil, že by mu u známé půjčil stan, samozřejmě by pro něj dojel a zase by ho vrátil. A to se co? Vyplatí. Tak jsme v tescu koupili za 1200 stan pro 4 osoby, páč to vyjde jen o 300 Kč dráž než dvakrát cesta ke známé a zpět, o časové úspoře nemluvim.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 09:13
- Nahlásit
Rumštááááájn
kachna_
Krosnička musela ustoupit stanu
A cotedy udělat následně ze stanu místo krosničky " indiánské sáně"..... indiáni měli tee-pee také "víceúčelová"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 09:20
- Nahlásit
Nazdar rumové, počkám, až zamluvíte tuhle stránku a pak si zas přijdu povídat ))))))
kachna_
Martinovo "stanovat" znamená, že nemá spacák, karimatku ani stan
takhle stanuju taky ))))) Ale stan mám.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 14:03
- Nahlásit
Zdar děvuchy...jen probíhám, zdravííím a zasejc letííím ...
brut
že mladá je přijatá na vejšku
gratulujeeeem!!!! a co Eeeeliška ? ta nic ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 15:41
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Byla jsem v Praze a jsem unavená. Ráno tu byla mlha, vlhko, teď je tu sluníčko a teplo.... fakt bláznivý počasí
Fajka
gratulujeeeem!!!!
vyřídím
Eeeeliška ? ta nic ?
Eeeeliška bude jezdit do Hradce , aby jí to nebylo líto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:01
- Nahlásit
Rumštááájn
Je to tu jakési mrtvé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštááájn,
sem dneska ku mé radosti zjistila že jsme nebyli v naší kategorii poslední jak sem si myslela a vzhledem k tomu kolik lidí trek vzdalo tak to byl docela úspěch. Když bych ještě debža nebloudila tak jsme se možná i umístili no ale co už , hlavně že jsme nezhynuli, přežili a došli a jelítko již zase lítá jak pometlo... až se nám (mu) podaří nabrat lepší kondičku, budou z nás dokonalý šlapky
kachna_
Je to tu jakési mrtvé
já su také mrkvolné, včera jsme makali od rána až do půl jedný v noci ... . Mrtvolná byla málem i ta kočka co mě včera v jedný firmě kde jsme dělali sežrala svačinu voběd a večeři dohromady jak je mám ráda tak sem myslela že jí zakroutim krkem
brut
Eeeeliška bude jezdit do Hradce , aby jí to nebylo líto
dobrý tak je to cajk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:33
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem byla na rehabce a asi půjdu chvíli spinkat. jsem nějaká hotová
Fajka
jsme nebyli v naší kategorii poslední jak sem si myslela
pašáááácíííí, jen ještě zajistit dobrý orientační smysl a budete nejlepčejší
se nám (mu) podaří nabrat lepší kondičku, budou z nás dokonalý šlapky
tak to už ste i bez kondičky
také mrkvolné, včera jsme makali od rána až do půl jedný v noci
no potěš koště
Mrtvolná byla málem i ta kočka co mě včera v jedný firmě kde jsme dělali sežrala svačinu voběd a večeři dohromady
měla hlááád, noooo
dobrý tak je to cajk
viď, jsem zvědavá, jestli se v průběhu roku nevymění
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 21:14
- Nahlásit
Rumštáááájn
přišela jsem, přečetla si poslední stránku nového vlákna a odcházím blít do kouta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:52
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
dneska by to chělo vodičkůůů
jak se máte milé důry?No? Copa ste dělaly? Já sem se dovolovala. Udělaly jsme si s mámou pár dní veget na chalupě a já sem nedělala skorem vůůůbec nic. Jen jsme si tak hopikali kladinu a překážky s Hošíkusem, Hošikus na mě při tom hrozně řval, hráli jsme kýblovanou přes celou louku a Hošikus se chodil bahnit do bahňáku. Dokonce tam dělal i kotóle. Skorem do mě vrazila v obilí srna, pěkně mi rostou rajčata a ....... nemáme už Kostičíka .
a já du, páč tady stejnak nikdo už poslední dobou nejni. Asi se zavře krám, co?
Hyena
odcházím blít do kouta
copa ti zvedlo kufr?
A díky za včera. Snads to všechno stihla?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:03
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek....
jak se máte milé důry?No? Copa ste dělaly?
taky dovolenkujem, ale doma .... takže se věnujem psékům, chodíme po horách a po večerech grilujem a žerem...
nemáme už Kostičíka
..co se stalo ????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:06
- Nahlásit
Rumštááájn
Tak jsme včera měli neplánovanej kultůrní zážitek. Přijelo k nám kočovné divadlo. Hráli Kubínovy pohádky a byli to herci od nějakých sedmi do cca 23 let. Byli skvělí, fakt skvělí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:06
- Nahlásit
PetraK
čůůs ztracenáá cééérko !
my makáme a věnujeme se chlupáčům a zahradě což mě vytěžuje na 1000%...
nemáme už Kostičíka
jak toooooooooooooooooo?????? uletěl a už se nevrátil?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:30
- Nahlásit
vlk
taky dovolenkujem, ale doma
jééé. to je fuck, kde se dovolujenkuje, hlavně že se dovolujenkuje a je volnooo
a
k tomu ještě takovejhle
akže se věnujem psékům, chodíme po horách a po večerech grilujem a žerem...
skvělej program
..co se stalo ????
já vůbec nevím. Bylo to jako jako vždycky, navíc teď už si i navyknul si sám sletět přes den do klece si nazobat, ať byl kde byl - i když byl třeba na louce, daleko od klece - takže mu došlo, že se nemusí celej den živit pupenama a listím, ale může si dát i svoje zobání a nemusí čekat až na večer. Když jsem viděla tohle, říkala jsem si, tak to už to má v hlavě definitivně srovnaný. Navíc se teď furt prdelkoval kolem nás, lítal na Ešusa, na nás, prostě stopro jako doma a pak najednou nic Hledali jsme ho hrozně moc, nechali celou noc svítit v altánu, s připravenou klecí. Nic. A pak přišly ty bouřky. No. Jediný čím se utěšuju je, že měl tři sezóny možnost si užívat svobodu - že byl - jako to prasátko, co bylo v tom žitě. Sice umřel, stejně jako ostatní prasátka, co je porazili, ale narozdíl od nich byl prostě v tom žitě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:32
- Nahlásit
Fajka
my makáme a věnujeme.
neříkalas, že v červenci bude volno?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:35
- Nahlásit
PetraK
neříkalas, že v červenci bude volno
no to jako vono by bylo kdyby jsme teprve nedodělávali zakázku z června
prostě stopro jako doma a pak najednou nic Hledali jsme ho hrozně moc, nechali celou noc svítit v altánu, s připravenou klecí. Nic. A pak přišly ty bouřky
nechali jste na apaluše tu klec? co když třeba přijedete a on tam bude...třeba se jen někde schoval jak se bál bouřky a do pátku se rozkouká a vrátí se na apaluchu... myslíš že by tam nemohla bejt žádná šance?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:40
- Nahlásit
Fajka
myslíš že by tam nemohla bejt žádná šance?
myslím že už ne. ty noční slejváky byly hrozný. Nicméně klec tam pochopitelně je, se zobáním, s vodou. Furt ho kurva vidim, jak sedí na tom zábradlí na zápraží , nafukuje se důležitě a vykládá , že Já sem Kostik, Kostik Séépijovej.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:43
- Nahlásit
PetraK
Sice umřel,
Esli jste nenašli mrtvolku, tak jak říká Fajka, třá je někde zalezlej a vrátí se...až se oklepe....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:43
- Nahlásit
PetraK
hmmm
ale třeba ještě je šance... třeba malej mudrlant překvapí!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:46
- Nahlásit
PetraK
Kostíka je mi líto, ale ještě to definitivně nevzdávej..uvidíš...
Jinak si včera zpomněla napsat, jak se mi podařilo i hyperaktivn ího Hošikuse dostat do stavu sytdlivého hošíka z nedělní školy,kterej si netroufá nic jen drobné něžnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:56
- Nahlásit
vlk
nenašli mrtvolku,
ne, to naštěstí ne.
zalezlej a vrátí se...až se oklepe..
ale třeba ještě je šance... třeba malej mudrlant překvapí!
jo, to bych si taky moc přála,
Hyena
do stavu sytdlivého hošíka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:56
- Nahlásit
PetraK
to mě mrzí, ale ať je to jak chce, myslím, že byl jednou z nejsvobodnějších andulek v Čechách a možná v celý střední Evropě a to je myslím fakt důležitý.
Jinak Cir už zjistil, že lepší je makat hlavou za pamlsky, než vůbec. Normálně za mnou dneska přišel, když jsem cvičila s holkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 10:09
- Nahlásit
kachna_
myslím, že byl jednou z nejsvobodnějších andulek v Čechách a možná v celý střední Evropě a to je myslím fakt důležitý.
. jo tojo, proto si říkám, že to za to stálo, když se někdy vynořej pochyby, jestli... pak si ale vzpomenu, jak si to užíval, jak byl spokojenej a řeknu si, ale jo! A ono bylo letos vidět, jak ho to doma v Prahé nebaví, furt byl nas**anej.
Cir už zjistil, že lepší je makat hlavou za pamlsky, než vůbec.
áááá panáčkovi došlo z hlavy do paty!!! no tak gratuluju , gratuluju milému Cirátovi (a že ho drbu na šošoli)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:16
- Nahlásit
PetraK
o tojo, proto si říkám, že to za to stálo,
Vsadím boty, že kdyby si měl on sám vybrat, tak ti řekne totéž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:32
- Nahlásit
Hyena
Vsadím boty, že kdyby si měl on sám vybrat, tak ti řekne totéž
přesně. no. jen to musím rozchodit. ten pocit, že jsem to byla já, kdo tomu dal zelenou. Věděla jsem, že to nejspíš jednou přijde, počítala s tím, přes to mu chtěla dopřát tu svobodu, aaale zaskočilo mě to.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:39
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Venku je zima ač svítí sluníčko Jsem si na venčení musela vzít mikinu a připadala jsem si navlečená jak koule. Ovšem jen do chvíle, než jsem vylezla ven a neofouklo mně ... pak jsem byla za mikču ráda
PetraK
já bych se přidala k holkám, je dobře, že jste mu tam nechali klec s vodičkou a baštu... Věřím, že Kostík se vynoří na apaluše a bude zase vyřvávat, kde jste jako byli a ať mu koukáte doplnit zásoby bašty.
Pokud ne, tak to opravdu byla nejsvobodnější andulka v Evropě a užíval si tak, jak žádný jiný ptáček.
vlk
dovolenkujem, ale doma .... takže se věnujem psékům, chodíme po horách a po večerech grilujem a žerem...
krásná dovolená
kachna_
Cir už zjistil, že lepší je makat hlavou za pamlsky, než vůbec. Normálně za mnou dneska přišel, když jsem cvičila s holkama
pašááááák.... je jako každý jiný chlapeček
Fajka
koukám, že stále jste v jednom kole, takže příjezd raději odložím na srpen... to třá budete mít trochu času na procházku, venčení jelita a ty se mnou na obchůzku obchůdků
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:42
- Nahlásit
PetraK
jen to musím rozchodit. ten pocit, že jsem to byla já, kdo tomu dal zelenou. Věděla jsem, že to nejspíš jednou přijde, počítala s tím, přes to mu chtěla dopřát tu svobodu, aaale zaskočilo mě to.
dovedu si představit, jak moc blbě se tohle "tráví" , ale vy jste mu dopřáli svobodu a on byl a myslím, že stále je nejšťastnější andulka, která kdy u někoho byla. A to je myslím to úplně nejdůležitější na tom všem...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:43
- Nahlásit
brut
Venku je zima ač svítí sluníčko
jo fučá studenej vítr.
Věřím
no já ne, sem tentokrát fakt realista, ale pokud se už nikdá neozvu, tak se fakt vrátil a mě fláklo .
jak se daříš?
|