| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:17
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
ale až do dneška se držel. ... A táhne mu na 18 let.
osumnáct?????????? věděla sem že je senior ale že je mu tolik sem netušila ! Tak to je pašák neuvěřitelnej! Klobouk dolů!
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:20
- Nahlásit
Fajka
Tak to je pašák neuvěřitelnej!
Ó, ano, úplně největší...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:23
- Nahlásit
Ono hlavne to curani, esli z nej muze odejit - uvidis vecir - esli ma ty srusty, treba mu mocak nejak vymacknout? A fiha, sem myslela, ze mu je "jen" 16. Ses kralovna starych pseku!
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:12 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Přes 16 let je Tonince, nevím přesně. Před 4 lety říkali, že jí je přes 12. No a Hipíkovi bylo letos v někdy v začátkem března 17...
Teď jsme zase byli venku. Tentokrát už jenom s předníma kšírama, zadní jsem nesla v ruce (neunesu ho, kdyby nemohl jít, aspoň ne daleko...). Hipík trochu ucinknul, ono už se to blbě pozná, jak ani nepřičápne... Poznala jsem to, že se zastavil a koukal do blba...
Ovšem svojí večeři snědl bez cirátů, a nejen to, v nestřežené chvíli sežral večeři i Toničce...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:23
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
a víkend je fůůůč , někdo krade čas, to nejni možný tudleto už
ale dobře bylo. Nasbirala jsem si maliny, jahody, čérešně už ne, ty mi sežrali zločinci špačkovatý Pěkně jsme si hopikali kladinu, překážky a obíhačky, a........ jako každý rok....... jsem zapomněla co? Že..... máme výročí . leč jsem žena činu a dárek jsem obratem vymyslela
Ovšem svojí večeři snědl bez cirátů, a nejen to, v nestřežené chvíli sežral večeři i Toničce...
jen tak dál Hipíčku, jen tak dál, vyčůrat, napapat, a do zítra se vyspat do kondice. Zvládnete to, vim to.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:26
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:49
- Nahlásit
dobrej den pani, teda večír. Nestahujte gatě, když ešče nevíte, zdaliž brod jest někde poblíž. Stát se může, že prostě stařík neměl den - prostě jako starý lidijové, uvidíš. Dej mu ode mne hudlana na šošoli jeho načervenalou
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:55
- Nahlásit
PetraK
Nestahujte gatě, když ešče nevíte,
...s gaťkama u kotníků člověk daleko neuteče, to je fakt...
Dej mu ode mne hudlana na šošoli jeho načervenalou
No jéje...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
...s gaťkama u kotníků člověk daleko neuteče, to je fakt...
ano ano, mám vyzkoušeno, že to opravdu nejde. stačilo jedno důrazné zaštěkání páně srncovo za mými zády, když jsem musela jít do křovíčka..... fakt to nejde
Hošíkus dostal přes držku Nátalyje Órejro hárá ale už nejni rádodajka, koupil slušnou tečku za neslušný chování
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:22
- Nahlásit
Dej mu ode mne hudlana na šošoli jeho načervenalou
Taky hudlana na číro posilam!!
s gaťkama u kotníků člověk daleko neuteče, to je fakt...
max si hubu namlati, nejhorsi je jit curat v lese v zime v lyzakach..
PetraK
a........ jako každý rok....... jsem zapomněla co? Že..... máme výročí
Zaseee?? Ach boze boze, a Brtnik jiste nezapomnel, ze?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:35
- Nahlásit
Fifi
Zaseee
No!! zase sem debil no.
Ach boze boze, a Brtnik jiste nezapomnel, ze?
no, ne - nezapomněl., no. Vyvzpomněl si asi tak půlhoďky před půlnocí, ščasten jako blecha, že stihl políbiti svou novomanželku ešče ve svarební den
a dneska sem dostala krásnej pugét z lučního kvítí. A já zas navoplátku šla s ním budovat - pěkně sem rejžákovala rejžákem cihly. Dobře jsem to prej udělala. A taky sem vydrhla auto, aby nemusel furt von......... což mě přivádí na jednu zásadní myšlénku dne:
NIKDY, NIKDY, NIKDY, ALE OPRAVDU NIKDY NEVOŽTE MRTVOLY V AUTĚ. Sem si stopro jistá, že se to nedá uklidit i když budete makat jako idiotky, dycky něco uteče. VYdrhla jsem auto od střechy po podvozek a dycky, když jsem si myslela, jak mám nějakej kus auta vypíglovanej, tak prd, koukla jsem odjinud a jo, byl tam nějakej bordel zas takže ne, vozit v autě mrtvoly může jen debil nebo vrach amatér. Když už v autě, tak si pučim vod souseda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Nadbože, nadbože, dycky si uměl fšecko vysvětlit, tak mi tetkon taky, prosím, vysvětli , jak mohl svět vyprodukovat takovýho debila, kterej se sem vloudil? Dyk to nejni možný, aby byl reálnej? A kdy už vojdede do těch karpat, nevíte někdo? Může tam taky vobjímat stromy a bude klid
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:53 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
ALE OPRAVDU NIKDY NEVOŽTE MRTVOLY V AUTĚ.
Kdo te nasral? Sem myslela, ze koberec to jisti??
Nadbože, nadbože, dycky si uměl fšecko vysvětlit, tak mi tetkon taky, prosím, vysvětli , jak mohl svět vyprodukovat takovýho debila, kterej se sem vloudil? Dyk to nejni možný, aby byl reálnej? A kdy už vojdede do těch karpat, nevíte někdo? Může tam taky vobjímat stromy a bude klid
Jako ja jsem hodne diplomat a klidas, a taky jen cumim, jak umim. Lepsi se smirit s timto ukazem, at se vypise ze svych vsech bolistek, traumat, nespravedlnosti, ktere mu svet pripravil a jeste pripravuje... snad se mu pak trochu ulevi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:57
- Nahlásit
Fifi
Kdo te nasral?
tetkon aktuálně mě nasral zakarpatskej negativistickej důchotce kterej nenávidí celej svět a hlavně chovatele psůch
Zatim sem ho ešče ale nezabila, takže auto drhnout znovu nemusim. Ale byla to šichta. Čeká nás STK, takže tu zahnojenou káru bylo zapotřebí dát kapek do cajku a vzala sem to na svá útlá bedra tentokrát já. A vzala sem to z gruntu. A jak sem to tak šůrovala, došla sem prostě k názoru, že kdybych někdy někoho rohla, do auta ho nedám, páč se to prostě nedá, nedá a nedá uklidit tak, aby někde něco nezvostalo. Leda bych měla takovej ten pytlik co má ten zavírací zip, co drží. Ale tak velký asi nedělaj, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:02
- Nahlásit
Fifi
d se mu pak trochu ulevi.
ty jo ale kolik prostoru při tom zahnojí svojí negativní energií? to je fakt příšernost. šíří kolem sebe akorát humus a hnus a sliz.
von bude vypadat nějak takhle: hromada slizu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:13
- Nahlásit
PetraK
Nehan ho, treba se umi i hejbat, hele, disko disko, sel na disko..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:15
- Nahlásit
Fifi
okamžitě di k poličce za krafkou :
ty seš jeméééééééééééééén!! Jojo, jindra, jindra jede.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:19
- Nahlásit
už zas jede, sliz jeden růůůžovej
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
... snad se mu pak trochu ulevi.
... leda tak až všichni okolo budou drncat bradama o podlahu, nebo lépe - klinklat se na nejbližší švestce, pak pln energie spokojeně prohlásí: "Vidte? Já vám to říkal..."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:22
- Nahlásit
pak pln energie
slizoidní požírač cizí energie je to.
Než půjdu spát- což bude za chvililinku- prosím o jedno malé Hipí hlásání.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:23
- Nahlásit
... leda tak až všichni okolo budou drncat bradama o podlahu, nebo lépe - klinklat se na nejbližší švestce, pak pln energie spokojeně prohlásí: "Vidte? Já vám to říkal..."
koukám pani že ste taky adptka na hlazení stračenky fifijovic žel bohu máte pravdu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:29
- Nahlásit
PetraK
slizoidní požírač cizí energie je to.
To nee, to jen zalezi, jak to ctes, ja uz jako Dikobraz. Este aby, tfuj, sis timhle skrobem nechavala pozirat energii??!
pak pln energie spokojeně prohlásí: "Vidte? Já vám to říkal..."
Ano, pak by bylo konecne uspokojeno egicko, ale bohuzel, toho se nedocka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:37
- Nahlásit
Fifi
Este aby, tfuj, sis timhle skrobem nechavala pozirat energii??!
já ne, ale podivej se, kolik lidí se kolem toho točí a........, vždycky někoho nadzdvihne a on si na tom mastí to... ego..., páč to je jedinej způsob komunikace kterej mu jde. To tak vidim úplně jak to maj doma. Paňmáma klohní voběd a děda plká a dělá moudráka na netu
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:41 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Než půjdu spát- což bude za chvililinku- prosím o jedno malé Hipí hlásání.
Hipík leží na matraci, kterou jsem položila vedle židle, na které teď sedím.
Po té co sežral dvě večeře a jablíčko na mě piští, protože chce i moje jablíčko... Normálně to nedělá, bo ví, že ostrouhá, ale je mu zřejmě jasný, že mě má na lopatě... .
Žofinka, aby o něco nepřišla, si lehla na moje nohy a občas se zavrtí, aby se na ní nezapomělo. Rozinka je pod duchnou a Tonička cape na zahradě...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:49
- Nahlásit
Po té co sežral dvě večeře a jablíčko na mě piští, protože chce i moje jablíčko... Normálně to nedělá, bo ví, že ostrouhá, ale je mu zřejmě jasný, že mě má na lopatě
jéé, to je dobře. PO jablíčku se mu bude dobře spát. A mně tetkon po tom hlásání taky. Tak se dobře vyspěte děti.
a Tonička cape na zahradě...
Tonkááá, Tonkááá, sjela na vodu mělkou, uďááála v lodi díru vel-vel-velkou!!
Je to borkyně. A Hipík je bourec. Morušovej.
du spát dítěty, dobrou noc.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:55
- Nahlásit
PetraK
du spát dítěty, dobrou noc.
Taky du, dobrou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:10
- Nahlásit
Zdravím vespolek
PetraK
vypadá to, že zásilka bude doručena zítra !!! Vše odesláno v pátek
Jinak náš exot je fakt něco... velmi nerad mluví o něčem, co je mu blízké a co se ho týká. Navíc nepoznává ironii a nadsázku... holt je to tak trochu ma-gooooor :-D
koukám, že Hipííík dneska měl trochu horší den. Ale je to lepší, takže mám velikou radost Je to zlatíčko. Podrbej ho na čumáčku a holky taky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:27
- Nahlásit
Pane bože ty to vidííííš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Jako, tomu se fakt clovek musi smat. To nelze vnimat jinak, prece, jen ze jako se proste dostal skrob do rytmu vic.. Asi je nervni pred pondelkem, nedivim se.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:47
- Nahlásit
Fifi
Jako, tomu se fakt clovek musi smat
no jako na mě už jeto celkem silná káva
vnimat jinak, prece, jen ze jako se proste dostal skrob do rytmu vic..
Asi je nervni pred pondelkem, nedivim se.
myslíš jako že má brát zejtra důchod jo ?
|