| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 14:52
- Nahlásit
Tak poslušně hlásím, že Brut je zcela nepoučitelná, bo nedbala zkušeností z cezetpsa a svěřila mi dnes oba plesnifce. Samozřejmě jsem je oba řádně a bez svolení majitele zničila a zdeptala chůzí přes hřebeny, tak že pak už jen leželi na dlaždičkách a tiše funěli....Halt nikdy nesvěujte své psi kamarádkám
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 17:29
- Nahlásit
Hyena
zničila a zdeptala chůzí přes hřebeny, tak že pak už jen leželi na dlaždičkách a tiše funěli.
...velká škoda, že nebydlím blíž. Tak ráda bych byla, kdyby mi nějaká kamarádka chůzí přes hřebeny zničila šiby tak, že by aspoň hodinu leželi a tiše funěli....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2012 12:14
- Nahlásit
vlk
no šibu jsem málem zničili.....jak jsme šli v lese, tak tam měli nějací lidé puštěného šibáka- naštěstí šla první Hyena a ta se s ním přátelsky očuchala a klídek.Ovšem šibák šel s ní k nám, navzdory tomu, že jsem na páníčka řvala, ať si ho chytnou neb tu mám psa, co jde po psech.... no přišel si na nás ovtírat hubu- australáky jsem si naštěstí stihla připnout- nakonec jsem ho musela odkopnout než si páníček došel. Vzal ho za kůži na hřbetu...tak vzteklou lišku sjem v životě neviděla- škubal se, kousal...připnul ho paničce na vodítko a rychle odskočil...a udělal dobře, neb šibák to opral s vyceněnýma zubama směrem k němu, kam ho vodítko pustilo....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2012 17:02
- Nahlásit
Hyena
tak to já mám hodné holčičky kamarádící se skoro se všema pejskama.... ses měla zeptat odkud šibáka mají, pokud by byl s PP určo bych je identifikovala....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2012 20:19
- Nahlásit
Hezky vecer, bramborikove, me uz to nebavi, zase se zene nejaka stena cerna. Vcera byl slusnej hukot. Tak se vsichni opatrujte.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:20
- Nahlásit
vlk
ses měla zeptat odkud šibáka mají,
Mno..já byla ráda, že Brut a Alu ho v okamžiku,kdy byl odejit neřešili a Hyena že to nechala od začátku zcela na mě... tak že jsem pokračovala dál v cestě a nijak jsem netoužila navazovat hovor
Ale takhle přetočenýho psa už jsem dlouho neviděla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2012 22:57
- Nahlásit
Rumštáááájn
Hyena
tak vzteklou lišku sjem v životě neviděla
Jednou jsem jednomu takovýmu shibalovi zkoušela v práci náhubek a byla jsem v tu chvíli strašně ráda za rodičů špičatou a její grimasy, díky kterym jsem přesně odhadla, kdy uhnout (páč páníček tvrdil, že nekouše) a plnej zásah schytal páníček
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 10:43
- Nahlásit
Rumštajn
prosím prosím prosím
Neumíte někdo natolik dobře anglicky, abyste mi dokázali najít, jestli je to kvalitní krosnička?
Sherpani Rumba
http://deti.aukro.cz/sherpani-rumba-batoh-na-dite- krasny-nepouzity-i2468000176.html
Páč ona Kačík nemá moc ráda šátek.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:31
- Nahlásit
vlk
mrz...velká škoda, že nebydlím blíž. Tak ráda bych byla, kdyby mi nějaká kamarádka chůzí přes hřebeny zničila šiby tak, že by aspoň hodinu leželi a tiše funěli....
pujč mi je na trek sem včera zmrtvila Dokýšáka, prej neutahatelnej australák sem děsná mám větší výdrž než psiska ani jeden se mnou nestačí držet krok
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:46
- Nahlásit
Fajka
pujč mi je na trek
... tak až budeš trekovat v Beskydech se ozvi.... Yumíš s Kvijovou by se určitě prošli...
sem děsná mám větší výdrž než psiska ani jeden se mnou nestačí držet krok
...ovšem esli se de na čas, tak nevim, šiby musí po cestě šňupákovat a vobčas ulovit nějakou myš nebo krtka, jinak je to neba....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:52
- Nahlásit
vlk
... tak až budeš trekovat v Beskydech se ozvi.... Yumíš s Kvijovou by se určitě prošli
no jako klidně ale víš že pučovat pséka kamarádkám je tuze nebezpečný
ovšem esli se de na čas, tak nevim, šiby musí po cestě šňupákovat a vobčas ulovit nějakou myš nebo krtka, jinak je to neba
no to se jde..a jelito taky zezačátku zvedalo nohu u každýho keříčku....pak občas vynechal, pak už nohu jen přizvednul po 40 kilákách už nezvedal jen přidřep, po 50 kilákách už ani nepřidřepával a nějaký značkování a vočuchávání už mu bylo ukradený
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:59
- Nahlásit
Fajka
no jako klidně ale víš že pučovat pséka kamarádkám je tuze nebezpečný
... to nevim, i když, zatím jsem pséky teda nikomu nepučila, ale asi nejspíš proto, že by s jiným než se mnou nešli....
no to se jde..a jelito taky zezačátku zvedalo nohu u každýho keříčku....pak občas vynechal, pak už nohu jen přizvednul po 40 kilákách už nezvedal jen přidřep, po 50 kilákách už ani nepřidřepával a nějaký značkování a vočuchávání už mu bylo ukraden
... tý brďo, 50 kiláků ???? Yumíš je nezmar, ta by to asi dala... Kvijová nevim, tolik jsme teda nikdá nešli....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 13:13
- Nahlásit
vlk
ale asi nejspíš proto, že by s jiným než se mnou nešli....
no tak zas nic noo
ale asi nejspíš proto, že by s jiným než se mnou nešli....
no protože sem já debil kufrovala tak těch kiláků bylo skoro šedesát
ale došli jsme sice za tmy skoro a půlnoci ale celkem v pohodě a ještě se nám dostalo vřelého uvítání v cili jak jsme stateční
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 13:17
- Nahlásit
Fajka
no tak zas nic noo
...hihi, nedělej, ti beztak spadl balvan ze srdce, že nemusíš vláčet plemeno s děsnou pověstí....
no protože sem já debil kufrovala tak těch kiláků bylo skoro šedesát
sebevrah.... mě by po deseti kilácích museli odnést na nosítkách...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 13:57
- Nahlásit
kachna_
abyste mi dokázali najít, jestli je to kvalitní krosnička?
No dle tyhle recenze to vypada docela dobre. Jediny nedostatky jsou, ze je o neco tezsi, nez uvadi vyrobce, ze ditatku pri destivym pocasi zmoknou rucicky a nozicky a ze pri delsim pouziti se ramenni popruhy shrunujou a muzou skrtit. Nicmene vuci diteti je to hodne dobry, bezpecny a pro decko pohodlny.
Fajka
Whauu, 60 km? Byla bych mrtvola mrtfa! Mas puchejre?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:14
- Nahlásit
Dámy, zdravím po sto letech, jen dnes mám malý volníčko tak nakukuju, pak zase zmizím dlouze...teda jestli nechcípnu na vedro
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:17
- Nahlásit
Ebony
Nazdaar pani, jak si darite? Krom vedra teda...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:19
- Nahlásit
Fifi
jo, v rámci možností dobře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:25
- Nahlásit
Ebony
Koukam, ze nick c. dvaadvacet ma zase svuj velky den, obdivuju tvou trpelivost. Tak si zhloubi odplivni pred tema svyma krizencema, a at se vam dobre dari.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:27
- Nahlásit
Fifi
no jo, já jak jsem tu dlouho nebyla, tak se ještě rozkoukávám víš, že moje psy nemůže nikdy nikdo urazit na to je malej pán
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:35
- Nahlásit
Ebony
On zacne byt za chvili hystericky, vecny argumenty moc nezvlada.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:45
- Nahlásit
Odpolední spánek..nejlepší lééék na únavu
jelito chrní už od rána a z boudy mu čumí jen místo kde bejvá ocas
To je zase děsný dusno už to vidím že zas bude nějaká smršť
vlk
že nemusíš vláčet plemeno s děsnou pověstí....
sim tě..děláš jak kdybych neměla akitu
Whauu, 60 km? Byla bych mrtvola mrtfa! Mas puchejre?
čéče ani néé jen z boku na prstíčku upá ve stejným místě na obou nohách jak jsou ty boty užší bo já mám spíš ploutef než nohu. Ale potřebovala sem do těch hor jistit kotníy tak sem musela jít v těch o kterjch vím že může bejt trošku riziko..no a tím vedrem samo noha zpuchla zvětšila se a puchejřek se udělal..ale nic děsnýho jsu celkem trvanlivé
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:47
- Nahlásit
kachna_
kde?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:52
- Nahlásit
Ebony
Omlouvám se, já to neumim zformulovat, Cir má neoperovatelnej syndrom cauda equina a chtěla jsem vědět něco ohledně aktivity, ale neumim ze sebe vymáčknout co přesně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:55
- Nahlásit
Ebony
V zásadě na to, jak moc podle tvých zkušeností je dobrý omezovat velmi běhavýmu psovi s velkym nálezem lítání podél plotu se asi odpovědět nedá, co?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 18:37
- Nahlásit
Rumštáájnnn ve spolek
a pro Ebony zvlášť
Jsme dorazily z obran....příště půjde sfiň zase před kousáním na vyjížďku. Jsem jí dneska pošetřila a zase se snažila prosadit vynechání pouštěček jako něčeho, co pro obrany není vůbec potřeba
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 18:47
- Nahlásit
kachna_
a jak lítá podél plotu? nejhorší jsou skoky, a pak to lítání stylem, hrc sem, hrc tam, jestli hází brzdy na konci plotu a pak zase startuje, to bych asi omezila, jestli jen pobíhá a řve....
jako když toho psa umravníš tak, že bude mít ze života slušně řečeno hovno, tak ti možná odejde dřív, než když mu ponecháš nějaký snesitelný vyžití
záda potřebujou nasvalit, plavat, zapřáhnout do postroje - postroj s volnýma zádama- a nechat se v kroku tahat, nevím, jak jsi na tom časově
jo, a nejlepší zkušenosti mám s koňským MSM ve velkých dávkách
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 18:59
- Nahlásit
Ebony
nejlepší zkušenosti mám s koňským MSM ve velkých dávkách
dík,tohle přidám.
Já se právě bojim toho "tahání", když má nálezy i na hrudní páteři
nevím, jak jsi na tom časově
neplánovatelně, jsem na mateřský, takže v zásadě mám volnýho času hodně, jen si ho nemůžu naplánovat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:02
- Nahlásit
kachna_
jak na hrudní, má i Woblera?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:51
- Nahlásit