| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 20:04
- Nahlásit
kachna_
O neco vys sem ti hazela hodnoceni na ten batoh pro deti, dle myho dobra vec hodna zakoupeni..
A Cirousovi je ted jak, nejak se zhorsil?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 20:04
- Nahlásit
kachna_
no, tak asi jen plavání
tady je asi nejlevnější
http://www.dromy.cz/dromy/eshop/18-1-KRMNE-DOPLNKY -KONE/0/5/11-MSM-1000-g
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:31
- Nahlásit
Strýc Pepin hlásí další tip na MSM
http://www.santony.cz/shop/zbozi/3/MSM_-_SU-PER_MS M_BLEND_0,946_l/
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:36
- Nahlásit
brut
ten jsem měla, ale je tam větší dávkování a trochu teda ta třešňová příchuť je cítit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 02:00
- Nahlásit
Fifi Strýc Pepin
nejlevnější
díky
Cirousovi je ted jak, nejak se zhorsil?
Řekla bych, že dobře, nijak moc nekulhá.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 08:31
- Nahlásit
Rum štáájjjn
Konečně krásný chládek Doufám, že to vydrží..za mě klidně až do půlky srpna, vedra mám plné zuby.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 08:46
- Nahlásit
Ramštajn při pondělku!
myslíte že když taky budu ládovat pangamin jak pes tak budu aspon trochu immuní vůči klíšťatům?
Zdá se, že jim chutnám bo se do mě zakouslo letos už druhý
Hyena
Konečně krásný chládek Doufám, že to vydrží..za mě klidně až do půlky srpna, vedra mám plné zuby.
souhlas !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:42
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že jsem vše přežila ve zdraví a dokonce jsem po mnoha letech poodhalila rodinná tajemství. Bydleli jsme na úžasném místě ve Vranově nad Dyjí a koukali se na zámek, ráno při snídani na skotačící veverku atd.
Pohřeb byl v rámci možností pěkný a hlavně nebyl klasicky katolicky sentimentálně orientován. Myslím, že by se tetě líbil. Přišlo hodně lidí.
Bratránek má penzionek orientovaný na rodiny s dětmi hlavně mladších věkových kategorií a musím říct, že se mi tam moooc líbilo
Kdyby jste někdo měl možnost nebo spíš, kdyby Vám někdo nabízel hračky, nočníky, dětské židličky atd. , že se toho chce zbavit, tak na mně prosím myslete. Oni všechny tyhle věci půjčují a jsou rádi, když toho mají v zásobě víc, kdyby se něco zničilo. Dííík
Fajka
myslíte že když taky budu ládovat pangamin jak pes tak budu aspon trochu immuní vůči klíšťatům?
já myslím, že ne..... podle mně by spíš u tebe zabrala mechanická ochrana.... pevný boty, vysoký fusky, kalhoty tmavý a dole na stáhnutí a minimálně triko s dlouhým rukávem... no a na hlavě nějaký klóbrc nebo kšiltofku....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:43
- Nahlásit
Hyena
já chci teploučko, ale snesitelné, tak, aby se dalo koupat, chodit a ne padat na držtičku z kolísavýho tlaku a vedra, když se nemáš kde ochladit....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:54
- Nahlásit
rumštajn ve spolek....
Fajka
vyprdni se na Pangamin, jen musíš bejt imrvére v lihu... známej se kterým jezdíme léta na srazy, čundry a podobné akce se tím řídí a zatímco na nás už vlezlo a požralo nás všechno co žere lidi ( komáři, hovada, klíšťata, dokonce na jedné ubytovně jsme chytli vši ) on jediný zůstává panensky čistý a hmyzem nedotčený.....pravda, pokaždé má nejmíň dvě promile....
brut
Kdyby jste někdo měl možnost nebo spíš, kdyby Vám někdo nabízel hračky, nočníky, dětské židličky atd. , že se toho chce zbavit, tak na mně prosím myslete.
žes nedala vědět o týden dřív... přes víkend jsme zlikvidovali dvě postýlky, dvě židličky a šest nočníků....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:59
- Nahlásit
Jinak musím říct, že Strýc Pepin byl ze smečky tří magorů naprosto unešený... procházka se jí tak zalíbila, že by chtěla jít zase .... Jsem ráda, že šibák měl smolíčka a strážného anděla ve formě Hyeny a plesnifcí naštěstí neřešili jeho prsení. Páč jinak by to byla bitka jako hrom a bohužel jsi jsem naprosto jistá, že o vítězi by bylo předem rozhodnuto .. šibák by to fakt nebyl
Fajka
koukám, že se ti povedlo konečně utahat uličníka, ale že bych kvůli tomu musela šlapat šedesát kiláků, to by mně ani nenapadlo. U nás stačí v tom vedru házet balonky a talíře. Takže sice jsme zpocení, ale stojíme na místě ne že se někam ženeme
Ebony
zdar, jak se vede psékům a co čertík Rufusek? Zrovna tuhle jsem viděla jednoho podobného a tak jsem na tebe vzpomínala...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:02
- Nahlásit
vlk
žes nedala vědět o týden dřív... přes víkend jsme zlikvidovali dvě postýlky, dvě židličky a šest nočníků....
já to dřív nevěděla .... jsem myslela, že mají klasický penzion, ale oni se právě snaží udělat vše pro rodiny s dětmi, protože vědí, ajk je to na dovolených pro ně těžký. Jsem zjistila, až po příjezdu k nim... Holt se nedá nic dělat. Kdo pozdě chodí.. znáš to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:05
- Nahlásit
Nazdar rumáci, jdu vám jen říct, že Maryje je pokořitel malotaterských vrcholůch, její výstup na chopok jsem ukončila já, těsně pod vrcholem, bo už mi přišlo, že by to na ní bylo moc. Je to geront sportovník! Doufám, že už nikdo nejste vyplavenej přívalovejma vlnama a že vlk nemá chaloupku odplutou ze svahu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:11
- Nahlásit
brut
Kdo pozdě chodí.. znáš to
...škoda, céra to nabízela i na avízu, ale bylo to trochu jetý ( asi se nikomu nechtělo šmirglovat a lakovat).... a nočníky jsme ani nenabízeli...dvojčata trochu odrostly, tak se jim pořizoval nábytek pro větší dětičky....
Gerda
že vlk nemá chaloupku odplutou ze svahu.
naštěstí, nee, vždycky se přeženou jen mraky a blesky a lijavec padne až na Beskydy..... spíš padáme na hubu vedrem....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:13
- Nahlásit
brut
sem nějak nepostřehla že teta umřela je mě to líto ...
podle mně by spíš u tebe zabrala mechanická ochrana.... pevný boty, vysoký fusky, kalhoty tmavý a dole na stáhnutí a minimálně triko s dlouhým rukávem... no a na hlavě nějaký klóbrc nebo kšiltofku....
jo jenže v tomdle vohozu se v třicíkách drápat do kopce bych asi zdechla vedrem již někde pod kopcem
spíš, kdyby Vám někdo nabízel hračky, nočníky, dětské židličky atd. , že se toho chce zbavit, tak na mně p
hele u nás e stopro něco najde
utahat uličníka, ale že bych kvůli tomu musela šlapat šedesát kiláků, to by mně ani nenapadlo. U nás stačí v tom vedru házet balonky a talíře
no to já ho takhle utahám taky ale jako sem myslela že konečně budu mít někoho na pochoďáky... když se mnou nechce chodit ani Pája ani Fája...možná nebude chtít brzo ani jelito
Gerda
ukončila já, těsně pod vrcholem, bo už mi přišlo, že by to na ní bylo moc. Je to geront sportovník!
tyjo kéž by to všem v tom jejím věku šlapalo jako vám ! ste hrdinové !
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:47
- Nahlásit
vlk
naštěstí, nee,
tak to je dobře, pěkně se pečte
Fajka
tyjo kéž by to všem v tom jejím věku šlapalo jako vám ! ste hrdinové !
my jsme právě děsný hrdinové, mě teda trochu stekla barva z vlasů krz opocení, až Bajkofce pošlu fotky, aby je dala na rajčinu, odkážu vás, abyste viděli, jak velké výstupy jsme podnikli Zvládl to i malý Ježek, ale zůstal s námi s Marounkem pod vrcholem, už by to na ně bylo vážně moc. Za to Džina se pouze pěkně rozehřála a stále řádila jako černá ruka. Je totiž hrozná.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:55
- Nahlásit
Gerda
mě teda trochu stekla barva z vlasů krz opocení
no dyž stekla barva tak je to ještě dobrý, horší by bylo dyby ste pani stekla koplexně jako z toho kopce vy celá
rajčinu, odkážu vás, abyste viděli, jak velké výstupy jsme podnikli
to nás vodkažte a hlavně nám to vokažte...chcem vědět jakých vrcholů jste s Marušátkem schopné
pouze pěkně rozehřála a stále řádila jako černá ruka
pro někoho trest pro někoho sen
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:04
- Nahlásit
Fajka
horší by bylo dyby ste pani stekla koplexně jako z toho kopce vy celá
)))) No my jsme vlastně stekli všichni, alespoň částečně, bylo děsný vedro, jako moc velký vedro, tak jsme kousek z kopce jeli lanovkou, aji s čoklima, řeknu vám teda, že na sedačkovou lanovku s čoklem a báglem se doooost blbě naskakuje, kor když máte čokla velikosti otvoru v zadní části sedačky a on vám po nahození vytéká zadní stranou na svah. Ale čokel byl ke mě přivázán a řádně zakšírován, takže dobré, budili jsme tedy pozornost protijedoucích, někteří si nás fotili a natáčeli, asi ještě psa na lanovce neviděli. Nejdřív jela Džína, tý se to moc líbilo a koukala na lidi dolu, pak jel Ježek, tomu to bylo fuk a spal, pak jela Maryje a tý se to nelíbilo, tak jela smutně a koukala se na krajinu. Vzali jsme je i do archeoskanzenu na kelty. Džina je strašně nesmrtelná a je to Hanciw sen )) Vona je totiž Hancaw blázen, nikomu to ale neřikejte, bo sme původně chtěli si jen chodit jako páni kol jezírek a cestičkama a tak, jenže přijde-li Hancaw ke kopci, není síly, která by ji zatavila...furt někam leze. Každej normální pes už by jí dávno děsněp okousal, ne tak Džína, která je stejně pošahaná jako Hancaw. Schválně - děte s nima někdy na výlet a uvidíte, jak vypadá peklo.... )))))) Anebo jděte eště s nima a Boncovnou, to vám garantuju, že nepřežijete )))) Prouhatci vám ještě žijou krz vedro?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:08
- Nahlásit
Gerda
Boncovnou, to vám garantuju, že nepřežijete
Zdravím pani.....Boncovka je stran chození normální....jen se prostě pani nevyskytujete v té správné společnosti a tak vám připadá divná
Ale Marušce gratulujeme, bo vyhecovat svojí paničku až na kopec, to jí muselo dát zabrat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:11
- Nahlásit
Hyena
že já sem vůbec chodim....vy ste taky moc povedená se mi zdá...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:13
- Nahlásit
Gerda
vy ste taky moc povedená se mi zdá...
A tak přeci nečekáte, že se ve svém věku budu eště měnit, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:16
- Nahlásit
Hyena
spíš jsem nečekala, že se z vás vyvrbí až taková šlapka, že vám budou Bonc a Hancaw připadat normální....vy se na naše fotky pak samozřejmě nekoukejte, neboť vám to bude připadat až humorně snadné ))))))))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:19
- Nahlásit
Gerda
No pani, já šlapala ještě když holky tahaly kachničky Akorát mi poslední roky malinko ubývá času, no...
Ale na fotečky se podívám a ocením...to zas jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:22
- Nahlásit
Gerda
z kopce jeli lanovkou, aji s čoklima, řeknu vám teda, že na sedačkovou lanovku s čoklem a báglem se doooost blbě naskakuje
no vy ste fakt hrdinové! bo já bych si takhle na lanovku asi netroufla...s pruhaticí vůbec a s jelitem taky asi ne, bo jeden je neudržitelnej krz váhu a druhej pošahanej pubertos a bůch ví co by tam vyváděl
a padat z lanofky asi nejni moc dobrý ...
Každej normální pes už by jí dávno děsněp okousal, ne tak Džína, která je stejně pošahaná jako Hancaw
asi jsou dobře trénvaný a přetahujou se kdo koho zmrtví..jestli panička psá nebo péf paničku
Schválně - děte s nima někdy na výlet a uvidíte, jak vypadá peklo.. tak v pekle sem byla v sobotu a dobrý přežila sem...
né že bych nechtěla ale voni sou F1 závodníci jestli mě rozumíte... pro ně bych byla asi brzda..co to pro ně je 60 kiláčků..asi k smíchu no
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:31
- Nahlásit
Gerda
Maryje je pokořitel malotaterských vrcholůch, její výstup na chopok jsem ukončila já, těsně pod vrcholem, bo už mi přišlo, že by to na ní bylo moc.
týýý jooo, Maruška je holčička šikovná a dělá jen a jen radost
vlk
škoda, céra to nabízela i na avízu, ale bylo to trochu jetý
tsss, jetý? To by vůbec nevadilo, oni si takový věci opravují a lakují na barvy pro holčičky a pro kluky nebo na neutrální, aby to ladilo do pokojů .... holt, jak říkám, škoda, že jsem to nevěděla dřív
Fajka
je mě to líto ...
děkuju
jenže v tomdle vohozu se v třicíkách drápat do kopce bych asi zdechla vedrem již někde pod kopcem
to je právě to, že vím, že se nedá v tomhle oblečení moc vegetovat ve vedrech Zkoušela jsi se pomazat tou alpou, co patláš na psy? A nebo zkoušela jsi si nastříkat oblečení repelentem?
hele u nás e stopro něco najde
jůůůů, budu moc ráda
to já ho takhle utahám taky ale jako sem myslela že konečně budu mít někoho na pochoďáky... když se mnou nechce chodit ani Pája ani Fája...možná nebude chtít brzo ani jelito
Fája je už starší dáma, Čííííf nevypadá na to, že by jen tak střihl padesátku a jelito je ještě mlaďoch, který musí trochu trénovat a pak bude šlapat jak hodinky. Navíc ti může říct Hyena, že i její pruhatice, která má energie na rozdávání, postupně odpadá. Takže neboj, jelito bude nejen chodit, ale i běhat.... jen ho nauč "pata", aby ti šel z kopce za nohama a netáhl vepředu, jinak se někde vysekáš, až se rozhodne na osmdesáteém kilometru táhnout jak o život
Gerda
určitě sem dej odkaz na foto... jsem moooc zvědavá na sportofce roku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:59
- Nahlásit
Gerda
paní, vy máte tak super společnost, která šlape a se divíte, že musíte šlapat taky? Nj, co jiného vám zbývalo, pokud ste nechtěla čekat pod kopcem a koukat na to, jak se společnost vzdaluje z vašeho dosahu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 15:32
- Nahlásit
Hyena
No pani, já šlapala ještě když holky tahaly kachničky Akorát mi poslední roky malinko ubývá času, no...
no jo, vy ste byla divná už od kachniček, to je jistá věc. Na vás pozor, s váma do kolonky - NIKDY NEJDU NA VÝLET S: ))))))
Fajka
No jo, pani, ale s velkym čoklem na lanovku nemůžete, leda s čoklem, co ho unesete v náručí, nebo kterej je zvyklej a naučenej. Jinak tak možná do kabinkový, no. Ale na sedačkový by to bylo dost o hubu. Jo ale jak to čtu, tak vy ste taky trošku pošahaná krz chození, tak na vás taky pozor.
brut
paní, vy máte tak super společnost, která šlape a se divíte, že musíte šlapat taky?
no vono je to horší, já se těšila, a když mi nejvíc potejkalo z hlavy červeně, přijela endorfínová vlna a já tam byla v kopci šťastná, tak to mi přišlo, že je to nějaká Hančí kletba nebo co )))) Jinak co koukám na fotky, tak na nich moc Maryje neni, vona je moc malinká a nemá ráda focení, tak to na ní vůbec nezaostřuje a zapadá mezi velký pse )))) Snad jí aspoň bajkofka nablížila velkym objektívem. Na podzim jedem pokořit Štrbské pleso, tzn do vejškovejch Tater. To už by nemuselo být vedro a mohli bychom se cárat víc. taky budem v chatkách, kde si pes odpočine daleko líp než-li ve stanu, kor když jsou každý večer bouřky s hromama. A třá si do tý doby zakoupim pohorky a nepůjdu v teniskách )))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:54
- Nahlásit
Zdravím všechny
Gerda Dobráá paní píšu si že už je to druhá téma kde mi pomlouváš! Ačkoliv já i Džína, Ježek aji Maryje máme prudce normální fstach k pohybu jen Mařek má smůlu že jí to kazíš!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:39
- Nahlásit
hancaw
Naštěstí je tady dost lidí, co jasně vidí, že nejslabší článek a ten,který to kazil vám všem, včetně Mařenky byla Gerdička
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 21:37
- Nahlásit
Hlásím, že mladá je přijatá na vejšku , právě jsem to zjistila ... huráááá
|