| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:19
- Nahlásit
PetraK
jo fučá studenej vítr.
a ještě leje
no já ne, sem tentokrát fakt realista
zázraky se občas dějou, tak jim věř
pokud se už nikdá neozvu, tak se fakt vrátil a mě fláklo
néé, pokud se opravdu vrátí, tak se radostí zblázníš a budeme tě navštěvovat v krásné, vypolstrované místnosti v Bohnicích
jak se daříš?
kdyby mně nebolel člověk ( což je počasím, páč se hlásí všechny bývalé zlomeninky atd), tak by to šlo.... tetu jsem tak nějak rozchodila a to, co jsem postupně zjistila, tak mně utvrdilo v tom, že to pro ní bylo vysvobozením. Povedlo se mi mozek "přehodit" na jinou kolej a věnovat se tomu, co je pro mně momentálně důležitý ( získání info o rodině, setkání s bratránkem a dalšíma příbuznýma atd ). Naštěstí jsem nikdy neměla vztah k tetě postavený na majetku a tak mi budoucí boje o barák budou max bavit, ale budu mimo ně ... jen fotky si musím ohlídat, protože ty opravdu moc chci, vzhledem k tomu, že jsou rodinný a mám tam babi a mamku...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:42
- Nahlásit
brut
a ještě leje
tady ne - před chvílí teda.než jsem stihla začít psát už jo.
zázraky se občas dějou, tak jim věř
no nechám se v tomhle případě raději spíš příjemně překvapit, než nepříjemně zklamat. Je to opravdu dlouho.
Bohnicích
tam nechci, to je nebezpečně blízko bydlišti mého otce. něco jinýho nabídni
tetu jsem tak nějak rozchodila
to je dobře, jsem ráda, že se to pomalu usazuje,(tu čůzu bych trhala po kouskách). Fotky jsou cennější než majetek, protože v nich jsou vzpomínky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:04
- Nahlásit
PetraK
nazdar pani,
hele já bych taky neházela flintu do žita - abys s ní jednak netrefila to prasátko, co si v tom žitě může žít Ale fakt se Kostižer může klidně objevit!!
a když ne u vás, ber to tak, že se může objevit u někoho jinýho - sestřenka takhle našli na poli! papouška, šel proti nim po vyježděné polní cestě a začal jim okusovat tkaničky u bot ... a existujou nějaký ptačí diskuze a fóra?? víš, myslim, že pokud někomu doma spustí Rrrrrramštajní slovník, že ho někdo bude nabízet a shánět původního majitele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:56
- Nahlásit
Janiii
hele já bych taky neházela flintu do žita - abys s ní jednak netrefila to prasátko, co si v tom žitě může žít
seš blbá naprosto
když ne u vás, ber to tak, že se může objevit u někoho jinýho
jojo, to je taky jedna z věcí, kterou se uklidňuju, že se ten vůl o sebe umí postarat dost dobře a ještě se při tom představí
nějaký ptačí diskuze a fóra??
hm, tak to mě nenapadlo teda no, třeba by se pohledat dalo? zkusím. díky za nápad.I když vzhledem k toḿu, že jsme na samotě, tak nevím, no. Je pravda, že on zatraceně dobře trénovanej v lítání byl, že nebyl neschopnej letu jako jiný andulky. Když si vzpomenu jak to nabral nad sousedovo pole a přivodil tak Brtnikoj žinfárkt . chjo. blbý je, že člověk neví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kolegyně mi poslala psí časopis a hle - co na mě hledí? Perdel- Fifina musí škytat - článek uvnitř o veselým, něžným i tvrhodhlavým peeeerdelovi.
A uvnitř též vižla, škytá Hošíček
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:15
- Nahlásit
PetraK
Ahoj Píp , zavolám ti, teď musím pryč...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:16
- Nahlásit
Ahoj Píp , zavolám ti, teď musím pryč..
jasnifka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 16:34
- Nahlásit
Rrrrumstajn, zdravim po delsi dobe, fajkytytyda.
PetraK
Chjo, co to ctu........ Snad se blbounek nekde schoval a bude na vas vriskat, az dorazite.
Perdel- Fifina musí škytat - článek uvnitř o veselým, něžným i tvrhodhlavým peeeerdelovi.
Jee, muzes naskenovat?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:51
- Nahlásit
Rumštáájn
Tak nějak přemýšlím nad neskutečnou tendencí lidí unikat před osobní zodpovědností za svůj život a dění v něm a přenášet ji na stát, zákony, různé mafie a tak.....Bohužel doba minulá se na nás v tomto ohledu dost podepsala a současné tendence řešit vše zvnějšku zákony osobní zodpovědnost taky extra nepodporuje.... za chvíli z nás nejspíš budou zviřátka chovaná v luxusních kelcích... trochu mi to vrací ke Kosťovi a k tomu, jaké měl štěstí , že on od svých majitelů tu svobodu vlastní volby a zodpovědnosti dostal.... podle všecho si s ní věděl víc rady než někteří lidé.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:55
- Nahlásit
RAAAMŠTÁÁÁÁÁJN
to zíráte co????
já to jako nechci zakřiknout, ale!!! od zítra bych měla mít poprvé asi tak po 4 letech týden dovolené vcelku ...
mamina odjíždějí do Jeseníků tůrovat, a my pojedem hlídat jejich chalupu. a protože Bonečka už na dlouhý výlety není, nechají nám ji doma a pojedou jen s Apolenkou. takže budu mít na týden mazla!! budeme procházkovat, výletit na kole ... a nějaká práce mi může bejt ukradená!!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 09:15
- Nahlásit
Brý rumštáájn
zdravím ženy, pouze probíhám a letmo diskutuji ..dneska mi nejspíš čeká další ataka fajkitýdy...huž abych seděla na židličce u Labíčka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 12:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tak nevím, mám zatopit?
u nás jest cháladno, aji mikinu mám
Fifi
Jee, muzes naskenovat?
nevím , zkusím, ono to tady moc nefunguje a fotky vůbec natuty vyjdou blbě.
Janiii
po 4 letech týden dovolené vcelku ...
ke- cáš??
jo a hele Fajfko, Janiii, Brůtice - zde Peckatý povídání
http://naszviretnik.net/2012/07/13/psi-esus-pecka- bude-vzdycky-peckou/?#comment-203334
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:23
- Nahlásit
PetraK
jo a hele Fajfko, Janiii, Brůtice - zde Peckatý povídání
...nejsu sice ani jedna jmenovaná, nicméně jsem se s chutí začetla a povim vám pani...moooooc dobrý a veselý to je...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:30
- Nahlásit
vlk
díkuju za pochvaliu. No já si říkala, že to jiný, než účastníky zájezdu, třebas zajímat nebude .
bylo tam fajn, moc fajn a hrozná sranda, líbilo mooooc. stejně jako loni. Tak doufám, že když podzim musíme vynechat, že příští Pecka bude zase pecka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:33
- Nahlásit
PetraK
No já si říkala, že to jiný, než účastníky zájezdu, třebas zajímat nebude
ale jó, mě teda určitě.... to psí vyprávění mi dycinky spraví náladu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
joooooooooo a Brůůůtí a vlastně i další kdo pícaj
včera jsem dělala první zcela a celo celozrnný pečení - švestkovej kuláč z žitný celozrnný mouky - aji drobenku jsem z toho umatlala.
Drží krásně, výtečně chutná. Jsem zvědavá, jak se mi bude dařit na dalším levlu - což budou bochtee z celozrnnky a pak ta pohanka a dál.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštáááááájn,
chvátám chvátám nemám chvíli klid...
tu je zima jak v rusku až mě z toho bolí fkérčku
PetraK
háááský povídání paní hááásky..ale jako chybí vám tam piňkpoňk, žabičky, noční bojovka trpajzlíků..trošku jste ty čtenáře vochudila ale zase kdyby tam bylo šecko tak by jsme se tam příště neprotlacili
můžu si s dovolením hodit link na stránky?
Brut
přišel mě zpravodaj a koukám že jste tu uzávěrku stihli super! já sem pak na to upá zapoměla večer si počtu..
Přeju háskýho víkenda fšem, jdu dělat papu a nepečenej dortik s ryblízem..zasejc budem křivit déééržky nejen krz prácu ale aj krz dort
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
uuuuuua
todle bylo o fous, málem sem před námestníkom prohlásila, že "Dneska je tu taký zmetok, že ma z teho už asi je...ne" . Naščestí sem se zarazila včas a to "je" protáhla na "jéééé" a dodala "vono už to zase nefunguje!" čímž sem se z toho vysekala
Fajka
piňkpoňk, žabičky, noční bojovka
uvědomujete si osobo, že.......... článek byl uveřejněn na sorijózních stránkách a ne v sekci pro úhyly?
jasně, že si hoď odkaza na stránky
taky přeju krásný víkend fšem, sice se teda nebudem promenovat f plafkách, ale to neva je VOOOOOOOOOOOOOOOOOOLNO!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:55
- Nahlásit
článek byl uveřejněn na sorijózních stránkách a ne v sekci pro úhyly
já jsem to tam teda postrádala taky, ale asi máte pani pravdu ...
nicméně, co vám jako nikdá nevodpustim, že Rejpal se pořád porozhlíží po žabičkách, pomlaskává a na mé "ty prasáku!!" reaguje "Za to může Brtnik!!!!!"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 16:04
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem utahaná a tak nic nedělám. Pařátek stále bolí a tak mám nařízen klid... jen nevím, kdo bude vařit, péct, uklízet, prát, věšet prádlo, venčit plesnifce atd
Janiii
jak to, že nevím o podzimní Pecce? Kdyby to tu nepsala Ešuska, tak vím prd Že ty mně tam nechcééééš?
Téééda, budeš mít celý týden dovči? Tak dej bacha, aby jsi po dvou dnech nešla na námko vyvařovat kolemjdoucím kafe, jakk ti to bude chybět Ale jinak super, budeš nabírat síly a konečně telaxovat
PetraK
článeček dočtu, až se prospím, teď bych si ho stejně nevychutnala
Fajka
stihla jsem to, ale o fousek.... kamarádka to měla napsat, ale v práci jim nastal fofr, takže povídání bylo na mně.... mno a já tohle děsně nerada píšu. Tak jen doufám, že to není úplně blbý a neudělám si další ostudu ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 16:45
- Nahlásit
brut
jak to, že nevím o podzimní Pecce? Kdyby to tu nepsala Ešuska, tak vím prd Že ty mně tam nechcééééš?
néééé, tak to není, jen tim, že jsem hned věděla že Ešáci nepojedou, tak mě popravdě vůbec nenapadlo, že ty bys jela omluvuju se!!! ona to neni Pecka jako Pecka, ale Pecka pro cvičák + pár jednotlivců, takže to nijak veřejně nenabízíme. Ale jestli chceš - termín první zářijový víkend! - tak zařídíme. ale jsou jen chatičky, domečky jsou obsazený. Máš na rozmyšlení týden, mamina jsou na tý dovče, pak to bude dávat dokupy
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:12
- Nahlásit
kokosak v akci
http://www.youtube.com/watch?v=9aQXwJm9WyA&list=HL 1342195767&feature=mh_lolz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:19
- Nahlásit
kulala
Smejdik utulkarskej, paradaaaaaa!!!! Pochva pochva!!!
Jinak rumstaajn zdravim, heezky chcije
PetraK
Aspon sem si precetla, oc jsem prisla, pekny clanecek!! brut
Pařátek stále bolí
Definuj, ktery paratek, u tebe je nekolik moznosti.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 23:12
- Nahlásit
Rumštááájn
Tak jsme doma od mamči a já jdu dohánět angličtinu, ať na ní ve škole neztroskotám . Už jsem u třetí lekce a mám se dostat někam na úroveň A2. fňuk
Fifi
Definuj, ktery paratek
myslím, že jí bolí všechny, kolik jich jen doma má, včetně pařátků rodinných příslušníků. Ještě že nedává psům prasečí pařátky. Myslím, že by také byly bolavé.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 18:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ahoj, dneska ráno se Hipík nepostavil na nohy a nechtěl jíst. Trochu mu pomohl Tolfedine, kterej jsem mu dala s rejžovejma polystyrenama a tvarohem. Asi po hodině chtěl jít ven, tak jsme udělali pomocí ortopedickejch kšír na zadních a normálních na předních nohou malou procházku. Sám se nezvedne. Zítra k nám přijede kolínskej vet se zásobou léků, ...no, anebo to druhý... Je mi ouzko... Rozinka o Hipíka pečuje.. ...ééééch..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 18:52
- Nahlásit
Pani, drzim moc palce, at to este leky spravi, ale nezni to moc dobre. Budu na vas myslet - ouzko na sobe nenechavej znat a proste Rozinka ho zcanisterapeutuje a treba bude zitra lepsi. Posilam moc sily a podrbani Hipickovi!
kachna_
Ještě že nedává psům prasečí pařátky. Myslím, že by také byly bolavé.
To je fakt.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:07
- Nahlásit
ach jo, budeme na vás myslet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:07
- Nahlásit
Jen zjištuju jestli stihnu posekat zahradu nebo zase bude pršet..dneska už po stopadesátý šestý
dneska ráno se Hipík nepostavil na nohy a nechtěl jíst
snad to nebude nic vážnýho !
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:08
- Nahlásit
Fifi
kachna_
Díky
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:13
- Nahlásit
Fajka
snad to nebude nic vážnýho !
no, on má srůsty... ale až do dneška se držel. ... A táhne mu na 18 let. Takže moje jediný přání je, aby eště chvilku, ale ne za cenu, že bude trpět, samozřejmě. Teď odpoledne je už lepší, jenže zatím nečůral ani nekadil, ale to může být tím, že málo jedl a pil, snad, nevím...
|