| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 16:23
- Nahlásit
Fajka
Tak bezva, ze jste celi. Ve meste pred chvili bourka silena, kroupy a cernocerna tma, proudy vody - jela sem domu sourem.. Docela uz stacilo, bourky pitomy, ale co jsem koukala na radar, tak jeste klid nebude.
Hyena
když to třískalo a blikala celá obloha doloudala k mýmu kanapi a složila se mi pod ruku
Holkam bourka nikdy nevadila, klidne chrapaly. Ale tohle bylo asi prilis, i ja mela zalehly usi, jaky to byly prdy, vzdycky se podlaha zavibrovala a okna zarincely. Takze funely jak sentinely, pak sme na bourku koukaly z okna, Kremyl serval blesky, pak uz jsem je servala ja vsechny, at zavrou tlamy a jdou laskave este spat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:01
- Nahlásit
brej den,
tak u nás taky ani kapka - ani včera, ani dneska. ráno cestou do práce ( v 7:30) mi ukazoval teploměr 27° - a to jsem parkovala ve stínu ... nedá se spát, nedá se jíst, nedá se nic. ale dneska jsem si přinesla z práce větrák!!! takovej ten otáčecí, na nožičce. tak se třeba konečně vyspim ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:02
- Nahlásit
Jsem zpět celá ovenčená. Vzhledem k tomu, že mi napršelo do holinek, měla jsem takový ty gumový díratý boty. Všude je velmi blatno, takže se mi to bláto prolnulo těma dírama do bot. bluééééééééé
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 19:36
- Nahlásit
Hlásím návrat od vody.... Ašokus a Pinďopsus vyplavaní, čupky jen stály na břehu a čumákovaly... do vody prej ani krok.... makrely vynikající, Mohelnice ve které je i v těch vedrech pouhých asi 15 stupínků skvěle vychladila pivínko...prostě den jak vyšitej....jen by teda mohlo kapku sprchnout .... ale asi nee, slunko valí, jak sedlák cepem....konec hlásání.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 19:55
- Nahlásit
Tem, co meli dneska este parak a slunecno preji, aby neschytali to, co my dneska. Pamatuju hodne, ale tohle bylo faaakt husty! Ble ble, ble, at se to morave vyhne velkym obloukem.
vlk
jen by teda mohlo kapku sprchnout ...
To sem si taky predevcirem rikala a ajta krajta...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 19:58
- Nahlásit
vokamžitě někdo zařiďte aby v sobotu bylo hásky bez deště a vichru, jasno modrý obloh s teplotou max do pětadvaceti nebo jestli bé jako dneksa a nebo hyc jak v sobotu jdu spáchat samovraždu
tadyk už zase prčíííí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:04
- Nahlásit
Fifi
To sem si taky predevcirem rikala a ajta krajta...
...no tak přihučet zde to, co je na tý foto, tak mi to asik chalúpku spláchne do údolí....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:05
- Nahlásit
Tak jsme dostali betelnou sprchu....celou vyjížďku to vypadalo nadějně, že dorazíme suchý a poslední kilásek prd...dojeli jsme turch. Ovšem co neudělala kretena pruhatá...sedla si v dešti na dvorek před maštala a zírala do nebe....prostě pruhy jsou diagnoza
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:12
- Nahlásit
Fajka
pani, ptala se mě mamí, co vy a peckovice?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
vlk
co je na tý foto, tak mi to asik chalúpku spláchne do údolí....
Tady nastesti udoli nejsou, holt placka polabska.. ale byl to hukot - horsi nez chcanec mi prisla teda ta naloz blesku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:19
- Nahlásit
Hyena
prostě pruhy jsou diagnoza
jo souhlas, včera se Fajuša chtěla procházet v buřině přitom jindy ani hevérem ven
Janiii
pani, ptala se mě mamí, co vy a peckovice?
aaaaaaa, sem ještě nestihla vypnit a poslat přihláškuuu ale udělám to co nejdřív, mám to tu mezi restama...sice doma bylo brblání že už ZAS něco plánuju ale znáš to ..když musíš tak musíš
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:25
- Nahlásit
Fifi
Tady nastesti udoli nejsou, holt placka polabska.. ale byl to hukot - horsi nez chcanec mi prisla teda ta naloz blesku.
...tož mně blesky neva, vobčas tu taky míváme úžasnou nálož... mě spíš va velký množství vody...bo i když su v půli kopce, tak z polí nad námi nám to chalupu vypláchne...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:30
- Nahlásit
Fajka
sice doma bylo brblání že už ZAS něco plánuju
tak tohle se vůbec nemá co plánovat, tohle je prostě "povinný" musíš to brát tak, jakože co kdyby fakt jen do 55ti a pak šlus ... ale nebojim se toho
tak to dej v těch restech někam navrch jo? a já mamí napíšu, že joooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:32
- Nahlásit
Fajka
přihlášky prý netřeba, vytáhne si tu jarní, jen penízky kdybyste do 15.7. poslali (částka je na přihlášce)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:52
- Nahlásit
Janiii
tak tohle se vůbec nemá co plánovat, tohle je prostě "povinný"
já to tak beruuu jen prostě číííf někdy brble noooo
přihlášky prý netřeba
jupíííí, tak super mám vo prácu míííň..místo toho du poslat ty prašule
sem ted byla venku, tam je mlha že by se dala krájet
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:07
- Nahlásit
a nezaprší a nezaprší....už od sedmi...kontinuálně.. ještě že jsem urvali aspoň dneska tu vyjížďkuů Po tomhle dešti to zas bude všade klouzat jak namydlené
Jdu spinkat..nemůžu se na to dívat..ale aspoň to nedělá takovej brajgl jako ty blesky včera
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:15
- Nahlásit
tak hlásím že déšť dorazim i k nám, prší tu asi 10min. a tak pěkně, žádný přívaly vody, super!! třeba se bude dát konečně spát
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 23:12
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Bych řekla, že tolik vody, co tu máme v posledních dnech tu nebylo alespoň dva roky.. do toho neustále se opakující bouřky, kroupy... fůůůůůůůj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 09:18
- Nahlásit
Rumštáááájn
Kroupy nebyly, ale za poslední dva dny napršelo asi 6 cm vody
PetraK
Hlásím, že jablka fungujou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 09:31
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
vody víc než dost teda. Je to asi zase tady
vlk
.. makrely vynikající, Mohelnice ve které je i v těch vedrech pouhých asi 15 stupínků skvěle vychladila pivínko...prostě den jak vyšitej.
hmmm, dala bych si líbit, dala.
kachna_
Hlásím, že jablka fungujou
eeejch? pošťouchni můj tupej mo...........neee, už viiiim už vim!!!! Už mi to docvaklo!!
No tak paráda paráda.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 10:50
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem tu jen na skok, protože musím vše připravit na náš zítřejší odjezd na Moravu a doladit drobné detaily, které ještě nejsou z mé strany pořešené.
Doufám, že voda už se vypršela a zase bude normální počasí, i když musím říct, že i v těch slejvácích není zima. Ovšem většinou po nich je dusno. Brr, hnus .... jen ať v pátek odpolko není vedro a ani neleje, protože ani jedna varianta není příjemná..
Nic, jdu něco dělat a ještě se tu objevím....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 11:09
- Nahlásit
brut
Ahoj Brůtí, drž se . a dobrej cestu přeju, kdybychom se minuly. budu na tě myslet.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:22
- Nahlásit
PetraK
Ahoj Brůtí, drž se . a dobrej cestu přeju, kdybychom se minuly. budu na tě myslet.
díky moc.... vše vypukne v pátek okolo třetí.... ale musím tam toho zařídit víc, proto jedeme už zítra. Vůbec se mi nechce ....
Ty se hlavně nepřetáhni a odpočívej, ať si zase nepřivodíš nějakou chorůbku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:35
- Nahlásit
brut
Ozvi se, když budeš potřebovat - nabíječku mám na chalupě , jen to musíš nechat zvonit dlouho a dlouho, znáš to tam a hlavně... znáš mě . Budu držet palce, ať vše proběhne tak jak teta chtěla.
odpočívej
no to budu muset, jsem dneska K.O. už druhou noc minimum spánku a jsem tak nějak vyřízená jak žádost.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:54
- Nahlásit
PetraK
Ozvi se, když budeš potřebovat - nabíječku mám na chalupě
díky moc.... jen aby jsi k ní nezapomněla doma telefon .. znáš se
jen to musíš nechat zvonit dlouho a dlouho, znáš to tam a hlavně... znáš mě
právě že tě znám, tak vím, že když máš nabíječku, tak nemusíš mít s sebou telefon ...ale jinak neboj, znám a vím, takže buď dlouho zvonit nebo volat večer
Budu držet palce, ať vše proběhne tak jak teta chtěla
to doufám.... snad ano
jsem dneska K.O. už druhou noc minimum spánku a jsem tak nějak vyřízená jak žádost.
já jsem taky vyřízená jak žádost... spím minimálně a budím se, takže k ránu usínám vyčerpáním a to vůbec není dobrý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
brut
a hlavně... znáš mě
nezapomněla doma telefon .. znáš se
panebože, panebože sem nemožný člověk
to doufám.
hodně síly přeju.. a pošlu.
. spím minimálně a budím se, takže k ránu usínám vyčerpáním a to vůbec není dobrý.
tak se ti to zase otočilo , ach jo.
jájsem teď teda nespala kvůli tý buřině a dešti a tak vůbec no. tak snad se třeba aspoň cestou prospíš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:11
- Nahlásit
PetraK
panebože, panebože
ten ti moc nepomůže se sklerozou
hodně síly přeju.. a pošlu
tak se ti to zase otočilo , ach jo.
spíš bych řekla, že je to tetou... jak usnu, tak mám depky a budím se, takže si tělo prostě řeklo, že to pořeší po svém...
jájsem teď teda nespala kvůli tý buřině a dešti a tak vůbec no. tak snad se třeba aspoň cestou prospíš
třeba jo, možná vidina konce "trápení" tomu pomůže...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:32
- Nahlásit
Tééééééda, musím říct, že se mi zvedá kufřík .... právě řeším jeden inzerátek a chování acd a jsem velmi znechucená... Asi půjdu blejt velebnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:46
- Nahlásit
brut
ten ti moc nepomůže se sklerozou
von má panebože sklerózu?? (já dostanu na prdel )
je to tetou..
já vím, já jen že to máš z nahoru do dolů buď tě kousne moucha cece a nebo se něco stane a naopak nespíš vůbec. . CO TY LÁZNĚ? no?
možná vidina konce "trápení" tomu pomůže.
hlavně vždycky při cestování přece spíš.
velmi znechucená
wocogo?
sem mrkef nějak, bez energie
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:57
- Nahlásit
jo a ani jsem se vám nezdůvěřila jak jsem opět uspořádala neúspěšný výlet do Hvjézdy. Já pokaždý když tam vezmu někoho z naší rodiny, tak prostě přijde buřina. Minule jsme si tam udělali výlet s nejmladším hošíčkem a ledva jsme došli k letohrádku přišla obr bouřka, která mě zapikolikovala u brány letohrádku a odmítala jsem ju opustit. V tom bordelu to byl jedinej jakž takž záchranej bod. nakonec to dopadlo tak, že Brtnik šel pro auto a DOJEL AŽ PŘÍMO K LETOHRÁDKU HVJÉZDA jinak tam stojim asi ešče tetkon . A tentokrát zas, vytáhla jsem tam ségru aji s mámou. Došli k letohrádku, opustily máteř, která odmítla šplhat z a do kopce a šly nechat vykoupat dolů Hošíkusa, sjely jsme dolů z toho kopce po bukvicích natošup, ovšem zpátky to byla celkem šichta.A když se dosápem zpátky - co myslíte??? JO, JISTĚ. BYLA TAM ZAS BUŘINA!!!!! Naštěstí naštěstí tentokrát ne úplně přímo nade mnou, takže jsem dokázala opustit nebezpečný prostor a dojít na autobus , ale zato jsme pěkně promokly. Hvjézda je prostě bouřkou prokletý místo
|