| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:32
- Nahlásit
Fajka
Ubytovat se v obchodě ovocem a zeleninou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:34
- Nahlásit
PetraK
Ubytovat se v obchodě ovocem a zeleninou
tam prodávaj žízky???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:42
- Nahlásit
asi mi brzo hrábne, hrábne, hrááááááááábne,
vyplňuju spešl dotazník a ta svině odmítá spolupracovat a to jsem se již smířila s tím že náš program ho nedokáže vytisknout, takže ho musím naflaškovat, přetáhnout do jinýsítě a tam se pokusit to vytlačit ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
no tak jsem si aspoň pustila Imigrejt Kruspáčka mjůzik
http://www.youtube.com/watch?v=nYd6DTegkrU
This is what, this is whaaat- miluju ty bicí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:45
- Nahlásit
vejk ááááp vejk ááááp
http://www.youtube.com/watch?v=7pMIAhJi1jg&feature =related
uš mi hráblo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:52
- Nahlásit
PetraK
vyplňuju spešl dotazník a ta svině odmítá spolupracovat
uš mi hráblo
buď ráda že nemusíš přihlašovat auto, to by ti hráblo asi definitivně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:56
- Nahlásit
Fajka
no děfče já se nechcu hádat, ale to hle je svině svinutá, tudleten formulář. žije si svým vlastním vnitřním životem a odmítá dělat co mu nakážu, naopak hajzl nakazuje ešče mně
ňjůůůůůů wooorld
thííííííííís iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis máááááj woooooorld!!
http://www.youtube.com/watch?v=4f3eREte7Y4&feature =related
nejni to marný dyž růžofka vysmahne. a příští tejdem bude zase vysmahnutá pět dní v tejdnu , bude nářez
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:00
- Nahlásit
PetraK
no děfče já se nechcu hádat, ale to hle je svině svinutá, tudleten formulář. žije si svým vlastním vnitřním životem a odmítá dělat co mu nakážu, naopak hajzl nakazuje ešče mně
klííít za tři tejdny třá bé nějakej výsledek sem tě chtěla uklidnit né načtvat
dyž růžofka vysmahne. a příští tejdem bude zase vysmahnutá pět dní v tejdnu , bude nářez
bacha na okna!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:05
- Nahlásit
Fajka
klííít za tři tejdny
proč jako až za tři tejdny? A já nechcu výsledek, já to chci vyplnit, nahrát na flašku a mít vod toho pokoj, což se mi nedaří
bacha na okna!
tak ty sou tady celkem pevný si myslim . Hlavně aby mi pan řídící vydržel. Ale zatím si nestěžoval - minulej tejden naopak hodili jsme debatu,
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:11
- Nahlásit
PetraK
já to chci vyplnit, nahrát na flašku
PET? tak tadyk asi bude zakopanej péééf
naopak hodili jsme debatu
nakazilas ho virem jo ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:16
- Nahlásit
Meloun je vůbec velmi dobrá věcička.
no nás teď čeká čas švestek. Přemejšlim, když je takhle hezky, jestli si je nepředsušim.
Mimochodem, kdybyste si někdo chtěl udělat výlet na Kokořínsko pro švestky, tak se nám zbláznila švestkoň a má takovejch švestek, že to nemáme šanci zpracovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:16
- Nahlásit
Fajka
PET
no to by šlo možná snáz nahrát to na pet flašku, než to dovyplnit!! Kdybych to aspoň mohla roztrhat, šmejda jednoho, ale jak roztrhat něco co je jen v počítači. Asi rozmlátim ten kompůjtr a bude
nakazilas ho virem jo
jako rrrramštajn vírem? Nooo, pracuje se na tom. Usilovným přehráváním
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:17
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek....
Jsme vydovolenkovaný, přegrilovaný a převýletovaný..... poslední dny už psistvo žadonilo se sepnutýma pacénkama, že nikam nechtějí...... a co je hlavní, další místnost v baráku byla uvedena do stavu kdy ji může obejvat i člověk.... eště štyry a chalupa je cajk....zevnitř.... ....a jak se vejde vám ostatním ????
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
kachna_
no nás teď čeká čas švestek
taky máte tolik?? ale u nás ještě nedozrávají. bude to myslím jako předloni. Mrzí mě, že nemám obří mrožák, protože bych to tam fšecko nacpala, je to jednodušší než zavařování, nesežere to tolik času.
Co myslíš tím předsušením?
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
PetraK
naopak hodili jsme debatu,
souboj na ostří Ramštajnů?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:19
- Nahlásit
kachna_
souboj na ostří Ramštajnů?
nene, todle byla velmi mírumilovná debata, semleli sme fšécko, od zdejšího bordelu v politice, přes český vesničky až pod důležitost jazykového vybavení v dnešním světě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:22
- Nahlásit
kachna_
někdo chtěl udělat výlet na Kokořínsko
je tam budem pochodovat až koncem září a to už bé po švestkách
že to nemáme šanci zpracovat.
a co vočesat a do výkupu ?
aspon budou prašule
PetraK
Asi rozmlátim ten kompůjtr a bude
to by asi pan řidící nebyl nadšen
vlk
poslední dny už psistvo žadonilo se sepnutýma pacénkama, že nikam nechtějí......
další místnost v baráku byla uvedena do stavu kdy ji může obejvat i člověk...
jo znám taky máme takový dvě a furt ne a ne s nima hnout..no snad se letos ještě zadaří , su optimista
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
.. poslední dny už psistvo žadonilo se sepnutýma pacénkama, že nikam nechtějí.
vidím řadu čoklů.... ani sedí na kotelnách a předníma packama dělaj šmidli šmidly - PROSIMVÁSMYCHCEMBEJTUŽDOMAAAAA! Hlavně ty šiby u toho vypadaj lukcusně a buldočka též
. a co je hlavní, další místnost v baráku byla uvedena do stavu kdy ji může obejvat i člověk
jo to je velmi pozitivní zpráva gratuluju.
hele nemáte zkušenost s takovým tím tekutým asfaltem v kbelíku co se dává místo IPa lepenky?
se vejde vám ostatním ????
copak vo to, vejde se dost dobře, ale vede se mi blbě krz ten debilní formulář. Už to zase předělávám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:24
- Nahlásit
Fajka
to by asi pan řidící nebyl nadšen
no já myslim, že on pan řiditel bude mít občas podobnou myšlenku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:25
- Nahlásit
PetraK
Co myslíš tím předsušením?
nakrájet a rozložit venku a až nakonec dosušit v sušičce
taky máte tolik??
jo. Ten strom je prakticky fiaalovej. A to to vypadalo, že jich půlka pomrzla.
vlk
zdravíme vlka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:26
- Nahlásit
PetraK
nemáte zkušenost s takovým tím tekutým asfaltem v kbelíku co se dává místo IPa lepenky?
jo, když mi bylo třináct, udělala jsem si z něj krásnou kuličku a schovala si jí do džín .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:28
- Nahlásit
kachna_
zdravíme vlka
kachno ty seš jemenů královna ,nemůžu tetkon odejít od počítadla a navštívit butku. Esli okamžitě nepřestaneš, dostaneš to čalounění k úhradě
nakrájet a rozložit venku
aha. hm to na chalupě moc nepřichází v úvahu, zožraly by mi to vosy a jiný breberky, takže s tim budu muset rovnou do sušičky. škoda, díky.
pomrzla
taky jsem si myslela, ale je tam toho na stromech fakt hodně. My teda máme dva - jen takový obyč švestky, al e dobrý, dobrý jsou. A ten džusík z nich, ten je.
temptééééééjšššššn!
http://www.youtube.com/watch?v=geL0e1mluv4&feature =related
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:30
- Nahlásit
kachna_
jo, když mi bylo třináct, udělala jsem si z něj krásnou kuličku a schovala si jí do džín
já to pustim, je mi už všecko jedno, řeknu, že za to může kachna! Ať si dou za ní
ne to je takovej jako mazlavajzovej asfaltovej xindl, kterej natíráš na podlahu coby izolaci proti vodě místo toho aby se tam přitemovala IPA.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
takovým tím tekutým asfaltem v kbelíku co se dává místo IPa lepenky
mám nejdřív musíš objetovat nějaký smetáček rozloučit se sním navěky věkůch ... pak vodevřeš pixlu vrazíš do ní smetáček , pořádně zakvedláš, nic se neděsíš že uvnitř je něco jako mlíko, kvedláš až to prokvedláš k hnědýmu sajrajtu ten pak pomocí toho smetáčku nanášíš na inkriminovyný místa kde potřebuješ... jakmile to začně zasychat změní se hnědá v černou
EDIT: smetáček potom zahodíš bo jest již nepoužitelný ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:34
- Nahlásit
Fajka
jo znám taky máme takový dvě a furt ne a ne s nima hnout..no snad se letos ještě zadaří ,
tož já doufám, že do vánoc stihnu taky ještě dvě...... zbytek snad příští rok....
PetraK
hele nemáte zkušenost s takovým tím tekutým asfaltem v kbelíku co se dává místo IPa lepenky
něčím takovým jsme zašmrdlávali dirky v lepence na střeše dřevníku..... zatim dobrý....
kachna_
zdravíme kachnu...ale žádnej obrázek k tomu nemám....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:34
- Nahlásit
kachna_
, když mi bylo třináct, udělala jsem si z něj krásnou kuličku a schovala si jí do džín .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:44
- Nahlásit
PetraK
to je takovej jako mazlavajzovej asfaltovej xindl
tohle byl takovej ten klasickej asfalt, co se dává na silnici a vždycky rozteče, když hodně svítí sluníčko, případně se zahřeje v kapse džín.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
jakmile to začně zasychat změní se hnědá v černou
postup znám ty měňafko hnědý v černou . Mi jde vo to, esli má někdo vyzkoušeno už jako jestli to fachá. My máme nanešeno, tak jsem zvědavá, jestli to v té zadní místnosti odvede nějakou práci. Ešivá to prostě fachá protivá vlhkosti
něčím takovým jsme zašmrdlávali dirky v lepence na střeše dřevníku..... zatim dobrý....
takže na podlaze nevíš, sem si říkala, že třebas zrovna tohle jste použili - vzhledem k tý vodě u vás.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:49
- Nahlásit
PetraK
takže na podlaze nevíš, sem si říkala, že třebas zrovna tohle jste použili - vzhledem k tý vodě u vás.
na podlaze zrovna nee, ale když jsme dělali ze vrat vokno, tak tím zeťák zamáz tu ipu, co izoluje mezi podlahou a ytongama, a pak jsme ještě vomazali barák zvenku....tak do půl metru.... tam kde je to vomazaný tak to neprotéká a nevlhne....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:58
- Nahlásit
PetraK
znám ty měňafko hnědý v černou . Mi jde vo to, esli má někdo vyzkoušeno už jako jestli to fachá. My máme nanešeno, tak jsem zvědavá, jestli to v té zadní místnosti odvede nějakou práci. Ešivá to prostě fachá protivá vlhkosti
no joooo tak paní nátěrková, tak to nefim my to mazali na střeechu jako u Vlčáků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 12:02
- Nahlásit
vlk
. tam kde je to vomazaný tak to neprotéká a nevlhne....
tak to vypadá že dobrý, no uvidíme, jak to bude s tou vlhkostí odspoda. díky
Fajka
tak paní nátěrková, tak to nefim
to neva, díky. to co psala vlk vypadá že dobrý.
|