Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:10
- Nahlásit

PetraK
A co cvičení, ešče ho bavčí?
šílíš, dyť už ho nic nebolí a může lítat u plotu, tak co by cvičil (ale je fakt, že ho vždycky z celýho cvičení "braly" hlavně obrany). Je to hajzl

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:12
- Nahlásit

kachna_

šílíš, dyť už ho nic nebolí a může lítat u plotu, tak co by cvičil

a nojo, no, to mi nějak tupohálfce obecné nedošlo , to dá rozum, že to by byl debil, kdyby se nějak trapně pinožil prostorem

Je to hajzl

ne , má jen svoje priority , přece nebude s holkama dělat šprta, když může lítat u plotu

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:26
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera jsem byla po lékařské vědě a zpracovávala švestičky...mňááááám, mňááááám. Ještě mi zbylo pár švestiček na jednu várku koláče a je zpracováno.... v mrazáku je jich jen menší část... spousta je usušena, něco snědeno přímo a zbytek je v koláči

kachna_
ještě jednou díky moc, jsou vynikající nejen na jídlo, ale v koláči i sušené... zjistila jsem, že je nejlepší je krájet na plátky jak houby, pak jsou rychle usušené a vynikající
Znáš švestkovou nutelu? Je vynikající... já dělala před třemi lety nutelu z jablek a je taky dobrá, ale ze švestek je to fakt něco mňamózního .. můžeš jí dát do buchet, na koláče, jen na chleba nebo na palačinky...

Chceš nějaký receptík do pekárny na chlebíky a jiné vyzkoušené mňamky?

PetraK
teď jsem chvíli byla švestková královna a klidně bych jí byla ještě dál, protože tak dobroučké švestičky jsem už dlouho neměla.... ale to je fuk, páč koláč ze švestek můžu z jakýchkoli...

Koukám, že Hošíček měl zase o zážitek postaráno... ještě by to chtělo ty raky, co tu máme, aby měl všechna zvířátka pohromadě

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:29
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
prosíííím, mám dotaz... v září je dvoudenní kurz aromaterapie. Co myslíš, za ty peníze to odpovídá? Mně se to líbí a dost zvažuju, že bych se přihlásila....ale rozumím tomu jak koza petrželi ...

http://www.aromaterapie.cz/index.php?/archives/107 -ZARI-2012.html#extended

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:32
- Nahlásit

PetraK
kachna_
Cirátek ukázal, že je naprosto nadšený běžec na krátké tratě....dokonce běží přes nohy, mrtvoly, klečící, sedící... prostě na krátké tratě je to šampion. A vypadá velmi dobře, ačkoli na pohmat je cítit bolavá část, evidentně mu to nevadí. Což je vynikající

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:37
- Nahlásit

brut

ještě by to chtělo ty raky,

jo to by chtělo těch si naštěstí teda zatim nevšimnul . Koupání u vás mi ani nepřipomínej - letos mi to zatím ani jednou nevyšlo - když bylo to krásně tak jsem byla nachcípaná, takže to nešlo a teď zas není tak úplně na to - vzhledem k tomu všivýmu rameni - abych hópla do vody- a kupodivu tělo jak je rozbitý - to ani nevyžaduje. Hlava jo, ale tělo člověče protestuje a že jsem vodomil teda.

Chceš nějaký receptík do pekárny

a já se s dovolením přimomenu taky s receptíkama, můžu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:38
- Nahlásit

brut

Což je vynikající

jo je to skvělý, je to bojovník.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:24
- Nahlásit

PetraK
jo to by chtělo těch si naštěstí teda zatim nevšimnul
asi se před ním schovávají

kupodivu tělo jak je rozbitý - to ani nevyžaduje. Hlava jo, ale tělo člověče protestuje
já bych se šla koupat hned, ale do teplý vody... jak je chladnější, tak tělo taky protestuje. Holt taky není úplně fit...

já se s dovolením přimomenu taky s receptíkama, můžu?
jééééé, já zapomněla.. kvásek, viď?

jo je to skvělý, je to bojovník.
přesně tak a krasavec k tomu, důležitej

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:34
- Nahlásit

brut

asi se před ním schovávají

no nebo je spíš ve svý potrhlosti naščestí ešče nezaregistroval

já bych se šla koupat hned, ale do teplý vody.

no já člověče nějak právě nemám ty svoje koupací choutky vůbec. Tělo prostě vyhlásilo na vodu stop stav asi či co. I když o dovče, až budu mrtvá a ušlapaná šlapčucha, si to možná rozmyslí

á zapomněla.

v klidu, v klidu. já se jen připomínám. Včera jsem zaexperimentovala s pohankou celozrnnou. Dělala jsem takovou tu svou bzzzzzzm buchtu z celozrnky čistě jen a napadlo mě plesknout tam trochu droždí i když se tam dává pr. do pr. A vůbec to nebyl špatnej nápad. Mrskla jsem ho tam hned v začátku, když jsem třela med s jajcama (jsem použila ten od Tebe - má zvláštní konzistenci, takový jako sádlo tuhý ) a fakt dobrý.

důležitej
to víš, musí trochu dělat Ciráty

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 14:30
- Nahlásit

právě jsme panu řediteli oživily den . trošku . Nejdříve se setkal s potkany a zároveň měl kuldůrní zážitek, neb jsem nestačila dát volume doleva . Ovšem potkánci byli skvělý huž hodně dlouho jsem si nechovala potkana. Natož měsíční mládě. Mrňous byl skvělej ušoplesk neuvěřitelně zvídavý stvoření - halt poktáně no . Včera přibyl do smečky dvou starousedlíků. A ovšem dědoušek kapučínový (krásná barva kapučína se skořicí) byl nunynuny teda.

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:13
- Nahlásit

Mrňous byl skvělej ušoplesk neuvěřitelně zvídavý stvoření - halt poktáně no . Včera přibyl do smečky dvou starousedlíků. A ovšem dědoušek kapučínový (krásná barva kapučína se skořicí) byl nunynuny teda
Růůůžofka už zaneřádila kafovar tak, že místo kapučína tam máte potkany???

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:56
- Nahlásit

Janiii
Růůůžofka už zaneřádila kafovar tak, že místo kapučína tam máte potkany???

no nedovedeš si představit, jak teď Primadona vypadá V odkapávátku je zatvrdlej asfalt - to jen na úvod, jak vypadaj útroby radši popisovat nebudu. Kafe bych si z toho nedala. Dneska jsem to drhla, vona je vopravdu nechutný prase. Hlavně, že furt vykládá, jak doma gruntuje a musí mít všechno špígl nýgl a jak štkala a štkala, když jí pes vod návštěvy zesral lautr celej nejkrásnější kobereček, kterým doladila celej jejich špígl nýgl padomeček......... ble.

Ncméně potkáně bylo zcela reálné a živé a bombastické a vocáskem mi dělalo cimlicimli po ruce

Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:11
- Nahlásit

Nechci vzbuzovat plakavý nálady, ale našla jsem tuhle starou fotku a nedá mi to...

Kousík, Hipík, Babú, Pišiší, Šmidlík, Pipínek, Věrný Hatátitlá, Piškot, Niňo, Přešífka Podšífka, Marcipán, Tulipán, Vůlpes, Zubejda Vobejda, Trumpeta plechovej, Grizlík, Fousyšvili, Drahýšek, Kokos Losos, Tulínek, Tlapkomet, Kašpar počmáranej, Haf, co jsem z něj paf, Brundipejs , Babuší, Srdíčko... a Pán buchtiček (poslední jméno mu dala Gerda - sedlo a slušelo... )

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:22
- Nahlásit

nádhera ... a samý lepší jména!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:13
- Nahlásit

Pipínek

to je jméno pro pséka podle mýho fkusu, to úplně nejlepčejší
proto říkám Hošíčkovi Pipi

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

asi nás pan řídící z kanclu na koupání nepustí, co?

uuuuž se mi to krátí, krátí, juchééé. A dneska bude snad klid, tak to tady půjde.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:53
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jen prolítávám, páč za chvíli mizím směr lékařská věda a pak na srazík s jedním australáčkem, který má ooooobr problémy. Tak se rozepíšu až později..... Jinak jsem v sektoru australáků za vyvrhele, páč "chytám" lidi za slovo a ukazuju, jak si protiřečí a jak lžou... navíc jsem si dovolila rejpnout do několika extra "úžasných" chovatelů. Tak si myslím, že budu mít i já o "zábavu" postaráno.... Fajfkóóó, už jsem na tom jak ty

Tak a jdu nebo mi ujede vlak....

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:59
- Nahlásit

brut+
Tak a jdu nebo mi ujede vlak

tak už vole di, nebo ti co? Nebo ti vole ujede vlak
a stejnak nepojede, páč bude mít výluku

Jinak jsem v sektoru australáků za vyvrhele, páč

jooo , to se moc nenosí tohleto

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:09
- Nahlásit

nadbůch se mnou a zlý pryč, hledám vhodné ubytování ve Finsku jejich hatmatilka mně zcela dezorientovala

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:35
- Nahlásit

našla jsem tuhle starou fotku
Pani, to je málo platný, když je halt pes překrásnej už vod mala. Povim vám, že tydle černý kokrojdovitý sou beztak nejlepčí. Hipí-mimi je velmi krásně zachyceno. Vypadá rozhodně jako Raoul Schránil za mlada. Úplnej mici angora! Vzdávám poctu krasafcoj in memo! Byl to Pán buchtiček a Mnoha jmen.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:53
- Nahlásit

Gerda

Úplnej mici angora!

a ty seš Hadimrška,Pejsáčku!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 08:30
- Nahlásit

Vrrrrrrrrrramštajn,
něco podstatnýho za dobu mojí nepřítomnosti?
Já su totálně na

brut
navíc jsem si dovolila rejpnout do několika extra "úžasných" chovatelů. Tak si myslím, že budu mít i já o "zábavu" postaráno.... Fajfkóóó, už jsem na tom jak ty
šiš ty už seš taky sběratelka klik?

No a to se těš, že další levl bude jakmile vyslovíš svůj názor a bude se s někým shodovat..tak automaticky tomu člověku lezeš do tunelu pro kliku

jo je mě s těma psákama v těch lesích nějak líp

Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 08:35
- Nahlásit

Gerda
Hipí-mimi je velmi krásně zachyceno. Vypadá rozhodně jako Raoul Schránil za mlada.

Nojo, to jo . Honza mu tenkrát pořídil umělecké foto, protože doufal, že Hipí-mimi budu mohutně nabízet v inzerci a štěník půjde brzy z domu. ...A to se teda setsakramentsky splet...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:43
- Nahlásit

Rumštááájn
byli tu obchodní zástupci z lama energy (prodejce energie). Humus, jednání jako při těch podvodnejch prodejích předraženejch hrnců, konec konců, co taky čekat od obchodních zástupců, kteří chodí ve všední den dopoledne a tvrdí, že mi jdou optimalizovat odběr elektřiny jsem ráda, že mám tři psy a jen doufám, že na ně přes plot pustili dost svých dlouhých chlupů
fousyšvili

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:51
- Nahlásit

PetraK
a ještě je dobrá Parfimérije Andula, Andula vede, Andula vyhrála!

Honza mu tenkrát pořídil umělecké foto, protože doufal, že Hipí-mimi budu mohutně nabízet v inzerci a štěník půjde brzy z domu. ...
tak takovou jsem doma dělala fotku taky, bo Mařka měla týden na opuštění ubikace krz jakési mamkoprotesty. A teď? ))) Šmarjá já tomu Marouňátku nevyměnila čistou vodičku, teď nemá čerstvou a studenou....jedla už Marunka? Já jí z kachničky sundala sádlíčko a teď jí tim ochucuju granule, aby jí víc chutnaly. A vrcholně - musim si koupit novou podložku do koupelny, tu starou dám Marounkovi, ona na ní ráda leží. A samozřejmě - proč jí nedáš taky kousek? Dyť tam žádný koření neni. Řikám - no nedám jí ani kousek. A máma - pojď Marounku, dám ti kousek šunky. Řikám - no to bych jí dala tak leda pěstí, dylyně rozcapený.

Pak nemá bejt rozmáchaná až na půdu. Jako Markusa samozřejmě. A to měla jít z domku hnedle. Asi jako Hipí-mimi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:52
- Nahlásit

Gerda
Já jí z kachničky sundala sádlíčko
taký bych potřebovala sundat sádlo

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:53
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem doma a relaxuju... mám tu synka, tak se nenudím. Navíc mi přivezl Vilém masíko pro psy, tak se chystám na krájení 20kg

PetraK
nebo je spíš ve svý potrhlosti naščestí ešče nezaregistroval
to je taky možný ... jen si představuju, jak by to vypadalo, kdyby si všiml

no já člověče nějak právě nemám ty svoje koupací choutky vůbec
tak tam máš asi opravdu problém a tělo si potřebuje odpočinout

klidu, v klidu. já se jen připomínám
nebooooj, myslím na tebe... jsem trochu zpomalená, ale snad ne úplně

Dělala jsem takovou tu svou bzzzzzzm buchtu z celozrnky čistě jen a napadlo mě plesknout tam trochu droždí i když se tam dává pr. do pr. A vůbec to nebyl špatnej nápad.
já dneska budu dělat koláč se švestkama, tak jsem zvědavá, jestli se mi povede s celozrnkou a pohankou

Nechci vzbuzovat plakavý nálady, ale našla jsem tuhle starou fotku a nedá mi to
je to krásná fotka a ještě hezčí jména, která měl... plyšáček maličký

PetraK
stejnak nepojede, páč bude mít výluku
to neměl, naštěstí, ale je to pořád o strach.... musím jezdit pořád o hodinu dřív, abych měla jistotu, že doktory stihnu...

to se moc nenosí tohleto
přesně tak...

Fajka
šiš ty už seš taky sběratelka klik
jj a už jich mám moc....

No a to se těš, že další levl bude jakmile vyslovíš svůj názor a bude se s někým shodovat..tak automaticky tomu člověku lezeš do tunelu pro kliku
však to už teď tak vypadá .... mno, někdo vířit vodu musí

kachna_
si představ, že část švestiček vydrželo až do dneška... to jsem moooc ráda, páč budu dělat další koláč

chceš oloupat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:30
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

VODŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Tu zdechnu asi, asi asi. a nejdřív usnu asi asi asi. Už se těším ven do polí, do lékárny, do Podolí, do prdele to je mi smutno

Gerda

Andula, Andula vede, Andula vyhrála!

ti už slušně hrabánkuje z toho vjědra, což|? bože vaří se mi mozek..... teda..... vystýlka se mi vaří, vystýlka místo mozku.

kachna_

fousyšvili
: D
jo tak ten mi utek. Fousišvili taky dobrej

hm, když už jsme u těch jmen. Uvědomila jsem si, že oba s Brtnikem občas řeknem Ešátorovi - A pan Fousek Mydlifousek tak jsme říkali Murphymu, páč ten ty fousiska měl, Ešus jich nemaje, stejně jest tak občas nazván . Sem zvědavo, kdy dojde na Fekála /Murphy byl fakt hrozný prase , tak jen tiše doufám, že k tomuhdle se ešus nikdá nesníží /

Gerda
, bo Mařka měla týden na opuštění ubikace krz jakési

taky? u nás Murphy taky neměl zvostat a skončilo to s mojí mámou stejně. Dost často se mi vybaví noční obrázek, kdy máma sedí rozespalá v kůchni na sesli a jí jábloko (proč jedla v noci jábloka to nevim). Pod ní sedí Márfadlo s upřeným ÍPO pohledem a čeká .... až......... mu máma ten kus jábloka OLOUPE, protože co? protože von ty se šlupkou přece nejí

kachna_

ty vole a švihej do Dvora Králové ale honem!!!!!! Esli nejsou někde na place tak seděj pod stanem a vyžádej si od Fifiny Stračenu a rovnou je tam pozdravuj

brut

jen si představuju, jak by to vypadalo, kdyby si všiml

voči jak letec při přetížení a dva metry by levitoval na hladinout

tak tam máš asi opravdu problém a tělo si potřebuje odpočinout

tak. tipuju že v tom rameni je prostě zánět, kterej si možná koluje tělem a tak se tělu do vody nechce.

.. jsem trochu zpomalená,

v tomdle vjědru se nejni čemu divit, tak klídek, tetkon stejně nebude čas.

jestli se mi povede s celozrnkou a pohankou

kynutej?

to neměl, naštěstí,

kecáš fakt jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:47
- Nahlásit

ach bože, jindřich má zase svůj varletí záchvat. proč proboha svoje varlata cpe naprosto všude :O ? teď je jeho varletí problém pro změnu v dotazu Je to normální? No von rozhodně ale normální není.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:00
- Nahlásit

Gerda
A teď? ))) Šmarjá já tomu Marouňátku nevyměnila čistou vodičku, teď nemá čerstvou a studenou....jedla už Marunka? Já jí z kachničky sundala sádlíčko a teď jí tim ochucuju granule, aby jí víc chutnaly. A vrcholně - musim si koupit novou podložku do koupelny, tu starou dám Marounkovi, ona na ní ráda leží. A samozřejmě - proč jí nedáš taky kousek? Dyť tam žádný koření neni. Řikám - no nedám jí ani kousek. A máma - pojď Marounku, dám ti kousek šunky

jo tak to je přesně jak u nás... když sem přivezla Fáju tak jsme šly málem obě pod most a ted je to jak popisuješ...kupodivu za pár let u psa číslo dvě se situace opakuje

PetraK
záchvat. proč proboha svoje varlata cpe naprosto všude :O ? teď je jeho varletí problém pro změnu v dotazu Je to normální? No von rozhodně ale normální není
Essi von nejni Fryštejnský..to byl taky Varel

<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání