Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 22:03 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

slibované fotky aneb tip na výlet

celou cestu mi zněl v uších Cimrman, Dobytí severního pólu a píseň proti trudomyslnosti .... Tam kde hy- tam kde hy- tam kde hynou vlci - Čech se přizpůůůsobííí

ale na začátku to vypadalo docela slibně to počasí ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 10:58
- Nahlásit

Ramštááááájn,
Janiii
juuuu Vašeeeeek

já ci taky na sněžkůůůůů, ale teda v lepčím počasí

Tak sem vyměnila frisbíčko za ponožky a jak to dopadlo ?
Ano dával pro změnu přednost tenisáku

Něco ve smyslu jako já vím že chceš podat todle ale hele ten krááááásnej tenisák ten je lepčí ten se líp hází a chytá
pako... ale když tech věcí je víc tak ukážu a podá to co chci ..většinou když nekraví ...takže klasika..cvičení a trénink matka moudrosti

No a už zas letim achjooo...to je furt něco

brut
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:17
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Nevím jak to Fifi dokázala, ale přes net na mně prskla moribundus a já noc na pondělí a půl pondělí proseděla na kadibutce ( a ve zbytku jsem měla zimnici)... naštěstí jsem k tomu nepotřebovala kyblíček, ale i tak mně to dost odrovnalo. Dneska už je mi o dost líp, jen občas mi ještě "zaškrundá" v břiše.

Plesnifcííí dostali kosti s kloubní hlavicí, aby měli hodně chrupavek. Al si tu svojí žárlivě střežila a Brut se jí pokoušel zahrabat

brut
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:22
- Nahlásit

Fajka
tak mně napadá, že by jsi mohla udělat úplně krok zpět a nejdřív s ním cvičit "učení rozeznávání předmětů" a to tak, aby opravdu přesně věděl, který je který a teprve pak ho nechla ty předměty vybírat z několika a nosit. Možná pak mu to dosepne rychleji a bude opravdu nosit to, co chceš
Ale je to jen nápad....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:28
- Nahlásit

Rrumstaajn.
Janiii
Brrrrrrrrrrr, teda vy si umite vybrat pocasicko.
brut
ale přes net na mně prskla moribundus
Ne ne ne, to ja nebyla, za to jiste muze Gerdice, rozsevacka moribundusi! Zmenila klatbu z aut na krecky v brise.
Co ty hrabicky, uz dorazily?
Fajka
Tak sem vyměnila frisbíčko za ponožky a jak to dopadlo ?
Ano dával pro změnu přednost tenisáku

Hele, tak to chce, jak pise brutice, se vratit o krok, dva zpet. Neco je spatne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:45
- Nahlásit

brut

přes net na mně prskla moribundus a já noc na pondělí a půl pondělí proseděla na kadibutce ( a ve zbytku jsem měla zimnici

lity lity paní!

nejdřív s ním cvičit "učení rozeznávání předmětů"
no to sem právě cvičila, přesně ví co je míček a přesně ví co je talíř.... na tom sem to prostě chtěla začít učit , jednou podej míček jednou talíř, podle toho co řeknu jako rozlišovačku..jenže vono si jelítko dycky do toho vloží svůůj nápad že von by ted rači podal talíř i dyž já chcu míček... přitom vím že ví co je co
no nic... bude trénovat dál aby si byl jistější i když já si myslím že ví ale že von dotoho vnáší neustále svůj názor

Ale ono mu to docvakne..jako třeba ted u házení talíře mu docvaklo a začal dělat pěkně couvej bez toho aniž bych musela dělat nátlak tělem hezky couvá...
ono mu to nějak docvakne

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 12:54
- Nahlásit

Fifi
Neco je spatne
jo, to že má svůj názor krej se neshoduje s mojím

Tyjo sem to ted jen tak proběhla..že von "vodborník 22" je vypnutej ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 13:02
- Nahlásit

Fajka
Ja bych rekla, ze asi ano, Vita to pojal nejspis globalne, promazal "bolest" a asi ho odstrih. Zadna skoda.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 14:40 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ahoj

holky, nechcete některá lítací talíř?

Žofka, už s ním nechce hrát. Když ho sbírala nějakej klacíček jí šťouchnul do nosu a ona se urazila . Rozince ho házet nechci, jak měla tu urvanou šlachu...

Tyjo sem to ted jen tak proběhla..že von "vodborník 22" je vypnutej ?

To je dobře. Hodně dlouho mě někdo tak na dřeň nenasral...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 14:44
- Nahlásit

Hoja paninko. Ja bych ho pro Kremylka klidne brala. Ale treba si to casem Zofka rozmysli.
Hodně dlouho mě někdo tak na dřeň nenasral...
Napodobne.

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 14:51
- Nahlásit

Fifi

Bezva, Fifiště , tak mi napiš do mailu adresu, ať to zas nepopletu.

Žofka měla na rozmyšlenou 4 měsíce, a neeeee... Teda běží k němu, ale sedne si zadkem k ležícímu frisbíčku a přes ramínko na mě vrhá otrávený pohledy, jako, že jestli trvám na tom, že si budem hrát s tou debilní hračkou, tak prosim, ale ať si ho zvednu sama...

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 18:55
- Nahlásit

Ešuska je ještě mimo dosah, dohled a hlavně mimo dozor?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:30
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásám, že moribundus jest zničen a doufám, že se hooodně dlouho neobjeví. Gerdičce a tetce Fifi tímto děkuji za zpřijemnění začátku týdne a doufám, že již nic podobného sem nebudou házeti, jinak na ně prsknu jedovatou slinu a budou na hajzlíku tráviti delší dobu

Janiii
Ešuska je hlavně mimo dozor statných ošetřovatelů a to stále

Fajka
Fifi
von "vodborník 22" je vypnutej
Zadna skoda.
myslím, že stížností na jeho pošahanost bylo tolik, že to Víťa už nemohl snést a tak ho dopojil.... tak nebezpečný člověk by měl být pod dohledem statného ošetřovatele a ne v legraci, ale v naprosté vážnosti. Ne že by se tu nevyskytovali ychtilové, ale od nich člověk ví na čem je a chovají se tak, že nikoho nenechají na pochybách. Kdežto tohle byl zářný příklad skrytého agresora a sebestředného blba....

Jen doufám, že se tu zase neobjeví pod jiným nickem....

Teda běží k němu, ale sedne si zadkem k ležícímu frisbíčku a přes ramínko na mě vrhá otrávený pohledy, jako, že jestli trvám na tom, že si budem hrát s tou debilní hračkou, tak prosim, ale ať si ho zvednu sama...
kulička šikovná.... co jí má co ta hračka píchat do čumáčku, se pak nedivím, že se k ní otáčí zády a chce, aby jsi jí zvedala ty

Jo a zítra mi dámy držte palce, jdu na vyšetření s tím svým bolavým ramenem...tak jsem zvědavá, co se objeví a jak se bude léčit... už ruku nedám bez bolesti ani nahoru a nedej bože, když se potřebuju podrbat na zádech, to jí dám akorát lehce ohnutou na zadek; o česání ani nemluvím... jsem ráda, že jsem využila "Salon u Labíčka", protože kdybych měla vlasy v původní délce, tak se už ani neučešu, takhle to ještě jakž takž levou zvládnu....

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 16:39
- Nahlásit

Rumštááájn
tak jsem právě Kačence poslala autíčko.
Kačenka natáhla šťastně ručičku, v tom autíčko udělalo frrrrrnk a odjelo pryč.
Dycky zapomenu, že je to autíčko natahovací

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 17:32
- Nahlásit

Rumštáájn
Kachna
Dycky zapomenu, že je to autíčko natahovací

Fuuj, ale to se dělá...sociálku na Vás pani !!
Jinak hkásím, že s pruhatou vegetím jak se dá, pracovní režim malinko polevil, ale již jeví známky, že sbírá síly k návratu do klasického tempa.Halt Fajkitýda je pouze v remisi

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 21:16
- Nahlásit

... trocha buchtiček...

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 21:19
- Nahlásit

Jo, a strká pacičky, kam nemá... Vrací se v pondělí .

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 21:22
- Nahlásit

Buchetkyy
Krasne tam mate, okoli a louky! Co klistaci, nezlobej? Ja letos jen jednou strikla cuby arpalitem a svete div se, zatim mela jen jedno Baz a pak vypadlo jedno nacucly nevim z koho. Asi pangamin funga.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 21:23
- Nahlásit

Jo, a strká pacičky, kam nemá..
Co se ji povedlo?? Ja s ni dneska mluvila a znela, ze je este vcelku, krom nejakyho mirnyho nachcipanicka nebo jak.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:03
- Nahlásit

kachna_

Kačenka natáhla šťastně ručičku, v tom autíčko udělalo frrrrrnk a odjelo pryč

brut

Hlásám, že moribundus jest zničen a doufám, že se hooodně dlouho neobjeví.
no hurá !

"Salon u Labíčka", protože kdybych měla vlasy v původní délce,
juuuuu taky bych potřebovala přistřihnou křidýlka

Hyena
Psala mě kámoška, že naše výcvikářka ze cvičáku přišla o dvouletou fenku srazilojí auto když přecházela cyklostezku na přivolání a tak si místo ni pořidila co? no co? no ano pruhatici hyenovitou holandskou asi půlroční a jmenuje se Kačenka
a jako docela jí obdivuju, další tři chlupáči, dvě děti dvojčat, celej cvičák na hrbu...uf..nechápu jak to zvládá všecko

hezký fotéčky buchétek a uplně nej je ta cestička v trávě takovýhle stezky miluju

Fifi
Jo, a strká pacičky, kam nemá..
Co se ji povedlo

šmankote něco vážnýho?

Jedno fotí z dnešního polikání kilometrůch. Krásnej letní večer
škoda že to nejde schovat do krabičky a nasyslit do zásoby na zimu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:23
- Nahlásit

Fajka
šmankote něco vážnýho?
Snad ne, dobryho nepali.
Jedno fotí z dnešního polikání kilometrůch. Krásnej letní večer
Kolikpa ste "napolikali" ? A letni vecery, kdeze jsou, tady jak puchejr zapadne, pekelne se ochladi.
brut
S ramenidlem drzim palce, at se to dohoji jen tak, samo, bez intervenci.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:24
- Nahlásit

Fajka
no co? no ano pruhatici hyenovitou holandskou asi půlroční a jmenuje se Kačenka
Jé a nevíš z jaké chovky? Jinak jí vyřiď, že na Václava se chystá srazík holanďanů. Taks e kldině rovnou může přijet s celým ansáblem zapojit přesnější info když tak dodám

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:25
- Nahlásit

Buchtiček není nikdy dost..jsou úúúžasné

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:31
- Nahlásit

Fajka
šmankote něco vážnýho?

Neee, vážnýho ne, ale nepříjemnýho až až. Vopařila si ruku, trunda... Snad se to bude dobře hojit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:31
- Nahlásit

Fifi
Kolikpa ste "napolikali" ?
no právě že málo... jen jsme vyběhli na rozhlednu tady u nás

furt nějak nejsem v kondičce po tý chorobě..funím jak lokomotýva jenže další trek už je příští tejden tak potřebuju se nějak rozchodit

no jo asik inverze ... tu je teplo a krááásně

Hyena
Jé a nevíš z jaké chovky? Jinak jí vyřiď, že na Václava se chystá srazík holanďanů. Taks e kldině rovnou může přijet s celým ansáblem zapojit
jmenuje se
Gianna El Greco Wapini von Folge ...
tak až budeš mít nějaký info tak dej vědět přepošlu jít to

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:33
- Nahlásit

Neee, vážnýho ne, ale nepříjemnýho až až. Vopařila si ruku, trunda... Snad se to bude dobře hojit...
no týýýjo to je blbý ...au au au to muší bolééét

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:38
- Nahlásit

Fajka
Co ti bylo? A pls, mrk do maila, kamoska shani vencice spolecny..

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:41
- Nahlásit

..jsou úúúžasné

Óóoo ano , děkujeme převelice...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:41
- Nahlásit

Fifi
Co ti bylo?
krkobol, hlavobol rýma a kašel z nastydnutí střídání teplot a furt se z toho ne a ne vyhrabat ... pořád jedu na čtvrt plynu

A pls, mrk do maila, kamoska shani vencice spolecny
jdu se juknout

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 22:43
- Nahlásit

Ty a hele, normalne Kremylovi prestaly ty jeho uchaboly pravidelny!!! Asi se hnusak zaleknul elixiru, fakt vlastne uz skoro rok je klid!! Nevidane.

<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání