| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 21:39
- Nahlásit
Fifi
To nee, to byl klid krasnej, klasicka pradelna, prislo to v noci, k ranu, kdyz sme uz chrupaly.
jééé, tak to se fakt přesunulo od nás k vám
Proc tam skakala? Bych infarkt fakt mela, Kremyl by jiste jump down.
nevím, asi se chtěla podívat po okolí
.. ona právě vyskočila ve chvíli, kdy jí vedl mladej a všichni málem dostali infarkt, pak mi raději předal vodítko a už jí nechtěl .... stála tam dvojice tak šestnáctiletých a málem přepadli přes hradbu. Al seskočila dolů a o kousek dál vyskočila i mně... jenže já s tím počítala a tak jsem jí včas chytila. Jinak by skončila pod hradbou... blbka.
moc diky za odvoz kutululuuu
neblázni, vždyť jsme tam měli cestu, tak proč jí nechat cestovat vlakem
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 22:05
- Nahlásit
Fifi
Hyena
Mobily uz mas zase oba?
jj, mám, zlatí Brutíci mi hod ovezli ještě včera večír..jinak koukám, že jsme odjely akorát včas a o nic nepřišly ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 22:16
- Nahlásit
Hyena
No dulezity, ze jste odjely se zkouskou, prece, ani se tu nepochlubis? To bonznu klidne ja, Hyjeni slozilly BH!! A muzou se venovat kousacim vecem a taaak
Cuzy se dneska chtely venovat hlavne loveni zivocichu na brehu, pak sme este chvilku dle kulaly obe klik, krasne to dementum slo. Fakt, nadhera videt, jak fungaj s nekym zkusenym, clovek se nakopne sam, kde robi chyby a uplne ho to pleskne do ocisek jakoze "kujva, ahaaa, ja su blbaa - dyk ten kremyl neni problem udelat pohyb zadnima hnatama.." - dneska uz rotoval kolem kanystru solidne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 22:29
- Nahlásit
Fifi
to je fáákt... se nepochlubila, uličnice. Ještě že jsi to práskla, protože jsou holky šikulkýýýý
Cuzy se dneska chtely venovat hlavne loveni zivocichu na brehu
se jim nedivím...Al se líbili rybičky ( jen tak mimochodem, byla nebo nebyla jedna? )
krasne to dementum slo. Fakt, nadhera videt, jak fungaj s nekym zkusenym, clovek se nakopne sam, kde robi chyby a uplne ho to pleskne do ocisek jakoze "kujva, ahaaa, ja su blbaa
mnooo, to je právě to, co jsem říkala včera u těch zkoušek .... když ti to někdo ukáže, vysvětlí, tak pak ti to bouchá do očí a říkáš si, žes trůůůpka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 22:37
- Nahlásit
brut
mnooo, to je právě to, co jsem říkala včera u těch zkoušek ....
Ale tak.... tam by to bylo na delsi vysvetlovani, bo si neznala vubec ten princip zkousek, zkusebni rad a taak... navic honak na kousacich zk, nerikam, ze to nejde, ale asi maj vlohy pro neco jinyho. Klikr, se kterym uz delas nejakou dobu, to je neco jinsiho - a o tom ja mluvila, ne o nejakkych kousacich zkkouskach.
A jo no, rybicky byly, ale takovy maly cudly, jen si clovek uzil ticho a na druhym brehu kone prezvykujici listy z vrb a sumeni vazek skotacivych s modryma kridlama - byl to klidny zbytek dne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 22:47
- Nahlásit
Fifi
tam by to bylo na delsi vysvetlovani, bo si neznala vubec ten princip zkousek, zkusebni rad a taak... navic honak na kousacich zk,
bylo by to na delší vysvětlování, ale stačí mi základ a jsem za něj moc ráda A honák na kousacích zkouškách asi nebude to pravý ořechový... i když prý koušou dobře, ale je tam to "dobře" a ne výborně, jako třeba jiný psi....
Klikr, se kterym uz delas nejakou dobu, to je neco jinsiho - a o tom ja mluvila, ne o nejakkych kousacich zkkouskach.
já vím, rozumím, ale chtěla jsem tím říct, že sice kolikrát vidíš, ale ve chvíli, kdy ti to někdo ukáže a popostrčí tě, tak tě to přímo bouchne...ta souvislost a i reakce ( třeba Křemýlka s nožkou )
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 23:07
- Nahlásit
tedy dámy, nevím, letmo jsem zagůglila a hele- docela jim to sluší
http://jackaroo.rajce.idnes.cz/Jackaroo_a_Jimmy_-_ Svatava_10.10.2009/#IMG_8847.jpg
http://jackaroo08.webnode.cz/zavody/
tady jeden trénink " OdDorinky" http://www.stream.cz/uservideo/283334-trenink-obra n
a další..
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.diaz .estranky.cz/img/picture/181/obrana_15.jpg&imgrefu rl=http://www.diaz.estranky.cz/clanky/obrany/dil-1 _.html&h=225&w=300&sz=23&tbnid=mEHO6wT1FepGtM:&tbn h=72&tbnw=96&prev=/search%3Fq%3Daustralsk%25C3%25B D%2Bhon%25C3%25A1ck%25C3%25BD%2Bpes%2Bobrany%26tbm %3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=australsk%C3%BD+hon%C3% A1ck%C3%BD+pes+obrany&usg=__j9eIKCyQHKQiy9aT4cithT 6-YFs=&sa=X&ei=6jEgUK_ZL9KDhQefyoDwDw&ved=0CCsQ9QE wCw
kupodivu je jich fakt dost a stačí heslo australský honácký pes obrany
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 23:23
- Nahlásit
Hyena
letmo jsem zagůglila a hele- docela jim to sluší
Jackaroo a Jimmy jsou miláčci a jedni z mála, co dělají obrany, stejně jako Brutíkův bráška Diaz se tím občas baví, protože ten dělá flybool.... Al mám taky někde na nějaké fotce, ale ne s rukávem, protože to nás nefotili.. asi tam bude s klínem Jenže ona na rozdíl od ostatních pouští dost rychle, protože jí chybí zuby a asi jí ta prokouslá kost ( tlamka) bolí, i když tam nic viditelného nemá.
Jj, občas se u nás najdou vyjímky, ale většinou jsou to lidi, kteří to nedělají kvůli zkouškám, ale protože to psy baví a chtějí jim dopřát změnu a radost.. Jen jich prostě není tolik
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 10:11
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Konečně se stabilizoval tlak a tak je mi daleko líp než včera. Za chvíli jdu koukat na fotky ze Slovenska, kde byla mladá s přítelem Pak jdeme s plesnifcema na procházku.. konečně je tak, že Brutík řádí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 11:06
- Nahlásit
Hyena
nevím, co se v noci stabilizovalo, ale moje hlava rozhodně ne..pravdou ale je, že po ránu je konečně trošku líp...tak snad to takzůstane
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:36
- Nahlásit
Hyena
nevím, co se v noci stabilizovalo, ale moje hlava rozhodně ne
já mám teď hlavu ok...alespoň na chvíli
Jinak jsem od mladý dostala vynikající dárek.... Žinčicu.... mňáááám, mňáááám.. právě tu upíjím poslední trochu a lituju, že jí nemám o moc víc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 21:15
- Nahlásit
Hyena
Gratulujeme vám s Maryjí k vyzkouškování!
brut
a vám přejem, ať vám ta plíseň radostně hlodá strejdíky!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 22:05
- Nahlásit
Gerda
vám přejem, ať vám ta plíseň radostně hlodá strejdíky
děkujeme .... Brutík bude teď hlodat akorát turisty, páč pojede s páníčkem na výlet ( za minulý víkend) a Al kostičku, na kousání strejdíka se domluvíme až v září ,teď je vedro a nebo dusno, což je pro mně děs
Podrbej Mařenku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 09:41
- Nahlásit
brej ... vedro, vedro, vedro ... práce, práce,práce ...
shledanou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:01
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Janiii
vedro, vedro, vedro ... práce, práce,práce ...
se nevytahuj jo!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:04
- Nahlásit
Fajka
se nevytahuj jo!
vy nemáte vedro, vedro, vedro??
ale určitě máte moc práce, práce, práce!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:06
- Nahlásit
Janiii
vy nemáte vedro, vedro, vedro??
ale určitě máte moc práce, práce, práce
máme vobojí i když oproti vám jižanům máme určitě tak o 10 stupnů míň
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:16
- Nahlásit
máme určitě tak o 10 stupnů míň
to určitě ne, tady bude dneska nějakých pěkných 25° ...
hale my se v září uvidíme s Ivetkou??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:19
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem si včera naivně myslela, že bude chladněji... houby, udělal se akorát skleník a lítal tlak nahoru, dolů Předpokládám, že to samé bude i dneska, podle toho, jak to venku vypadá .....
Fajka
cinknu zítra večer, dneska tu mám ještě mladou a tak si užívám jejího vyprávění z dovči
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:20
- Nahlásit
Janiii
vedro, vedro, vedro ... práce, práce,práce ...
takže nic nového pod sluncem nebo pod mrakama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:24
- Nahlásit
Janiii
to určitě ne, tady bude dneska nějakých pěkných 25
jo tak to už jde..ček nejni spocenej při každým kroku ale při každým třetím
hale my se v září uvidíme s Ivetkou??
ja jááá však o víkendu básnila jak se těší na cvičákování a socializaci a stopy a tááák
brut
a lítal tlak nahoru, dolů
jo přesně..semtaky jak praštěná
cinknu zítra večer, dneska tu mám ještě mladou a tak si užívám jejího vyprávění z dovči
okááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:48
- Nahlásit
semtaky jak praštěná
jak??? a seš si jistá, že za to může tlak?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 11:48
- Nahlásit
Janiii
jak??? a seš si jistá, že za to může tlak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 14:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rrrumstajn.
V pet rano me chytil moribundus, jakej sem este nezazila - nebudu zabihat radsi do detailu, ale slo to horem dolem... Ted jsem vstavala a pripadam si jak protazena lisovacim strojem nebo co jako. A jsem pekne nastvana, bo jsem timto prosvihla vychandu s Kutululu, chjo.
Fajka
Sem cetla popis toho vaseho treku - tys fakt silenec! Mas muj velky obdiv.
edit - bruut
Jsem se ti mrkla na ty hrabicky, u dimportu jsem je uz nenasla, ale maji je u barona, jsou to presne tyhle: http://www.baron.cz/kocka/trimovaci-hrabicky-mars- plast-rukojet-velmi-jemne-28304-k-KK000011-X001072 .html
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 15:42
- Nahlásit
Fifi
V pet rano me chytil moribundus,
Jééé..svině rotavirový.....aneb zajištěný den na záchodě v lavorem na kolenou To soucítím....
To All
na mě bohužel už o pondělka číhala fajkitýda....a taky to šlo horem dolem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 15:45
- Nahlásit
Hyena
No mela jsem pocit, ze mam v zaludku sutr, kroutila jsem se jak zizala na hacku, humus.
bohužel už o pondělka číhala fajkitýda..
To snad radsi toho prechodnyho rotavira.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 15:51
- Nahlásit
Fajfkytýdu ani humusa zvracecího průjmáka nebrat!!!
ale to první mam taky, kolegyňka se mi moří 14 dní u moře, takže mam napilno
ale dneska jsem tu v kanclu dočista uplně sama - nejen v kanclu, ale v celým baráku, tak jsem si vzala noťas z domova, a měla jsem puštěný Vratný lahve - na to nemusim čučet, stačí poslouchat ... to se to datlovalo do kompu panečku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 16:53
- Nahlásit
Fifi
To snad radsi toho prechodnyho rotavira.
JJ, začíná mi chybět rotvičí mejkap nebo alespoň boa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 18:05
- Nahlásit
Fifi
V pet rano me chytil moribundus, jakej sem este nezazila
jéé, chudáku moribunduse nebrat!!!!! Doufám, že už je ti líp
Díky moc za najití hrabiček Jdu je hned objednat ..včera jsme koupili jiné, na plesnifce nejdou, ale kočka je po dlouhých letech téměř bez chlupů, protože je krásně probraly a tak alespoň jedno zvíře nebude neustále línat :-D
Fajka
jo přesně..semtaky jak praštěná
a stále to trvá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 18:14
- Nahlásit
brut
Ale jo, uz je lip, dokonce i hlad se prvne za cely den ohlasil, jen jsem furt jak prejeta. Cili je to potreba rozhybat pohybem, hura posekat.
Jdu je hned objednat .
Tak dej pak vedet, zda zabraly i na Bruta.
|