Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka.
Fryštejnský..to byl taky Varel

no tak už by moch jí konečně na ten pól teda a moch by tam i nějakou tu dobu driftovat, Varle otravný.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:09
- Nahlásit

PetraK
no tak už by moch jí konečně na ten pól teda a moch by tam i nějakou tu dobu driftovat, Varle otravný
no jo jenže pude na sever na sever na sever ...aaaaaa už jde na jih
a je to v pytli.... teda ..neni...vlastně jo ale jen půlka

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:28
- Nahlásit

Fajka

...aaaaaa už jde na jih

a ty vole už je zase zpátky

a je to v pytli....

no právě že bohužel neni, kdyby bylo, tak tu Varle neprudí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 23:09
- Nahlásit

PetraK
Fajka
A taky jí ještě děsně brání, což je dost vtipný, bo Mařka je děsnej hajzl. Naučila jsem jí hopat přes lavičky, aby byla hbitá, s mámou to pokazily na hopnutí na lavičku, bo mařka se na to vyprdla krz lenost, tak jí pak máma dávala piškoty i za to, že hopla na tu lavičku. A Mařka když chtěla piškot, prostě si ho vynutila tim, že skokla na lavičku a sedla tam. Jednou tak přistála vedle jakéhosi důchodca, kterého vyděsila a on pištěl a nějak hudroval nadávaje. A máma řiká - pejsek byl hodný, dostane piškotek, pán zlobí, nedostane nic. Vzala psa a šla.... )))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

a uuuuuž je to skorem tady neboli T -1

tak já doufám, že krom lezení po šutrácích a kopcích

bude čas i na nějakou tu relaxaci u vody

a tak podobně

Fčera měl Hošíkus dvojí vycházku. Páč jsem přišla domů a tam mě vítá radující se a hopíkující mokrej péf. Byli už s Brnikem plovati. Což mě naprosto rozlítostnilo, neb tedy jsem chtěla jít taky ven a s Hošíkusem plovati, , když celej den sedim na zadnici v budniku. Tož si dal Hošíkus repete. Vyrazili jsme do polí a k hašišáku. Brtnik mě zkoušel z germánštiny a Hošíkus lítal za panem Stehnem do vln které vytvářel svými mocnoskoky. Pak tam přišel pán s krásným mladým velkým kníračem. Hodnej péf, potkáváme se. Jenže pánik jaksi v nevědomosti udělal přesně to, co se dělat nemá - má hodnýho psa, tak ho nechal poletovat prostorem. Přes to, že tam bylo několikero psů který si aportovali hračky, nebo klacíky, který si hlídali. Péf se chtěl družit a přesně v momentě, kdy Ešátor vypálil ze zhora z hrany břehu, kde čekal na "běěěěž!" a odrážel se , že skočí dolů do vody, pes vypálil za ním. Páník dosti daleko. Hrklo ve mě, když jsem viděla zrzavou šmouhu a za ní černou šmouhu, páč jsem nejdřív nevěděla o co jde, prvně to vypadalo, že jde po něm. Byl to přesně takovej ten pohyb, protože ten pes opravdu vypálil z nuly na sto ve vteřině, brr. Lekla jsem se dostatečně teda. Naštěstí Ešus byl tak soustředěnej, že to snad ani nezaregistroval, hópnul do vln a pádloval pro Stehno . Pánovi jsem řekla, že tohle není moc rozumný, protože když jde o hračky či aportky, bývají psi dosti majetnický a vznikají spory. Argument byl , že pes je hodný. To jsem mu odsouhlasila, nicméně jsem ho poinformovala, že můj pes jednak o kamarádění moc nestojí, kámošů má pár a druhak po napadení, přesně tyhle výpady, co jeho pesan předvedl nemá rád, lekne se a chystá se bránit a já nechci aby se lekal. Nepere se, ale bojí se o sebe a není mu to prostě příjemný a mně taky ne, protože jsem se lekla. (a to jako dost, pesan je fakt kus psa, žádný tintítko a jak se vyřítil, hrklo ve mě jak v pendlovkách). Příště by nemusel narazit na nás, ale na psa, který do sporu klidně půjde. Vzal si pesana na vodítko a pak šli. Tak pro zdraví jeho psa mu to snad pro příště dojde.

Gerda

A máma řiká - pejsek byl hodný, dostane piškotek, pán zlobí, nedostane nic.

máma je ftipná

Moje máma mi takhle kazila Zajceva. Páč se jí vždycky líbilo jak Hošikus dělá zajíčka, jenže on to taky měl tendence flákat - dycky se v poloze zajceva krátce zakymácel, jak když požil a už konec, Tak jsem řekla, že to budou dělat buď pořádně a nebo nic. V tomdle se mi podařilo mít na mámu dobrej kynologickej vlif vzniklý pravda pod určitým nátlakem hlavně tedy v oblasti žebroty. Ovšem bránění provozuje moje máma taky a vždycky k tomu tiše dodá ("lidi sou svině, viď? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:46
- Nahlásit

Nikde nikdo, tak nic. se tu mějte

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2012 11:53
- Nahlásit

Rumštáááájn
Pomóc, kde dělám chybu? Nejde mi upéct chleba . Místo výbornýho nadejchanýcho chleba z trouby, mám z pekárny sice pórovitou, ale hutnou mazlavou směs s krásnou kůrkou. Myslim, že mi při pečení vždycky "spadne"
Ingredience přidávám podle návodu (nejdřív voda se solí, cukr a potom mouka a potom droždí).
Dýlku programu mám nastavenou správně, není to nedopečený
Vyndavám včas.
Pečivo s pr.do peč. je perfektní.
Dík

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2012 16:48
- Nahlásit

kachna_
nazdar pani, můžete mít blbý droždí, krz obyč droždí se mi chleba v pekárně taky děsně rozjebal, tak sem radši začala používat už ty předpřipravený směsi, bo to nikdy neumim namíchat tak, aby to fachalo. Ono nějak to droždí nemá přijít do styku s vodou nebo co...jakože se to tam dává, až když je to už namíchaný...nějaká taková vychytávka v tom byla mám ten dojem.....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 00:21
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Prodloužený víkendík byl suprový a musím říct, že jse navštívila speciální kadeřnický salon " U Labíčka" a jsem zase po dlouhé době za normálního člověka a ne za střapatou čarodějnici.

Jinak spaní ve stanu na vysoké madračce s Aluškou mezi mnou a Vilémem bylo skvělé.... zabrala nejvíc prostoru

kachna_
nevím jaký používáš recept a jaké droždí. Ony některé recepty jsou dost prapodivné. Přišla jsem na to, že nejlepší chleba je pokud použiješ klasické čerstvé droždí, to sušený není nic moc. Další věc je, jestli dodržuješ postup... nejdřív všechno tekutý, pak trocha soli a cukru ( tuku, vajec), mouka či mouky, semonka, oříšky atd a pak si udělej v mouce menší důlek, tam nadrob droždí, zasypej trochou mouky a dej míchat... pokud máš pocit, že konzistence je mazlavá, tak přidej trochu mouky. V těch taky bývá problém, protože každá je trochu jiná a stačí, aby byla malinko navlhlá a už nedosáhneš toho výsledku, co potřebuješ. Takže se při míchání neboj přizvednout víko, zkontrolovat a buď mouku přisypat nebo přilít tekutiny. Jak se začne péct, už neotvírej a po dopečení nechej ještě tak tři minutky chlebík dojít...teprve pak otevři a vyklepni z formy ven..

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 00:23
- Nahlásit

kachna_
jo a ještě jedna věc... všechny suroviny by měly mít stejnou teplotu a voda nebo mlíko by klidně mohlo být i o fousek teplejší....

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 08:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
brut Gerda
díkymoc
Gerda
vychytávka
já jí vychytám, mrchu
brut
nevím jaký používáš recept a jaké droždí
takový strašně jednoduchý
2,5 hrnku vlažné vody
5 hrnků mouky
sůl,cukr,kmín
jeden sáček droždí.
Dělala jsem to tak, že jsem to umíchala, dala kynout a když jsem si za pár hodin vzpomněla, dala to péct.
problém
droždí mám teď jiný
Další věc je, jestli dodržuješ postup...
jo, to jo, to se snažim

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 08:38
- Nahlásit

Rumštááájn
Tak zasejc v procesu..chjo náraz na civilizaci je krutý

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 09:06
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !

Já su taky už zas pracující

brut
Pani děkuji za zprávu. Sem vám nemohla odpovědít, bo mě totálně zdechnul muj mobil a to sem ho nabíjela před cestou ... už je volajaký vytrepaný..asik baterka je v háji.
Jak jste se měli u Fifijovců jináč?

Jinak spaní ve stanu na vysoké madračce s Aluškou mezi mnou a Vilémem bylo skvělé
já zase spala v obložení pséků tak že Fajuška mě zabrala karimatku u nohou a já ležela jen na kousku a jelito leželo u hlavy a funělo mě do ucha Prostě děsná švanda spát s nima škoda že sem nemohla zůstat dýl...Fájuška byla uplně úžasná a cvičila jak dorostenka a to tam přitom byla nejstarší a daleko mladším fenkám se nechtělo ani chodit

kachna_
tyjo to pečení i v tý pekárně je věda a to sem si myslela že bych to zvládla i já...asi ne

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:43
- Nahlásit

Gerda

lidi, zdravím - nakukuje sem Gerda? bych se potřebovala něco zeptat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:52
- Nahlásit

Vero
nakukuje, bo sleduje, jak její kouzlo působí na kachnovůz )))))))))

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:58 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Gerda
jak její kouzlo působí na kachnovůz

to jsem kapku mimo, jakej má kachna vůz? no to neva.
prosímtě, nějaká tvoje známá je prý švadlena a šila adidasce na čokla návleky na lokty... potřebovala bych něco podobnýho, a ona má už vzor, co bych chtěla, nemohla bych poprosit o kontakt? ozvala bych se samo na nějakej mail, aby se to nemuselo sem... bylo by to možný?

edit: akorát že pod členem se mi nic nezobrazuje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:23
- Nahlásit

Vero
jakej má kachna vůz?
porouchanej
V krátkosti - Źumpě někdo napsal, že šíří zlo. Gerda byla pověřena, aby šířila zlo a zkázu na auta. Specializovala se na mě

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:28
- Nahlásit

Vero
pošli mejl, pošlu ti kontakt.

kachna_
porouchanej
tak vidiš, jak to funguje...jen je blbý, že se to furt soustřeďuje u tebe...

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:29
- Nahlásit

kachna_

Źumpě někdo napsal, že šíří zlo. Gerda byla pověřena, aby šířila zlo a zkázu na auta.

tak to já nevim, esi sem ji měla oslovovat. aby se nám před dovolenou taky neporouchalo!!! to sem netuchala tyhlety souvislosti. musim vymyslet protikouzlo

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:30 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Gerda

pošli semka- dík a nečaruj

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:32
- Nahlásit

Vero
stát se to může, ale zatim to nějak přitahuje jenom kachnovůz. Zaměřím se teda na tvůj, ale až na dovolené, to je lepší sranda. Posílám.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:44
- Nahlásit

Gerda
Zaměřím se teda na tvůj, ale až na dovolené, to je lepší sranda.

nééééééééé, já jsem v tom neviněěěěěě

dík, přišlo.

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 15:50
- Nahlásit

rumštajn ve spolek....

recept pro kachnu....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:02
- Nahlásit

kachna_
takový strašně jednoduchý
2,5 hrnku vlažné vody
5 hrnků mouky
sůl,cukr,kmín
jeden sáček droždí.
Dělala jsem to tak, že jsem to umíchala, dala kynout a když jsem si za pár hodin vzpomněla, dala to péct.

já dělám tak, že vše dám do pecárny a rovnou nechám umíchat a upéct...žádné předběžné kynutí a pak teprve pečení. Ony všechny recepty jsou dělané na míchání , kynutí a rovnou pečení... proto je tam kolikrát doba cca 2,5 hodiny....

Fajka
bylo krásně a hlavně dusno, že bych si kolikrát nejraději sundala kůži ....... nic se neděje, já ti cinknu, ale asi až zítra, páč dneska jsem díky předbouřkovému počasí nepoužitelná

vlk
recept pro kachnu....

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:34
- Nahlásit

Ja chci zpatkyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!
Dovolena v prdeli.
brut
Bud rada, ze jste vcera vymizeli, v noci burina a flaklo to pres reku do "mycky", ze Ag malem prorvala stan a ja nemela daleko ke znecisteni perinek.
Hyena
Mobily uz mas zase oba?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
Ony všechny recepty jsou dělané na míchání , kynutí a rovnou pečení... p
ale já to popsala špatně, takhle jsem ho dělala dřív a bylo to výborný, teď to dělám podle návodu.
vlk
recept pro kachnu....

chybí mi tam nějakej, aspoň menší, požár

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 17:35
- Nahlásit

kachna_
chybí mi tam nějakej, aspoň menší, požár

... co takhle to zkusit chvíli flambovat led lampou ?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 19:05
- Nahlásit

Fifi
Ja chci zpatkyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!
ani se ti nedivím

Bud rada, ze jste vcera vymizeli, v noci burina a flaklo to pres reku do "mycky", ze Ag malem prorvala stan a ja nemela daleko ke znecisteni perinek.
týýýýýý voe, to musela být šlupka jak hrom ... to by se Al zbláznila ..... já ještě po cestě, když jsme viděli jak se okolo Prahy blýská, říkala, že snad u vás bude klid a vyhnete se vám to To je mi líto...

Mobily uz mas zase oba?
mááá, jsme udělali ještě cestu tam .... si představ, že Al v Kutný hoře u Barbory vyskočila na zeď, kde je pod Barborou sráz jak hrom. Všichni málem dostali infarkt a ona se jen chtěla rozhlížet jako my

kachna_
ale já to popsala špatně, takhle jsem ho dělala dřív a bylo to výborný, teď to dělám podle návodu
tak vyzkoušej normální droždí... ono i to dělá hodně

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 19:30
- Nahlásit

brut
já ještě po cestě, když jsme viděli jak se okolo Prahy blýská,
To nee, to byl klid krasnej, klasicka pradelna, prislo to v noci, k ranu, kdyz sme uz chrupaly.
že Al v Kutný hoře u Barbory vyskočila na zeď, kde je pod Barborou sráz jak hrom
Proc tam skakala? Bych infarkt fakt mela, Kremyl by jiste jump down. A moc diky za odvoz kutululuuu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 19:50
- Nahlásit

Aha, mluvim s Fyfyjovou, vidim Fyfyjovou...zřejmě nějaký Lurdy )))))))

<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání