Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 19:13
- Nahlásit

Fifi
Ale jo, uz je lip, dokonce i hlad se prvne za cely den ohlasil, jen jsem furt jak prejeta. Cili je to potreba rozhybat pohybem, hura posekat.
pokud budeš jen sekat tak to půjde, ale jestli to bude místo posekat poseráát, tak ti vůbec nezávidím :-D

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 19:18
- Nahlásit

Fifi
Tak dej pak vedet, zda zabraly i na Bruta.
to víš, že dám vědět .... a věř tomu, že Al by je potřebovala zase. Sype se z ní chlupů jak ze solničky

Jinak, včera jsme koupili nějaké hrabičky a jsou vhodné jen na Sviniííí, ale pro plesnifce vůbec nejsou Za to Sviniííí je krásně vyčesaná a libuje si... jen bych řekla, že líná ještě víc a já z ní mám opět červený oči

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 20:35
- Nahlásit

Já si musím někde objednat ten terminátor....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:21
- Nahlásit

Rumstaajn,
neni nad to se poradne po ranu nasrat.
Prvne v zivote jsem nekoho nahlasila, doufam, ze Vita brzo ty zvasty smaze, to snad neni ani mozny, takovy individuum...

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:34
- Nahlásit

Rumštááájjjjnn
Fifi
neni nad to se poradne po ranu nasrat.
Schválně, že neuhádnu,kde se ti to přihodilo.....
A jinak hezký, ničím nezkažený den , dámy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:59
- Nahlásit

Hyena
cocooco?? máte zkoušku dospělosti????..tak to gratulujem,sem vám řikala,že to dáte

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:24
- Nahlásit

Rumštajn,
jen tak probíhám, honí mě fajkytýda ... ale už mě je o fous lépe

Jako když čtu některý příspěvky jistého přispěvovatele tak chápu že už sem spousta lidí co znají a ví a ají ostatní co říct a čím poradit rači vůbec nechodí
Aneb nejhorší je srážka s aktivním blbem platí bohužel stále

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:28
- Nahlásit

Fifi
moribundus, jakej sem este nezazila - nebudu zabihat radsi do detailu, ale slo to horem dolem... Ted jsem vstavala a pripadam si jak protazena lisovacim strojem nebo co
ajéje lity lity paní a to po nějakým jídle nebo jste chytla nějakýho bacila jen tak ?

Sem cetla popis toho vaseho treku - tys fakt silenec! Mas muj velky obdiv.
sim tě vždyť to byl jen kraťoučkej MIDeček...co ty co choděj stovky ? ty maj můj obdiv !
Sem se konečně odhodlala a dík kámošce ho na podzim taky zkusíme pokořit cíl máme jediný.. nevzdat to a dojít v limitu

Hyena
Gratulujem ke zkoušce!!

brut
a stále to trvá
lity lity... tak prostě až ti bude líp tak volej a radši prubni oba founy

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:39
- Nahlásit

Fajka
Mid nebo long - silenci proste. Na podzim teda budu drzet palce, jen aby z toho nenastal podzimek tveho zivota.
to po nějakým jídle nebo jste chytla nějakýho bacila jen tak ?
Ja nevim, netusim, bylo to nastesti rychly a vcera vecer uz jsem byla cajk. Co jsem premyslela, tak mozna jedine ruska zmrzlina to mohla zpusobit, ale nevypadala opakovane zamrozenaja.
A jak si dari madam babofka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:47
- Nahlásit

Fifi
Na podzim teda budu drzet palce, jen aby z toho nenastal podzimek tveho zivota.
ejch...co nás nezabije to nás posílí

Ja nevim, netusim, bylo to nastesti rychly a vcera vecer uz jsem byla cajk
tak aspon že tak nejhorší je když se v tom člověk plácá dlouho takže k večeři už byl zase žízek?

Co jsem premyslela, tak mozna jedine ruska zmrzlina to mohla zpusobit, ale nevypadala opakovane zamrozenaja
no jo co čék ví co všecko jí a co lítá v ovzduší ..rači nevědět ...

A jak si dari madam babofka
madam bábovka trošku funí že je hýýýýc..aby ne když má pravej nefalšovanej nešizenej kožuch aj s podsadou
a jináč bych jí dala další jmenný dovětek..paní madam bábovka úžasňáková
Je prostě zlaťoučká, hodňoučká... dodržuje dohodu o neútočení a na táboře byla za nefalšovanou Dámu

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:56
- Nahlásit

Fajka
nefalšovanej nešizenej kožuch aj s podsadou
Ty a hele, nezabraly by na ni ty hrabicky, co prubovala onehda Brutice a byla v uzasu, ze se ji Al zmensila o dve igelitky? Nemam s akiti srsti zkusenost, esli by se do ni vubec vnorily, ale za pokus by to mozna stalo.
Je prostě zlaťoučká,
Prouhata!! Ne zlatoucka!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:02
- Nahlásit

Fifi
Ty a hele, nezabraly by na ni ty hrabicky, co prubovala onehda Brutice a byla v uzasu, ze se ji Al zmensila o dve igelitky? Nemam s akiti srsti zkusenost, esli by se do ni vubec vnorily, ale za pokus by to mozna stalo
no když líná máme furmíka ale on jí ted ten kožuch zrovna narostl a nepuští chlupa tak proč jí ho vytrhávat?
ted má prostě pravej akití akurát že je léto no

Prouhata!! Ne zlatou
no jo vlastně

NO a co vy na táboře?
co jste prováděli stran cvičení, soutěžení, klikání, kravinek blbinek a ták?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:14
- Nahlásit

Fajka
Stran cviceni nic, stran klikani hodne - prakticky ukazky od kulaly jsou proste k nezaplaceni.. Kravinky a blbinky by nam taky sly, jen Hyjena si nechtela ty meliry v noci nechat udelat. A pak hodne ploveni psicku v labicku, vychazkovani a litani a veget, pohoda, klidek, tabacek. Jen jsem letos furt nejak neodpocinuta, nevim proc.
nepuští chlupa tak proč jí ho vytrhávat?
Toz to pak jasny, ja myslela, ze lina, potvurka lina. To je jasny, to netrhati, to nenene, to by bylo au.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:25
- Nahlásit

Fifi
V pet rano me chytil moribundus, jakej sem este nezazila - nebudu zabihat radsi do detailu, ale slo to horem dolem...
ooo jééé, já tim prošla v úterý a začalo to už ve čtyři. A je to velmi velký moribundus Doufám, že už je ti teď lépe. Já to měla do večera vyřízený, ve středu už normálka do práce.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:46
- Nahlásit

Gerda
Samovolný rozpad auta byl přesunut na nového majitele

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:47
- Nahlásit

Jinak samozřejmě Rumštáááájn vespolek a E!E s váma

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:47
- Nahlásit

kachna_
již? Musím updatovat kletbu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:54
- Nahlásit

Gerda
již?
no asi s dvacetitisícovym zpožděním

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:57
- Nahlásit

Fifi
Kravinky a blbinky by nam taky sly, jen Hyjena si nechtela ty meliry v noci nechat udelat. A pak hodne ploveni psicku v labicku, vychazkovani a litani a veget, pohoda, klidek, tabacek
jéé to zní háásky, to je prostě letní ráj pro psáky a jejich páníky

letos furt nejak neodpocinuta, nevim proc
jo sem na tom podobně a taky se z toho nějak ne a ne vyškrábat ...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 17:04
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem byla v Práglu... to byl dneska bláznivý den.

Fifi
co se stalo?

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 18:04
- Nahlásit

davidkova renata
máte zkoušku dospělosti???
Bať, bať, přesvědčila jsem pruhatou, aby zatla zuby a vydržela...ale stálo to nrevy všechny zúčastněné, včetně rozhodčího Tohle je prostě zkouška pro nadšené mlaďochy
Musela jsem jí za to slíbit ty IPO "obranný speciálky"....

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 18:13
- Nahlásit

Hyena
Tohle je prostě zkouška pro nadšené mlaďochy
šak jasné, řikal mě pan rozhodčí Babička - prosimvás, až pudete na ipo1, naučte se chodit s rukama u těla, ty ruce jsou vážně problém, vypadá to hrozně. - Tož sem mu moc poděkovala, řkouce, že čokl jest babička, na vrcholu své kariéry, pročež bychom na ípo nikdá neměly. A von se smál a řikal, že je taky Babička )))) Vy bráníte ípově?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 18:13
- Nahlásit

Tak už vím..... ach jo

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 18:16 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Gerda
Bráníme " nároďákově", ale probírala jsem to s čubís a ona na to, že ta nová kolekce zkoušek tvořených pouze obranou jí připadá nesmírně přitažlivá...tož co mi zbývá než se zvrhnout na IPO...horší než BH to bejt nemůže
Ovšem to sfiň pruhatá ještě netuší, že na IPu se o pouštěčkách nediskutuje

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 18:17
- Nahlásit

Fifi
Kravinky a blbinky by nam taky sly, jen Hyjena si nechtela ty meliry v noci nechat udelat.
Počkej, počkej... a kdo to říkal, že nesmíme nikomu nic prozradit o tom,jak jsme se měli a nechat všechny, aby se sžírali zvědavostí..... a teď tohle

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 18:53
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....

šoupla jsem nějaký nový fota na rajče tak kdyby chtěl někdo kouknout na naši smečku..... URL

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 19:02
- Nahlásit

Hyena
Vsak tohle je jen decentka, aby se nabudila zvedavost.
vlk
Krasny fotos, kdo vam vymenil stenatko za mamuta?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 19:04
- Nahlásit

Fifi
Krasny fotos, kdo vam vymenil stenatko za mamuta?
.... Vetamix.....chodíme ho vážit do sběrnejch surovin... huš má krásnejch 60 kil....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 19:09
- Nahlásit

vlk
huš má krásnejch 60 kil....
potespanbuh, a kolik mu je? Nejak 8-9 mesicu nebo vic? Je poradnej, a jak povahove - spokojenost prevelika?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 19:15
- Nahlásit

Fifi
...18 srpna bé mít 8 měsíců....

a jak povahove - spokojenost prevelika?
... zatím jo.... je učenlivej a není moc paličatej.... ale puberta mu sotva začíná.... na cvičáku maká pěkně, venku kapku míň, ale pamlsek dokáže divy........hlídač je dobrej, budí respekt už od pohledu....

<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání