| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2012 21:51
- Nahlásit
kachna_
- renault kangoo - kaput
- ford galaxy - odešly zámky, turbo, klima, brzdy
- škoda forman - kaput
Tomu se řiká vopravdická moc! ))) Automoc ))))
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2012 21:52
- Nahlásit
Gerda
A nepomohlo by kdyby tě zas začali zavírat do kadibutky? že by to třá kledbu zrušilo ? a aby ses nenudila mohla by na tebe Fifijová prsknout tobo bacila co měla
Děckaaaa, jedem už zejtra na ten tábor, vezem 5 háravek, můžete si vybrat, po kom chcete štěňata
aaa děkuji nechci mám plný staf
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2012 21:53
- Nahlásit
Fajka
s funkcí autokaza se kadibutčí prokletí zrušilo. Co máte za auto?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2012 21:55
- Nahlásit
Gerda
s funkcí autokaza se kadibutčí prokletí zrušilo
aháááá škoda nooo
Co máte za auto
já už naštěstí žádný
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2012 22:55
- Nahlásit
Gerda
šmarjá pani, neblbněte, fakt
no jako fakt, a vzhledem k nepravděpodobnosti situace chlap pravil, že to je určo vůdů...
no tak mi hnedka bylo jasný, odkud vítr vane, kdyžs mi to tady tak barvitě slíbila:-D
VLAK NÉÉ
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 17:44
- Nahlásit
Rrrumstajn,
ja su opet tak nasrate! Pamatujete tuhle fotku?
Na Kremyla nehledte, ale na tu prekrasnou polnacku vinouci se podel reky... Tak ta je jiz minulosti!!! Dneska jsem nestacila zirat, chtelo se mi blit a bylo mi smutno. Buduje se tam nova cyklostezka! Hezky sutrama podlozit a polejt asfaltem, aspon tri metry, at je to siroky... sbohem klidne prochazky, sbohem krasne misto - odted v lete hordy cyklistu, bruslaru a kocarku, v zime bezkaru.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 20:28
- Nahlásit
Fifi
prekrasnou polnacku vinouci se podel reky... Tak ta je jiz minulosti!!! Dneska jsem nestacila zirat, chtelo se mi blit a bylo mi smutno. Buduje se tam nova cyklostezka!
jo jo včera to ukazovali v telce má to bejt snad až od Hradce do Pardubic boco jistě všude vylejt asfalt fšude samá silnice s dovolením si blinknu s tebou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 20:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Pojdme blit spolecne, tohle ma vest od HK az ke Kuksu. Este, ze jsem to v tv nevidela, stacilo mi to dneska. Ale prece samy pozitiva, zvyseni infrastruktury a dojizdejicim do mesta usnadneni trate, nebudou muset autem, vlakem, maknou si na kole - nejaky plusy to bezesporu ma, ale z hlediska pejskare to je proste na vyliz.
edit - a z hlediska ty prirody tamni tuplovane, tam na rece sidlily ruznych druhy kachen, ktery se skryvaly pred ruchem mesta, podel v polich zver a tak - no az tam bude srumec, papa lalaa. Pripadam si jak pan Monk, ale doprdele, proc?? tam musej asfaltovat takovej krasnej koutek prirody?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 22:34
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Dneska se v Al probudil pravý honák... moc nechybělo a visela koníkovi na ocase a vozila se Ještě štěstí, že koníka viděla poprve v životě a tak si úplně netroufla, myslím, že by se mu to vůbec nelíbilo A pak měla krásnou socializačku s Paní Králíkovou .... ležela a sledovala, co je v té kleci divně chlupatého a proč si jí to "něco" nevšímá
Fifi
Fajka
u nás udělali taky cyklostezku na poli, kam jsem chodila venčit a ještě nařídili, že na ní musí být pes vždy na vodítku. Že tam pobíhají malý děti, babky vodí psy na flexinách a ti se motají víc než bez vodítek už nikoho nezajímá ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 22:40
- Nahlásit
brut
Ještě štěstí, že koníka viděla poprve v životě
Co povidas, jich bylo na tabore kolem fura, ne?
Ad cyklostezka - mne je prave jasny, co tam nastane. O to vetsi sok to dneska byl, ale co nadelas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 22:50
- Nahlásit
hele co jsem vám našla
http://www.youtube.com/watch?v=zJu1Sez3RBo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:00
- Nahlásit
Fifi
jasny, co tam nastane. O to vetsi sok to dneska byl, ale co nadelas
no právě...nejhorší je že míst kde není provoz at už cyklistů at nebo bruslařů je už strašně málo
Sem byla venku jukat na hvězdy a venku je přes půl oblohy mrak takže je vidět skoro prd ... a taky je u nás u hospody nějakej konzert tak sem šla socializovat jelito na hluk, tmu a lidi ve tmě....očekávajíc rykot na každej tmavej stín kterej se hne a on ten pablb ani nepíp a tapal .... pako jedno hystorický
Sem se chtěla zeptat jo když ho třeba učim, aby mě něco přines ale to co mu řeknu já...uvedu příklad máme tenisák a frisbíčko... položim je vedle sebe odejdu od toho a řeknu podej talíř..tak podá talíř a pak dám podej míček a donese míček...
jenžeeee když to dám obráceně podej míček tak vždycky začne talířem (podle mě protože ho má rači a čeká že mu ho hodím). já chci ale podat míček. takže od něj ten nalíř neberu a vytrvale trvám na tom míčku..jenže von lítá jak pošuk vokolo běhá s tím talířem v hubě sem a tam a lítá ke mě a cpe mě do ruky ten talíř
a ted jako nevím jak mu vysvětlit že chci ten míč..jenže je děsně urputnej a nechce se toho talíře vzdát (ne jako že by mě ho nedal to ho odevzdá hned ale že jako trvá na tom že bude nosit spíš talíř )...
Když mu ten talíř vemu a pošlu ho pro ten míč tak ho donese okamžitě...co nejlíp dělat když tam kolem pobíhá s tím talířem a já chci přitom podat tu druhou věc? to nefim
nějakej nápad?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:13
- Nahlásit
Fajka
Když mu ten talíř vemu a pošlu ho pro ten míč tak ho donese okamžitě..
Nevim, ale co nezařazovat ten talíř a líp procvičit jiný předměty?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:16
- Nahlásit
Fajka
nějakej nápad?
Sla bych o krok zpatky, s min atraktivnim aportem. Takze dat treba dva tenisaky, pochva za kazdej, dam dva uzle a pochva, talire extra, pochva za kazdej. Dam dva tenisaky bliz k sobe a za ne jeden talir, klik pri priblizenii k tenisakum, nic pri koncentraci na talir jen? Nevim, jen dumam, jak mu vysvetlit tu situaci zretelne, ze sice miluje talir, ale nebude, dokud tenisak nebo neco jinyho min atraktivniho neprinese?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:21
- Nahlásit
kachna_
ale co nezařazovat ten talíř a líp procvičit jiný předměty
no jooo jenže doted byl jen ten míček a ted minulej týden sem právě přešla na dva předměty abych už právě mohla začít rozlišovat co mě má donýst a on si to pako asi za ten týden oblíbil ten talíř asi až moc...
jako vyměnit za jinej předmět můžu ale co když to bude stejný oblíbí si jednu věc a tu bude preferovat .. jak nejlíp reagovat že todle neee já sem chtěla něco jinýho... sem na mrtvým bodě...von s tím lítá jako pako pak příjde třá k tomu tenisáku v hubě má ten talíř..a hned zpátky přilítne ke mě jako že já nemůžu donýst míček když mám v hubě ten talíř no pako prostě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:27
- Nahlásit
už kvůli tomu názvu to sem nemůžu nedat
http://www.youtube.com/watch?v=D3bRWm3mxPc&feature =fvwrel
Jen doufám, že to Hyenu moc nerozlítostní, páč jsou věci, o kterejch se nežertuje (jako o tom, že došel rum)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:28
- Nahlásit
Fajka
no pako prostě
tak využij toho, že je tu KaTachyon, ta by mohla podle mě vědět víc?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:29
- Nahlásit
Fifi
ze sice miluje talir, ale nebude, dokud tenisak nebo neco jinyho min atraktivniho neprinese?
jo to je přesně co mu potřebuju vysvětlit bingo!
ale nějak se mě to nevede
ale třeba když sem si sedla a tenisák dala vlevo a talíř v pravo a řekla podej míček a ukázala směr tak ho podal správně hned. možná mě ted napadá začít s tím že mezi předmětama je větší vzdálenost a tu pak postupně zkracovat...
mě ted jde hlavně o ten moment že pošlu pro míček a on přinese talíř (nebo nějako jinou věc to je ted fuk) co v tu chvíli mu říct jak reagovat aby to bylo správný a pro něj pochopitelný) talíř od něj nebrat a nechat ho s tím poletovat? (v jeho případě to je na dlouho ) nebo jak ten cvik ukončit aby nevyhrál vlk se nažral koza zůstala celá a jelito nemělo pocit že si prosadil svou ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:36
- Nahlásit
Fifi
Dam dva tenisaky
no jen aby se jí to nevymstilo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:39
- Nahlásit
kachna_
moc nerozlítostní, páč jsou věci, o kterejch se nežertuje (jako o tom, že došel rum)
no jen aby se jí to nevymstilo
ježíííš ty zas perlíš
no naštěstí má malej čumes a víc jak jeden neveme ale už se mu stalo že stál nad tenisákem druhej v hubě a zoufale zkoušel vzít i ten druhej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:40
- Nahlásit
Fajka
mě ted jde hlavně o ten moment že pošlu pro míček a on přinese talíř
No jak si sama napsala, musis zacit tak,aby vubec pochopil. o co gou? A kdyz mu teda napovidas rukou, tak to rychle pochopi, zac bude klik. Neres ted talir, dej mu vedle tenisaku neco min lakavyho. Ve vetsim prostoru, at zjisti, co po nem vlastne chces. Zacinas asi hnedka s necim mooc cenenym pro nej, jak psala kachna, dej mu prvne na rozlisovani povelem min atraktivni veci. Tenisak a fusekle treba.
Az tohle zvladne, bez dal.
A jinak bych mu proste ten talir tam ted nedavala, abys nemusela resit neresitelny, kdyz se samoodmenil uz tim, ze rotuje s taliirem/jinou veci a poletuje. Kachna ma recht, optej se katachyon. Ja bych to proste vic cely rozfazovala a v klidu doklikala. Priblizi se k tomu, co chces, klik, kdyz popadne, co nechces, sla bych pryc. Pripadne privolala a predmet schovala. A nemam pocit, ze by si chtel prosazovat svoji, jen ti asi nerozumi, co po nem chces.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:51
- Nahlásit
Fifi
dej mu prvne na rozlisovani povelem min atraktivni veci. Tenisak a fusekle treba
jo jo zkusím to hned zítra..jen mám pocit že to bude stejnej scénář akorát že před fuskama bude preferovat ten tenisák
Zacinas asi hnedka s necim mooc cenenym
no jo dyž jak sem psala vejš, já netušila že si ten talíř tak rychle a moc zamiluje ..doted mel dlouhou dobu fakt jen ten tenisák a talíř máme sotva týden přitom obojí jak míček tak ted už i ten talíř nosí chytá a aportuje strašně rád.
A docela je i šikovnej že když mu na nějakou věc ukážu a chci jí podat tak mě to do ruky podá. Jen mě příjde že když už jsou ty věci dvě tak poda tu která se mu víc líbí
no zkusím to zítra s těma fuskama a míčkem a uvidíme co si na mě vymyslí
dík za nápady!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:52
- Nahlásit
Tady máte něco pro večerní ouchylení a osamnělé večery
http://www.youtube.com/watch?v=3eMevDIpZrA
Fajka
zruš talíř a nahraď ho jiným předmětem... a taky dej dál od sebe předměty. I když to je jen teorie, Al nosí pouze balonky a Brut odmítá brát do tlamy jiné věci než balon, uzel a klacky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2012 23:57
- Nahlásit
Fifi
Co povidas, jich bylo na tabore kolem fura, ne?
Nj, ale v bezpečné vzdálenosti a za ohrádkou Nikoliv pár centimetrů od Aluščina čumáčku....
Kachna
o tom, že dojde rum se skutečně nežertuje Naštěstí již zmíněné video znám, bo se samozřejmě v rumové problematice průběžně vzdělávám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 00:00
- Nahlásit
brut
zruš talíř a nahraď ho jiným předmětem... a taky dej dál od sebe předměty
jo jo, už to mám v plánu , to bude zítřejší program
nosí pouze balonky a Brut odmítá brát do tlamy jiné věci než balon, uzel a klacky
no on podává celkem dobře na co ukážu ale jak jsou těsně vedle sebe věci dvě tak si vybere tu co se mu asi víc líbí... no uvidíme záftra
brut
Tady máte něco pro večerní ouchylení a osamnělé večery
ježíši kristéééééé ty si pako!!!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 00:25 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fajka
Mám ti vzkázat od Brutice, že to máš pustit doma Čífovi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 10:03
- Nahlásit
Hyena
Mám ti vzkázat od Brutice, že to máš pustit doma Čífovi
já mu to teda pustím ale svedu to na Vás
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 19:04
- Nahlásit
Dneska jsme opět pobavily na obranách.... sfiň pruhatá si na táboře zjevně odvykla makety a hnedlinko z první to napálila na šestou....ovšem stačil velmi jemný povel " kurvadoprdelefixkeměsem řekla" a poslušně to zařízla...faktem je, že povel zabaral i na fika- vylezl z makety a koukal,co se děje
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 21:46
- Nahlásit
žijem!!!!
teď jsme přijeli od mamí, Sněžka byla výživná, super, chcalo a chcalo, vichřice, no bomba výlet oblečení sušíme ještě teď, od rána mam zimnici a eště jsem si asi natáhla šlachy nebo vazy na noze v koleni, takže pajdám. Super víkend
jdu spát, zítra sem mrsknu nějaký fotky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 12:50
- Nahlásit
Rumštááájn
kdo má fejsbug doporučuje wami
http://www.potvor.cz/?pf=8413
|