| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 11:35
- Nahlásit
Tu leje jak z konve ale ted neva když makám ale jako pak by aspon nemuselo pršet až pudem ven...kdy posekám trávu taky netušim když je pořád mokro
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 12:41
- Nahlásit
Fajka
tady zatím furt přijatelně teda, tak si to tam děfčata nechce. Ty dva dny co lilo úplně stačí na to, že je mi jasný, že na chalupu nevyjedem a potáhnem to na zádech.
Proč sem si místo psa nepořídila soumara?
Jooo a! pozorte. včera sem se mazlila s vlastním psem bez toho, že by mi vyrazil zuby či ukopnul radostně hlavu. Je ležel jako normální péf, nechal si drbat pupik a spokojeně mručel. proč tomu hovádovi nemůže dojít z hlavy do paty a zpátky fakt, že tahle činnost má taky něco do sebe a nemusíme se furt jen rvát jako koně?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 12:48
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak jsem se ráno zbudila a co se neděje...v krku mám "knedlík", škrábe mi tam, bolí mně hlava a mám horečku Takže jsem zalezla zpět do pelechu, odvolala rehabku a chrupala. Ke snídani byly vitamínky a zázvorové téééé. Tak doufám, že to je jen díky těm výkyvům počasí a ne nějaká angínka či co ...
Fifi
Hyena
Zvani a zvani, clovek se ji nedovola...
Brutice
Fifko, od tebe to dobře zní, když ti volám, tak buď krmíš nebo žvaníš...téééééda, občas se dovolám, ale to většinou v pozdních hodinách Navíc s Hyenou to tentokrát byl super rychlý hovor...až to bylo neobvyklé
PetraK
rozhodla, že zkusím upéci bochte kynuté z celozrnné mouky. Těsto mě ofšem nechalo ve štychu a hluboce zklamalo, páč nějako jako moc nevykynulo
to právě říkala tetka, že se z něj dost blbě peče, protože blbě kyne Ona k tý celozrnný přidávala trochu jiný mouky, aby právě dobře kynulo ( a bílá to nebyla). Jenže já ten recept nemůžu najít
dost mě vyděsil fčera Brtnik.
to víš, má věk na to, aby začal experimentovat i s toužim ... holt druhá míza je druhá míza
depa si cárala , co? Já bych měla mít snad příští týden možnost vyrazit na oběd, budeš tu taky
jsem byla na ko, pak se jela podívat na australáčka, kterýho si panička cvičí jako asistenčního ( pro částečně ochrnutou maminku)a je to bomba ... třá když podává brýle, tak je to opatrný, klíče si jemně "nadhazuje" atd. Říkala, že se to naučil během chvíle a ještě to naučil ovčouna, který je starší a do tý doby nic takovýho nedělal... navíc ještě rozeznává barvy oblečení... sem byla svědkem, jak jí podal modrý, který bylo zahrabaný v černým ... navíc jsem se mazlila s agamou, holatou krysou atd. Fakt moc skvělé odpolko. No a nakonec jsem si jela vyzvednout dvě knížky, které jsem vydražila na aukru. Prostě skvělý den
a můžu pro tu zásilku dovalit v neděli cestou z chalupy?Nějak se mi tenhle týdne přestřásl.
sem si to myslela ... samozřejmě, že můžeš, žádný problém
Fajka
téééda, ten měl kliku jak hrom .... mně tam mučili skorem čtyři hodiny a mladýho téměř hodinu a to mu škubali jen dolní.....
nestihla ani zjištovat ty sejry pro tebe
budu prosit taky sýr, ale možná dřív pojedu nahoru za tebou já, než se ty dostaneš sem k nám do nížin...
Janiii
krásně ste to vymysleli a překvápko muselo být úžasný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 12:58
- Nahlásit
brut
..v krku mám "knedlík", škrábe mi tam, bolí mně hlava a mám horečk
zase?? Brůtko, že ty se mnou půjdeš k panu homeopatovi, co?
o právě říkala tetka
jo já o tomdle vim, zkusím prostě vychytat jak na to, ale vím, že lidi normoš z toho pečou - kolegyně manžel chleba třebas, takže dostala za úkol z něj vymlátit recept
holt druhá míza je druhá míza
promiň jako, ale aby kvůli druhý míze musel vykouřit celej skanzen?
navíc ještě rozeznává barvy oblečení... sem byla svědkem, jak jí podal modrý, který bylo zahrabaný v černým
tjoooooooooo! Bomba!! barvy jsem nikdá nezkoušela, jedeme jen názvy věcí. skvělý jsou oba.
samozřejmě, že můžeš, žádný problém
danke šéééén, danke šééén. páč víš co, dneska jdeme na večeři, když jsme měli to výročí, zítra nákup týdenní + chci něco upéct na víkend a v pátek tralaláá, zbývá tedy sobota. A kolipa ti hodim peněz?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 13:37
- Nahlásit
PetraK
že by mi vyrazil zuby či ukopnul radostně hlavu.
asi ti budu muset znovu předvést, jakse tvůj vlastní pes uhrává do podoby rozpačitého stydlivého mladíčka
Prostě vy od těch vižel jste moc velcí cíťové
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 13:43
- Nahlásit
Hyena
cíťové
vižla je halt cíťa a vidělas, že se mu to už jednu chvíli nepozdávalo, on by se po víckrát odtáhl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 13:49
- Nahlásit
Hyena
jooo a - v neděli budu u Brůtice vyzvedávat zásilku, chceš to vzít taky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 13:51
- Nahlásit
PetraK
zase?? Brůtko, že ty se mnou půjdeš k panu homeopatovi, co?
ti nevím.... asi je to fakt počasím, člověk neví, jak by se oblíkl a pak stačí málo a je ofouklej Ale pana homeopata jednou navštívím tak jako tak
jo já o tomdle vim, zkusím prostě vychytat jak na to, ale vím, že lidi normoš z toho pečou
u nás se taky peklo, ale nevím ten fígl... takže klidně vše, co se dá, ale bez kvásku, tam mi to nejde, pokud si nevypomůžu lžící bílý mouky
- kolegyně manžel chleba třebas, takže dostala za úkol z něj vymlátit recept
hmm, tak mi ho předej, prosím... jink já někde mám taky recept na celozrnný chleba... stejně tak na žitný a pohankový ( myslím)
promiň jako, ale aby kvůli druhý míze musel vykouřit celej skanzen?
to víš, když říká "toužim , skanzen" tak ho chytá druhá míza.... touží po něčem, co je ve skanzenu nebo po žití ve skanzenu :-D
tjoooooooooo! Bomba!! barvy jsem nikdá nezkoušela, jedeme jen názvy věcí. skvělý jsou oba
právě, že jsem z toho byla tak paf, že jsem stála s otevřenou pusou a nevěřila vlastním očím ... naprostá bomba !!! Názvy věcí taky zvládají .. stačí říct lžička, přinese malou čajovou, při slově lžíce, tak je to polévková, brýle, samozřejmostí jsou ponožky atd. Slintala jsem blahem
danke šéééén, danke šééén. páč víš co,
není za co.... vím, vím.... prostě nestíháš jako vždy
Cenu máš v mejlíku .. je to i s poštovným
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 13:53
- Nahlásit
PetraK
v neděli budu u Brůtice vyzvedávat zásilku, chceš to vzít taky?
přemýšlí, jestli nepůjde s australákama venčit :-D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 13:59
- Nahlásit
brut
.... asi je to fakt počasím, člověk neví, jak by se oblíkl a pak stačí málo a je ofouklej
hm, se trochu bojím spíš ešivá to nemáš rozhrkaný. v těle teda, o hlavě to vím jistě
lžící bílý mouky
jedna lžíce stačí?? a kam jí dáváš do ostatní mouky nebo přímo, když rozděláváš droždí?
. jink já někde mám taky recept na celozrnný chleba.
hledej šmudlo, jo? díky.
když říká "toužim ,
na ja, enemže von neřek toužim, ale... kouřim
tak mi ho předej, prosím...
jasnifka, s tim se počítá
Slintala jsem blahem
jooojo jo, to naprosto chápu.
Cenu máš v mejlíku .. je to i s poštovným
dík, jdu se podívat.
přemýšlí, jestli nepůjde s australákama venči
a tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 14:00
- Nahlásit
brut
cenu v mejlíku nemám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 14:08
- Nahlásit
PetraK
se trochu bojím spíš ešivá to nemáš rozhrkaný. v těle teda, o hlavě to vím jistě
tsss, hlavu mám na svém místě už hoooodně dlouhou dobu a jsem si jistá, že průsery dělá po těch ranách od Brutíčka
jedna lžíce stačí?? a kam jí dáváš do ostatní mouky nebo přímo, když rozděláváš droždí?
já dávám jednu lžíci na rozdělání mouky a jednu vmíchm do celozrnný mouky.... ale vím, že existuje fígl ohledně kynutí přímo z celozrnný m.
hledej šmudlo, jo? díky.
ok, šmudla bude hledat :-D:-D
enemže von neřek toužim, ale... kouřim
to je ještě horší .... tak to už mu nestačej holky.....
dík, jdu se podívat.
není za co
a tak.
:-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 14:09
- Nahlásit
PetraK
cenu v mejlíku nemám
tak si ke svý vypočítaný přičti pajsku a máš cenu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 14:18
- Nahlásit
brut
hlavu mám na svém místě
nejde o místo, ale.. o obsah
dávám jednu lžíci na rozdělání mouky a jednu vmíchm do celozrnný mouky.... ale vím, že existuje fígl ohledně kynutí přímo z celozrnný m.
co myslíš tím "na rozdělání mouky"?
Droždí mi vykynulo - nechala jsem ho kynout bez mouky v hrnku a pak ho vykynutý vmíchala do mouky a ostatního, a tam jsme skončili. Konzistence těsta byla posléze tak jako spíš na cukroví možná jsem tam měla dát víc droždí? a dát tomu víc času?
ok, šmudla bude hledat
díky šmudlo. jsi hodný trpaslíček
to je ještě horší .... tak to už mu nestačej holky..
no dyk!! Proč myslíš, že sem se tak po tom jeho rezolutním prohlášení vyděsila?? No? a rovnou veme celej skanzen!
tak si ke svý vypočítaný přičti pajsku a máš cenu
táák jo. a poslali šécko, jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 15:58
- Nahlásit
Rrrumstaajn,
brut
Koukej se uzdravit, chorobo!
Ale pocasi je podivny, clovek by furt jen spal a spal, postradam energii.
Hyena
Prostě vy od těch vižel jste moc velcí cíťové
"Vižel" - - dle jakyho to je vzoru? Prece vižle je odjakziva dle vzoru židle, čili od zidlí - od vižlí. Nebo ze by vižel - svízel? Od svízelů, od viželů?
Jo a mam vas vsechny pozdravovat od Hipikovy, ze moc dekuje za slova utechy, ze vas ma rada a ze se ozve, casem.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 16:00
- Nahlásit
PetraK
vidělas, že se mu to už jednu chvíli nepozdávalo,
No proč myslíš, že jsem ti to psala jako " recept " na odstranění bouřlivého mazlení s vyraženými zuby apod.
Ale dostal jen to, co chtěl...leč v míře poněkud větší než si představoval
Zásilku mi nnemusíš brát, strýc Pepin se bude o víkendu stavovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 16:04
- Nahlásit
Hyena
" recept "
jenže já nechci aby tenhle pocit a tu reakci co ukázal, ze mě měl
Zásilku mi nnemusíš brát, strýc Pepin se bude o víkendu stavovat
tak jo, já si jen říkala, že bychom to jednou udělaly taky obráceně
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 17:56
- Nahlásit
PetraK
jenže já nechci aby tenhle pocit a tu reakci co ukázal, ze mě měl
Si pak nestěžuj že máš magora a ne hošíčka z nedělní školy
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 20:56
- Nahlásit
Hoj ,
takhle vypadá Hipíkovo zákoutí, jěště to chce doladit, ale myslím, že tam bude vlídně...
... taky mě ve zvlášť bolavý chvíli napadla změna nicku. Ale nic takovýho neudělám.
To bych musela prodat barák, vyházet všechny věci, nechat si udělat lobotomii a transplantaci srdce. ...A stejně by to nejspíš nepomohlo.
S Hipíkem jsem provázaná ať je, kde je, a tak to bylo, je a bude... jen to musím jěště zpracovat, nebo spíš zpracovávat... njn, vždyť to všechny znáte...
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:03
- Nahlásit
A jěště něco z jiného soudku. Žofinka dnes dostala od paní vinárníkové od Lva obrovský růžový prase. Myslím, že vím, kde ji hledat, jestli zas někdy zdrhne...
Zde je seriál na téma "prase, moje prase, JENOM MOJE PRASE... "
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:15
- Nahlásit
Aaach, briza, ten stom miluju! Krasny to tam ma!
K Zofince snad jen dodat - svuj k svemu, se jen divim, ze je prase celkem v celku este.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:31
- Nahlásit
Fifi
Aaach, briza, ten stom miluju!
Když jsme byly obě menší (bříza a já), lezla jsem na ní a poslouchala Laxík... :-D
|
archie
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:31
- Nahlásit
Ahoj Šári, je mi moc líto Hipíka . Chtěla jsem Ti napsat mejl, když jsem si to včera přečetla (moc teď na net nechodím), ale někde se mi ztratila Tvá mejlka, tak píšu sem (ostatní snad prominou).
Má krásný spočinutí, opravdu krásný jsi mu zvolila,takový by se mi pro oba kluky jednou líbilo, ale vzhledem k tomu, že nevlatním žádný kousek půdy, budu muset jednou volit kremaci... A tak, ikdyž je to smutný, může Ti být útěchou i to, že ho máš kousek od sebe, v opravdu krásným prostředí, a můžeš za ním dojít kdykoliv na cigárko... Moc Tě zdravím. M.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:32
- Nahlásit
Fifi
Krasny to tam ma!
Až si trochu orazím, nasadím čelovku a půjdu to tam zkrášlovat...
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
archie
Milá Mirko, moc děkuju... . Myslím že někde tvou adresu mám, napíšu...
Edit: ...a dej za mě velkou pusu placatejm čumákům..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:47
- Nahlásit
vybrala jsi nádherné místo... zákoutí dýchá klidem, pohodou a láskou
Žofinka je supééér a prase taky :-D Myslím, že u nás by vydrželo tak půl hodinky a pak by bylo po něm
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 21:48
- Nahlásit
Když jsme byly obě menší (bříza a já), lezla jsem na ní
A ted uz si lezt netroufas?
nasadím čelovku a půjdu to tam zkrášlovat...
Opatrne, s tim rycem! Ale ja Sadlu zasadila takovy krasny kyti, sezraly to slimaci, zbyl jen jeden ker, letos sem prisadila kroucavou vrbicku, ta se zazrakem chytla.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:11
- Nahlásit
Krásné místečko...přesně, jak tu píšou holky- dýchá to klidem a mírem.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
takhle vypadá Hipíkovo zákoutí
Fifi
ja Sadlu zasadila takovy krasny kyti
K našim psům by sedělo něco v tomto stylu.
V Lahovicích spí pod hrušní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:22
- Nahlásit
kachna_
K našim psům by sedělo něco v tomto stylu
No... Ony to ted uz 4 betonovy dlazdice jisti. A z tech vsech prezila jen ta vpravo, uz je z toho ker pulmetrovej, nevim, co to je, ale prezilo to letosni holomrazy.
|