Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 17:10
- Nahlásit

Jebloň

děkuju...

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 18:20
- Nahlásit

Jsem se ke kompu dostala až dnes..... je mi to moc líto, upřímnou soustrast a hodně sil ....

Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 21:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

vlk

Je zvláštní pozorovat různý reakce holek. Když tu byl vet., zavřela jsem Rózu s Žofkou na zahradě, abychom měli klid. Toninka celou dobu spala ve svým pelíšku.
Normálně by mladý holky ječely, že chtěj dovnitř, ale tentokrát byly zticha jako pěna, jen jedna z nich tiše zaplakala. Ani nedělaly bordel, když jsem veta zadním vchodem okolo plotu vyprovázela k autu...
První noc Hipíka hledala hlavně Tonička, capala po kuchyni a ložnici a fňukala, nic jí fyzicky nebylo ani nic nechtěla. Mám pocit, že ho opravdu hledala.
Rozinka byla první dny přešlá a Žofka veselá, hrála si, proháněla se, prostě normálka.
Až dneska Žofi asi došlo, že něco není v pořádku a začala Hipíka hledat, trumbera... . K místu, kde je pohřbený se ani nepřiblíží. Když jsem tam večer seděla, jen mě z dálky pozorovala.
Rozinka to má jinak, klidně tam přišla a usadila se vedle mne na kameni...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 21:41
- Nahlásit

Oni to moc dobre vnimaji, ze se "neco" deje. Holky hledaly Dorotu tak dva tydny - jakoze na jejich typickych mistech spacich ocekavaly, ze na ne vyrazi s usmevem ji vlastnim, stejnou dobu se vyhybaly i rohu zahrady.
Pak proste sesla z oci, sesla jim z mysli.
Rozinka je zkratka terapeutka pecujici nejen o pejsky.

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 22:28
- Nahlásit

Tak to u nás byly šiby první dva týdny nějak vykolejený.... nebyl tu nikdo, kdo by je sprdnul, nikdo kdo by šéfoval.... přesto, že byly na Arčí hubatý, najednou jako by jim to chybělo..... pak si zvykly, že je klid a teď zkouší velení přebrat Kvijová..... ovšem Pinďa a Yuminka, ji mají úplně na háku.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:43
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

co fšeckno se dá stihnout ráno, dyš je člověk to ranní ptáče. Vstala jsem v šest, dala psoj lehkou snídaňu, postavila bylinu na šporhelt a šla cvičit. Docvičila, slila bylinu, vypila bylinu, provedla ranní hygienu. Pocvičila se psem předměty (pana Ježka a pani Slepičku) a následné uklizení těchto psem do hračkárny, výroba použitelného gezichtu, sundání prádla, složení prádla, uklizení p rádla, přichystání věcí chalupu a prima procházka s lehkým potrénováním psékoj pozornosti. Cestou jsme potkali milou a typickou labradůrku, která je naprosto úžasná a přesně taková jakej labík má být (což už se dneska zase tak moc nevidí), jak povahou, tak fyzicky a pak špicoidní kříženku, která Esšátorovi evidentně svým koketováním vstoupila do osrdí. Byla bombastická, fakt profi koketovala, přesně, ale úplně přesně věděla, kdy to natáhnout, kdy povolit aby z ní ten vůl byl naprosto vyrvanej bylo to hezký jí pozorovat . Došli jsme dom, já v těžký pohodě, jak to mám v rukouch a pak ta svině čas nějak nabrala obrátky. ale jako že moc, vzhledem na to, že mám tendle týden tu říditelskou. Přes to, že jsem znatelně zrychlila své pohyby, dopadlo to tak, že jsem v 7:24 vybíhala z domu. V 7:25 odjíždí trambaj. Dala jsem tvrdej sprint a celou dobu v duchu nakazovala trambaji, ať HERGOT ČEKÁ!! Nečekala teda úplně jak jsem si představovala, nicméně sem ju mrchu chytla, vpadla dovnitř jak do cukrárny, vykopla plíce na plošinu a chcípla na sedačce. Cestou jsem se zamyslela....... což je v mém případku víc než nebezpečný a...... přejela svou stanici . Znovu sprint jak na olympiádě. Ešče tak dvě tři takovýdle rána a nechytí mě ani sám Usajn Boltec

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:47
- Nahlásit

kachna_.

Tuhle jsem jí udělala pečenou cuketu a i když tvrdila, že má cukety ráda, nesnědla ani jednu

sto vole matko nepochopila nebo co?? Má je ráda, ne? tak je nebude jíst, když mám někoho rád, tak ho taky nesežeru, leda bych byl kanibal , bože to je přece jasný, že jí nemůže sníst, když jí má ráda. .

Zkusim to taky, jen to asi budu vydávat za bramboru

s tou by se to taky dalo zkombinovat.
nám už konečně cukety rostou. Nejradši je mám ale jen tak na pár vteřin orestovaný na česneku s kořením a masem . juchééé, bude žranice.

První noc Hipíka hledala hlavně Tonička,

pipí malá. já jsem si říkala, že nejvíc bude scházet jí. ach jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:48
- Nahlásit

vlk

ovšem Pinďa a Yuminka, ji mají úplně na háku...

chudák malá, ta má šichtu

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:04 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek
sem volaké kleklé...huž se těším na víkend.... v sobotu mám " kulturní akci" na cvičáku...tož se játro zase poměje
na sfiň pruhatou vezmu asi traverzu skrzeva stopu...... není nad pozitivní výcvik...budu jí klikat po hlavě,kdykoliv jí o kousek zvedne

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:07
- Nahlásit

Hyena

není nad pozitivní výcvik...budu jí klikat po hlavě,kdykoliv jí o kousek zvedne

docílíš toho, že se jako první pes bude na stopě zároveň i plazit

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 10:20
- Nahlásit

PetraK
No možná už vůbec nebude čuchat, bo je v poslední době adeptka na prokouslej nos...začala strkat Králíkově packu a čumák do klece, aby jí " pobídla" ke společným hrátkám venku..Ovšem Králíková vnímá klec jako svojí výsostnou noru, snese tam pouze moje ruce a to až díky jasnému vysvětlení, že je tam musí snést proti čemukoliv ostatnímu se staví útokem Někdy si říkám,kde se v tak malém tělíšku bere takové bojovné srdce.... a přitom venku je to nejmazlivější a nejtulivější králíček pod sluncem

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 10:31
- Nahlásit

mám úplně strašlivej hlad - i sežrala jsem dvě jablka, melouňa si hodlám nechat pěkně po o, neb se mi zdařilo koupit výstavní a lahodný kousek, dám si ho jako slatkou tečku po žrádle

jo a dneska jsem nechtěně zcela upřímně rozesmála pana řídícího. Byla jsem v říditelně ráno a něco jsem říkala paní uklízečce a on zcela nenápadně vešel a pozdravil. Zařvala jsem jak když mě vzali sekerou vejpůl páč sem se strašně lekla, nějak sem ho asi nečekala nebo co, nevim. Tak se udiveně zeptal:"Co to je?" . "Magor, pane řediteli, to je magor!" odvětila jsem mu. smál se a pravil, že netušil, že působí tak hrůzostrašně :

Hyena
Někdy si říkám,kde se v tak malém tělíšku bere takové bojovné srdce.... a přitom venku je to nejmazlivější a nejtulivější králíček pod sluncem

maj haus - maj kásl by řekl ingličan (abych byla štýlová, když se nám blíží ta olympiáda ) naprosto jí chápu, taky by mi vadilo, kdy mi nezvaná návštěva lozila do baráku

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 10:55
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem zralá akorát na spaní... tohle počasí mi evidentně nesvědčí a budu muset něco vymyslet nebo se životem prospím

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:02
- Nahlásit

brut
budu muset něco vymyslet nebo se životem prospím

no vono by to chtělo pro začátek ty lázně milá dámo , víme? abyste si odpočinula psíííchicky, víme? Už sem Ti to vysvětlovala proč. takže se ptám KDY?? máme za sebou půlku července... ne?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:26
- Nahlásit

PetraK
no vono by to chtělo pro začátek ty lázně milá dámo , víme
nějak nevíme

takže se ptám KDY?? máme za sebou půlku července... ne?
fááákt už je půlka července? Nějak ztrácím pojem o čase... to zase půjde mladej brzy do školy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:30
- Nahlásit

My tu měli Bekynku mrtvou na pelíšku až do druhého dne. Psi si jí zkontolovali a věděli. Nakonec byli při všem, takže opravdu věděli vše. Takže jí už potom nikdo nehledal. Astřička je teď nějaká depresivní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 15:14
- Nahlásit

brut

nevíme

ale já to vim!! a to je nejdůležitější

. to zase půjde mladej brzy do školy

přestaň utikat vod tématu zbabělče

HÁSKEJ VÍKEND FŠEM a brůtí v nedělu na viděnou.

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 16:43
- Nahlásit

rumštááájn
strýc Pepin hlásí příjezd od Brutovců...čuba povenčena, utavena plavením ....volně pokračuji na pařbičku na cvičáku
Užívejte života

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 19:35
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Si představte, že "strýc Pepin" se k nám nenápadně stěhuje... už si u nás pere potah na sedačku ... ale sedačku si zatím syslí doma

Jinak plavení bylo super.... šli tři plesnifcíííí a dvě pruhatky, takže bylo o zábavu postaráno.

Jo a včera mi přijela návštěva se dvěma plesnivcovýma štěnítkama...to bylo vynikající

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 22:52
- Nahlásit

Rumštáááájn
Jsme zpět od mamči
Lucka má ráda boty. Včera jsem jí kupovala nový tenisky - adidasky. Takže dítě je naprosto nadšený. Večer jsem jí vykládala pohádku o zajíčkovi, co se večer ztratil v lese (páč u mamči nejsou čtyřlístky) a říkám jí: a ježeček slíbil zajíčkovi, že hned jak se ráno probudí poběží za maminkou zaječicí... dítě mě přerušilo s tim vážnym výrazem "zajíček poběží v adidaskách"
brut
"strýc Pepin" se k nám nenápadně stěhuje...
polezete spolu na komín?

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 23:25
- Nahlásit

znáte pohádku sůl nad zlato s Werichem? Tu scénu, jak jim vykyne těsto?
až do dneška jsem netušila, že ta scéna je celkem věrohodná a ani moc nepřehání....
POučení pro příště - NA TĚSTO SE NEZAPOMÍNÁ!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 23:46
- Nahlásit

kachna_
POučení pro příště - NA TĚSTO SE NEZAPOMÍNÁ!!!
hrnečku dost hrnečku dost !!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 00:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Recept na neděli:
Kachnochleba
- 50 dkg hladké mouky
- 50 dkg mouky na chleba
- 2,5 hrnku vlažné vody
- 1sáček sušeného droždí
- sůl, kmín, trocha cukru
Vše smícháme a dáme kynout. Mezitím najdeme pekáč, vyložíme ho pečícím papírem a posypeme moukou.
Po několika hodinách oloupeme z těsta utěrku, kterou jsme přikryli těsto. Důležité - psi musí být hladovi, aby v těstu, které se dalo na útěk z mísy, vykousali cestičku, kterou bychom se mohli dostat k troubě. Utěrku dáme okousat psovi, avšak hlídáme, aby jí nesežral. Těsto vkydneme do pekáče a zasypeme moukou. Používáme zásadně jen těsto, které zůstalo v míse, těsto, které uteklo necháme být. Nezaslouží si naší pozornost, když jsme mu nestáli za to, aby setrvalo v naší přítomnosti. Rozpálíme troubu na 230. Příležitostně, avšak dříve, než těsto opět přeteče, dáme těsto péct.
Pečeme 15 minut na 230 st., potom stáhneme na 150 a cca 45 minut zvolna dopékáme. Dobu zbytečně neprotahujeme. Když se po dvou hodinách probudíme, vyndáme chléb z trouby.
Vezmeme nůž s pilkou a nakrájíme chleba. Použít můžeme také cirkulárku, v případě nouze i řetězovku, kde ovšem musíme počítat s výrazně méně přesnějším řezem.
Dobrou chuť!

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:49
- Nahlásit

Perun s vámi dámy

Hyena si halt umí užít života

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:03
- Nahlásit

Hyena
Hyena si halt umí užít života
takže ty treky s ní chodíš proto, abys jí nemusela brát do auta, když se takhle zprasí?

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:06
- Nahlásit

kachna_
todle nebyl trek..to byla lážo plážo vycházka..ale tohle dělá všade,když je vedro. dneska se takhle válela v polovyschlé louži před placem- potřebovala se po obranách schladit..Fik to už tentorkát ani nekomentoval, jen vrhl soucitný pohled na můj vůz.Zase se ale nemusím bát o její přehřátí, pokud je cestou alespoň nějaká louže

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:14
- Nahlásit

kachna_
Dobrou chuť!
Chutnalo?
Hyena
To je prase vesmirne.

Ja nejak nestiham, smutny smajl, navic sem dneska protrepala dovolenkovy party stan a zjistila jsem, ze jsem .... velmi sprosty smajl, neb v nem jsou dzuzny zvici velikosti vetsi nez mexickeho dolaru. A to ve strese i v bocich, nastesti to je jiz poreseno operativne, nebudeme moknout, pokud prijdou deste, a ono to je vlastne fuck, prijdou-li deste, tak nas vyplavi prvne Labicko, od nohouch.
Taky jsem vynasela velejezka do bezpecna, ubydlela se v boudicce pod sekackou - terosky ji chtely zabijet, maji par vpichu v tlame, blechy snad ne. A uz nevim, co bych psala, hezke pondeli preju, pracujicim, kojicim, dovolenkujicim...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:14
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

hlásím příjezd. Koláče o víkendu odpadlo, totál jako. Nic nefungovalo v Koláče v sobotu, tak bylo Koláče v pelechu. A dneska jsme si to s Hošikusem vynahradili a klikali jsme jako vo život. A byli jsme se podívat na Brůtiky, kdy Brůtik sám mi sežral úplně celou ruku svojí obří tlamou . Jest to velmi velkohubý pes. Kterýžto jest ofšem chudera pod pantoflem, páč ta svině mrňavá plesnivá ho dycky vypudí

Braveheart

dávají můj oblíbený film.

áááááááj to zas nepůjdu spát fčas

Hyena

pani váš pes je strašlivý prase bahenní

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:16
- Nahlásit

kachna_
Po několika hodinách oloupeme z těsta utěrku,

můžu dodat vylepšení - to když si pod těstem trochu nahřeješ plotýnku. Trochu, pak trochu víc ... a zapomeneš na to, to pak odlupuješ s těsta i misku

NA TĚSTO SE NEZAPOMÍNÁ!!!

už nám to kyne!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:19
- Nahlásit

Fifi
pani váš pes je strašlivý prase bahenní
pokud jest u labíčka bahníčko..uvidíte vesmírné prasátko na vlastní oči
Jinak gratuluji k záchraně ježka..terošky sou trupky
Petrak
JJ, Brut má obrovskou tlamu. Mám vyzkoušení, že se mu do ní vejde celej můj xicht

<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání