Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1863 . 1864 . 1865 . 1866 . 1867 . 1868 . 1869 . 1870 . 1871 . 1872 . 1873 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 23:17
- Nahlásit

Fifi
díky moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 23:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

dokoleckaa dokolaaa
šálalala šálalá

Máme našušené a napytlované seno .
Jo a Michal vykotlal další pařízky, takže už máme hotový místo na houpačky a brutofku možná potěší, že bude i

dvě nebo tři pneumatiky, tělo velkej trám a hlava malej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 23:31
- Nahlásit

kachna_
takže už máme hotový místo na houpačky
Huhuu, budou lezacky a houpacky, parada!
A Lochnesku pak nafot, ta bude krasna, uplne sem se pri popisu videla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:11
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Je pindělí, bubáčci sou tady!!!

Tak dámy to byl víkend plný zážitečkůch. Zahájila sem už v pátek, kdy jsem musela zastavit provoz na rušné Plzeňské. Zamávala jsem totiž na kolegyni spolucvičenku, co stála na druhý straně a......... z prstu mi seskočil můj RRRRAMŠTAJN RING!!!!!!! Prstýnek udělal hopla a upadnul na silnici tři auta mi přes něj přejely pak jsem prostě zastavila provoz, hópla pro něj a posílala hubičky panu řidiči do vokýnka a křičela !"DÍÍÍÍÍKUJŮŮŮ, DÍKUJU VÁM MOC, ZACHRÁNIL STE MĚ!" Hošíčci když něco dělají je to pořádně, páč to přežil skorem bez úhony . V sobotu přijela Ajší náfštěva. Ajšadlo s sebou přivezlo pániky i malilinkatou pánčičku. My jsme si grilovali, pili kafe a pívo a čokle se mlátili hlava nehlava. Malilinkatá Ajší pánčička na mě volá: "Kolááááčééééé!" a sázely jsme spolu petůnie do korýtek, děsně mi pomáhala, páč někdo přece musí tou lopatkou mlátit zespoda do kelímků, aby to kytí vypadlo.

jo a BRŮT, FAJFKO - asi byla náfštěva psisek u nás tak trochu terapeutická, neb co? NEB HOŠIKUS (snad to nezakřiknu) teď chvilku ten hmyz tak hystericky neřeší, dokonce se svali s námi na trávě vedle stolu a neplaší. A včera hodlal zcela nečekaně jít zkoumat lahev do který spadla sršeň a kterou jsem zachraňovala. Obávám se, že kdybych ho , blboně obecného, nechala dojít až k nám, už by z toho baráku nikdá nevylezl, neb sršeň byla fakt obrovská, vožralá a dost nasraná

a koukám že JINDRA, JINDRA JEDE..../ vim, von to byl Saša, Saša jede, ale tady to taky sedí /

a Brůtice nám přežila specijála!! To je dobře, že sis to užila. Když ses neozvala, říkala jsem si, buď je to Zuprgůůt a nestíhá a nebo tam lítá nějakej průšvih. Tak je fajn, že to byla ta první varianta.

kachna_

dvě nebo tři pneumatiky, tělo velkej trám a hlava malej.

tjo, kachnááá, to je super nápad pak chcem to foto.

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:13
- Nahlásit

Rumštááájnnn
tož jsme zasejc vyrazily po měsíci vlčení doma , na cvičák. Při obranách si Hyena poklepala packou na čelo a pravila, že jako pouštěčky??? " to jsme prosím nebraly... Já jí jednou vlastnoručně ubezduším..... Bohužel fik spěchal, tak měl pořád tendenci to řešit rázností, což je cesta do pekel. Jsem chvilku myslela, že polšu do pr..e oba dva a začnu hrát šachy.
Jinak jsme měly nádhernej víkend s kámoškala z treku- jeden čoklid a 4 čuby v lese, na zahradě, s rypáčkama v jedný spolenčý misce s vodou.... prostě pohodička

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:44
- Nahlásit

Hyena

to zní jako supr víkend. Když teda opominut zabitýho fíkuse a Hyenu . Odpočinula sis?

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:00
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

Taky jsme měli fajn víked...sice dopoledne v práci, ale odpolko grilování kaprů,aportování balónků prostě relax....

PetraK
na toho Jindru začínám bejt docela alergická.... kynologický hovado vyškolený parkovou univerzitou....a dělá machra a nemá na to, něgdo by mu měl rozhodit sandál .... entelegentovi namachrovanýmu....

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:19
- Nahlásit

vlk
PetraK
na toho Jindru začínám bejt docela alergická
hele já přemýšlím, zda to skutečně myslí vážně, zdo te není jen nějaká "provokace" typu podnětů od Psíčka a tak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:19
- Nahlásit

vlk

ale odpolko grilování kaprů

no ty vado!!! Jaký to je?? On mi kapr totiž moc nechutná - radši mám dravce (ščůůka, úhoř a tak), ale možná na tom grilu je to dobrý? A co uzenej, nezkoušela jsi?

..a dělá machra a nemá na to, něgdo by mu měl rozhodit sandál .... entelegentovi namachrovanýmu.

zamakáme na tom,ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:20
- Nahlásit

Hyena

hele já přemýšlím, zda to skutečně myslí vážně, zdo te není jen nějaká "provokace" typu podnětů od Psíčka a tak...

hale já si taky furt melduju, jestli je tohle vůbec možný. ale asi jo, však by měl mít nějakýho toho psa od Baico, nebo teda po jejím psovi, ne? Tak s ním asi v reálu někdo v kontaktu byl.

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit

PetraK
No je otázka zda ho Baico viděla nebo zda jenom uvedlo jméno psa, kterého ona zná....nevím..fakt je , že ve finále mi přijde neškodný, páč ty jeho věci jsou spíš takové " zrcadlo" pro některé " seriozně se tvářící informace" než že by ho opravdu někdo bral vážně. Horší mi přijdou takové ty informace, co opravdu působí jako užitečné ( a prvoplánově mohou i fungovat), ale je v nich skrytá past typu tichého a nenápadného kur..ní psa.....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:28
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem tu jen na skok, páč za chvíli jedu s černouškama na přednášku do Plzně a pak do pííívovaru, kde budou koštovati a já budu doufat, že tam dělají někde horký čaj, páč jsem bez hlasu a maličko přichcíplá. Jenže dva černoušci ve čtvrtek odlítají domů a já už bych se s nima neviděla. Takže cestu risknu...

Fifi
takze ty nervy stalo za to??
jj, fakt to bylo skvělý

To jiste z uzeha ci upalu, nebo samou radosti, ze to dobre dopadlo a hezky to bylo!
asi to bylo ze sluníčka...celý den jsem po něm pobíhala a pak večer seděla venku a začala se klepat jak drahej péf

kachna_
Michal vykotlal další pařízky, takže už máme hotový místo na houpačky a brutofku možná potěší, že bude i
jůůůůůů, tak to jsem mooooc zvědavá a těším se na foto

PetraK
hezký víkend a hošííííček je pašáááááááááák

Když ses neozvala, říkala jsem si, buď je to Zuprgůůt a nestíhá a nebo tam lítá nějakej průšvih. Tak je fajn, že to byla ta první varianta
byly i problémky, ale menší a daly se pořešit na místě Dokonce se sešlo dost sponzorů, takže i ceny byly a poháry byly nádherné a každý z nich byl nadšený

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:32
- Nahlásit

PetraK
Hyena

hale já si taky furt melduju, jestli je tohle vůbec možný.

Dámy, to je tady teda nářez
Jako před časem mě tady kdosi skoro úplně přesvědčil, že pán to štěně po psovi od Baico vážně má...
Ale stejně mi to furt přijde takový divný a vlastně na to moc navzdory tomu nevěřím, že by takový pán sem takhle psal a takhle diskutil, pokud by i existoval a měl tyhle názory (což zas jako lidi jsou různí). Ale pokud jo, tak pak se Psík může jít zahrabat....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:33
- Nahlásit

Jo a ještě jedna informace....Aluška byla na obranách a kousá naprosto perfektně ... fík z ní byl nadšený a říkal, že je škoda, že se tomu nevěnujeme. Sice potřebuje jemnější přístup, ale je hrozně razantní a natěšená, takže má plné zákusy A to prosím poprve v životě kousala na rukáv ... pak si ho pyšně odnesla pryč

TAk a odcházím se připravit, objevím se zase večer Mějte se tu krásně, nezlobte Ešusku

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:34
- Nahlásit

PetraK
Jaký to je??
já teda kapra miluju... pro mě výbornej, ale pro toho kdo kapra nemusí je to pořád jen kapr.... uzenej je o moc lepčejší a uzenej tolstolobik, to je žrádlo, zvlášť když se před tím dobře naloží.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:40
- Nahlásit

vlk
.... uzenej je o moc lepčejší a uzenej tolstolobik, to je žrádlo, zvlášť když se před tím dobře naloží

jééééžiš bože mám zaslinatanej stůl chjo, já chci rybůůů.

ale pro toho kdo kapra nemusí je to pořád jen kapr..

aha. No tak ono to neí, že bych jako vůbec nemusela, ale ten dravec je prostě čistší, kapřík je takové vodní prasátko. No ale mohlo by se to zkusit.

brut

hezký víkend a hošííííček je pašáááááááááák

jojo, byl čikovnej, jsem ráda kvůli němu, protože jinak to podle mě pro něj musí bejt peklíčko. Snad mu to chvíli vydrží.

..Aluška byla na obranách a kousá naprosto perfektn

no vida ju holku šikovnou. To u nás obrany nic - chvíli teda zájem o kůži byl,ale hošikus čekal trochu jinou hru - něco jako boj s pánikem a tohle ho pak nebavilo. Tak je to prostě ohař a ten zajíc v poli je prostě lepší

byly i problémky, ale menší a daly se pořešit na místě

ale jo, tak jasně, vždycky se může něco vyvalit, co člověk nečekal. Hlavně, že bylo fajn a nepřijelas otrávená.

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:51
- Nahlásit

PetraK
ten dravec je prostě čistší, kapřík je takové vodní prasátko. No ale mohlo by se to zkusit.

...to je, ale kolega v práci je rybář a neber kapra, zvlášť když je zadarmo .... už nám párkrát donesl na uzení i úhoře a ten je opravdu velmi mňamózní.... ale i ten kapřík je dobrej, koření na rybky, česnek, rozmarýn... klidně bych si dala repete...

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:52
- Nahlásit

vlk
já teda kapra miluju
uzenej kapr je mňamka..je to taky jediná podpoba kapra,kterou jím...díky tomu uzení jde masíčko kráááásně od kostiček a jinak fádní chuť se změní na něco moc dobrého..."slintací majlík"

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:54
- Nahlásit

Hyena
a jinak fádní chuť se změní na něco moc dobrého..."slintací majlík"
...sem si právě poslintala klávesy....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:57
- Nahlásit

vlk

ale i ten kapřík je dobrej, koření na rybky, česnek, rozmarýn... klidně bych si dala repete.

panebože nech toho nech tohooooooooooooooooooooooooooooooo!!! nebo na tebe pošlu jindru!!

e rybář a neber kapra, zvlášť když je zadarmo

tak to bez debaty!! taky bych brala.

Hyena
uzenej kapr je mňamka.

ach bóže, ach bóže, mám hlaaad.

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:09
- Nahlásit

PetraK
nebo na tebe pošlu jindru!!
.... bože, jen nééé jindru.... lituju jeho ženu, že todle musí mít doma každej den.... já bych to už asi dávno zabila....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

bože, jen nééé jindru...

no vidiš! tak nezlob

. lituju jeho ženu, že todle musí mít doma každej den....

to jo když si to shrnu:

mudrlant
všeználek
ublíženec
pesimista
arogantní
povýšenej
a to myslím, nejsem zdaleka ještě u konce.......

no ty blaďo, ten už by byl dávno zkrmenej

já bych to už asi dávno zabila....

no a měla bys na nějakou dobu plnej mrožák

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:20
- Nahlásit

jo a už sem vám říkala že:

sem si udělala radost a koupila jsem si pidimiditričko? A vono mi je? Navíc má skvělou barvu - černou
a navíc je na něm péf
a navíc je na něm nápis: LAJF IS GREJT!

jo a už sem vám řekla, že sem si ho hned zrána uprasila?

jo a už sem vám řekla, že sem si hned zrána uprasila i kalhoty? úplně přímo na zipu a vypadám jak.... úhyl s flekem

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:44
- Nahlásit

PetraK
no a měla bys na nějakou dobu plnej mrožák
záleží na tom, kolik váží..... můj mrožák pojme 250 kilíček vetamixu jako nic.... a ještě mnoho pytlíčků mrožené zeleniny....a ještě i pár věcí pro mě.... tak asi deset kil...před závozem by se tam asi jindra docela ztratil....

sem si udělala radost a koupila jsem si pidimiditričko? A vono mi je? Navíc má skvělou barvu - černou
a navíc je na něm péf

taky bych brala tričko s pefem..... ale bohužel v mé velikosti většinou nejni... akorát s velrybou....

a vypadám jak.... úhyl s flekem
...a tož každej sme nějakej.... a bůh nadělil každému podle svého uvážení, Kelišová....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:57
- Nahlásit

vlk

..před závozem by se tam asi jindra docela ztratil....

a to by nebylo vůbec marný, kdyby se ztratil

a bůh nadělil každému podle svého uvážení, Kelišová

no ale proč zrovna vo mě uvažuje jako vo úhylovi flekatým? Jako by nestačilo že mám fleky na držce, ešče je musim mít na poklopci jako exhiboš nějakej, pane faráři

aky bych brala tričko s pefem.

je vzhledný, moc se mi líbí, hlavně je teda černý a taky je takový delší o trošku, takže mě prcka prodlouží a je hrozně příjemný. .

velrybou

todle?

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:07
- Nahlásit

PetraK
todle?
...sem tak nějak myslela velrybu v životní velikosti....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:26
- Nahlásit

vlk
sem tak nějak myslela velrybu v životní velikosti.

sim tě
tadle je taky ale pěkná

ale když jinak nedáš, tak aspoň orca

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ty vado je ten jindřich fakt normální?? jeho inteligence mi bere dech. asi má taky seksi mozek, či co.

Jo a dneska ráno sem měla málem žinfárkt. Jdeme si tak sídlákem, nabádám Hošíkuse, ať koná a nezevluje, že zevlovat budeme vodpoledne a ........ tu pidikousek od nás vyleze z křoví ten emerickej budlog blbej adresivní (co už má pár záseků na vobojku :mad. NAVOLNO, BEZ KOŠE a V DRŽCE LÍTACÍ TALÍŘ. Hodila jsem rukou rychle dozadu v gestu stůj!! a zastavila Ešusa na fleku s poznámkou Neřeš!! Poslechl a v rámci zachování vlastního života začal předpisově očuchávat trs trávy. Pak se vykohátal majitel toho všiváka a beze slova psa drapnul, pes začal vrčet jak blázen a odešli . Já tam chvilku stála a dejchala jak při porodu . Ale jsem ráda, že Hošikus umí používat "psí komunikaci a konejšivé signály". Docela si tohle po přečtení té knížku "hlidám", zajímá mě to.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:34
- Nahlásit

PetraK

achój, jukni prosím na minulou středu 23.5. na mailíka, není důležitej, já jen jestli to došlo (nemyslím mailíček), kují

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:58
- Nahlásit

Eninka

žiš aha, prosím tě promiň číhnu se.

<< 1 ... 1863 . 1864 . 1865 . 1866 . 1867 . 1868 . 1869 . 1870 . 1871 . 1872 . 1873 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání