Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1863 . 1864 . 1865 . 1866 . 1867 . 1868 . 1869 . 1870 . 1871 . 1872 . 1873 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit

Fifi
Jakej pan, takovej kram
jako ale seš hodná že si na mě hodná...jinej by napsal že sem debil

Snad te potesi, ze ja si natahla dneska koleno, ci upon nakej vazovej, taky nemuzu moc chodit.
klub ouchylných invalidůch...čím dál líp ... tož tak já fookám zpět na dálku bo bolest při pohybu je fakt na houno

Fajusi foukam, co treba boticka nebo fuska naka, aby ji to nebolelo
no jo ráno fusku dostane , botku už nemám muším ji koupit....já na to příšla až dneska při venčení..sem nejdřív myslela že se ukopla, pak že stoupla do díry , pak na kámen...a pak už řikám to není možný kouknu a půl polštářku servanýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:56
- Nahlásit

Fajka
jinej by napsal že sem debil
Dnes mam bobrika hodnyho cloveka.
a pak už řikám to není možný kouknu a půl polštářku servanýho
Stane se, hlavne se to dlouho hoji, machej v repiku, dubovy kure treba. Kremyl je na tohle expertka, ale ta si to vetsinou vykouse sama, nebo se smykem nekde odre. U ni sem to uz vzdala, lecebny kury nejaky extra, procistim betadinou a nastrikam Aloe spray od Erin, je vybornej na dohojovani.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 22:35
- Nahlásit

Fifi
Dnes mam bobrika hodnyho cloveka.

si to vetsinou vykouse sama, nebo se smykem nekde odre
jo určitě si to sedřela o ty nový palisády jsou ještě dost ostrý některý ty hrany...kravka.. celej den leží a když vstane tak si ublíží...blbka

Aloe spray
jj taky mám... ten je dobrej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:24
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Dobré ráno milé děti, dneska jsem v noci opět maturovala byla to šichta ale mám to
Šli jsme si fčera polema na koupačku, hošíček mi našel tři bažantiky, potkali jsme postarší desetiletou józefpšici, kterou jako štěndo uvázali těm lidem u plotu a voni už si jí nechali. Moc hodné stvoření to bylo, Hošikus dostal na držku, ať je k dámám prej uctivej to ho tak rozparádilo, že se šel válet do krásně proschlý posekaný trávy (voněl potom krásně senem.) Pobavili jsme povelem "Di si pana Stehna umejt, dyš si ho uprasil, zabahněný to házet nebudu!", kdy si Ešátor vezme pana Stehna mrskne ho do vody a tlapama ho potápí . To si vymyslel kdysi sám a děsně ho to baví, vydrží u břehu předlouho mydlit do Stehna a potápět ho . Pak jsme šli návštěvou k mámě, upíkla sem bublaninu, vyrobila vařenej bůček za studena pak naloženej v paprice a česneku -mńááááámozní,

a vy ste dělaly co? jo už to vidim, vy ste si způsobovaly úrazy. Nejste tak trochu masochistky?

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:32
- Nahlásit

Rumštáááájjn
Tak mám vopravdovou Hyenu!!! A potvrdili mi to včera fakt zkušení znalci- černoušci přímo z Keni Škoda že nemám fotku, když jí jeden z nich držela hladil... Myslím, že doma budou dětem povídat historky o českých hyenách co se flákají jen tak po hospodě

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:49
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd ed&v=1w4FJCcZTKU

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:10
- Nahlásit

Hyena

jéééé Pipi v hospodě!!!

A potvrdili mi to včera fakt zkušení znalci- černoušci přímo z Keni Škoda že nemám fotku, když jí jeden z nich držela hladil.

tak to je fakt ale škoda tohleto jak to, že to nemáš aspoň v telefounu!!! kurnik!!

Myslím, že doma budou dětem povídat historky o českých hyenách co se flákají jen tak po hospodě

takhle vznikaj fámy

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:07 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
takhle vznikaj fámy
tipla bych že Keňani na tom s lokalizací ČR budou poměrně stejně jako já s lokalizací Keni..., takže až malí Keňánci pojedou jednou do Švýcarska, asi budou trochu překvapení, že tam žádné hyeny v hospodách nejsou

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:21
- Nahlásit

kachna_
malí Keňánci pojedou jednou do Švýcarska,

hele zas tam maj ale fijalový krávy

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:55
- Nahlásit

JÁ SI NA TU DRŽKU BUDU FAKT MUSET ASI JEDNOU SEDNOUT!

Sem právě řekla náměstkoj, že je tak šikovnej, že mu nechám udělit pochvalu před nastoupenou jednotkou. proč mi to kurnik tak rychle muví????

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dodatečně přeju všem Janičkám vše nej, nej, nej a hlavně zdravíčko

Včera jsem musela dodělat poslední úpravy a opravy speciálu .... večer pak jela se synkem a jeho kamarádkou za černouškama, kam dorazila i Hyena. Byl to vééélmi podnětný večer ... nejen že černoušci viděli představení fakíra, ale i si něco z jeho náčiní vyzkoušeli. Pak tancovali oslavný tanec a bubnovali, zpívali... no a potom se učili česky a všichni ostatní buď svahilsky nebo kikuju Myslím, že to byl jeden z nejlepších večerů, které jsem v hospodě zažila.... a to ještě bylo zpestření v tom, že jeden pán spadl, když pod ním praskla židle a ošklivě si rozbil hlavu ( bylo mu tak 70), takže synek dělal záchranáře a přijela záchranka, což černoušky nadchlo a mají další zážitek Navíc milují psy, takže čtyřnohá Hyena vyhrála na celé čáře a to i jménem... do toho synkova kámoška tam měla maličkou čubinečku a ta se stala jejich "maskotem"

Tak a teď Vám přeji krásný víkend, užijte si klidu a pohody. Já se asi zblázním, až budu řešit změny, které nastaly... V neděli nebo pondělí papa

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:58
- Nahlásit

Hyena
potvrdili mi to včera fakt zkušení znalci- černoušci přímo z Keni
už o tom běží zpráva na fb

Snad nějaké fotky budou ... od Petra,mladej z telefonu má jen tvojí taneční a Fisíí samostanou

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:00
- Nahlásit

brut

no pěkně jste si to užili , pěkně. myslím, že pojdou domů plný dojmů a mladýmu, že gratuluju k otevření praxe

a ty to prosím Tě přežij!!!! Kdyby byly nějaký mrtvoly, zavolej, koberce máme ve sklepě

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit

PetraK
pěkně jste si to užili , pěkně. myslím, že pojdou domů plný dojmů
to pojedou už teď se jim nechce, ale ne kvůli tomu, že by tu chtěli žít na něčí úkor, ale protože se jim tu líbí. Takhle zelenou zemi neznají a občas najdou nějakou "novotu" co je naprosto nadchne

mladýmu, že gratuluju k otevření praxe
vyřídím... bylo pěkný, že asi hodinu předtím hlásil, že dneska nikoho zachraňovat nechce :-D

ty to prosím Tě přežij!!!!
budu se snažit... vůbec se mi tam nechce. Je to letos strašně komplikovaný

Kdyby byly nějaký mrtvoly, zavolej, koberce máme ve sklepě
neboj, budu volat... jen měj nabitý telefon nebo s sebou nabíječku

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:18
- Nahlásit

brut

neboj, budu volat... jen měj nabitý telefon nebo s sebou nabíječku

obé mám, otázka je, zda nenechám telefon doma, že?

ůbec se mi tam nechce. Je to letos strašně komplikovaný

nemohl by to příště dělat pro změnu zas někdo jinej?

že dneska nikoho zachraňovat nechce

mladej míní, pánbů mění

Takhle zelenou zemi neznají a občas najdou nějakou "novotu" co je naprosto nadchne

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:27
- Nahlásit

Tož dámy, též se loučím.... Dnes zaplaťpábůh nekončím ve 21h a razím dom...sedlat oře, venčit hyenu...a následně bumbat na dámskou předsvatební rozlučku s kámoškou !!! Přeci nenechám svá játra dnes tvrdnout doma

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:28 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
Kdyby byly nějaký mrtvoly, zavolej, koberce máme ve sklepě
Nepletvej, mrtvoly se zkrmí...maso je čím dál tím dražší, tak nebudeme plejtvat a ve psím hovnu neobjeví zbytky ani Sběratelé kostí

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:37
- Nahlásit

Hyena

Dnes zaplaťpábůh nekončím ve 21h a razím dom...sedlat oře, venčit hyenu...

užij si to, užij si to, užij si to, je krááásně.

Nepletvej, mrtvoly se zkrmí...maso je čím dál tím dražší, tak nebudeme plejtvat a ve psím hovnu neobjeví zbytky ani Sběratelé kostí

pravdu díš sestro, masa neni nikdá dost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 15:12
- Nahlásit

Drahé a milé,

přeji vám všem krásný víkend, užijte si ho a odpočívejte. A nemusí to být v pokoji, můžete odpočívat třebas na zahradě, na procházce, na vyjížďce, na speciálu, na relý a vůbec kde chcete.

Heslo dne: Jindra nikdy nezklame!

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 15:18
- Nahlásit

PetraK
Jindra nikdy nezklame!
no, normálně se mi z něj vzteky kousnul počítač
Krásný víkend všem

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 15:26
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

hmmm, všem víkend začíná a mě končí, vod zítra du do práce.... včera jsme tu měli vichřici, odnesla mi přijímač internetu a kus střechy.... přijímač je zpátky, střechu jsme nenašli.....modlete se prosím za mě, ať pár dní neleje.... jinak hezkej víkend fšem....

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 17:20
- Nahlásit

vlk
včera jsme tu měli vichřici
Vlčku, ty si to "užíváš"
přijímač je zpátky
změnil se směr větru?
počasí vypadá dobře . Hádám že bobrovky v Praze ti moc platné nejsou, což?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 17:38
- Nahlásit

Haaaaaaaasky vikend vsem preji!

vlk
střechu jsme nenašli.....modlete se prosím za mě, ať pár dní neleje...
Chjo. Modlit se nebudu, ale klidne veskery destivy mraky silou vule budu tahat nad nas. Tak snad...

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:51
- Nahlásit

kachna_
změnil se směr větru?
našli jsme ho v poli....

Hádám že bobrovky v Praze ti moc platné nejsou, což?
ulítla jen krytina, v pondělí zeťák přiveze pár rolí nové a zalepíme to...

Fifi
klidne veskery destivy mraky silou vule budu tahat nad nas. Tak snad...
sousedka nám pučila velkou igelitovou plachtu, tak snád to bé dobrý....

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:54
- Nahlásit

vlk
tak snád to bé dobrý....
Musi.
A ten vitr je nechutnej, tady fici bez prestani od pondelka, obcas vice nez hodne. Hnus.

Videlas ho? http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_6339_689.html#26

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 19:09
- Nahlásit

Fifi
viděla, ale šibího samečka si do smečky přivést nemůžu....

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 13:40
- Nahlásit

Rumštááájn
Byli jsme v Mělníce. Koupila jsem tam nášivky - dvě stejné. Protože Michalovi se kousek od poklopce prodřely na obou stranách díry na jinak dobrých kalhotech.
Nášivky mají malinký nápis "action wear" a malý blesk. Teď jsem celá natěšená zjistila, jak to bude vypadat. No jak, jako šipky

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
http://www.utulekplzen.cz/index.php?k=1&page=2 Jindříšek

hyjena
Hele, bonzaj prouhata.. http://www.utulekhodonin.estranky.cz/fotoalbum/pej skove-k-adopci/viky.html

brut
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím, že jsem speciál přežila. Vyšlo počasí, lidi super, plesnifcííí a jiný plemena ještě lepší, coursing paráda a ještě jako bonus se chytili téměř všichni pséci, obrany vynikající.... co jinýho si člověk mohl přát? A ještě jsme měli spoustu pohárů, diplomy, mňaky pro pséky, pelíšky a další věcičky nejen od KMPP, ale i od Eukanuby, Orijenu a nějaké od vetky, která objednala pamlsky Prostě paráda .....
Jen v noci byla děsná kosa, tak doufám, že jsem nenastydla, ale hlava mi třeští....

No a za chvíli budu připravovat další ročník

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:17
- Nahlásit

brut
Hlásím, že jsem speciál přežila.
A takze ty nervy stalo za to?? A pristi rok zase, dokoleckaa dokolaaa
Jen v noci byla děsná kosa, tak doufám, že jsem nenastydla, ale hlava mi třeští....
To jiste z uzeha ci upalu, nebo samou radosti, ze to dobre dopadlo a hezky to bylo!

<< 1 ... 1863 . 1864 . 1865 . 1866 . 1867 . 1868 . 1869 . 1870 . 1871 . 1872 . 1873 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání